732491_201314221950447x693

Jag är så sjukt glad! Idag kom min kära kompis Josephine till mig i skolan och berättade för mig att OneRepublic biljetterna hade börjat att säljas idag. Och självklart kan man inte missa deras konsert? Speciellt inte när de är ett av mina favorit band?! Om the fray och coldplay kommer till Sverige är min turné avslutad och perfekt. Eller nej förresten, har andra jag måste se innan jag dör också så njaaa inte än. Kommer aldrig att glömma The scrapt som jag såg 27 juni på grönan iår. Nu kommer det bli globen 2014 efter att jag har köpt biljetten imorgon. Åh kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu. 
 
Har så mycket i min hjärna som jag måste få nedskrivet men när jag väl skriver så glömmer jag. Förra veckan gymmade jag ju och efter det har jag börjat göra smoothies. Mina föräldrar tycker de är supergoda, gör alltid tillräckligt för oss alla tre. De innehåller endast 2 kiwi, 2 plommon, is som jag har hamrat i småbitar & super lite grenadine. Skitgott och nyttigt!
 
Bjuder på lite OneRepublic låtar, har inte lyssnat på så värst många låtar från deras nya skiva, får ta och göra det nu :)
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments