Header

Har haft en mysig eftermiddag med Saga, som är en barndomsvän. Hon är mer som en syster till mig. Vi har gått i Mall och kollat runt. Jag shoppade inget men Saga gjorde några fina köp. När jag ska shoppa så blir jag så osäker, ska jag köpa den här eller nej jag vet inte. Så håller jag på. Sen så tänker jag "nä men om det inte känns 100% rätt så ska jag inte köpa den". Jag blir galen på mig själv för jag behöver verkligen nya kläder. Min garderob är proppfylld med kläder men det är inga som jag använder. Jag har kanske två tröjor som jag älskar resten är träningskläder, gammalt, myskläder och kläder som jag hatar.

Kickboxningen i morse var hur rolig som helst och sjukt jobbigt. Så det blev inget gympass idag för mig. Jag kommer att få träningsvärk och blåmärken haha. Istället blev det "shopping" och nu film mys i sängen med te och kladdkaka. MYYS !

Likes

Comments

Kickboxning en tisdag morgon är precis vad jag behöver. Boxa och sparka ur mina känslor. Det kommer bli så skönt att få ur frustrationen, tårarna och ilskan i slag och sparkar. Underbart.

Alla låtar av HOV1 stämmer så läskigt bra in på mitt liv, "kärleksliv". Texterna är klockrena. Jag lyssnar om och om igen för att förstå vad som pågår i mitt liv. De berättar för mig när jag själv inte förstår eller snarare inte vill acceptera läget.

Likes

Comments

Hej. Igår kväll färgade jag håret eller aa tonade det. Färgen sitter i ca 3-6 veckor. Nu är det mörkt igen och det känns bra men lite ovant. Min naturliga hårfärg är mörkt men jag har alltid haft en dröm om att vara ljushårig. Men nu ska jag kolla om jag trivs i mörkare hår. Färgen går ju ändå ut om några veckor.

Är i ett stadie där allt är kaos. Har hur mycket med skolan som helst att göra (åtta inlämningar/prov den här veckan), känslor hit och dit, mitt mående, träning, Charlie, kompisar allt är kaos just nu.

Jag börjar få intresse för en kille men jag vet inte ur det kommer gå. Allt jag vet är att han är intresserad av mig. Ja tiden får utesluta hur det går helt enkelt. Men det känns bra just nu. Jag behöver få kontroll över min vardag och mig själv haha. Lilla Frida börjar få panik. Det finns så mycket som jag vill ändra på när det gäller relationer till killar. Om jag ska påbörja något nytt så vill jag inte att det ska sluta som mitt förra förhållande eller som de tidigare. Någon blir alltid djupt sårad (oftast jag) hehe och det får inte hända igen. Jag vill ha en mognare relation med fokus på oss, han och mig. Skita i alla runt omkring, deras åsikter för vi vet bäst. Men sen kommer två av mina största problem. Jag kan inte lita på folk och jag har svårt för att bli kär. Det har hänt så tråkiga saker tidigare i livet som gör att jag har svårt att få djupa känslor, trust issues. Inte bara för killar utan för alla. Det är en av de mest grundläggande sakerna för att en relation ska bära och inte brista.

Mycket annat pågår just nu. Charlie mår bra, det är inget fel med honom men jag önskar att jag kunde lägga ner mer tid på honom. Samtidigt så är jag orolig över att mitt mående påverkar honom negativt. Jag vill inget mer än att han ska vara lycklig. Jag är så mån om mina närmaste mående att jag glömmer bort mig själv.

Likes

Comments

Träning

Söndag. Usch vill verkligen inte att helgen ska ta slut. Igår var jag på bio och såg Fifty shades darker igen haha. Det är nog min nya favorit film faktiskt. Jag bara älskar den. Det blev en sen kväll tillslut och en tidig morgon.

Idag har jag gjort klart en av sju inlämningar som är den här veckan. Det är så sjukt mycket att göra innan sportlovet och alla lärare lägger självklart allt på samma vecka. Mmm vill ge dom en high five, med en stol, i ansiktet. Sen säger jag tack och hej för mig. Jag vill utomlands nu nu nu och bara koppla bort allt i Sverige. Det är så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Saknar vissa och andra inte. Vet inte vad jag ska göra för att bli av med all ångest. Jag tänker dagligen "skulle jag ha skrivit så" "är det jag som ska förändras" "tänker ... på mig" "kommer det att bli okej" osv osv. Blir galen.

Annars så mår jag bra, har träningsvärk i hela kroppen. Men det är skönt. Mitt nya proteinpulver som jag köpte för några dagar sen smakar så gott och fungerar bra. Känns det som i alla fall. Men resultaten kommer om några veckor.

Likes

Comments

Instagram@fridakasari