Idag är det den sista dagen för mig som matte till en hund. Imorgon eftermiddag ska jag hämta hem min valp, min prinsessa Maggie. Det kommer att bli några jobbiga och roliga veckor framöver. Man vet aldrig vad som hände när man har en valp hemma. Det kommer att bli hur spännande som helst. Ingen sovmorgon what so ever, kiss inomhus och hur mycket kärlek som helst. Så förbered er på tusentals gulliga valpbilder framöver.

Idag ska jag packa packa packa. Det kommer att bli en längre vistelse i Skövde än vanligt så jag måste ha med mig kläder, smink, skor, bikinis och allt möjligt. Maggies transportbur med hennes grejer är redan klar och redo att invigas. Jag och hundarna kommer att bo hos min pappa där Maggies riktiga säng redan står och väntar. Min pappa bor i villa med en stor trädgård så det passar perfekt att vara där de första dagarna.

Så min sista dag som hundägare till en hund kommer inte att vara så speciell. Vi ska orientera på idrotten idag, om jag orkar träna styrka efter det återstår att se. Har inget mer planerat än att ha hemma spa. Jag ska lägga ansiktsmask, duscha och ta en hårinpackning i mitt hår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hi sweatheart. Har haft en underbar dag! Slutade tidigt i skolan och åkte hem till Charlie, gick en promenad och pratade samtidigt med en av mina bästa vänner Oliver. Jag har fått ett "tvångsbeteende" att alltid prata med någon i telefon när jag är ute och går. Det är verkligen så mysigt. Idag har jag varit på ett möte angående sommarjobb. Det var ett vanligt informationsmöte där jag fick reda på vart jag ska jobba osv. ICA kvantum i Solna centrum hittar ni mig i sommar. Det kommer att bli jätte roligt att få jobba där i två veckor. Ser verkligen fram emot det. Hoppas självklart på att jag får extra jobb efteråt också.

Har även hämtat ut två paket idag. Det första paketet var mina super snygga rosa "sol" glasögon. Bilder finns i inlägget under 😉. Det andra paketet är från Forever 21 och innehåller mina nya snygga kläder!!!! Så sjukt nöjd med allt.

Min kväll har bestått av chill på balkongen med jordgubbar, serie (Prison break) och snapchat. Har självklart på mig mina nya kläder och tar lite selfies.

Puss.

Likes

Comments

New/shopping

Det här med fishnet tights aka nätstrumpbyxor. Jag kan inte bestämma mig och jag tycker att det är snyggt. Egentligen är det inte de MEN det är en cool detalj till en outfit. Så nu har jag köpt ett par från H&M. De svarta är ju dom mest klassiska av de som finns. Jag tycker att vita är snyggare men det hittade jag inte tyvärr.

Efter nationella ska jag och Natasha till Punkt shop och kolla efter lite roliga saker. Dom har väldigt speciella kläder, piercingar och andra saker där som kan vara sjuka till en outfit. Hoppas självklart att det vi letar efter finns. Sjukt roligt isåfall.

Likes

Comments

Alla som jag har på snapchat har bokstavligt talat lagt ut att det är 25-27 grader och stålande sol. Lite irriterande att över 200 människor har samma uppdatering. Men för er som inte har sett detta så tänkte jag påminna er och mig själv ännu en gång att det är fucking sommar idag. Så imorse satte jag på min somnar spellista på Spotify och har lyssnat på repeat hela dagen.
Got that summer vibe ☀️

Idag har jag varit i skolan vilket kändes som en evighet. Det är alltid fint väder när vi går sena veckor. Så störande. Efter skolan har jag solat lite på balkongen och pratat med en gammal "vän". Haha har ingen aning om vad jag ska kalla honom. Men det är väl den kortaste och simplaste beskrivningen just nu. Det har kanske inte varit dom tydligaste inläggen eller speciellt många de senaste dagarna. Eller så har inläggen varit tydligare än någonsin. Jag har haft svårt att få ner "ord på pappret". Inte vetat vad jag ska skriva om när jag egentligen har hur mycket som helst att berätta.

Likes

Comments