View tracker

Well. Jag har en app med olika smootierecept, detta kommer därifrån men jag har valt att ändra lite på det.

7 jordgubbar (färska eller frysta)
1,5 dl rabarberkompott (koka 300 g rabarber med 3 msk strösocker)
1,5 dl mjölk
1,5 krm vaniljsocker

Jag kokade rabarberkompotten i förväg och lät den stå i kylen, men jag tror även man kan göra sin smoothie direkt om man skulle vilja det 🙌🏻

Lägg i allt i mixbägaren och mixa till en jämn och slät smoothie och häll upp i ett glas.

Likes

Comments

Idag körde vi första genomdraget vid 09.00 och fick lunch 10.30. Efter lunchen satte vi igång med sminket inför genrepet vi skulle köra kl. 12. När vi skulle samlas på scenen 5 i 12 var vi dock inte klara, det tar över en timma för oss att sminka oss och byta om pga alla behöver hjälp med olika saker och de som har bestämt sminket får dra det tyngsta strået och sminka sig själva sist.

Genrepet tyckte jag kändes sådär, det brukar i för sig inte gå kanoners på genrep så det är väl som det ska antar jag.

Likes

Comments

Igår var jag så trött när jag kom hem att jag sov till 20.30. Jag minns knappt vad vi gjorde i skolan mer än att vi testade sminket på sista genomdraget. Jag fixade Ebbas och min bas och oturligt nog hade jag inte med mig mitt eget smink så vi tog en foundation som låg i skolans sminkväska och den blev illgul😒

Likes

Comments

Så idag är det onsdag. Imorse när vi kom till skolan fick vi byta om direkt och köra ett genomdrag, efter det fick vi en halvtimmas rast. Sedan målade vi lite till på kulisserna och chillade. Vi fick lunch och jag var tvungen att gå upp på stan och köpa strumpor på kappahl, eftersom jag inte tog med några till skolan för att jag trodde att jag hade i skolan. Efter lunch körde vi ett genomdrag till.

Nu sitter jag, Matilda och Melina i bilen i Stockholm eftersom vi ska gå på konsert i Globen ikväll, 5SOS✨

Likes

Comments

Okej. Idag har jag varit i skolan från 08.00-18.50 ca. Först målade vi lite mer på kulisserna och efter det fick vi en kvarts rast. Vi körde ett genomdrag och sen gick vi gå och äta. Efter maten skulle vi måla och fixa lite till. Jag, Melina och Diane målade murgröna, men den dög tydligen inte, så vi och alla andra blev sura. Sedan körde vi ett soundcheck/genomdrag igen och så fick vi en timmas paus. Jag, Ebba och Melina gick upp på stan och åt pizza. När vi kom tillbaks körde vi dagens sista genomdrag och sedan fick vi äntligen (!!) åka hem.

Nu vill jag bara ligga i sängen och kanske läsa eller spela sims (det var längesedan) för jag är helt slut och det är så varmt!

Likes

Comments

View tracker

Idag är första dagen på vår repvecka inför Pelle Svanslös. Vi har hittills inte gjort så mycket, målat lite öron och köpt färg till kulisserna som bygg håller på att bygga åt oss. Vi har repat lite manus också.

Likes

Comments

Jag vaknade vid halv 10 imorse. Vid kanske 10 somnade jag om och sov till 11. Sedan gick jag ner och skulle äta frukost, har varit jättesugen på oboy hela veckan, vi har dock inte haft nån mjölk hemma. Jag kollar i kylen och ja, äntligen har vi mjölk! Tror ni jag fick min oboy eller? Nej! Vi hade två tomma oboypaket....
Jag åt i alla fall min macka och när pappa kom in sa jag att vi var tvungna att åka till macken och köpa oboy, så det gjorde vi. Så prick klockan 12 denna söndagförmiddag fick jag mitt efterlängtade glas med oboy!

Jag städade akvariet eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det sist, sedan kollade jag lite på youtube. Inte jätterolig eller händelserik dag precis.

Vi åt kvällsmat hos Emma, Padde och Maja, eftersom mamma skulle hämta en tupp hos dom. Alfons (Sigrids kattunge från förra året) har blivit jättestor!

Jag har haft lite söndagsångest hela dagen, för imorgon börjar repveckan inför Pelle Svanslös i skolan. Jag brukar ju sluta 09.10 på måndagar så det känns lite jobbigt att behöva gå heldag imorgon. Annars ser jag fram emot att måla kulisser och sånt.

Likes

Comments

Så idag är det fredag. 13 dessutom. O jag ska på hajk. Shit, känner att vi förmodligen kommer bli mördade av nån Jason lookalike...

Likes

Comments

http://www.expressen.se/noje/det-glomde-jag/har-ar-9-aringens-fantastiska-kritik-mot-christer-bjorkman-ingenting-gar-hem-1/

Någonting jag tycker är lustigt är att när vuxna påpekar samma sak blir det ett herrans liv, men när ett barn säger att melodifestivalen går käpprätt åt helvete är det "briljant" och "fantastisk kritik". Jag själv håller inte med om detta, varesig det är barn eller vuxna som kommer med synpunkter, melodifestivalen förändras ju precis som allt annat. Man kan inte hålla fast vid schlagern när det inte är det vi röstar på när vi får välja. Men det är bara min åsikt 🙌🏻

Likes

Comments

Dagen har varit riktigt dålig hittills. Jag vaknade och kände mej helt förvirrad för jag hade drömt om skolan och zombies och grejer. Jag var trött och dessutom kändes det som att mina läppar var svullna eller att jag hade botoxat dom. Sen åt jag och mamma frukost. Mamma hade dukat till sej själv, mej och Axel, och jag sitter egentligen vid fönstret, men jag gillar inte den platsen så hon hade dukat till mej på Charlotts plats eftersom hon redan hade ätit. Sen sitter vi där o äter frukost och då kommer Charlott och blir asförbannad för att jag sitter på hennes plats och hon försöker putta ner mej från stolen och dra bort stolen och hon skriker och håller på.

Sedan ville mamma att jag skulle köra henne för hon skulle till Hestra och köpa en blomma och sen till Asby för att lämna tillbaka dricka som inte gick åt på origenteringsårsmötet. Men jag är ju van vid att övningsköra med pappa och dom gör inte likadant. Kort sagt; man ska nog inte köra bil när man har en dålig dag.

Nu myser jag lite med Tessla (hon har blivit ganska tam på sistone). Vi kanske ska ta o titta på film? Eller ja, jag kanske ska för katter tittar ju inte på film (inte mina iaf). Förhoppningsvis följer Charlott med sen när resten av familjen åker till mammas syster så då blir jag ensam hemma.

Likes

Comments