732491_201314221950447x693

Jag är supernöjd just nu. Kan inte vara mer lycklig! Känslan som man får verkligen efter att ha gjort sina läxor och kommer på att man inte behöver sova tidigt eftersom man börjar 12.30 imorgon. Åh. Juste, fick tillbaka matteprovet och fick ett C. Jag vet inte hur, jag vet inte, jag vet inte och återigen jag vet inte. Tur kanske? Har vanligtvis fått E/D på mina matteprov förutom ett där jag fick C på högstadiet. Allt jag vill ha är minst ett C i alla ämnen, går jag ut med bara C är jag supernöjd.
 
Har haft så mycket på tankarna på sistone och jag har velat slänga fram datorn i knät och skriva om det men just då har jag inte kunnat och lite senare har jag inte orkat eller så har jag glömt vad det var. Vet just nu en sak som jag kan skriva om som kommer bli ett långt inlägg isåfall och jag tror inte att det finns så många där ute som orkar läsa mina långa inlägg, det finns några men väldigt få haha. Får se om det blir av, har videobitar på det också som jag kan slå ihop men jag ser förskräcklig ut.
 
Efter ett och ett halvt år ska jag börja gymma igen. Eller det är vad som är planerat just nu. Dock är det så jäkla sjukt dyrt med ett gymkort och jag jobbar ju inte längre (yes i'm a quitter när jag inser att jag jobbar med något som jag verkligen avskyr och inte kan komma hem utan att hoppa i sängen och somna två sekunder senare.) Och det blir nämligen av med min kompis, Anna som jag senast gymmade med och jag älskar att gymma med henne eller bara vara med henne trots att hon är tre år äldre för när jag är med henne känner jag ingen åldersskillnad alls. Har känt henne i många många år, barndomsvän alltså. En av de bästa människorna jag har träffat, love you my sweet friend <>
 
Nu ska jag fortsätta kolla på min kära serie, the vampire diaries och även på det senaste ravenswood avsnittet som har kommit ut idag! Hatar att pretty little liars kommer ut i januari.... trodde att jag hade väntat tillräckligt länge för halloween avsnittet..
 
Juste. Jag och Pietro fyllde sju månader också som denna bild symboliserar. Grattis till oss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments