732491_201314221950447x693

Nu handlar det om att jag träffade honom på riktigt på en fest. Ingen av oss visste att vi skulle råka på varandra där. Fortfarande, hade vi ju inte pratat efter det som hände sist. Anyway, så försökte jag undvika honom hela tiden och samma med han. Vi kollade på varandra då och då. Nu minns jag inte mycket mer, eftersom jag tror att jag var full eller något då.

Men jag började dansa med en kille på festen, medans han satt där och bara stirrade med glansiga ögon, såg ut som han var nära på att gråta, vilket jag också var och gjorde till slut.
Jag vände bort huvudet för några sekunder när jag dansade, och när jag kollade tillbaka var han borta. Han satt längre inte på den stolen och jag släppte den andra killen och började kolla runt. Borta var han, och då sprang jag ut gråtande..

Gråtandet gjorde att jag knappt kunde andas, och då vaknade jag upp. Japp, allt var en dröm.

'' En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Jag vaknar upp i min ensamhet i vårt såkallade rum. Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm'' - Medina


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Där bakom skärmen sitter de flesta säkert och tänker: Vad i helvete är det för fel på den där tjejen? Hur kan hon bli kär över internet, bli kär i någon hon aldrig träffat? Gud så löjligt.

Ni som tänker så, har en punkt i det hela, men endå inte. Tänker ni så, måste jag säga att ni inte ska kommentera sånt alls eftersom ni inte upplevt det själva. När ni väl gör det, kommer ni förstå att det är fullt möjligt att älska någon så mycket som jag gör nu över nätet. Jag tänkte PRECIS som ni när jag var några år yngre, tänkte: men gud vad dumt, kärlek över internet, hopplöst! Man känner inte ens personen? Kommer nog ta slut när som helst! Avstånd kommer aldrig fungera.....

Men så är det definitivt inte! Kanske tjatat om samma sak nu flera gånger, men det är bara för att försöka säga till er som tänker sådär att ni har fel men även rätt.

Likes

Comments

Vart ska du? Frågade han mig med sina stora, vackra, glansiga ögon.

Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag hade ett val. Att berätta sanningen och sedan låta honom följa med, men den risken kunde jag inte ta. Jag visste att jag begick ett misstag, men jag var tvungen. Att lämna honom efter alla dessa underbara tider var inte rätt.

Jag älskar dig, sa han när jag vände mig om för att lämna huset. Just gå kände jag hur tårarna började rinna ner för mina kinder. Jag visste att detta aldrg skulle fungera. Hans föräldrar skulle aldrig låta oss vara ifred. Dessutom hade vi inga pengar, inget att försörja oss med, inget att bo i.

Åren gick och jag pluggade och pluggade. Jag hade knappt någon tid för mig själv. Ibland kastade jag iväg böckerna och grät när jag kände att jag aldrig skulle klara av detta.
För vartenda dag som gick, fanns han där i tankarna, även fast det nu hade gått femton år sen vi träffades sist. Jag hade precis fyllt 35 och han var två år äldre än mig. Förmodligen hade han glömt bort mig nu, gift sig, skaffat barn, gått vidare. Alla dessa tankar gjorde mig vansinnig.
Saknaden var för stor. Jag kände hur det brann inombords. Jag hade inte hans nummer, jag hade inte hans adress, jag hade inte någonting. Jag lämnade allt bakom mig, så jag inte skulle ha någon möjlighet att få tag i honom. Det enda jag ville var att försöka gå vidare och glömma allt, men det var omöjligt.

En klocka, var allt jag kunde titta på. Jag åldrades bara. Ingenting hände i mitt tysta, dystra liv. Allt kändes bara mentalt meningslöst. Hade inget att leva för längre. Jag började slå sönder saker och hamnade oftast i bråk på krogen. Ja, 49 år var jag. Jag visste att jag skulle få leva ensam resten av livet när jag hamnade på ett psykhem.

Jag skrek och det bara vrålade saker ur mig. Till slut satte jag mig ner sex år senare och skrev en bok. Den fick handla om hur det börja och hur det nu snart skulle få sluta. Den fick även heta ’’ Inte någonsin ska jag sluta älska dig. ’’

Hjärtat började bara slå långsammare. Ett val, ett dumt val orsakade ett helvete. För varje sekund som gick, önskade jag att något skulle ske. Antingen att han dök upp eller att detta fick ett slut. Dödshjälp, det hade jag gärna begärt ifall det var tillåtet här i Sverige. 42 år, så länge hade jag haft det nu i tankarna , och aldrig, aldrig någonsin ska jag glömma.

 

Av: Kashma Izat

Likes

Comments

Tjohej. Då börjar morgonen med att jag spiller ut MASSA sås i kylen och sitter i 35 minuter och rensar kylskåpet.. LYCKAT! Är inte alls på humör idag, och så har jag fysik prov också... KILL ME MORE!

Fast något som glädjer mig är att det är studiedag imorgon, äntligen ledig.
Hm fan gjorde jag igår då.. Jo, juste! Snackade i telefon i 3 timmar och 35 minuter med rinor haha, that's insane...!

Ahright.. skulle till polishuset igår också och förnya mitt pass, but no.. hade jag åkt hade jag inte orkat plugga fysik så det får bli en annan dag :)


asså fattar inte vafan jag gör på den här bilden?! ser ut som jag vill showa upp my boobies lr ngt.. Vilket inte var meningen :O

I'm a fucking weirdo, what ya gonna do about it, huh?!Likes

Comments

Fandå.. Addade honom för ett tag sen på en annan gubbe på det spelet som hetter kashmaa
men nu när jag loggar in idag (efter att ha kollat precia VARTENDA dag om han loggar in eller inte) så hade han varit inne och nekat och även visar sig som offline så man kan inte se när han var inne senast :'(

ÅHHHH, who the fuck cares if I appear to be a stalker?! Tycker bara inte om att leva på ett sådantvis, vill bara ha tillbaka honom och slipppa gråta mig till sömns ibland..


Likes

Comments

Och vad fick jag reda på nyss av en vän som även var vän med honom?! Att han hade vart kär i mig den tiden vi var vänner och jag var helt crazy i honom... Men han visade ju inte det så det var omöjligt för mig att veta!
Anyway, så hade dem pratat och min kompis berättade för honom att vi saknade honom och han hade svarat desamma. Men saken är nu, han har tjej. Det visste jag nästan, när jag såg att han aldrig loggade in, men jag valde att inte tro på det. Detta visste jag genom att han en gång sa '' Jag gillar ju en tjej irl :) '' när jag sa att internetförhållanden bara var ett helvete. Dock så hindrar detta ICKE mig från att älska honom. Det gör bara allt starkare och starkare och jag älskar honom så otroligt mycket. Han hade även sagt att han kanske skulle skaffa en fejk msn, men han skulle fundera på det i en vecka. Tror inte han kommer göra det, men man vet aldrig.

Det jag mest brinner för just nu är att han hade sagt att han var kär i mig förut. Att han nu hade skickat ett förlåtelse paket där han bett om ursäkt för sitt beteende, men jag har ju inte kunnat se det eftersom jag inte har tillgång till den gubben längre (Riktigt många dagar/månader sen den blev spärrad)

Nu pratade vännen min med honom igen senare på kvällen, och då sa han att han skulle acceptera mig om jag addade och det gjorde jag. Men han är ju offline just nu, så jag har absolut ingen aning om han kommer göra det.

För en stund när jag hörde detta, började tårarna rinna ner.
'' Han var kär i dig förut men nu har han flickvän''

Likes

Comments

Fortfarande inget.. Ingen msn, inte fått något från hans sida alls!
Gick väldigt noga in på det här med att han sa att han hade saknat oss, så jag tog och frågade min kompis igen, vad det verkligen var han sa (krävde det exakta svaret.) Vad det var, mindes inte han men han sa på han hade sagt på ett ungefär '' Men när jag tänker på spelet, så kommer ni in i bilden''

Där blev jag så jävla besviken.. Trodde han verkligen hade sagt '' Jag saknar er '' när min vän berättade om det men han gjorde om det bara till den version som han trodde det var. På senaste har jag försökt att glömma det, jag har lyckats bra med en sak så länge: Gråter inte alls lika ofta! Försöker även sluta söka på hans namn varje dag och se när han senast varit online och ifall han har accepterat min vänförfrågan.. Det går inte direkt nå vidare....

Är rädd för att när jag väl släppt taget HELT, kommer han tillbaka.. Som det ALLTID varit!
Det värsta är att han kommer tillbaka i mina drömmar varje natt, förstår inte varför det är precis varje natt, like GET OUT OF MY MIND

Älskade fåglar, tänk om allt vore så enkelt som det är för er. Bråka, slåss för det ni vill ha, vara nere men till slut blir ni endå sams till slut

Likes

Comments

Hallloooooj!
Jag känner mig super pigg idag, och jag har absolut ingen aning varför! Något jag inte ser framemot är att plugga 44 sidor svenska idag och imorgon :(

Ska nog börja plugga redan nu, och berättar om min dröm inatt imorgon eller senare! AdioooosLikes

Comments

Godmorgon! Klockan är bara 10, och om 5 timmar kommer freaket guldem! Vi ska sitta & plugga och sen ska vi gå och titta någon konst vid en kyrka.

DREAM


Right.. Jag skrev ju igår att jag skulle berätta om min dröm antingen senare på dagen igår eller idag. Blev inget igår pågrundav att min syrra hade datorn hade datorn hela dagen :( Jaja, då får det bli nu då!

Jag drömde om att jag träffade en kille som hade precis allt som jag letade efter (Jag kommer inte ihåg vad det var). Vi började prata och för varje gång som vi träffades, blev det mer än vänskap. När vi blev äldre (runt 22 åldern) så gifte vi oss och hade planer för att skaffa barn inom några år.. Han var totalt med på det, och sa att det jag ville, ville han! Jag för mig att det slutade med att han fick en sjukdom och kunde inte botas, så han dog. Hade hur mycket tårar som helst när jag vaknade haha. Det var ju mycket mer än det där ovanstående, men jag kommer inte ihåg riktigt så jag försökte ivarjefall komma ihåg det flesta :)

Hm.. Will it be a bad, normal or a good day?!
Observera detta: Det blir spegelbilder och andra cpiga tills jag drar ut och orkar ta bilder :DLikes

Comments

3 Timmar kvar nudååå tills hon är här! Justeeeee, igår fick jag nya vinterskor av mamma! Jag älskar att hon vet vad jag har för smak haha, hon köper alltid rätt saker till mig!

Sen så fick jag ''gelé'' av mamma, som är ätbart :D Riktigt gott asså, just när man är hungrig också! Käkade det medans jag skrev upp allt som jag skulle plugga på i svenska.


Likes

Comments