Header

Nytt / shopping

Den här mysiga tröjan köpte jag förra helgen på GinaTricot inne i stan. Jag är kär i den och har redan använt den flera gånger. Det är en off-shoulder tröja som är i lite tjockare i materialet och är perfekt att ha nu när det är kallare ute. Jag har på mig den här tröjan på min header bild. Det är svårt att visa hur den ser ut men det kommer säkert upp outfit bilder framöver när jag har på mig den. Helt klart en ny favorit i garderoben. ❤ 

Tröjan hittar ni ...

Likes

Comments

Godmorgon. Inatt vaknade jag klockan tre och var klarvaken. Det slutade med att jag låg och googlade lite om mina sömnproblem. Nu har jag lärt mig att jag aldrig ska googla mina symptom för det slutar alltid med att jag är döende eller behöver söka akut vård. Efter de hade jag ännu svårare att sova så gör aldrig det.

Idag börjar min första lektion 12:10. Innan jag åker dit är jag ute med min hund Charlie. Hans fina päls smälter in med alla höstlöv så ibland blir han nästan lite kamouflerad.

Som avslut på skoldagen har vi Historia prov som jag inte har pluggat så mycket till, men det kommer att gå bra ändå. Jag känner att sömnbrist och prov inte är en bra kombination. Aja, dagens outfit blir Uggs, mina nya byxor (som jag fick hem igår), linne och en kofta.

Likes

Comments

Det har varit en lång dag. Under sista lektionen kollade vi på debatten mellan Trump och Clinton, jag blev så frustrerad att jag knappt klarade av att vara kvar på lektionen. När jag kom hem väntade min älskade lilla vovve på mig och ett paket från Nelly.com. Förra veckan beställde jag ett par byxor som äntligen har kommit. Jag var skeptisk till dom men nu tycker jag faktiskt att dom sitter bra och är snygga på mig. De är lite långa trots att de är i storlek xs. Ja såna problem har jag alltid när det gäller byxor och jeans.

Idag har jag mycket skolarbete att göra men jag glider lätt ifrån det i mina egna tankar. Jag sakar min bästis som var här i helgen. Det kändes bra att prata med henne om relationer och kärlek. Det kan vara komplicerat med killar men allt löser sig i slutändan.

Likes

Comments

Nytt / shopping

De här snygga solglasögonen köpte jag i helgen när jag och Alexandra gick på en shoppingrunda. Jag älskar dom och de har en perfekt form. "Runda pilot" solglasögon som har blå grönt glas. 

Likes

Comments

Instagram @fridakasari