Info

Jag slutar tyvärr, men jag kanske kommer tillbaka när jag blir äldre eller har lust. Förlåt men det är bara det bästa för alla! 💗 Ta hand om er! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu har jag väldigt mycket idétorka och jag försöker leta efter ideer på internet och på andra sociala medier men inget. Det känns också som att inte många läser min blogg och då kan jag inte fråga er om t.ex frågor till en frågestund. Vilket gör att jag typ inte vill blogg längre...
Jag säger inte att jag ska sluta, utan att jag har typ idétorka. Eller jag kanske slutar för jag uppdaterat ju inte så ofta. Blogga kanske inte ä min grej. Men vi får se! ❤️

Hoppas ni förstår och att ni inte blev ledsna eller något sånt 😂
Kram 💗

Likes

Comments

Jag, Övrigt

Hejsan!

Idag tänkte jag dela med mig om vad jag tycker om tjejtrender. Jag hade tänkt att göra det på youtube men många har redan gjort det så då tänker jag göra på bloggen istället! 😉

Calvin Klein kläder. Det är så sjukt snyggt tycker jag och jag vill själv ha något från Calvin Klien. Jag ser folk överallt på sociala medier när dom är så tumblr och det passar dom så braa. Så sjukt snyggt är det! 10/10 för den trenden.

Hunter. Ärligt talat så vet jag inte varför man ska ha dom här, det är väl typ bara gummistövlar. Eller har jag fel? Jag själv vill inte ha dom, jag vill inte slänga bort pengar på ett par dyra stövlar. Jag har verkligen inget emot om någon har dom, det är bara det att jag inte skulle vilja ha dom. Men annars är dom väl snygga och sköna har jag hört, så den får 2/10.

"Orre byxor". Det här är dom skönaste byxorna ever. Vet inte riktigt vad dom heter men alla säger att dom heter orre byxor så jag säger väl också det. Jag har själv 4 st, 2 tights och 2 bootcut. Det är verkligen inte för att skryta, hoppas ni inte tror det! 9/10 får den här trenden.

Uggs. Här är det samma som med Hunter's, dom är fina men inget som jag slösar dort mina pengar på eftersom dom är väldigt dyra. Däremot är dom jätte sköna och mjuka inuti vilket jag gillar. Så trenden får 5/10.

Choker. Jag älskar choker det är så fint och så har jag 2 stycken. 1 som har en stjärna som jag gillar mest och den andra använder jag inte så jag tror jag ska sälja den eller något. Många kan tro att man stryps men det gör man inte den är ju väldigt, väldigt strechig och är gjord av gummi. Jag tipsar om dom och det finns med olika "berlocker" också som t.ex stjärna, det finns jätte många sorter. Den får faktist 10/10.


Så det var allt för det här inlägget. Och det här är inte för att göra någon ledsen utan det här är vad jag tycker, alla tycker olika men det är såhär jag gillar.

Kramis!

(inte spondrad)

Likes

Comments

Want it, Bilder, Smink & Skönhet

Hejsan allihopa!

Upd: har varit borta länge nu, pga att vi har haft 1 nationellt prov nu i veckan som jag har behövt satsa 100% på och sen så har vi haft massa, MASSA läxor, så nu vet ni det.


Mina wanties från lush är:


Deras badbomber, ofc! Jag vill så gärna ha en badbomd men jag har inget badkar, eller vi hade ett inna jag visste vad lush var. Men jag har sett så många bloggare, youtubers etc prata så bra om deras badbomber, och det värkar vara så mysigt at bara sitta där i det färgglada badkaret.


Ett annat måste är deras "Mask Of Magnaminty" och asså hörni...den värkar så fruuuktansvärt bra att jag bara vill köpa den på en gång. Tänk att sitta där i sitt badkar och bara njuta med masken på, dröm!


Lush's lips scrub...behöver vi säga något mer. Jag har själv i deras vinter doft/smak som är "Santa's" och ska luktar lite ingefära, väldigt juligt, det är väldigt svårt att förklara doften utan att man själv har luktat på den men annars är den jätte bra och den har små hjärtan i som är gulligt. Fast jag vill ha en till i bubbelgum, den luktar så mycket bubbelgum och är så fin, för hallå den är rosa!

Och den sista är deras såpa som luktar så himla gått och är säkert jätte bra, har inte hört så jätte mycket om dom men det är väl som en helt vanlig såpa antar jag. Och färgerna är ju så fina som t.ex dom på bilden.


Så det var mina wanties från lush. Kommentera gärna era favoriter eller om ni har något som ni tycker jag borde testa i kanske en youtube video. Ta hand om er!

Kram! ♡


(inte sponsrad)

Skriver detta lördag men kommer upp söndag

Likes

Comments

Min dag , Jag, Bilder

Hejsan alla!

Igår var jag och min mamma på Boland City bland annat Espresso House och några affärer som finns runt om och jag tog med kameran för liksom varför inte. Vi skulle även handa en liten bit där ifrån så då ville vi fika på Espresso House.

Hoppas ni gillade inlägget idag!

Kram ♡

Likes

Comments