Idag är det min lediga dag från jobbet. Vi hade massa inplanerat idag men allt blev avbokat. Så jag och loppan har bara myst hemma. Otroligt skönt att göra det ibland.

Vi åt en enkel och god lunch idag. Nämligen lillans favorit. Pasta med köttfärssås. Nu är hon inne på sin tredje timmes vila och jag dricker kaffe och svarar på mail.

                                                     En lugn och mysig måndag!                                                        


Likes

Comments

Kan inte tiden bara få flyga förbi, så att jag slipper skolan. Slipper spendera mina söndagar åt plugg som jag skjutits fram under veckan. Skjutits fram för att annat plugg har behövts göras. Jag är trött på att behöva sitta och prioritera vilka läxor jag ska göra. Det är så oviktigt gentemot hur viktigt vissa saker är. Jag vill ha roligt. Men det sägs att man måste göra tråkiga saker, vanliga saker, för att sedan kunna uppskatta det roliga.

Det kanske stämmer. Men denna söndagen har nog varit den tråkigaste på länge. Har läst en engelska bok. Skrivit loggböcker. När jag legat här i sängen har jag bara suckat. Det har hellre aldrig varit roligare att kolla random-youtubeklipp. Säger ju det, är expert på att rymma ifrån plugg.

Som tur är ser jag ljuset, lite svagt. Ska försöka vara klar inom en timme. Jag längtar verkligen tills jag är klar. Så att jag kan börja fokuserar på literoligare plugg. Som att skriva ett tal, det är ju OK roligt gentemot detta.

Söndagar är alltså en för jävla tråkig dag när plugg är inplanerat på den. Bara jag som börjar få söndagsångest redan på fredagen ibland? Uch.

Ge mig sommar. Ge mig studenten. Ge mig kärlek. Ge mig en bok som faktiskt är rolig att läsa.

Likes

Comments


Finns inget bättre att sätta sig i soffan med mjuksbyxor en fredagkväll med en kall öl och en tallrik med lite tapas-plock. Fredagfuck yeah! I morgon ska jag sova sönder sängen vill jag lova. Min kropp har sagt tack och hej för den här veckan.

Hur man gör den perfekta tapastallriken. Man köper heta räkor, marienerad vitlök, ölkorv, primadona-ost och söt chili marienerad chévre. Åh gud!

Likes

Comments

Jen och jag har självklart en delade Spotify-lista och hon lägger till grymma låtar. Denna är galet bra. Men när jag lägger till mina Lana del Rey så tycker...

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem ifrån skolan, slutar tidigare på fredagar denna termin så det är sjukt skönt. Nu ska jag ta något litet i magen...

Likes

Comments

Nu sitter jag här med familjen och tittar film.. Någon film som Moa har spoilat hela slutet på! Han knullar hela familjen och sen faller allt på plats tydligen. Den heter About Adam och verkar inte speciellt bra.. Men men... Jag kan lida mig igenom för att umgås lite med familjen.

Hoppas alla har haft en toppen dag så skriver jag lite senare igen!

Pusspuss! ❤😘

Likes

Comments