Fashion

Fashfashfashion

Fashion, inspiration

Outfits #2

Fashion

Wishlist

Fashion

Instagram@kkarrolilia

Hey bloggen!
Nu er der igen gået et stykke tid siden jeg sidst har været aktiv her på siden..
Dog med god grund! Jeg har haft super travlt med skole, fodboldtræningen og selvfølgelig julegaveindkøbet..
Jeg sidder klar ved tasterne og kan ikke vente med at skrive noget nyt!!
Hvis i godt kunne tænke jer at jeg skulle skrive om noget specifikt så skriv endelig nede i kommentaren eller privat:)

- kys og kram Karrolilia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen..
Som jeg også har skrevet på min insta-story vil jeg fra og med idag modtage emails, dms og ja hvad end i nu kan kontakte mig over.. I kan f.eks sende mig en besked om en besværlig situation, som i eller en veninde står i. Jeg sidder klar ved tasterne, så skriv endelig!!
Jeg vil gøre dette lille ‘projekt’ til en ugentlig ting.. Hvor jeg vælger to eller tre henvendelser og besvarer dem efterfølgende på bloggen. Alt vil selvfølgelig foregå anonymt
- Kys og kram Karrolilia <3

Likes

Comments

Hej til dig der læser med ligenu!! Håber du vil læse mit indlæg til slut, måske endda smide en kommentar:)

Som mange af jer nok ved, så er mode og fashion en rigtig stor del af hverdagen.. Det er det ihvertfald i min!
Min far sagde engang til mig “dress for succes” og det tror jeg egentlig bare jeg har taget til mig, og eksperimenteret lidt med.. Man kan jo altid prøve forskellige stilarter af. Måske er den første, den anden eller for den sags skyld den tredje stil ikke lige dig.. Så er det altså bare om at prøve igen.. Jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde ligepræcis din stil!
Jeg ser mode som en meget vigtig del af mit liv. Det er jo lige før man udtrykker sine følelser igennem det tøj man har på..
- Jeg køre selv en del forskellige stilarter hvis man kan kalde det det.. Jeg kan fx. have noget street-ish på den ene dag hvorefter jeg en anden dag holder den mere klassisk
- Man kan evt. også mixe forskellige stilarter på tværs, det kan ende i et fantastisk resultat, altså jeg ELSKER det.

Det var alt for denne gang, håber vi ses i det nye indlæg - kys og kram Karrolilia

Likes

Comments

Hej til dig der tager dig tid til at tjekke mit indlæg ud.. I dag vil jeg fortælle om en stor skade, som gik hen og udviklede sig til noget ekstrem voldsomt, nemlig en lammelse...


- for ikke at kede jer ihjel, vil jeg gøre det her så kort as possible

Den 30 oktober sidste år var jeg ude for noget af en oplevelse, jeg var nemlig ude og spille en udebanekamp i Mimersparken beliggende på Nørrebro.

Vi som hold var allerede svækket af spillerantal mangel, vi stillede op med 11 mand alene.. hvilket vil sige 0 udskiftere, hvor vi normalt har ret til 3 og en reserve...

Det hele går egentlig meget fint, jeg fandt hurtigt ud af at modstanderne var meget voldelige..

Vi fik adskillige frispark ( et spark man får lov til at tage, når modstanderholdet har gjort noget som ifølge dommeren er uacceptabelt).

Halvlegen har allerede fundet sted, og vi giver os ud i 50. minut.. bum og så bliver jeg tacklet af en relativt kraftigt bygget spiller.. Hun formår at få sine rene metalknopper op omkring lænden og halebenet, der ligger jeg så klappet sammen mellem hende.. Believe me det så sjovt ud, det var det dog ikke..!!!

Jeg bliver båret ud af banen, og fortæller så der at jeg hverken kan mærke eller bevæge mit ben.. Min træner ringer straks efter en ambulance og fortæller situationen, 1 time og 30 minutter senere dukker der en ambulance op, og jeg bliver direkte kørt ud på nærmeste hospital som på det punkt var Bispebjerg.. Ren procedure derfra, læge efter læge.. scanning som ikke kunne scanne ordentligt op omkring nervesystemet..

Jeg bliver efter 12 timer på Bispebjerg kørt ud på Hvidovre i en ambulance, selfølgelig følger min mor igen med.. dog i sin egen bil.

På hvidovre fik jeg endelig lov til at "sove", samtlige læger og sygeplejersker kom dog ind om natten og tjekkede op på hvordan jeg havde det.. Jeg fik i løbet af natten noget som angiveligt skulle være smertestillende men som virkelig ingen effekt havde..

Jeg snakkede med flere læger og overlæger om problemet og hvor jeg i sidste ende fik bekræftet en lammelse i højre ben..

Så kom snakken.. den jeg allerhelst ville undgå, "du kommer nok ikke til at spille fodbold igen" lød det fra samtlige læger.. jeg kunne slet ikke gemme tårerne væk, jeg begyndte simpelthen og græde..

3-4-5 dage senere kommer der en læge ned til mig og øhh han har så nåle med ned... jeg tænker bare fuuuuuuuck!!!! Han stak mig gentagende gange i benet, jeg kunne intet føle.. Så siger han " skal vi også prøve på venstre" hvorefter jeg så brød ud i et panisk NEJ

- Det endte så med at jeg var indlagt i alt 16 dage.. Der blev jeg gearet op med kørestol, gåvogn og ja hele molevitten. Jeg beviste lægerne og alle dem nede fra fys at de ikke havde ret, og at jeg sagtens kan klare dette!! Når jeg sætter mig for noget, så giver jeg skam heller ikke op. Det er en evne jeg er rimelig glad for at have!! To måneder efter var jeg tilbage til træning og løb, efter adskillige genoptræninger, laserbehandlinger n so on.. SLUT

// NEVER STOP FIGHTING //

- Jeg vil gerne lige takke alle mine venner,veninder og familie der hjalp mig gennem den meget svære tid..

Jeg har virkelig sparet på en masse detaljer for at det skulle blive kort.. Tusind tak for at læse med!!

kys og kram Karrolilia, vi ses i det næste indlæg <3


Likes

Comments

Nu er ferien her, tak gud for det..

Halløjssaaa, her er nogle ting du kan lave i efterårsferien, hvis du ikke er en af de heldige som skal rejse ned til varmen, kan ferien nemlig hurtigt gå hen og blive liiiiiiidt kedelig...

1. det mest oplagte på en ikke så varm dag er film- eller seriemarathon, du behøver ikke være alene.. ring til din kæreste/veninde/ven eller måske endda din søster.. pop popcorn, køb en masse blandselvslik og tænd dernæst for tv`et.

2. shop amok : efteråret har nemlig ikke varmen med sig i år, ikke at den nogensinde har det men altså.. Efteråret er striktrøjernes shine-periode, så dont hesitate

3. Oktober har et hav af fede fester med i år!! Grib fat i cliquen og udforsk nattelivet, drengene og alt andet som du kan finde spændende
Likes

Comments


Hejsaaa til dig der nu læser med..
idag vil jeg fortælle lidt om træning, motivation og ikke mindst tid?

Alle dine gode intentioner om at komme igang med at træne, drukner gang på gang i de dårlige undskyldningers uendelige hav..... Og for langt de fleste af os er undskyldningen : Manglende tid... De fleste mennesker har desværre den misopfattelse, at det er nødvendigt at træne flere timer dagligt for at blive slankere og ikke mindst sundere.. De påtager sig derfor dem selv for store begrænsninger, hvilket resultere at ingen motion finder sted..
Mange er ligeledes af den overbevisning, at motivation er den vigtigste faktor.. Menmenmen motivation er blot det, der får dig i gang. Det er nemlig vaner og orden, som holder dig i gang og sikre det endelige resultat, og for at skabe vaner, der kan vedligeholdes i både travl, hektisk og til tider pressede hverdage, er det min overbevisning, at du – hvis du skal lykkes med at implementere nyere og udentvivl de bedste vaner, skal du blot vælge træningstid, såvel som træningsdage, der er realistiske for lige præcis dig at gennemføre.. Som jeg nævnte tidligere så er det ikke tiden men træningen der afgør resultatet, og med det mener jeg at du sagtens kan træne 10-20-30 minutter dagligt, med stor virkning...


- Med det sagt håber jeg at dette indlæg kunne få ligepræcis dig i træningstøjet.. håber du fandt dette indlæg relevant, vi ses i det næste. Kys og kram Karrolilia

Likes

CommentsHej til dig der nu læser med!
Vil du høre om den mest crazzzy tur på strøget, så følg med her!

Idag vil jeg gerne fortælle om en usædvanlig tur på strøget.. Min veninder og jeg går som regel rundt i nogle butikker efterfulgt af en tur på en lille fin restaurant near by.. det skulle vi også ha gjort denne gang, det gik dog ikke helt som planlagt.. vi blev nemlig 'stalket' af en gruppe ældre mænd, som bare blev ved med at gå efter os.. i starten tænkte vi slet ikke over det..
det startede med at vi tog på joe and the juice for at få en "take-away shake"
Udenfor Joe står der tre mænd i midttyverne.. de stirrede nonstop, vi gav dem elevatorblikket og gav os videre på vores tøse-tur, vi nåede knapt ind i to butikker hvorefter de tre mænd så dukker op igen, og kommer tæt nok på til at vi kan høre de ikke oprindeligt var fra Danmark..
De begynder så at snakke sort.. vi besluttede os for at gå ud af butikken, og tage i Illum istedet..
Vi står og kigger på en fin lille taske fra Chloé... hvor de tre mænd så dukker op igen og nærmer sig min veninde og jeg, endnu engang, vi kigger nu forvirret på hinanden og tænker "hvad fuck sker der her?"
Jeg kunne slet ikke være i mig selv, jeg var både forvirret, forbavset og mundlam.. jeg tog bare nogle skridt tilbage af ren refleks og sagde pænt til dem "det er altså lidt mærkeligt at i nu er gået lige i hælene på os" de kigger på hinanden og svarede mig egentlig ikke, om det er fordi de ikke forstod mig forbliver en gåde.. de begynder så at snakke til hinanden, jeg forstår nada.. min veninde og jeg ligger tasken fra os og går videre, men mændene ville os noget andet.
Han tog fat i min arm og begynder derefter at bryde ud i noget der minder om en kærlighedserklæring.. jeg kunne ikke gøre andet end at stå der i ren stilhed..
Jeg fjernede stille hans hånd fra min arm, gav et kejtet smil og gik videre..
Min veninde sagde " skat vi trænger til noget at spise, lad os smutte op på rooftop" jeg var bare ohhh yesss! Endelig en god nyhed.. vi tager rulletrappen op mod rooftop og snakker om hvad vi havde lyst til..
vi besluttede os for at snuppe en klassisk bagel fra the bagel co, vi får vores mad og drikke efter blot fem- ti minutter.. vi prøvede at snakke om hvad fanden der lige skete men ingen af os forstod rigtig situationen. Så mere tænkte vi heller ikke over det..
- det var alt for denne gang.. tænkte jeg ville dele denne knap så sjove oplevelse med jer.. vi ses i det næste indlæg - kys og kram Karrolilia

Likes

Comments

Hej igen bloggen, længe siden..
Jeg har som nogen nok har bemærket, været væk i et stykke tid, men hey im backkkk og jeg er helt hundrede procent klar på at blogge så meget som overhovedet muligt, jeg kunne ikke være mere klar på at skrive en masse spændende og grineren læsestof.

• grunden til at jeg har været væk så længe, er simpelthen fordi at jeg har haft al for mange bolde i luften, men frygt ej.. det er der rettet op omkring nu, tak Gud🙏🏼


• jeg har selfølgelig i min lille pause tænkt en masse om hvordan det kommer til at foregå her på bloggen.. Håber i tager godt imod mig.. det gjorde i ihvertfald sidst.
- husk endelig at skrive nede i kommentaren eller DM mig via Instagram (Kkarrolilia) hvis i har nogle foreslag til nogle indlæg, i godt kunne tænke jer at læse om.. jeg er åben for bud.

- Kys og kram Karrolilia

Likes

Comments

Once again er jeg inde med et splinternyt indlæg, og jeg kan sige at jeg har glædet mig!!

idag omhandler det mit tøj og sko, hvilket uden tøven er mit favorit emne

som mange af jer nok ved så er jeg lidt af en shopperfreak, sad but true.. jeg vælger dog at vise jer hvilke "fitfaves" jeg finder goodlooking, alle billeder er selfølgelige mine egne!

- håber i finder indlægget interessant, kys og kram karrolilia

Likes

Comments

hej og velkommen til, endnu engang.

Som nogen af jer nok ved er jeg på "ferie" i frankrig, derfor vil jeg benytte mig af dette indlæg til at vise jer en masse steder som bare er værd at besøge!!

Steder som bare er magnifigue!

Uanset om du er til det nyeste mode, spa og strand, eller fest natten lang så har Frankrig en masse at byde på.

Jeg personligt har prøvet lidt af hvert, derfor tænkte jeg "spread it out" lad dog andre se hvad du ser, måske de kunne finde gavn i hvad der bliver skrevet.

gå på jagt, efter de nyeste kollektioner : Nice etoile, Gallerie la fayette,Polygon, Rue d`Antibes, La croisette, Rue meynadier, Avenue suede, Rue paradis, Avenue de verdun


forkæl dig selv ved at nyde udsigten fra.. Promenade des anglais, La croisette, port lympia, Palm beach, parc phoenix, parc de la colline du chateau, monument aux morts,promenade du paillon, parc du mont baron


nyd en dejlig tur i spa : montaigne et spa, eden hotel et spa,cezanne et spa, spa Marilyn


mærk solen varme hver eneste del af din krop på Plage promenade des anglais, plage de pampelonne, plage du petit spérone, hendaye beach, plage de la croisette, plage du midi


alle elsker jo luksuriøse måltider. I Frankrig bydes der på alt selv til de kræsne ; Mantel, L`affable,Le tube, da laura, el charq, Le fouquets, la guérite, olive et artichaut,Frog, la reserve de nice, le plon geoir, ruhl plage, koudou, hardrock cafe

Elsker du osse følelsen af at kunne banke tankerne i en dans så er (Gotha palm beach club, Carlton, le glam, shadow bar) lige hvad du søger

(bemærk at stederne ikke er opdelt i lokationer..)

Vi ses i næste opslag, fortsat god aften :))


Likes

Comments