Hello. Bloggar nu mitt i natten istället för mitt under dagen. Jag är i Skövde, igen... Det har blivit lite väl många besök den senaste tiden. Jag har varit här sen i fredags morse och firade Midsommar med min släkt på mammas sida. Bilder från det finns i inlägget under. Men det är sommar och Skövde är ett bra ställe att hänga på. Stockholm är underbart året runt men saknar naturen som Skövde har. Så för delvis hundarnas skull försöker jag att vara här med dom.
Jag har haft "fullt" upp idag som vanligt. Hundarna väckte mig för tidigt imorse, klockan fyra men sen lyckades både dom och jag somna om till elva vilket var hur nice som helst. Under förmiddagen solade jag ute på gräsmattan. Jag blir brun på en sekund. En väldigt bra gen som jag är tacksam över. Personligen tycker jag att jag är betydligt snyggare när jag har en fin bränna. I sommar blir det ingen utlandssemester som det brukar bli så jag får ta vara på så många sol tillfällen i Sverige som möjligt. Hoppas på en solig sommar. Som sagt så har jag varit ute HELA dagen. Träffade en av mina bästa vänner Oscar på en promenad med Charlie och Maggie. Vi gick hem till mig en snabb stund och sen åkte vi vidare. Nu ligger jag i min härliga dubbelsäng med hundarna. Dom sover djupt men jag kommer att vara vaken ett tag till. Jag har lite smått lyckats vända på dygnet vilket INTE är bra för mig. Efter jobbet vid halv fem somnar jag vare sig jag vill eller inte. Jag vaknar runt åtta på kvällen och är uppe stora delar av natten innan jag går upp halv åtta på morgonen för en ny arbetsdag. Den kommande veckan ska jag ta tag i mina dåliga vanor och sova ordentligt. This babe needs her beauty sleep.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

New/shopping, Workout

Fick hem det här paketet från Gymgrossisten idag. Det är ett proteinpulver, Fit & Smart protein i smak jordgubb (strawberry). Det här pulvret ska vara framtaget just för tjejer så jag hoppas att träningen ger bättre resultat. Jag beställde även en låda med proteinbars i smak jordnöt (peanut). Dom skickade även med några tester på Whey-80 som jag har haft flera gånger tidigare.

Likes

Comments

YouTube

En vlogg från en helg i Skövde. Jag och Oliver åker runt, pratar och har det nice. Maggie och Charlie har det roligt vid stranden medans jag badar. ENJOY.

Min YouTube kanal hittar du HÄR

Likes

Comments

Hello. Nu är min tredje arbetsdag på ICA avslutad. Så skönt att inte sluta allt för sent på dagarna. Mina arbetstider är från 09:00 till 16:00 vilket jag tycker är riktigt bra tider. Det blir totalt sex timmar och en timmes lunch. Jag får sitta helt själv i kassan nu och hjälpa alla kunder. Det går hur bra som helst förutom när alla dessa snåla pensionärer ska klaga om priser och annat. När 90% av kunderna är pensionärer blir det väldigt tålamodskrävande. Men det är bara att behålla lugnet och fortsätta att vara trevlig. Emellanåt fick jag sträcka på mig så då gick jag till grabbarna och snackade med dom. Alla sommarjobbare har fått sin avdelning som de jobbar på, jag och en till tjej har fått kassorna och tre andra jobbar på golvet med varor. En anställd som hjälper mig ibland som också sitter i kassan, oftast bakom mig. HAN LUKTAR SÅÅÅÅÅ GOTT !!! Jag är säker på att han har både One Million och Diesel. Super trevlig kille. Alla i personalen är hur trevliga som helst och det är en härlig arbetsmiljö. Idag ska jag träna. De två senaste dagarna har jag inte orkat träna efter jobbet. Jag har varit helt slut, ont i nacken och ryggen av allt stillasittande. Det är verkligen ansträngande att jobba på ICA så underskatta oss inte.

Likes

Comments