Header

Skjønnhet

Nå som vi går over i kaldere måneder kan dehydrert hud bli en utfordring. Vi sitter mye mer innendørs i kunstige oppvarmet rom, og kombinert med kald luft ute, skal det ikke mye til at all fuktigheten fullstendig strippes fra huden og den blir dehydrert.

Dehydrert hud kan være en utfordring å både gjenkjenne og behandle, først og fremst fordi det ikke er det samme som tørr hud. Mens tørr hud er en hudtype, er dehydrert hud som oftest et resultat av indre eller ytre (forbigående) faktorer. Typisk kan man kjenner det igjen på den litt grå-gustne følelsen og mangel på glød.

Det varierer selvsagt fra person til person hvor lett huden blir dehydrert og påvirket av ytre faktorer, mens min typisk blir det både etter flyturer og om vinteren. Derfor har jeg bygget den perfekte SOS step-by-step ansiktsbehandlingen. Behandlingen gir huden en skikkelig punch av fuktighet og er min “re-set & re-charge” når huden føles gusten. Ettersom jeg har kombinert hudtype er det viktig for meg at produktene ikke skal være altfor fete (produkter som heller er ment for tørr hud), men heller lette, flytende produkter som tilfører masse fukt og glød uten å bli for tung på huden.

Garnier Micellar Cleansing Water - Dermalogica Ultracalming Cleanser - Clinique Clarifying Lotion 2 - Garnier Moisture Bomb Tissue Mask for Dehydrated Skin - Clinique All About Eyes Rich Eye Cream - Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate - L'Oreal Hydra Genius Aloe Water Liquid Care - Elizabeth Arden 8 Hour Lip Protectant

→ Step 1

Før behandlingen må huden renses. Først sveiper jeg over ansiktet med en bomullspad med Garnier Micellar Water, dette løser opp og tar bort det aller meste av sminken. Det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etterpå. Deretter bruker jeg Dermalogica sin Ultracalming Cleanser, som jeg smører rett på huden i sirkelbevegelser. Til slutt vasker jeg alt bort med kaldt vann, og som en siste finish bruker jeg bittelitt av Clinique sin toner (2) i T-sonen for å skånsomt ta bort eventuelle rester av smuss og sminke så det ikke setter seg i porene.

→ Step 2

Tid for å virkelig gi huden en bombe av hydrering! Jeg har lagt min elsk på Garnier sine sheet masks, de er budsjettvennlige, enkle å bruke, og finnes i flere varianter. Etter flyturer går jeg alltid for denne blå varianten: Den inneholder rikelig med hyaluron syre, som er fantastisk til å binde fuktigheten i huden.

→ Step 3

Etter masken bruker jeg gode produkter som skal få virke over natten. Først fordeler jeg Clinique sin øyekrem. Denne virker forebyggende for fine linjer, poser og mørke ringer under øynene, og gir godt med fukt til den sarte huden i dette området. Deretter følger jeg opp med Clinique Supercharged Concentrate, og lar denne tørke i et par minutter før jeg avslutter med L'Oreal Hydra Genius fuktighetsgel. Som en siste finish avslutter jeg med Elizabeth Arden sin 8 hour Lip Protectant på leppene.

Voila! Huden bokstavelig talt gløder <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links Skjønnhet

Ny sesong betyr nye neglelakker, og jeg kan nesten ikke vente med å kaste meg over nye fargetoner. Ut med knallfarger, inn med deilige, nøytrale jordfarger!

Det skal selvsagt mye til før noe kan erstatte svart neglelakk, som for meg forblir en evig høstklassiker til skinny jeans, strikkegenser og boots, men denne høsten skal jeg også leke meg med hvite og nude-toner til hverdags, og sølv og rosegull-toner til fest (eller når jeg føler for å pynte meg ekstra!). Nettopp disse fargene har jeg sett igjen og igjen nå som sesongen har startet for fullt, og jeg elsker den litt mer mer “laid”-back og basic fargepaletten. Basics = gull verdt!

(affiliate links) OPI / Essie / Essie / IsaDora / IsaDora / Essie

De hvite- og nudefargene kan man matche til hvilket som helst antrekk og humør, og let's face it; kan man egentlig lei av en skikkelig god nude-neglelakk? Vil nesten påstå det er et must-have året rundt! Min soleklare favoritt er Essie sin Mixtaupe, en naturlig ivory-farge med en liten dæsj av rosa.

Jeg skal være den første til å innrømme det; jeg tror jeg aldri blir lei av rosegull! Da jeg så flere av neglelakkmerkene innføre rosegull som en del av høstkolleksjonene, døde jeg litt inni meg av glede. Selvsagt! Jeg har eid rosegullklokker, smykker, øredobber, lysestaker, lamper og mer, hvorfor har ingen tenkt på rosegullneglelakk før nå? Heldigvis er det en av "de store" i høst, og jeg skal sikre meg deborah lippmann sin snarest.

Likes

Comments

Livsstil, Hverdagsliv

Første innlegg på ny blogg - velkommen skal du være for å ha funnet veien hit

Jeg har blogget i flere perioder tidligere, men hver eneste gang har noe ikke føltes helt rett, bloggen har ikke føltes helt meg, og jeg har ikke funnet det som inspirerer meg mest til å blogge, flomme over av idéer og kreativitet, og ikke minst; innhold som representerer meg og mine lidenskaper.

Når jeg nå re-lanserer hele bloggen, er det med masse idéer, masse inspirasjon, og ikke minst en ekte, lidenskapelig lyst til å dele det jeg har på hjertet. Etter å ha skriblet, notert, drodlet, og brainstormet i noen måneder er det endelig helt tydelig for meg hva slags blogg jeg ønsker, og jeg er så spent på å komme ordentlig i gang!

Som tidligere journalist har skrivekløen aldri helt forsvunnet, og etter å ha jobbet i skjønnhets- og livsstilsindustrien i Sydney og London noen år har jeg lyst til å dele, formidle og fortelle om alt jeg har plukket med meg på veien: Tips, triks og must-haves innenfor skjønnhet og livsstil, gjerne med et hint av helse, velvære og hverdagsglimt fra London :-)

Og det er jeg håper å dele på nye karolinewedel.com. Et sted for å plukke opp siste nytt i sminketrender, hudpleieprodukter rett fra den internasjonale skjønnhetsindustrien, tips og triks for ulike hudtyper og sminkelooks, og naturlig nok også med en touch av livsstils- og velværetips. Håper du liker deg her og vil følge med videre

- K

Likes

Comments

Twitter
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw