Outfit, personal

Beklager for dårlig oppdatering i det siste. Det har bare vært mye som har sugd energien ut av meg. Jeg skal prøve å komme sterkere tilbake. Dette er jo det jeg syns er gøy, og jeg elsker også å bli inspirert av alle dere andre fine Nouw-bloggere. Håper dere får en fin helg, alle sammen!

Antrekk: blazer & loafers - hm, genser - stradivarius, skjorte - zara, jeans - levi's, veske - ellos, solbriller - ray-ban, øredobber - cecilie melli (sponset av jewelbox), klokke - gant (sponset av bjørklund).

#nouwoutfit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfit

Jeg vet ikke hvorfor, men denne uka har føltes uendelig lang. Heldigvis er det straks helg, og som jeg gleder meg. Dette blir en bra helg! I morgen kveld skal jeg drikke litt vin med en venninne, og på lørdag er det moteshow på Sandens (hvor jeg skal hjelpe til "backstage") og bursdagsfeiring av en annen venninne på kvelden.

Har dere noen spennende planer for helgen?

Antrekk: denimjakke - hm, skjorte - zara, lakktights - new look, sneakers - vans, øredobber - cecilie melli (sponset av Jewelbox), solbriller - ray-ban.

#nouwoutfit

Likes

Comments

inspo, Outfit

Forrige uke fikk jeg verdens kuleste t-skjorte av Hanne. Hanne er en jente fra Bergen, som jeg har jeg blitt kjent med gjennom sosiale medier, og jeg digger henne.

For en liten stund siden startet Hanne merket Pechugatees sammen med en venninne. De lager unisex t-skjorter og gensere med emoticons på, og jeg syns konseptet er utrolig kult. Dere kan lese mer om filosofien deres her (der finner dere også nettbutikken), og de er på Instagram.

Det er så gøy å se hva de har fått til, derfor ville jeg gi dem en liten shoutout her på bloggen min. Håper dere sjekker dem ut.

Antrekk: skinnjakke - vintage, jeans - levi's, t-skjorte - pechugatees, sneakers - vans, solbriller - ray-ban, øredobber - ebay.

#nouwoutfit

Likes

Comments

inspo, Outfit, personal

Denne buksa dumpet nedi postkassen min for et par dager siden. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg vant den for 20 kr på Ebay. Jeg hadde faktisk helt glemt at jeg hadde lagt inn bud, så overraskelsen var stor da jeg så e-posten om at jeg hadde vunnet auksjonen. Med frakt kom den på 80 kr totalt. Er ikke det et kupp, så vet ikke jeg.

Ettersom jeg samler på Levi's, har jeg nå ganske mange jeans. Både vintage og nye. Jeg digger modellen som kom tidligere i år, den som heter "501 Skinny", og jeg liker veldig godt "Wedgie". Men jeg må innrømme at de jeg bruker mest, er mine vintage 501 jeans. De sitter så fint, også er de alle 100% bomull (noe som er veldig viktig for meg).

Når jeg er i Oslo, går jeg alltid innom vintagebutikkene der, men de har nesten aldri min størrelse i Levi's, derfor sverger jeg til Ebay. Jeg har funnet så mye fint der. Det gjelder bare å lete litt, og ha god tålmodighet.

En ting som også er viktig å huske på, er at vintage Levi's er små i størrelsen. Normalt bruker jeg 26 i bukser, men i vintage buksene mine må jeg som regel ha 28 eller 29. Buksa på bildet er faktisk størrelse 31(!), men den har krympet en god del (det stod i annonsen), så den passer meg fint.

Spør gjerne hvis det er noe det lurer på. Jeg elsker å hjelpe andre med å finne den perfekte vintage jeansen 😊

Likes

Comments

Outfit

Hvor fin er ikke fargen på denne genseren!? Jeg kjøper egentlig veldig sjeldent blå plagg (bortsett fra jeans), men da jeg fikk øye på denne skjønnheten inne på Monki, så måtte jeg ha den. Den minner meg litt om den fine genseren til Ganni, som er overalt på Instagram, bare at denne koster en brøkdel av prisen.

Jeg tror jeg skal få mamma til å strikke en liknende genser til meg, men først må jeg bestemme meg for hvilken farge jeg skal ha. Hva ville dere gått for?

Antrekk: genser - monki, jeans - vintage levi's, loafers - h&m, solbriller - ray ban, øredobber - ebay

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit

Dette er min type dress. Jeg elsker mønsteret, og jeg elsker fargen. Denne rødfargen er forresten perfekt for høsten, og jeg syns den passer kjempefint sammen med gul (spesielt okergul).

Det begynner å bli kaldere ute nå, og jeg setter faktisk pris på det, selv om jeg er en "sommerperson". Kaldere vær betyr at jeg kan ta på meg høstklær, og høstmoten er den jeg liker best. Hvilken sesong er deres favoritt, med tanke på mote?

Antrekk: blazer & bukse - gestuz, genser - cathrine hammel, veske - m missoni, øredobber - caprice decadent, boots - skopunkten.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit
though!
These pants

Dette må være min drømmebukse denne høsten. Jeg har siklet på den i hele sommer, og denne uka måtte jeg bare ta noen bilder med den på. Merket er Dorothee Schumacher (mitt favorittmerke hos Paula), og navnet er "Flaunt Pants". Den finnes også i en utrolig kul gulfarge, men jeg foretrekker grå.

Antrekk: bukse og skjorte - dorothee schumacher, cardigan - max mara, veske - maria la rosa, boots - ash, øredobber - caprice decadent

#nouwoutfit

Likes

Comments

Instagram@karostein