Header
View tracker

1. Åka utomlands med familjen på bad och sol semester

2. Gå på minst två konserter

3. Besöka eller köpa valp

4. Åka med kompisar eller kille runt om i Sverige/utomlands

5. Hoppa fallskärm

6. Gå på ett bröllop

7. Skaffa ett helgjobb eller sommarjobb

8. Bestiga ett berg

9. Besöka minst ett land som jag inte varit i tidigare

10. Lösa en rubiks kub

11. Prova en detox

12. Träffa Linnéa och Saga i Lund

13. Lära mig att styra en båt

14. Ha en sommar flört (för vem vill inte ha det?)

16. Kampa med Charlie/kompis

17. Färga längderna i mitt hår blonda

18. Lära mig att surfa

19. Rädda minst ett djur

20. Kunna gå ner i split eller spagat


Likes

Comments

View tracker

Godmorgon godingar. Idag är det söndag den 22 januari. Oj först nu insåg jag hur fort januari har gått. Var det inte nyår typ förra veckan? Haha nej men januari månad har gått otroligt fort måste jag säga. I alla fall. Idag ska jag till frisören. Det var ett tag sen och det är verkligen på tiden att klippa bort de slitna topparna. Jag vill behålla längden på mitt hår men de slitna topparna växer sig uppåt känns det som. Min frisör får klippa så mycket som det behövs. Det blir ingen större förändring idag men kanske framöver. Det får tiden avgöra. Annars så ska jag ut och röra på mig idag. Halsen känns lite bättre för varje dag som går men jag vågar inte gå till gymmet. Tänk om allt blir värre och jag måste börja om från ruta ett. Gårdagen var rolig. Tv inspelningen gick hur bra som helst och efter tog vi en fika på Himmelska hundar som jag skrev väldigt kort om i inlägget nedanför.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Har haft en bra dag. Inspelningen gick bra men det tog sin lilla tid. Efter det blev det en mysig fika på hundcaféet Himmelska hundar.

Likes

Comments

Godmorgon. Vill bara ligga kvar i sängen. Jag har tränat lite hemma. Eftersom jag inte kan gymma så gjorde jag övningar för rumpan och magen hemma istället. Mamma är på gymmet så jag passade på att dammsuga upp det värsta i lägenheten och nu vädrar jag. Det är så smidigt att öppna balkongdörren i mitt rum och ett fönster i mammas sovrum men det blir lätt korsdrag. Herre gud vad många gånger jag har blivit livrädd när dörren helt plötsligt smäller igen. Idag ska jag på en tv inspelning som publik. Tänk er programmet Helenius hörna eller Dr Phil osv, program med publik helt enkelt. Där ska jag medverka fast i ett annat program. Kul!! Det kommer ta ca tre timmar..... Helt sjukt egentligen om programmet kommer vara en timme långt kanske när det väl sänds. Men det ska bli roligt och intressant att få se bakom kulisserna och hur en tv inspelning fungerar. Om man får ska jag ta lite bilder till bloggen såklart.

Angående min halsfluss så har det inte blivit bättre. Jag var och rådfrågade på apoteket igår och intrycket jag fick var att det inte finns så mycket att göra. Självklart kan jag gå till vårdcentralen och få antibiotika men samtidigt så vill jag inte ta den medicinen eftersom när det väl är allvarligt kan det vara så att antibiotikan inte verkar på grund av att man har "över använt det". Så jag antar att jag ska vänta ut halsflussen och käka Ipren i några dagar framöver.

Min jacka som jag beställde förra veckan hämtade jag ut igår och jag älskar älskar älskar den. men nu funderar jag på att sälja min andra nya gråa fjäderjacka som ni säkert har sett på bilder här och på Instagram. Om någon av er är intresserad så säg till. Annars så gör jag ett inlägg om den.

Likes

Comments

Till middag blev det risotto på en mysig Italiensk restaurang inne i Mall of scandinavia med mamma. Maten smakade bra och efterrätten tog vi hemma i soffan framför tv:n. Jag älskar mysiga hemma kvällar när jag kan sitta i mina mjukisbyxor och blogga, kolla på film eller vad som helst. Ikväll blir det definitivt en typisk hemma kväll.

Likes

Comments

View tracker

Stannar hemma från skolan idag på grund av mitt mående. Jag har halsfluss och känner mig inte stark allmänt. Det är så svårt att äta och dricka på grund av smärtan men jag har lyckats få i mig en kopp te och lite frukost. Jag ska ta det lugnt idag och försöka bli frisk så fort som möjligt. I helgen har jag en del saker att se fram emot. Tjejerna och jag ska gå på bio. Mys. Senare i eftermiddag om jag mår bättre ska jag och mamma till ett hund café i stan med en bekant. Charlie är inte hemma hos mig just nu utan kommer hit på tisdag och jag behöver träffa lite hundar. Jag mår så mycket bättre då.

dogs before dudes

Likes

Comments

Instagram@fridakasari