Header

Tips, Workout

Nu börjar mitt nya liv. Om två veckor ska jag till Dubai och tiden räknas bara ner. Jag måste måste måste ta tag i min livsstil och vanor. Det är inte okej och jag är inte nöjd med min kropp. Jag måste känna mig bekväm på stranden! Igår gick jag totalt två mil och idag ska jag göra det samma och även träna på gymmet/hemma. Nu drar jag igång med sockerförbud, träning, och en ny livsstil. Jag har laddat ner några appar till mobilen som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig (finns för Apple). Är det svårt att komma igång med träningen? Ladda ner en 30 days challenge app eller bild. Lyssna på peppande musik och skippa skräpmaten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har städat lägenheten sen jag vaknade. Snart ska vi dra ut på en "utflykt". Vart är oklart haha vi får se vart vi hamnar. Det är underbart väder och vi ska äta lunch ute i solen.

Jag blir lite irriterad över killar som vill dejta mig men som inte anstränger sig. Just nu känns det bättre att vara singel. Jag ska till Dubai om två veckor och jag har hela sommaren framför mig. Varför inte leva singel livet? Det är så sjukt att alla låtar påminner mig om en person, ett förhållande och framtiden. Är det tillgjort eller är det jag som inte kan släppa människan? Musiken har varit min räddning, även gymmet.

Likes

Comments

En dag som denna spenderar jag på Östermalm. Vi har gått runt Djurgården och nu sitter vi i hamnen och blickar ut över utsikten.

Likes

Comments

Har varit med Charlie hos veterinären. Knölen han har på ryggen kan vara cancer men också något helt annat vilket provsvaren om en vecka, kommer att visa. Jag har haft det svårt dom senaste dagarna att få ner text och inlägg överhuvudtaget på grund av olika privata anledningar. Det blir snart bättre som Oliver säger till mig varje dag men det är inte lätt att se det. På grund av att det är känsligt kommer jag inte att skriva något om vad som har hänt, hur jag känner och tänker om det heller utan det håller jag hos mig själv och Oliver. Det stannar mellan oss. Jag ska inte låta det påverka min blogg eftersom jag vill att det här ska vara min positiv skrivplats där dom som vill får ta del utav mitt liv.

Charlie verkar att må bra. Han har sen förra veckan haft en tydlig knöl på ryggen som har varit öm och oroväckande. Det var den som vi kollade upp hos veterinären idag. Att skriva om det är jobbigare än vad jag trodde så jag lämnar det där helt enkelt.

Många tänker säkert att jag måste säga något om Drakes nya album. Jag älskar Drake, han är min största förebild och crush hehe. Hans nya album More life släpptes den 18 mars. Jag har lyssnat igenom alla låtar och älskar albumet. Men jag har några favoriter från hans album som ni måste lyssna på om ni inte har gjort det.

Free smoke, Passionfruit, Madiba Riddim, Gyalchester, Teenage fever, KMT, Lose you, Glow och Fake love.

Likes

Comments

Instagram@fridakasari