God morgen alle sammen!

I går var en nydelig dag med stor sol. I går kom bestevenninnen min som bor i Kopervik/ Haugesund til meg i Stavanger. Det var så utrolig deilig å se henne igjen. Vi tok turen på kvadrat og kjøpte oss starbucks, satt oss ned og begynte å snakke om alt. Det var kjempe koselig. Tidligere på dagn var jeg å så på en russebil sammen med russegruppen. Deretter kom jeg hjem å la meg i sengen med Joachim. Det er alltid kjekt å komme hjem til åpne armer.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld alle sammen!

I dag er det 25 mai, som betyr at Joachim og meg har vært sammen i hele sju måneder. Dagen startet som alltid med litt kjæreste-kos på rommet før vi senere flyttet oss videre ned til kjøkkenet hvor vi laget oss en deilig god frokost. Deretter satt vi å drøset helt til vi skulle hente søsteren min, som var ca. én time. Da vi endelig kom hjem igjen var det avgårde til trening. I dag hadde jeg en intens en og en halv time med bare kardio. Etter at vi fikk dusjet og stelt oss tok vi turen ned til de tre sverd i fjell hvor vi hadde en koselig piknik. Vi tok med oss oppkjæret frukt, rits kjeks og en godtepose. Når vi kom hjem var vi iskalde så vi tok oss en herlig og varm dusj. Nå ligger vi i sengen klar for natten.


Likes

Comments

Hvor tar sommeren meg?


Jeg er så heldig å få tilbringe en uke i Kypros med kjæresten og familien min. Jeg gleder meg så utrolig masse. Det blir første turen til utlandet sammen med Joachim, så det blir utrolig spennende å se hvordan det går. Det skal bli så deilig å kunne våkne til sol og varme. Det å ikke engang tenke på å ta på sminke å stelle seg. Det er bare til å hive på seg bikinien, ta med seg strandvesken og springe til stranden. Vi er så heldige å skal bo på et hotel som ligger på stranden, så vi slepper stresset med drosje. Det står også at hotellet ligger ganske sentralt for shopping og resturanter, noe som er utrolig bra. Jeg synes det er syk ubehagelig å ta drosje i utlandet. Man vet aldri hva som kommer til å skje, som regel går det jo fint.

Jeg legger med noen bilder av hotellet vi skal bo på og meg og Joachim. DET GLEDES!!

Likes

Comments