Varför äter man så mycket så fort de är god mat? Jag lär mig aldrig att ta lagom. Får skylla mig själv helt enkelt, att jag nästan spyr. Haha.

Idag har jag och några till varit inne i Trollhättan och hyrt film, jag tog en av dom nya Johan Falk filmerna, älskar Johan Falk. Sen har jag mest sovit, de har varit så dåligt väder här idag.

Ikväll är de Eurovision, ska bli spännande och se hur de går för Frans. Hoppas såklart att Sverige vinner detta året oxå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så här såg de ut för 10 minuter sen 👇🏼

Men tack vare alla jävla spindlar som finns här ute på landet så sitter ja nu inne. De är de värsta ja vet, små äckliga kryp. Nästan så ja vill säga " ge mig vinter " haha.

Likes

Comments

Nu har ja äntligen fått igång internet på datan, så jag tänkte skriva ett långt blogg inlägg då de är enklare att skriva på datan. Nä men då har ja glömt lösenordet, så de får bli ett kort inlägg från mobilen istället.

Vi har börjat med arbetsdagar här ute på landet tis - torsdag 9 - 12, då fixar vi gräset, planterar, tvättar bilar, rensar ogräs m.m, tråkigt JA VET. Jag har verkligen sån jävla prestationsångest, allt jag gör måste bli perfekt, och tar de emot så ger jag upp och går och sätter mig istället. Så ett jobb för mig i dagsläget - Stort NEJ, hade aldrig fixat de.

Idag planterade jag lök, morot, dill och gräslök. De gick väldigt bra. Snabbt gick de så va klar redan vid 10.30.

Jag har varit så glad idag, för idag såg jag på vågen att ja har gått ner -4,5 kg, så nu har jag BARA 33 kg kvar att gå ner, haha så sjukt mycket, 33 kg. Men 4,5 kg är lite på vägen iaf ;)

Nu ska ja lägga mig och sova, imon bitti blir de en sväng till Alingsås för ett möte.

Sov så gott!

Likes

Comments

Då va de söndag igen och två promenader fick ja till idag. Känns otroligt skönt, tänk va en promenad kan göra.

Whilma har varit hos sin morfar i helgen, igår va dom på Liseberg. Och då fick jag bland annat denna fina bilden.

Nu ska jag bara slappa och ta de lugnt. Johan Falk är på tv ikväll så orkar jag hålla mig vaken så ska jag nog se den, älskar Johan Falk filmerna.

Trevlig söndag!

Likes

Comments

Klockan är över 00 och jag har fortfarande inte kunnat somna trots att jag har tagit min natt medicin. Hatar när de blir så här, för hur trött kommer ja inte va imon när dom kommer in med morgon medicinen kl 08. Tur ja kan somna om efter de och kanske sova bort hela söndagen, vem vet ;) haha.

Idag önska ja att jag va i Alingsås och va med och fira Emilia. Så tråkigt att ja inte kunde komma. Men så blir de ibland tyvärr.

Likes

Comments

Mitt namn är Karro 25 år från alingsås.
Här är en kort del av min story.

Den 27 april 2015 åkte jag för första gången in på psykiatrin, hade jobbiga tankar om livet och jobbiga hallucinationer som jag än idag har det jobbigt med.

Jag var inlagd två veckor på psykiatrin i Borås, sen skrev jag ut mig för jag ville övertala mig själv att jag mådde bättre. Jag skämdes över hur jag mådde. Men det tog inte lång tid tills jag åkte in igen. Och där blev jag kvar i månader, med in och ut läggningar.

Tills dagen då jag fick en plats på ett behandlingshem i Vimmerby, va där två månader, de va riktigt tufft att vara där. Hände en sak som gjorde att jag valde att åka hem igen. Kan säga att jag hängde med fel personer.

Väl hemma tog de inte lång tid tills jag åkte in på psykiatrin igen. Jag hade krismöten, möte med komunnen, socialen och andra i min närhet om hur dom på bästa sätt skulle kunna hjälpa mig. Men de va tufft. Jag har även ett självskadebetende som jag har de tufft med. Men de har blivit mycket bättre om man jämnför med innan. Iallafall, en dag fick jag ett samtal från komunnen att jag blevit erbjuden en plats på ett familjehem. Så idag bor jag på ett familjehem sen 2-3 månader tillbaka. Jag trivs jätte bra, men min 25 års dag som va den 25 april firade jag på psykiatrin med vak. Hade massa hallucinationer som sa elaka saker. Men nu är jag tillbaka på familjehemmet igen. Jag trivs otroligt bra.

Nu undrar säkert ni vad det är för ett familjehem.
Det är ett boende där de bor 6 andra personer, med personal dygnet runt. Jag bor i en mysig liten lägenhet.

Nu kommer jag till en otroligt jobbig sak. Det jobbigaste med denna resa och är fortfarande jobbigt är att jag missar så mycket tid tillsammans med min dotter. Jag saknar henne otroligt mycket och tänker på henne varje dag, vissa stunder är jobbigare än andra. Vi pratar i telefon nästan varje dag, med facetime ibland. Hälsar på henne i bland och ibland hälsar hon på mig. Men när man skiljs åt blir det otroligt jobbigt. MEN jag kämpar för oss, och vi har hela livet framför oss. Jag ska komma tillbaka till en STARKARE mamma än vad jag var innan. Jag brukar få höra " Du kan inte va en bra mamma om du själv inte mår bra " och det är sant.

Jag vill även tacka alla i min närhet, för att ni finns där. Och min pappa som fått stå ut med massa jobbiga stunder en pappa inte vill va med om. Jag älskar ER.

/ Karro

Likes

Comments

Efter 4 nätter i Borås är ja äntligen tillbaka på Kållebo igen. Otroligt va skönt de är att vara bland sina egna saker och kläder.

Igår fyllde jag 25, eftersom ja va i Borås så firades inte de med något kalas, utan pappa kom och hälsade på mig och hade med sig fika. Super mysigt att bara få va han och jag.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, är super trött!

Likes

Comments

Har haft så otroligt mycket tankar nu de senaste. Och självklart är de inga positiva tankar, utan jobbiga tankar. Jag känner mig så ensam och rädd, rädd för verkligheten. Vill bara dra täcket över huvudet.

MEN de kan bara bli bättre nu säger all personal till mig. Men ja har svårt att tro på de. Jag säger en sak och rösterna säger annat.

Såhär mycket ångest jag har nu har jag aldrig haft, tankar på saker som är gjort och inte kan få ogjort, de svider inuti. Jag önska så att jag kunde spola tillbaka tiden, men tyvärr går inte de. Utan jag får lära mig att leva med det. Det spelar ingen roll vad man gör åt saken nu, för inget kan bli ogjort.

Det är ingen som vet vad jag pratar om, utan jag behöver bara få skriva av mig lite. Ibland behövs de.

Likes

Comments

Här va längesen man skrev något.
Har precis varit uppe på berget och fikat, de va mysigt och att komma ut lite behövdes.

Idag är de söndag, en slappar dag för mig.
Sitter just nu i bilen påväg tillbaka till Kållebo.

Idag är de tufft, riktigt tufft. Jag känner mig helt tom.
Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.
Skönt att man just nu har personal runt om kring sig så man inte är ensam.

Likes

Comments

Fyfan säger ja bara, har världens jobbigaste hosta, frossa och ont i hela kroppen. Kan inte ligga ner för då spyr ja nästan för ja hostar så. De får blir en tur till läkaren på måndag och be om cocillana, den tar ju bort hostan direkt, grymt bra är den.

Så om ni undrar varför ja bloggat så dåligt nu de sista så är de bara för att ja är sjuk och har ingen ork.

Likes

Comments