collab, inspo, moodboard

(innlegg i samarbeid med Bjørklund)

Jula kommer like brått på hvert år, derfor syns jeg det kan være lurt å starte med julegavene litt tidlig. I dette innlegget vil jeg vise dere mine beste julegavetips fra en butikk som har noe for alle og enhver, nemlig Bjørklund.

*"Beautiful world"-smykke i forgylt sølv fra Bybiehl (til søster), *armbånd fra Tom Hope (til bror), *armbånd i sølv fra Magi (til venninne), *"Nashville" fra Gant (til far), *"Anita" fra Skagen (til mor) og *klokke med kronograf fra Seiko (til kjæresten).

God jul til alle!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfit, collab

- Innlegg i samarbeid med Sunday Stories -

Om høsten elsker jeg å kombinere skinnbukser med digge gensere og ankelstøvletter. Kimonogenseren jeg har på meg på bildene er fra Sunday Stories, og akkurat nå får dere 300,- i rabatt på denne, når dere bruker rabattkoden "KAROLINE" (rabattkoden er gyldig t.o.m. 16. oktober). Genseren er laget av 70% merino og 30% kashmir, og den er perfekt for høsten. Sunday Stories har forresten også gratis frakt, noe jeg setter stor pris på når jeg handler på nett.

I dag skinner sola, og jeg skal nyte tiden før jeg begynner på jobb. Håper dere alle får en strålende helg!

Antrekk: genser - sunday stories (sponset), bukse - monki, skjorte - zara, ankelstøvletter - raid, veske - hm, klokke - gant (sponset av Bjørklund), caps - vintage.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit

ENDELIG en dag hvor det ikke regnet. Vi fikk til og med litt sol, og det var så herlig! Selvfølgelig måtte jeg gripe sjansen til å ta noen bilder, for det forundrer meg ikke om det regner igjen i morgen.

Jeg er forresten helt besatt av antrekket - spesielt ankelstøvlettene. De er fra Sam Edelman, og vi fikk de inn på Paula i dag. Det var ingen tvil om at de måtte bli med meg hjem. Hva syns dere, er de ikke rå!?

Antrekk: kåpe & solbriller - max mara, genser - santosh, bukse - cathrine hammel, ankelstøvetter - sam edelman, veske - decadent.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit

Dette var dagens antrekk da jeg var en liten tur ute. Været har ikke vært bra i dag, derfor holdt det å bare ta et par bilder før vi stakk inn igjen. Kjenner at jeg begynner å bli veldig lei av regn nå, så jeg håper vi snart får noen fine høstdager. Jeg vet ikke med dere, men jeg er en person som blir veldig påvirket av været.

Jeg blir forresten 30 første helga i november, så i går bestilte vi tur til Gdansk. Ettersom jeg ikke er noe glad i å feire bursdagen min (ja, jeg vet at jeg er rar), så ser jeg virkelig fram til en langhelg med shopping, god mat og tur på spa. Jeg har aldri vært i Gdansk før, men alle jeg har pratet med som har vært der, skryter sånn av byen. Hvis noen av dere har vært der før, og har tips til hva vi burde gjøre, så fyr løs.

Antrekk: blazer, genser & bukse - hm, veske - morris, boots - ivylee, caps - vintage, øredobber - ebay.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit, personal

Beklager for dårlig oppdatering i det siste. Det har bare vært mye som har sugd energien ut av meg. Jeg skal prøve å komme sterkere tilbake. Dette er jo det jeg syns er gøy, og jeg elsker også å bli inspirert av alle dere andre fine Nouw-bloggere. Håper dere får en fin helg, alle sammen!

Antrekk: blazer & loafers - hm, genser - stradivarius, skjorte - zara, jeans - levi's, veske - ellos, solbriller - ray-ban, øredobber - cecilie melli (sponset av jewelbox), klokke - gant (sponset av bjørklund).

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit

Jeg vet ikke hvorfor, men denne uka har føltes uendelig lang. Heldigvis er det straks helg, og som jeg gleder meg. Dette blir en bra helg! I morgen kveld skal jeg drikke litt vin med en venninne, og på lørdag er det moteshow på Sandens (hvor jeg skal hjelpe til "backstage") og bursdagsfeiring av en annen venninne på kvelden.

Har dere noen spennende planer for helgen?

Antrekk: denimjakke - hm, skjorte - zara, lakktights - new look, sneakers - vans, øredobber - cecilie melli (sponset av Jewelbox), solbriller - ray-ban.

#nouwoutfit

Likes

Comments

inspo, Outfit

Forrige uke fikk jeg verdens kuleste t-skjorte av Hanne. Hanne er en jente fra Bergen, som jeg har jeg blitt kjent med gjennom sosiale medier, og jeg digger henne.

For en liten stund siden startet Hanne merket Pechugatees sammen med en venninne. De lager unisex t-skjorter og gensere med emoticons på, og jeg syns konseptet er utrolig kult. Dere kan lese mer om filosofien deres her (der finner dere også nettbutikken), og de er på Instagram.

Det er så gøy å se hva de har fått til, derfor ville jeg gi dem en liten shoutout her på bloggen min. Håper dere sjekker dem ut.

Antrekk: skinnjakke - vintage, jeans - levi's, t-skjorte - pechugatees, sneakers - vans, solbriller - ray-ban, øredobber - ebay.

#nouwoutfit

Likes

Comments

inspo, Outfit, personal

Denne buksa dumpet nedi postkassen min for et par dager siden. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg vant den for 20 kr på Ebay. Jeg hadde faktisk helt glemt at jeg hadde lagt inn bud, så overraskelsen var stor da jeg så e-posten om at jeg hadde vunnet auksjonen. Med frakt kom den på 80 kr totalt. Er ikke det et kupp, så vet ikke jeg.

Ettersom jeg samler på Levi's, har jeg nå ganske mange jeans. Både vintage og nye. Jeg digger modellen som kom tidligere i år, den som heter "501 Skinny", og jeg liker veldig godt "Wedgie". Men jeg må innrømme at de jeg bruker mest, er mine vintage 501 jeans. De sitter så fint, også er de alle 100% bomull (noe som er veldig viktig for meg).

Når jeg er i Oslo, går jeg alltid innom vintagebutikkene der, men de har nesten aldri min størrelse i Levi's, derfor sverger jeg til Ebay. Jeg har funnet så mye fint der. Det gjelder bare å lete litt, og ha god tålmodighet.

En ting som også er viktig å huske på, er at vintage Levi's er små i størrelsen. Normalt bruker jeg 26 i bukser, men i vintage buksene mine må jeg som regel ha 28 eller 29. Buksa på bildet er faktisk størrelse 31(!), men den har krympet en god del (det stod i annonsen), så den passer meg fint.

Spør gjerne hvis det er noe det lurer på. Jeg elsker å hjelpe andre med å finne den perfekte vintage jeansen 😊

Likes

Comments

Instagram@karostein