Max började jobba morgonskift idag, stackaren hade väckning klockan 05:00! Jag ville vara lite snäll så körde honom till jobbet, och eftersom att mitt tåg till skolan går 8:15 så har jag haft en hel del dötid såhär på morgonkvisten. Hade tänkt gå till gymmet efter att ha lämnat av Max men av någon anledning lät jag bli. Har sovit +/- 5h inatt så känner mig inte speciellt utvilad så då struntar jag i det istället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har hamnat i en liten deppig grop, och det var inte ens speciellt längesen sist. Blä. Stundvis är jag jätteglad men i det stora hela känns tillståndet rätt hopplöst, deppigt, tråkigt, oinspirerande.

Skolan är ju så gott som värdelös också, delvis för min inställning till den men let me tell you den är inte alls som jag föreställde mig.

Mitt nya gym var trots allt en väldigt positiv upptäckt! Jag vill vara där hela tiden. Tyvärr går det inte, men tack vare det att jag inte har något annat liv än jobb och skola så har jag en hel del fritid att spendera i Nordic Wellness lokaler. I LOVE IT.

Tyvärr är jag väldigt duktig på att ganska snabbt efter min lilla stund av glädje påminna mig själv om att jag är deppig och att jag ska återvända till min lilla grop och tycka synd om mig själv. Tänkte att jag ska sluta med det. För nu är det faktiskt så att jag har varit ganska bra på att vara lycklig också och jag gillar det mycket mer än att låta värdefull tid gå till spillo medan jag vältrar mig i min "sorg".


Likes

Comments

Älskar vintern och kylan. Inte trafikkaoset och stressade människor, så det är tur att jag är sjuk så jag kan njuta av allt det härliga. ♡

Likes

Comments

Morning folks.
Vaknade klockan 7:00 idag, och hade en lång och skön mysmorgon fram tills 9:30. Gjorde till och med avokadomackor, låter ju fancy men usch det var inte mums. Återgår med glädje till mina mackor utan smör med bara gurkskivor som pålägg.

Sitter anyways på tunnelbanan nu och ska köpa lite grejs till dagens uppgifter innan jag går till skolan. Hörs!

Likes

Comments

Dagens projekt i skolan var att ta med sig skräp i en viss färg och sedan i grupp skapa nått av det hela. Askul och härligt avslappnande! Här har ni livets träd.

Likes

Comments

Äntligen har vi flyttat in ordentligt. Vi har ju haft nycklarna sen förra veckans tisdag, och i helgen sov vi första natten i vårt alldeles egna sovrum. Vi kommer trivas här for sure, och jag har aldrig sovit så gott som jag sover här. Kan bero på att Max tog hit sin Hästens säng från förrådet, eller så är jag bara så avslappnad här när allt flyttrelaterat ätligen börjar bli färdigt.

Förresten, vår lilla gård är FULL med björnbär och hallon! Vilken lyx va?

Likes

Comments

Hej friends!

Här kommer lite bilder från Tomorrowland i juli, en av de galnaste saker jag varit med om. Mycket galna saker som hänt på senaste, men så är det ibland.
Tomorrowland med sina 400 000 delatagare var verkligen som ett eget land, med sin egna befolkning, med sina egna lagar. Allt man behövde fanns inne på området. Vi bodde på Dreamville, en avdelning med färdiga tält som ingick i biljetterna vi köpte.

Jag som alltid har sån oslagbar tur i livet fick ju redan första dagen ligga inne i sjukstugan med vatten i dropp pga vätskebrist, men jag överlevde och som tur spelade inga speciellt bra artister den första dagen.

Vi hade bokat hotell en natt före festivalen och en natt efter. Kan ni tänka er hur skönt det var att få sova i ett tyst rum inomhus efter fyra nätter i tält?! Med airconditioning! Utan efterfest i granntältet! I en riktig säng!!!!!!!

Det ser mycket mysigare ut än vad det var.

Likes

Comments

Linssoppa. I mångas öron låter det väl som det vidrigaste och smaklösaste man kan tänka sig. MEN HÖR OCH HÄPNA.

Linssoppa är typ det godaste jag vet, och ja jag äter också hamburgare och annat onyttigt. Ni vet, man blir ju lite trött på mattips av såna som tycker att en avokado med lite flingsalt på är den ideala lunchen. Jag vill ofta ha mat som smakar nånting. Denna indiska linssoppa har jag gjort typ tusen gången och tänker göra den tusen gånger till. Den är värd att prova. I promise.

1 lök
2 klyftor vitlök
1.5l grönsaksbuljong
0,5 citron
100g bladspenat
300g krossade tomater
3dl röda linser
1dl matgrädde
4tsk curry
2msk garam masala

And thats all! Stek löken och vitlöken först, sen när löken börjat få färg kan man slänga i det och allt övrigt i buljongen. Sen låter man allt koka under lock i 15-20min tills linserna är mjuka. Gott som fasen.

Likes

Comments

Hej små vänner. Jag tänkte dela med mig av lite bilder från resan till Nordkapp i Norge. För er som inte vet är alltså udden Nordkapp Europas nordligaste punkt, en ca 300m hög klippa som stupar rakt ner i Norra ishavet. En otrolig plats och resa, från och med finska/norska gränsen var hela resan som ur en sagobok. Helt magisk känsla, det kändes som att man åkte mot världens ände. Hade jorden varit platt hade det här varit kanten ner till tomma intet. Utan tvekan.

Det var så läskigt tyst där uppe, jag kände ett riktigt obehag av att vara där samtidigt som jag stirrade mig blind på allt vackert och inte kunde sluta påpeka hur otroliga alla vyer var. När vi kom längre norrut försvann plötsligt alla träd och buskar, trodde vi i alla fall. När jag senare under vår vandring till Knivskjelleodden kollade noggrannare på marken såg jag en massa små taniga stammar och kvistar, det fanns fullt med små buskar och "träd" som växte längsmed marken. Det fick mig att tänka på vilket lidande allt liv utsätts för där uppe. Vinden var hysteriskt kraftig, låga moln gjorde sikten dålig, regnet föll vågrätt och 10 grader kändes som -5. Ändå fanns det små blommor här och var som höll hårt fast i marken och inte lät vinden förstöra.

Denna resa var alltså min födelsedagspresent till Max, och överlägset det häftigaste vi någonsin varit med om. Finns så mycket mer att berätta men ingen kommer orka läsa det så den här kortfattade versionen lär vara mer uppskattad.

Tack o hej!

Likes

Comments