collab, inspo, Outfit

70-tallsvibber all the way, og jeg digger det! Blusen er fra Gestuz, og kom akkurat inn i butikken (Paula). Er den ikke kul!? Leopardprint OG rysjer på ermene - I'm in løøøv! Slengbuksa fra Max Mara er også utrolig kul. Vanligvis føler jeg meg enda lavere (jeg er bare 1.65) med slengbukser, men jeg fant noen ankelboots med perfekt hæl, som gjorde beina mine lange (lengre.. he he) og fine.

Antrekk: bluse - gestuz, bukse - max mara, ankelboots - ash, veske - maria la rosa, caps - vintage

Liker dere 70-tallsstilen?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

inspo, Outfit

Jeg er helt hekta på topper i mesh for tiden. Det hele begynte vel med at jeg la merke til mange fine topper på en Instagramkonto som heter Styleaddict. Styleaddict er en australsk nettbutikk som selger masse fint, og jeg vurderte først å bestille fra dem. Men å betale rundt 50 australske dollar (+ 15 dollar i fraktkostnader) for en meshtopp, når helt identiske topper selges på Ebay til 20-30kr, det gidder jeg ikke. Kall meg gjerne kjip, men noe får meg til å tro at de kommer fra samme fabrikk uansett.

Det eneste som er litt dumt med Ebay, er at som regel er toppene onesize, og finnes ikke i forskjellige størrelser. Heldigvis passet toppene jeg kjøpte perfekt. Jeg har denne stjernetoppen både i hvit og sort, også har jeg en annen topp i hvit og sort med sølv-tråder i.

Dere som er interessert, kan finne toppen min her. Hvis ikke kan dere bare søke på "mesh star top" eller noe liknende.

Antrekk: skinnjakke - vintage, jeans - vintage levi's, topp - ebay, sko - laura bellariva, caps - vintage, belte - mango, smykker - hm, jane kønig og ebay

God lørdag!

Likes

Comments

inspo
Summer lovin <3

Jeg tar mye bilder med mobilen. Bilder av alt mulig rart. Noen bilder havner på Instagram, men ikke alle. Her er noen av bildene jeg har tatt i det siste. Jeg skal prøve å få tatt noen ordentlige antrekksbilder i løpet av helga, men inspirasjonen er ikke-eksisterende for tiden, så jeg vil ikke love noe. Godt jeg snart skal reise vekk en uke. Jeg kjenner at jeg trenger det..

God helg, alle sammen! 😊

Likes

Comments

Outfit

Denne sommeren har jeg digget å bruke kjoler. Normalt er jeg egentlig ikke en "kjole-jente", men jeg har funnet så mange fine den siste tiden, og jeg syns det er så enkelt å bare slenge på seg, spesielt over bikinien.

Kjolen jeg har på meg på bildene er fra h&m. Først var jeg først litt usikker på om jeg skulle beholde den, men jeg er glad for at jeg gjorde det. Den er fortsatt tilgjengelig på nett, men det er dessverre tomt for blå (mulig den er å finne i butikkene). Dere finner den her.

Hva med dere, er dere glad i å bruke kjoler?

Likes

Comments

I går var en fin dag. Vi drakk vin i hagen før vi dro videre til Generalen som ligger i Ravnedalen i Kristiansand. Der så vi Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises, som leverte en fantastisk konsert! Det var en liten konsert, og vi satt helt oppi scenen, så vi fikk med oss absolutt alt. Været holdt seg heldigvis også bra helt til konserten var ferdig, da kom regnet.

Antrekk: skinnjakke - vintage, topp - ebay, skjørt - h&m, sko - skopunkten, solbriller - ray-ban, smykker - ebay og jewelbox

Likes

Comments

collab, Outfit

(innlegg i samarbeid med Paula) #nouwoutfit

Altså, se på denne jakka. Er den ikke råeste dere har sett? Den er fra Dorothee Schumacher, og da Paula fikk den inn, sammen med matchende bukse, ble jeg umiddelbart forelsket. Settet finnes også i en kjempefin gråfarge, men jeg syns gult var freshest og perfekt nå for sommeren.

Beltet fra Sissel Edelbo (som er et av mine favorittmerker for tiden) setter prikken over i-en, og passer utrolig bra sammen med clutchen fra Maria La Rosa, syns jeg. Resten av antrekket valgte jeg å holde nøytralt i sort.

Hva syns dere? Er dette en jakke dere kunne gått med, eller blir det for mye?

jakke//dorothee schumacher; topp//majestic filatures; jeans//julie fagerholt heartmade; belte//sissel edelbo; sandaletter//n.d.c; clutch//maria la rosa; solbriller//quay

Likes

Comments

Outfit

Jeg har ikke så mye annet å si enn at jeg elsker denne kjolen fra Ganni. Og sammen med de nye skoene mine fra Zara, et enkelt handlenett fra Ebay og et par Ray-Bans, ble sommerantrekket komplett. Jeg elsker også fargekombinasjonen. Grønnfargen passer perfekt sammen med det gule.

Hva syns dere?

Likes

Comments

collab, Outfit

Da jeg så disse plaggene henge sammen med noen andre nyheter hos Paula, syns jeg ikke de var så veldig spesielle. Jeg likte dem, men de var ikke favorittene mine. Så tenkte jeg litt på hvordan jeg kunne sette antrekket sammen, og hvilke sko jeg kunne bruke til, for å gjøre det hele litt mer spennende. Jeg prøvde meg fram, og syns at resultatet ble veldig bra.

Dette er en av grunnene til at jeg ELSKER mote. Et skjørt og en bluse som kanskje ser litt kjedelige ut hver for seg, blir med ett mye kulere med det rette tilbehøret. Er dere ikke enige?

Håper dere får en nydelig tirsdag!

bluse og ankelboots//julie fagerholt heartmade; skjørt//gestuz; veske//decadent copenhagen; solbriller//max mara; øredobber//kolour's

Likes

Comments

Instagram@karostein