732491_201314221950447x693

Hejhoopppp! Jag börjar känna att jag börjar bli seg igen på att skriva inlägg... :( Men jag satt igår och kom på något väldigt smart att skriva om! Det var faktiskt något som jag själv testade.

Jag skulle ut idag, och igår fick jag panik och orkade inte duscha och platta håret igen. Men jag tyckte mitt hår såg lite fettigt ut, och jag ville inte gå ut sådär.. Då tog jag BAKPULVER! Ja, jag vet att första tanken är '' EWWWWWW DET KOMMER FAN LIKNA MJÄLL '' Men gud nej! Så var det inte alls, inte ens i närheten. Du tar bara 1cm åt gången ungefär, gnuggar det mellan fingertopparna och återigen gnuggar det in i håret. Så håller du på sådär tills du är nöjd. BTW! Gör det samma dag som du ska ut eller vad du nu gör. Det håller dessutom ungefär 1 dag, så oroa dig inte :)


Morgontrött chey

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

WOOPIETJAAAA! Jag är SÅ irriterad på min mobil.... Jag hoppas att den går sönder i bitar, hatar den! Världen segaste, idiotiska mobil... TIPS: Köp aldrig SAMSUNG S5230! Usch för den fyfan

PÅ LÖRDAGIS, blir det bio med underbara hamidddddooo. Tror vi skulle se drive, ska ivarjefall boka biljetter idag :)

Hmm.. Jag känner att det börjar gå bra för mig i skolan nu för tiden... Jag är mer koncentrerad och lyssnar massor! ++++ Till det!

Likes

Comments

HALLOOJJJ! Jag tror att jag har psykat mamma hela kvällen... HAHA! Är och var så himla trött att jag inte fattade ett piss av vad hon snacka om. Bestämde egentligen för att läga mig 7... Men så tvinga morsan upp mig för att diska, och då plötsligt blev jag pigg igen :(

But still tired and dead!

Likes

Comments

Fem minuter kvar tills klockan är 1 på natten..... Måste ta och sova, men vill inte :( Ska ju ut och jogga imorgon, och jag kommer vara heeeeelt död p.g.a träningsvärken!!!

Hamiiiiiiiid ville att jag skulle göra en bild på oss 2, så jag bestämde mig för att sätta ihop våra fb profilbilder! Båda var ju svartvita så det var en perfect match! Dock så hade vi riktiga bilder på oss förut, men vi raderade dem direkt efter att vi tog dem haha :(((

Best fucking friend, love ya<>

Likes

Comments

Här sitter man då framför datorn återigen, och har ingenting att göra... Kollade nyss på tv.nu ifall det fanns något, men hittade bara 2 1/2 män, som är slut alldeles strax, så ingen idé :(

Nu har jag faktiskt tagit bort rätt så onödiga banners på min blogg & fräschat till den lite! '' Adsettings '' som ni ser i sidan, är en tjänst där man tjänar pengar. Jag har ingen aning om det fungerar, så jag provar på det och ser om det som står på deras hemsida är sant! Har ju nått 500kr redan, men dom skickar ut pengarna då dem har fått sina pengar först... Äsch, jag hör av mig om det fungerar, så kan ni med bloggar/hemsidor också prova på!


Likes

Comments

Längtar längtar längtar tills i helgen! Då ska jag ut på en joggningstur med underbaraste vännen! Jag vet jag vet, jag har sagt mycket förut. Jag sa att jag skulle träna, plugga sönder på höstterminen, börja jogga varje helg, and blablabla. Jag orkade aldrig gå till ett bibliotek och lämna en bok, jag vågade inte något. But things have changed. Bara igår gjorde jag 3 saker som jag var tvungen att göra och lyckades, sen idag tvingade jag mig själv att gå och fråga om prao papper och fråga på konsum ifall dem hade platser lediga. Saker börjar gå bra för mig nu, jag har äntligen lärt mig att sluta vara så feg och ta ansvar. WELCOME TO THE WORLD KASHMA IZAT!
Likes

Comments

HEJHEJHEJHEJ! I JUST LOVE HAMID 2 FREAKING MUUUUUUUUUUUCH! Han har varit där hela dagen för mig, och varit urgullig! För er som inte vet vem han är, så är det mitt ex! =D The best guy i've EVER known in my life. Är så glad att jag har dig sweetheart<>

ANYWAY! Tycker han är värd detta inlägg, och mycket mer egentligen. Men här får ni ivarjefall en video som handlar om deras sida '' Black and white '' som kommer ut snart förmodligen!!

Take a look, before you scroll down<>

Likes

Comments

Hey listen up ya0000! Nej men tja! Då var det lördag dårå, kvart över 2 på natten, och här sitter man! Lite tufft med att ha gått runt med huvudvärk hela dagen & det blev värre under gympa lektionen...

Jag har nog sämsta konditionen någonsin... Blir ju trött så förbaskat enkelt! Vi hade styrketräning or what ever it's called... Usch för det! Inte min grej haha.

Ohright, denna gjorde jag på bilden idag! Klar, var nog inte det rätta ordet kanske, men jag hann allt
det på en lektion, och det fick räcka, orkade inte fortsätta på den mer! Blev ju ''lite'' fail menmen..

Likes

Comments

Nä innan jag drar och sover fixar jag ett sista inlägg! Jag hörde att nästa bilduppift var att man skulle photoshopa. Jag måste nog säga, att denna kommer vara min absoluta favorit uppgift tror jag, ifall det inte är något komplicerat! Älskar photoshop, är rätt så bra på att hantera det också som tur var. Sen så funderade jag någon timma på om jag ska photoshopa lite om dagen, fram tills dess så jag lär mig massor inför uppgiften! & detta gjorde jag nyss haha, yeah i know jag passar kanske inte i blåa ögon menmen!!

Ahapp, nothing more 2 say. Except, nighty nighty!

Likes

Comments

Godmorgon ppl!  Vaknade för 2-3 timmar sen, med världens träningsvärk i hela kroppen :( Som sagt, jag körde fullt ös igår på gympan... Inte tränat sådär hårt ju sen jag gick på boxning. Nu snart ska jag dra och göra massa matte uppgifter som jag inte fattade ett piss av i skolan! Men innan dess... Blir det lite inlägg såklart ;)

Hittade en video från i somras, då dessa 2 tyckte det var otroligt varmt och tog dricksvattnet och skvättade
på sig själva... Haha! Kolla i slutet, catfiiiight

Likes

Comments