732491_201314221950447x693

hejhej. Jag har inte skrivit på ett par dagar nu och det beror på att jag har varit fullt upptagen! Först med prov, och sen andra saker.. Som tur är att det blev hemprov istället på kemin, tack aya och vem mer de var som övertalade läraren till det, ni rädda mitt liv! Sen så trodde jag att mattediagnosen var på fredag fast den var till tisdag! Och imorgon ska min jävla svenska analys skit vara inlämnad och jag har inte läst ut boken än! Blir sönderplugg ikväll då...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hey. Har ni tänkt på att medans vi sitter här och klagar över mina sak i livet finns det folk som blir mördade pågrundav att dom blir kär i ''fel'' kille eller tjej. Där jag kommer ifrån är det varje dag, varje minut, varje sekund någon som blir dödad av sina föräldrar pågrundav det. Oftast blir dom misshandlade men även dödsstraff kan det bli.. Det hände en bekant till mig, hon var 14 år och hade precis flyttat hit till sverige. Hon träffade en kille på plugget, som hon verkligen älskade, dom gick ut i smyg på kvällar tills en dag då hennes pappa kom på henne. Han såg dom sitta på en bänk i någon park och drog med henne direkt hem. Dom älskade varandra sjukt mycket men dom fick aldrig mer se varandra. Tjejen blev misshandlad först, men hon gav inte upp. Några dagar senare träffade hon honom igen, och just då såg någon i pappans släkt dom tillsammans.. Och ni vet vad som händer när någon i släkten ser en, dom ringer direkt till föräldrarna och så sprids det att dom såg dom tillsammans och så vidare. Mamman skrek på henne och pappan slog henne det hårdaste han kunde och till slut föll hon och dog. Det hände för ungefär 8 år sen, då jag var ungefär 6 år typ och jag fick veta det för ett år sedan men kunde inte berätta det då. Jag undrade vad som hände med henne, men dom sa bara att hon hade åkt på semester eftersom jag var för liten för att veta. Tycker sånt här e sjukt hemskt, att barn ska misshandlas eller få något slags straff bara för att föräldrarna är åt muslim hållet eller låter inte sina barn ha flickvän/pojkvän bara för dom är för unga och tror att dom inte vet vad kärlek är ännu. Själv tycker jag att om dom älskar varandra eller ja är kär i varandra eller åtminstånde gillar varandra, så är det det som gills,dom ska vara tillsammans om dom nu vill det. Dom kommer annars aldrig kunna lära sig av sina misstag, aldrig kunna berätta saker för föräldarna, dom kommer få veta det genom andra och det är då det blir katastrof.

Likes

Comments

godeftermiddaaag :D Har precis duschat klart och jag har delat ut all reklam! Är så stolt över mig själv just nu hahaha, det var såå jävla mycket reklam. Borde tagit kort och visat, men skippade det.

På tisdag är det aktivitetsdagen i skolan :( Vår klass och 7a och 7b ska till fyrishov och bada och massa... Men jag guldem sara o aya ska inte gå =) Vi ska spendera dagen tillsammans istället ehheheh. 7c hahahhaa, fyfan va mobbade dom är, dom ska åka och kolla på teater HAHAHAHHAHAHAHHAHA!

Likes

Comments

hey! Jävlar vilken tuff dag jag har fått idag. Skulle egentligen till skolan och hämta en kemi bok bara, men stannade där hela dagen. Skulle stannat hemma egentligen eftersom jag behövde bli RIKTIGT frisk innan jag gick till skolan igen hehheh. Anyway, jag e fan helt död! Halva köket är fullt med reklam som jag har sorterat, och min syrra en LITEN del av det. Blev klar för en stund sedan och min rygg håller på att spräääckas! Juste! Jag låg i sängen och funderade innan om jag skulle sätta på mig klackskor och ta på mig kläder som matchar till dom. Tog syrransklackskor såååklart, och jag tycker faktiskt jag har bra smak när det gäller mode =) Eller ja... Vad tycker ni? Min syrra fick en ny idé om vilka kläder hon skulle ha till en av skorna!Likes

Comments

Jag kom på en sak nyss. Jag har inte berättat om hur jag  kom till Sverige! Jo det var såhär att redan som 5 åring flyttade jag hit med min mamma och syrra. Pappa hade redan flyttat hit något år före oss. Vi tog oss igenom många svårigheter, och här är vi idag. Först så åkte vi bil ner till iran. Sedan stannade vi hos några som vi kände i några dagar och därefter började vi klättra upp för ett berg! Vi tog oss över det och om jag minns rätt så tog vi flyget  ner till stockholm. Där mötte vi pappa och någon vi kände. Jag var livrädd för pappa hahahahaa. Hade inte sett honom på så länge, så jag gömde mig bakom mamma. Det tog ett bra tag innan jag blev van vid att han inte var så läskig som jag trodde...

Likes

Comments

Hallooojj! Vaknar av att jag är sjukare än vad jag hade tänkt mig :( Om jag åtminstånde hade blivit lite bättre hade jag kunnat gå och delta i operationdagsverk saken..

Ivarjefall, vaknade och gick direkt till kylen och värmde 2 små pizzaskivor. Sedan någon timme senare får vi post och när jag kollade så var det från alla olika - alla lika! För er som inte vet vad det är, så är det för dem som är emot rasism. Jag gick med i den i torsdags, och är gratis medlem i 1 år. Tror alla nya medlemmar är det, så ni borde ta och gå med i den! Fick klistermärke & ett kort. Sedan hade jag fått en sånn där man kan sätta på kläder lite tidigare den dagen ;) Lägger upp bilder på dem här nedan. På bilden längst ner står det: Ungdom mot rasism, oavsett hudfärg, tro, kön eller sexuell läggning. www.umr.nu JOINA NI OCKSÅ GRATIS I 1 ÅR!


Kortet & klistermärket

Sånn där som man har på kläder eller liknande. ( Jag har de på mina shorts )

Baksidan av kortet :)

Likes

Comments

Need some help here! Min syrra har beställt dessa skor, och är fundersam över att skicka tillbaka dom or not? Släng bara en kommentar om vad just du tycker ;) ( skippa att mina fötter var för små för dom, föreställ er perfekt långa fötter vilket min syrra har :P )


Likes

Comments

hey. Fyfan vilken huvudvärk jag har. hela mitt huve håller på att sprängas känns det som! Gick och la mig i sängen en stund, fast jag somnade och vaknade 3 timmar senare.
Imorgon är det operationdagsverk eller hur det stavas. Jag ska delta genom att skaka bössa på stan haha :P Ni vet sånna där burkar som folk kommer och lägger pengar i heheheh..

Jag har en fråga till er.. Har ni någon gång känt att ni gillar någon men endå inte? Att ni skulle vilja liksom va med den för varje dag som går men något känns fel endå... Kommentera gärna om ni fattar och har känt så någon gång ;)

Likes

Comments

Nu går jag fan och pluggar! Har suttit och sagt så hela dagen, men har bara lyckats 1 gång som var 20 minuter. Ha det gööött nu och sovgott ;)

puss puss

Likes

Comments

Fyfan vad glad ni gör mig! På redan 2 dagar, inte ens hela 2 dagar, så har jag fått 625 besökare och det fortsätter uppåt! Jag ligger redan på andra sidan i bloggerfy topplistan ! Hade aldrig förväntat mig något sådant, tack så sjukt mycket!! Ta och prenumenera på min blogg också via bloglovin :D

Likes

Comments