Header

//Inlägget är i samarbete med Tikei

I samarbete med Tikei har jag fått den stora äran att testa ut endel av deras produkter, som jag har valt ut själv och det har nu gått lite mindre än en vecka sen jag började prova sminket, och jag måste säga att jag blev väldigt posetivt överraskad. Trodde ärligt inte att det skulle funka på mig eftersom jag har akne som brukar kunna förstöra saker o ting för mig gällande smink men det la sig jätte fint på huden och blev inte det minsta kakigt som det oftast annars brukar bli på mig. Dessutom är det matt och det älskar jag eftersom jag har oljig hy. Och alltså det känns inte ens att jag har smink på mig fast jag har både foundation, bronzer , concealer och puder. Helt otroligt!

Om ni själva vill testa Tikeis mineralsmink så kan du ange koden "KAROLINE" i kassan så får du 10 % rabatt , gäller till den 28 /2. Tycker ni verkligen borde testa, jag var tveksam innan men jag hade så fel. Nu älskar jag deras minrealsmink! Min favorit är helt klart foundationen, jag har i färgen C1 men finns ju såklart i så många fler nyanser.

HÄR kommer ni till deras hemsida.

Kram Karoline

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I den 5e delen av serie och film tips så delar jag med mig av filmen "Mio Min Mio"

Denna filmen ligger mig varmt om hjärtat , jag minns min pappa på ett sådant fint sätt när jag kollar på den här filmen. Vi kollade alltid på den tillsammans då jag var liten. Ni har trailern ovan och tycker ni ska kika på den om ni inte sett den, en gammal film men värt att ge en chans.

Likes

Comments

Tänkte att det kunde vara kul att jag ställer er lite frågor ibland , så får ni också samtidigt veta lite mer om mig. Så detta är ett nytt koncept till bloggen som jag då kommer döpa till "Jag frågar er" Jag tror att jag nämnt detta svar i ett tidigare inlägg men om inte så får ni chansa eller leta bland mina inlägg haha nu kör vi!


Skriv gärna vad ni röstar ♡ 

Likes

Comments

Idag  tänkte jag dela med mig utav mina 3 bästa tips till att få ditt hem att se ut som du vill, inredningstips helt enkelt! 😃

•Mitt första tips är att bestäm färgkoder. Tex jag har färgerna grå , vit , grön med detaljer av brunt och guld i hallen. Det blir enklare tycker iallafall jag att designa ett rum om man har speciella färger som man går efter, det kan annars bli väldigt många olika färger i samma rum som kankse inte passar ihop med varandra.

•My second tips är att ha inte så mycket press på dig själv gällande inredning. Vi alla vet hur besviken man kan bli om en viss sak inte finns som man jätte gärna hade velat ha i sitt hem som inredningsdetalj , men det kan finnas något som är likt och som dessutom kanske är billigare , som du kan köpa istället så slipper du bli missnöjd . Tro mig detta har hänt mig ett flertal gånger..

•Mitt tredje och sista tips men även det som är mest logiskt gällande inredning tycker jag, är att kolla på loppis efter saker istället för på Mio eller Ellos. Visst , det är jättefina saker på butikerna men du får inte så mycket för pengarna. Om du tex är ute efter spegel till hallen , ska du köpa den i butik så kan den gå på 300 kr och uppåt. Vet att en spegel jag ville ha tidigare kostade 899 kr. Det kan jag tycka svider lite i plånboken.  Kollar du då på loppis istället kanske hittar en spegel som liknar den du vill ha från Mio för under 100 kr , kanske är något sliten och gammal men det finns billig färg att köpa , så kan du ju bara måla om den.

Likes

Comments

​Efter era önskemål så kommer här en dagens outfit. . 

​Ja det kanske inte är mest optimala oufit bilden men jag hade ingen som kunde hjälpa mig att fota och jag vill inte ställa min mobil i snön , det räcket att jag har lyckats spräcka skärmen idag... men nästa vecka kommer det en bättre outfit bild och då kommer jag också länka till kläderna. Idag har jag iallafall ett par jeans från Lager157 , mössa från H&M , tröja från Wish, jacka från Lager157 och skor ifrån skopunkten. 

Likes

Comments