732491_201314221950447x693

Jag är så sjukt glad! Idag kom min kära kompis Josephine till mig i skolan och berättade för mig att OneRepublic biljetterna hade börjat att säljas idag. Och självklart kan man inte missa deras konsert? Speciellt inte när de är ett av mina favorit band?! Om the fray och coldplay kommer till Sverige är min turné avslutad och perfekt. Eller nej förresten, har andra jag måste se innan jag dör också så njaaa inte än. Kommer aldrig att glömma The scrapt som jag såg 27 juni på grönan iår. Nu kommer det bli globen 2014 efter att jag har köpt biljetten imorgon. Åh kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu. 
 
Har så mycket i min hjärna som jag måste få nedskrivet men när jag väl skriver så glömmer jag. Förra veckan gymmade jag ju och efter det har jag börjat göra smoothies. Mina föräldrar tycker de är supergoda, gör alltid tillräckligt för oss alla tre. De innehåller endast 2 kiwi, 2 plommon, is som jag har hamrat i småbitar & super lite grenadine. Skitgott och nyttigt!
 
Bjuder på lite OneRepublic låtar, har inte lyssnat på så värst många låtar från deras nya skiva, får ta och göra det nu :)
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig haft barnlängtan som jag har nu. Förr hade jag gjort en tidslinje av mitt liv och hur den skulle se ut i framtiden. Vid 28 års ålder skulle jag förlova mig och vid 30 års ålder skulle jag gifta mig samt skaffa barn. Men när jag blev tillsammans med Pietro blev det en förändring. Till en början ville jag ha barn. Sedan kom jag och Pietro närmre varandra och han berättade för mig om att han älskar verkligen bebisar och skulle själv vilja ha en. En dag passade jag på att skoja med honom om att jag ville ha barn NU och det går inte att beskriva i ord hur glad han blev. Kände efter skämtet att jag kanske inte borde ha skämtat om det...
 
Men nu på senare tid har jag börjat följa personer på instagram som precis fött barn. Jag är helt besatt. Det enda roliga jag finner på instagram nu för tiden är just det. När mina ögon ser en bebis fångas de till den direkt och kollar igenom alla bilder. Igår satt jag inne på amazon.com och kollade på bebis kläder/tillbehör och sedan kom Pietro även in i det och letade med mig. Vet inte varför jag gjorde det eller varför jag sparade bilder på det men dessa är så otroligt söta och jag kommer nog köpa det till min bebis när jag väl skaffar en. Tur att jag och min pojkvän är överens om hur kläderna ska se ut ivarjefall..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Jag är supernöjd just nu. Kan inte vara mer lycklig! Känslan som man får verkligen efter att ha gjort sina läxor och kommer på att man inte behöver sova tidigt eftersom man börjar 12.30 imorgon. Åh. Juste, fick tillbaka matteprovet och fick ett C. Jag vet inte hur, jag vet inte, jag vet inte och återigen jag vet inte. Tur kanske? Har vanligtvis fått E/D på mina matteprov förutom ett där jag fick C på högstadiet. Allt jag vill ha är minst ett C i alla ämnen, går jag ut med bara C är jag supernöjd.
 
Har haft så mycket på tankarna på sistone och jag har velat slänga fram datorn i knät och skriva om det men just då har jag inte kunnat och lite senare har jag inte orkat eller så har jag glömt vad det var. Vet just nu en sak som jag kan skriva om som kommer bli ett långt inlägg isåfall och jag tror inte att det finns så många där ute som orkar läsa mina långa inlägg, det finns några men väldigt få haha. Får se om det blir av, har videobitar på det också som jag kan slå ihop men jag ser förskräcklig ut.
 
Efter ett och ett halvt år ska jag börja gymma igen. Eller det är vad som är planerat just nu. Dock är det så jäkla sjukt dyrt med ett gymkort och jag jobbar ju inte längre (yes i'm a quitter när jag inser att jag jobbar med något som jag verkligen avskyr och inte kan komma hem utan att hoppa i sängen och somna två sekunder senare.) Och det blir nämligen av med min kompis, Anna som jag senast gymmade med och jag älskar att gymma med henne eller bara vara med henne trots att hon är tre år äldre för när jag är med henne känner jag ingen åldersskillnad alls. Har känt henne i många många år, barndomsvän alltså. En av de bästa människorna jag har träffat, love you my sweet friend <>
 
Nu ska jag fortsätta kolla på min kära serie, the vampire diaries och även på det senaste ravenswood avsnittet som har kommit ut idag! Hatar att pretty little liars kommer ut i januari.... trodde att jag hade väntat tillräckligt länge för halloween avsnittet..
 
Juste. Jag och Pietro fyllde sju månader också som denna bild symboliserar. Grattis till oss!

Likes

Comments

Varit äntligen på gymmet idag efter jag vet inte hur längre sedan. Som rubriken på inlägget säger så körde jag 100 squats, 100 situps, 4km på löpband och lite smått på andra maskiner men det var inget att lägga på minnet. Känner mig verkligen skit stolt över det, känns så himla bra när man väl är klar efter varje då man vet att man har åstadkommit något. Jag planerar även att börja dra ner på allt onyttigt jag äter och placera det med nyttigt. T.ex. smoothies då som jag gör av apelsiner/kiwinäpplen/ hallon eller varför inte ananas. Skitgott och mättar. Syrran hade även köpt något pulver för några få månader sedan som hon dock inte använder längre men jag ska se med henne hur det fungerade för henne. Hon använde det i sina smoothies och syftet med det var att bli mätt. Man blandar det i smoothien och det smakar knappt.
 
Nu jävlar har jag fått tillbaka motivationen och denna gång blir det under en längre period! Ska få kroppen som jag drömmer om, oavsett hur länge det än tar. Två gånger om veckan gym och ett pass borde räcka. Blir fyra gånger tillsammans med den vanliga idrotten som jag verkligen inte är aktiv i. Där kan jag inte ens gå en meter utan att bli super svettig, men på gymmet var det annorlunda. Jag vet inte hur jag klarade av 4km, kanske inte är så mycket men det är det för mig som aldrig tränar. Min träning är att gå till och från bussen haha... Men dessa har jag hittat hittils och visst ser de goda ut?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Först av allt så tycker jag att gå på stan ensam/med mamma/syrran är det tråkigaste som finns om man inte går dit för att köpa något till en själv. Blir yr, mår illa och vill åka hem på direkten haha. Att shoppa till mig själv tycker jag är ganska trist också, får ångest och tycker att jag slösar ner mycket pengar. Men att köpa kläder elle accessoarer till pojkvännen kan nog vara bland de roligaste man kan göra på stan! Det finns så mycket som ser bra ut, eller det finns det för tjejer med men det är så mycket mer liv i att shoppa åt sin kille. Kanske är det för att man inte gör det varje dag?
 
Hittils har han fått en klocka och en skjorta av mig som ni kan få se nedan snart. Hade ingen bild kvar från hans skjorta så jag frågade honom om han kunde ta kort på sig själv i den och lyckligtvis svarade han ja ? Och nu fick jag bilden, han är så himla fin i den! Tänk att jag inte kunde hans storlek och den var perfekt. Han skämtar om mig och min blogg, han hatar verkligen bloggar, om han skulle få tillfället att ta bort min blogg skulle han göra det utan tvekan. Älskar hans nike blazer skor! (Kollaget innehåller både sånt som han äger och sånt som han n??gon gång troligtvis kommer köpa när han shoppar med mig) :D
 
 

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska sammanfatta allt från i torsdagen. Får tårar nu redan när jag bara skrivit 11 ord. Jag var på arlanda på mina älskade, kära vänner som har gjort så otroligt mycket för mig och som jag inte vet hur jag ska dem tacka. Där träffade jag pietro och det kan nog varit ett av de bästa ögonblicken i hela mitt liv. Jag började bli nervös redan i bussen när vi närmade oss arlanda och min kompis evelina var förmodligen trippelt så nervös som jag var vilket ledde till att jag också blev skit pirrig haha. Finns en video som jag skrattar så mycket åt när hon säger jag kan inte andas hahahaha.
 
Jag ringde upp pietro och han svarade direkt, visade sig att han hade precis startat mobilen. Vi tog rulltrappan ner till där pietro förmodligen skulle vara och i telefon sa pietro att han såg mig och jag började få ännu mer panik och även mina vänner. Det läskigaste som finns är när någon säger jag ser dig och man själv inte ser personen. Jag har ju dålig syn också, är närsynt (ser alltså inte på långt håll) och det gjorde det svårare för mig att se honom. Men efter ett tag såg mina kompisar honom, han satt på en bänk och vinkade och höll en telefon mot örat sa dem till mig efteråt, för när jag såg honom hade han redan ställt sig upp och jag ställde ner mina saker på golvet och sprang till honom. Det var nog den bästa kramen jag fått i hela mitt liv.
 
Mina vänner fick det även på film, förstår ännu nu inte om det som händer i videon har skett på riktigt eller om det är bara en dröm. Sedan tog vi bussen ner till uppsala igen men denna gång med en extra passagerare på bussen, pietro.
 
Han var inte sig jätte lik i verkligheten, han var MYCKET mer kärleksfull. Allt, alla ord han hade skrivit och sagt till mig stämde hur mycket som helst. Många varnade ju mig för att han kunde ha varit en mördare etc men jag var inte rädd även om jag låter korkad nu, jag var INTE rädd. Hellre dö än att få reda på att dessa 5 månader var falska vilket de inte var. 
 
Vi gick till hotellet han skulle bo på så att han kunde lämna sin väska och slippa bära på den, och efter det drog vi in på max så han kunde få något att käka efter ett långt flygpass (det var inte direktflyg, han var tvungen att stanna i munchen innan arlanda.)
Efter det fortsatte vi ta en promenad ner till fyrisån med linda och evelina eftersom norea var tvungen att lämna oss :( (Det var alltså jag, norea, evelina linda och pietro som var tillsammans från arlanda tills stadsparken och senare ska ni få se bild på dem!)
 
Eve och linda gick och lämnade oss ifred en stund så vi var ensamma och jag har faktiskt en video från då haha. Han hatar att bli filmad eller vara med på kort eftersom han inte vet hur han ska vara på kort, han ser inte likadan ut på kort och i verkligheten... han är tusen gånger snyggare enligt mig när man har honom framför sig.
 
Efter det följde vi med honom till hotellet igen eftersom det var första gången han någonsin reste utanför sitt land (italien) och kunde verkligen inte vägarna här i sverige. Jag skulle sova hos evelina den natten, så vi åkte ner till hennes ställe och sov där.
 
Vi vaknade upp tidigt eftersom jag inte visste vart busshållsplatsen låg och hon skulle bara visa vägen dit och gå hem igen eftersom klockan var 5 och någonting på morgonen... så jag åkte ner ensam! Eftersom hotellet låg i stan och jag åkte ner till stan så tog jag pietro med mig därifrån och tog bussen till mig som egentligen inte var planerat utan vi skulle direkt till skolan men min väska vägde otroligt mycket och det var super jobbigt att bära runt på den. Efter att varit hemma och lämnat sakerna tog vi ner bussen till skolan och i den bussen befann sig några andra från min klass så de fick träffa honom lite i förväg. I skolan kom han in med oss första lektionen vilket var samhällskunskap och han hatar skolan och höll på att somna så lektionen efter lunch det stannade han utanför. Jag hade alltså 4 lektioner den dagen, samhäll och svenska på morgonen som han var med på och efter lunch hade jag engelska som han INTE var med på och efter det matte som han var med på.
Efter skolan promenerade vi ut ur skolan och efter ett tag blev min väska för jobbig och han tvingade mig att ge honom den eftersom han inte ville att jag skulle ha ont (sötis) och det var så varmt så jag sa nu stannar vi och tar bussen ner till stan istället.. där hann vi vara en stund bara innan jag var tvungen att lämna honom och åka hem.
 
Det som hände efter fredagen tar jag inte upp eftersom det är privat men på två dagar hann vi med så himla mycket och att han nu snart om 2 timmar är i italien igen är galet. Igår när han befann sig på arlanda så sa han först jag har glömt att lämna in nyckeln till hotellet! (Vilket han skämtade om och jag fick panik och gick på det) och efter det sa han '' no but seriously I have forgot something in Uppsala'' jag ba vad är det nu?! så sa han ''you.'' och jag fick tårar. Han ba jag är fortfarande i sverige så säger du att jag ska återvända så tar jag bussen genast och kommer dit och skiter i att åka till italien, säg bara att du vill det så gör jag det. Men såklart sa jag aldrig att han skulle göra det. Vi får ändå ses snart igen. Imorse i flyget från arlanda skickade han ett sms där det stod '' i feel sad. i miss you'' och jag kan fan i mig bara säga detsamma!
 
Långt inlägg men jag tycker att jag sammanfattade ändå även fast det var riktigt långt eftersom det hände så mycket mer än vad jag skriver om men detta är allt ni behöver veta för att ni ska verkligen förstå hur mycket vi älskar varandra.
 
Från italien till sverige för att träffa mig under 24 timmar.
 
Förstår inte varför han alltid ser ut som en helt annan person på bild?! Här är jag och han, morgonvakna, jag kl 5 och han vid 5 och något haha..... vi ser inte särskilt snygga ut kan ni då förstå

Likes

Comments