Mote, Outfit

(Innlegget inneholder sponsede produkter)

AHH, jeg har hatt et helt fantastisk døgn i København sammen med L'Oréal!! Jeg klarer nesten ikke beskrive hvor bra det var engang, og ikke minst hvor vakker den byen er. Jeg må tilbake, veldig snart. Det er det ingen tvil om.

Jeg har et tonn med bilder og filmer som jeg gleder meg masse til å vise dere, men først legger jeg ved litt av antrekket fra gårsdagen. Jeg tror kanskje dette antrekket troner min egen liste over favorittoutfits fra 2017? Haha. Det var så veldig.... meg? Comfy, men kult. Akkurat sånn jeg liker det. I tillegg tror jeg at den fine skinnjakken fra Hosbjerg er en stor del av grunnen, som passet perfekt til disse buksene.

Jakke Hosbjerg (her) Tee Mango Bukse Ganni Sko Unisa

Smykker Syster P & Jane Kønig

photos - @goldencoat

. . .

NYT den solrike dagen, damer.

Senere deler jeg enda mer om turen, vi snakkes da!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Mote, Outfit

Jeg befinner meg for øyeblikket i København, og om noen er ekstra nyskjerrig på oppholdet sammen med L'Oréal kan dere følge dagen vår på Insta-story under @karolinesmadal. Vi snakkes der!

Topp FWSS Skjørt Designers Remix Veske Rebecca Minkoff

Ønsker dere en strålende tirsdag. Xx

Likes

Comments

Hverdag

Mandag

Dagen startet med å dra innom Mildh Press, for så å ordne neglene mine på Escape by Lakkbar på Paleet. Det var en ganske deilig start på uken, må jeg si. Det føles alltid så godt å ha freshe negler! Nå skal jeg jobbe meg gjennom mailboksen og litt andre saker med Nouw, før jeg skal besøke tante og hennes nye valp klokken 17. Ih, jeg gleder meg!

Tirsdag

Dagen starter tidlig og ender sent, fordi jeg reiser nemlig til København med L'Oréal! En hel dag med masse moro som blir filmet, og vlog kommer i løpet av uken.

Onsdag

Til tross for at vi ikke lander før over midnatt, skal jeg tidlig opp for å dra på "Coffee & Sneakers" frokost hos Mildh Press. Senere må jeg ta tak og konsentrere meg litt om pensumbøkene. Bare noen uker igjen nå - hold ut!

Torsdag

Rød dag = fridag. Jeg tenker å ta meg en litt lang morgen hvor jeg går tur med Alba, kanskje med en kopp take away kaffe i hånden. Senere skal jeg møte en gjeng på skolen for å lese litt.

Fredag

Min fineste kollega @tessb kommer til Oslo i regi av et event, og dermed går dagen til å arrangere og ordne klart alt. Selv om Tess bare kommer for noen timer så blir det godt å se henne igjen!

Lørdag

Høyer-lørdag!

Søndag

Lesing, skole, eksamen. Dere skjønner.

Mer om dette antrekket kommer senere.

Forresten dere - jeg våknet til en melding om at jeg er 1 av 9 finalister i Årets Stylista 2017. Eeeeh!!! Jeg ble så glad.

Håper dere også har hatt en deilig start på uken <3

Likes

Comments

Inspirasjon, Annonse, Sponset

Se hva som ble levert på døren min tidligere i uken! Jeg er så glad for at jeg endelig kan kalle det mitt. Det er faktisk flere år siden jeg først ønsket meg dette smykket, men jeg har bare aldri prioritert å kjøpe det. Noe jeg synes er ekstra fint med dette, er at K & H både står for Karoline og Henrik som i kjæresten min, men også Karoline og Håkon som i tvillingbroren min. En dobbel betydning, med andre ord.

Jeg har allerede brukt det hver dag siden jeg fikk det, og slik kommer det nok til å bli fremover også. Det som gjør alt litt gøyere er at jeg nå får dele et smykke til dere. Hurra!! Scroll deg ned i innlegget for å finne ut mer.

Student-tiden er jo snart ved veis ende for mange, og dette "lovetag" smykket er en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i (eller beholde selv, hi hi). De har en hel student-kolleksjon som du kan se her.

Så enkelt kan du delta:

- Følg @janekoenig & @karolinesmadal på Instagram

- Tagg tre venninner i kommentarfeltet på det nyeste bildet i feeden min

Vinneren blir kåret om en ukes tid, og du kan delta flere ganger så lenge du tagger ulike personer.

LYKKE TIL!

Innlegget er skrevet i samarbeid med Jane Kønig

Likes

Comments

Mote, Outfit

Jeg har en ny kjærlighet om dagen, og det er merket Hosbjerg. Det er bare en ukes tid siden jeg skrev om Norges-lanseringen (link), og da fikk jeg vise frem en jakke som falt i smak hos mange av dere lesere. Nå derimot, nå får jeg vise dere en annen favoritt, nemlig denne croco-skinnjakken. Den sitter som et skudd, og jeg klarer nesten ikke å vente til den får bli med meg til Køben. Det er ikke ofte jeg planlegger antrekk god tid i forveien, men nå klarte jeg ikke dy meg.

Dere har kanskje merket det (siden jeg har lagt ut x-antall bilder av python-skinnjakken min), men jeg har virkelig fått sansen for skinnjakker i ulike fasonger og farger. Det pimper opp ethvert antrekk. Nå gleder jeg meg til å vise den enda bedre til uken!

Jakken finner dere her - da slipper du toll og får rask levering! (lånt)

Forresten, prøv å slå meg med antall toner i håret 'a? Ja, jeg trenger en frisørtime. Veldig snart.

Likes

Comments

Inspirasjon, Reise, Sponset

Hei fine mennesker! Håper alle hadde en super dag i går, det hadde i hvert fall jeg. Det ble ikke prioritert å verken ta bilder eller blogge, noe som egentlig var litt deilig. MEN nå titter jeg inn for å prate om noe helt annet enn nasjonaldagen, nemlig at jeg skal reise til København førstkommende tirsdag med L'oréal. Iih! Vi reiser på en "inspirasjons-tur" hvor vi får møte eksperter innen mote, skjønnhet, arkitektur og gastronomi. Jeg tenker å lage min første videoblogg fra denne reisen og jeg gleder meg til å dele opplevelsen med dere.

Jeg skulle jo egentlig bli med Høyer til København Fashion Week tidligere i år, men akkurat da vi skulle reise mistet jeg et nært familiemedlem. Det har jeg faktisk aldri skrevet om på bloggen tidligere siden jeg ikke ville ha "oppmerksomhet" rundt hendelsen, men nå begynner det å bli litt mindre vondt å snakke om. Grunnen til at jeg nevner det er fordi at jeg var veldig nedfor da jeg ikke fikk reise forrige gang, og når denne invitasjonen dukket opp ble jeg utrolig glad. Ikke bare får jeg oppleve byen som alle snakker så godt om, men jeg får gjøre det sammen med L'oréal og mange blogg-venninner. Da blir det hele enda litt bedre!

See you next week, Copenhagen & L'oréal! 

Likes

Comments

Mote, Anbefaling
SUMMER ESSENTIALS

De som kjenner meg (og har lest bloggen i en stund) vet at jeg elsker Ganni. Kanskje spesielt etter at @beathesmadal begynte å jobbe der, siden jeg nå får en daglig input av alt det fine de har i butikken. Vi var på åpningsfesten for den nye butikken deres i Prinsens gate på lørdag, og jeg endte med å ta med denne blusen og øredobbene hjem. Perfekt sammen, men også fint hver for seg! Jeg har allerede planlagt et fint antrekk med blusen som jeg skal ha på meg på ferie om bare en måneds tid. Ah, som jeg gleder meg til å kunne fortelle dere om den turen!

. . .

Se så fin butikk! Anbefaler alle som befinner seg i nærheten av Prinsens gate å ta turen innom.

Nå må jeg fortsette på dagens agenda, jeg har allerede kastet bort aaalt for mye tid på å lage det animerte bildet i dette innlegget. Haha, det er så typisk meg når jeg har mye jeg må gjøre. Jaja - ønsker dere en fin tirsdag videre!

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

Mandag

Bortsett fra å kunne krysse av skole- og Nouwarbeid fra agendaen, skal jeg ned i byen for å ordne diverse saker til 17. Mai. Nååå nærmer det seg, hurra!

Tirsdag

Jeg har noen møter med profiler, og det er alltid hyggelig å møte nye og inspirerende influencers! Ellers er det (som alle andre dager) skolearbeid siden neste eksamen puster meg i nakken allerede. Bah.

Onsdag

Endelig er nasjonaldagen her, og vi starter det hele med en kompisgjeng som har invitert nærmere 30 stykk til frokost. Det blir god stemning, deilig mat og bobler i glasset. Bunaden min henger klart og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får bruke den igjen!

Torsdag

Heldag med Nouw. Vi driver alltid å planlegger forskjellige happenings, så fokuset vil nok være å komme i mål med check-listen. På kvelden er det som vanlig workshop med Insp.

Fredag - Søndag

Jeg skal på kurs hele helgen, så det blir nok en lite interessant helg for min del. Utenom dette har jeg planer om å ta bilder med Høyer på søndag.

Blazer Gestuz Tee Her Veske Her

PS; Om du fremdeles er usikker på antrekket ditt til 17. Mai så laget jeg en motereportasje om dette forrige uke. Les saken HER.

Ønsker alle en topp uke! Xx

Likes

Comments

Mote, Outfit

Nå har jeg og eieren av Nério.no kåret vinneren av konkurransen vi hadde på Instagram ved hjelp av random.org. Klikk deg inn på @karolinesmadal for å finne ut om du var den heldige! Og for alle andre som ikke vant? Fortvil ikke, vi har selvsagt arrangert en trøstepremie. Til og med onsdag får du 25% på ALLE sko hos Nério, wihu! Du kan se hele utvalget HER og velge blant mange lekre varianter til vennlig priser. Bruk rabattkoden "trøstepremie" for å aktivere rabatten. Happy shopping!

Jakke Ganni Bukse House of Dagmar Sko Unisa (sponset)

Bildene er fra gårsdagens antrekk. Noen ekstra oppmerksomme spotter kanskje en aldri så liten nyhet, men mer om det kommer i morgen. Nå? En god kvelds og litt snop i sofakroken, akkurat slik søndager skal være!

Vi snakkes. Xx

Likes

Comments

Nyeste poster

Instagram: @karolinesmadal