Header

Inspirasjon, Mote, Events

Jeg startet dagen med pressefrokost hos Day Birger et Mikkelsen, og det var så hyggelig! To av venninnene mine jobber på showroomet så det var mer eller mindre som venninne-tid. Vi tok en gjennomgang på AW17 (som er helt fantastisk fin) og fikk servert deilig frokost. Åh, hadde bare alle dager startet sånn.

Oslos fineste showroom, eller hva?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Mote, Outfit, Innkjøp

Jeg har aldri vært en skinnjakke-elsker som mange er, og for noen måneder siden la jeg ut den ene sorte jeg eier på Tise. Jeg var egentlig veldig fornøyd etter at jeg kjøpte den på Allsaints (noe du kan lese om her), men jeg tror jeg kjøpte den fordi at "alle trenger en sort skinnjakke", i følge... alle? Uansett så blir den ikke brukt og det er utrolig synd. Den er fremdeles til salgs forresten, *hint hint*.

Likevel, for en drøy måned siden, fant jeg denne jeg har på under her på min egen arbeidsplass til -70%. Jeg har jo sett på jakken en hel sesong uten å egentlig vurdere å kjøpe den, men plutselig fikk jeg det for meg at jeg trengte denne i skapet mitt. Og jo mer solen titter frem, jo mer vil jeg bare gå i denne hver dag. Nå skjønner jeg hva alle skinnjakke-mennesker snakker om.

Jakke Samsøe & Samsøe Tee Gina Tricot Bukse FWSS

Sammen med meg er Marlen, som både er en av sjefene mine hos Høyer og en god venn. Hun er en av de mest inspirerende damene jeg kjenner og jeg synes du burde sjekke ut Instagrammen hennes her, den er verdt en titt.


Ha en fin kveld!


Likes

Comments

Hverdag

Før vi går inn i en ny uke synes jeg at vi skal ta ett minutt og sette pris på den fine dagen som var i går. I følge snap (lol) målte temperaturen hele 21 grader!! Herregud så fantastisk. Jeg går i hvert fall inn i en ny uke med humøret på topp, og det håper jeg at dere gjør også.

Mandag

Jeg starter dagen med skole og trening, etterfulgt av en tur til byen for noen ærender. Det er heldigvis meldt fint vær i dag også, og da setter jeg ekstra stor pris på at jeg kan ta med meg Nouw-jobben ut. Hurra!

Tirsdag

Dagen starter med pressefrokost hos Day Birger et Mikkelsen sitt showroom og avsluttes på Høyer.

Onsdag

Dette er den ene dagen denne uka hvor jeg kan ha heldag på skole, så her skal jeg komme à jour med alle arbeidskrav vi har for øyeblikket. På ettermiddagen skal jeg møte @beathesmadal for litt catch-up og det er etterlengtet.

Torsdag

Den store event-dagen som starter med pressefrokost for Line of Oslo og deretter er det siste finish før vi skal holde ett event som vi har planlagt i en god stund nå. Kollegaene mine, @tessb & @elinskoglund kommer fra Sverige også, så nå blir det godt å se dem igjen. Torsdag blir en bra dag, jeg gleder meg!

Fredag

Broder'n kommer til byen og derfor må vi finne på noe moro. Hva det blir gjenstår å se!

Lørdag

Jeg har hørt rykter om at gutta er interessert i uteservering og kos, og det takker jeg selvsagt aldri nei til. Frilørdagen skal nytes med godt selskap og jeg krysser fingrene for like fint vær som det var denne helgen.

Søndag

Kose-søndag. Åååh.

Hele antrekket kommer på bloggen senere.


Ha en fin uke, gjengen! Xx

Likes

Comments

Anbefaling, Hverdag, Tips

After Work @ Café Christiania

På torsdag fikk jeg en utrolig hyggelig forespørsel om jeg ville ta med meg venninnene mine på After Work dagen etter, og selvsagt ville jeg det! Heldigvis har jeg en spontan og festlig jentegjeng som hengte seg på tross en kort varsel, så etter arbeid på fredag møttes vi på Café Christiania som ligger like ved Stortinget. Der ble vi møtt av en hyggelig bemanning som serverte masse deilig snacks (hjemmelaget Grissini og chips, mmm!) og gode drinker. Det var så trivelig at vi ikke klarte å gi oss før tre timer og x-antall drinker senere.

Vi prøvde alle drinkene (foruten Bloody Mary) og mine favoritter var Espresso Martini og Pink Grape. Førstnevnte visste jeg kom til å bli en suksess siden dette er min favoritt, men jeg ble veldig overrasket over sistnevnte. Jeg er ikke glad i når det blir for søtt, typ Strawberry Daiquiri, men denne var veldig frisk og god. Det var faktisk den jeg endte opp med å bestille flest ganger, så den anbefales!

Det var så koselig å bare samle jentene spontant og innvilge helgen sammen. Café Christiania arrangerer faktisk After Work hver uke, så dette er noe vi garantert vil gjøre flere ganger! Alle som vil er selvsagt velkomne, det er hver fredag klokken 16.00. Hva med å starte kvelden her neste helg? Eller så kan du gjøre som meg; ta drinker i noen timer før du avslutter dagen med fredags-taco på sofaen, hehe. Mange som kjenner meg vet at jeg er en sucker for fredagskvelden, men når man møtes på denne måten og i tillegg får kvelden etterpå så er det vell ingenting som er bedre enn det?

PS: Nå som våren virkelig har kommet så har de en kjempefin terrasse med utsikt. Åh, der vil jeg sitte neste gang!

Adresse: Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo


//Samarbeid

Likes

Comments

Jeg begynte å tenke på at jeg ville dele det som betyr mest for meg, og jeg har jo egentlig aldri vist frem Alba her inne. Det synes jeg var på tide! Hun er da babyen min på 2 år og 4 måneder, og bak hver bloggpost har jeg henne liggende ved siden av meg i vinduet ved bordet hvor jeg jobber. Der har hun full fokus på hva jeg gjør (hun er veldig mammadalt), samtidig som hun kan se på menneskene som går forbi på gaten. Det er Alba i sitt ess.

Nå skal jeg og Alba til Grefsenkollen, det er hun nok ganske fornøyd med. Senere skal jeg fortelle dere om noe spennende, nemlig "After Work" som jeg så vidt nevnte på fredag. Vi snakkes da!


Nyt denne deilige søndagen. Xx

Likes

Comments

Inspirasjon, Mote

For en uke siden lagde jeg denne type reportasje på magasinet, noe som ble veldig godt tatt i mot. Nye ting til klesskapet er noe jeg konstant har cravings på og dette er det som står øverst på dagens ønskeliste. Jeg skulle gjerne kjøpt alt, men i første omgang lurer jeg på å prioritere t-skjorten. Den er så kul og retro! Jeg digger også konseptet og kampanjen de kjørte med alle profilene som skulle fortelle vanlige hvite hverdags-løgner. Sjekk hashtaggen #oksoilied på Instagram om du ikke har sett det før, der ligger mange morsomme løgner som vi alle kan kjenne oss igjen i.

Rød veske - Zara (189,-)

Tee - Munthe (699,-)

Dus Denimjakke - Monki (599,-)

Jeans med volanger - Zara (299,-)

Belte med "pels" - Monki (169,-)

Øreringer - Weekday (59,-)


Ha en fin lørdag, dere <3


INSPIRASJON // @annelinneaholm

Likes

Comments

Hverdag, Mote, Outfit

Har dere på følelsen av at dette blir en fin fredag? Det har jeg! Allerede til nå har jeg rukket å gå en lang morgentur med Alba hvor jeg samtidig handlet inn deilig frokost, og i skrivende stund rigger jeg til hjemmekontoret (aka spisebordet) slik at det er klart for avokadotoast og skypemøte. Fordelen med å jobbe hjemmefra, eller hva? Senere skal jeg ha enda ett møte på Aker Brygge, og for å gjøre det litt ekstra hyggelig skal det bli holdt i "Bloggers Corner" på Albert Bistro.

Det beste med denne dagen er at jeg skal på after work med jentene i regi av noe nytt og spennende som jeg gleder meg til å fortelle dere om! Om noen er nyskjerrig kan dere se litt av det på Instagram Story (her) i løpet av dagen.

Bukse House of Dagmar Veske Her Sko Her

Blazer Gestuz Tee Her Genser Her

p.i.n.s.t.r.i.p.e.s....o.b.s.e.s.s.i.o.n.

Jeg kjøpte forresten denne blazeren på Tise og nå har jeg nærmest flyttet inn i den. Når jeg kjøper meg slike nøkkelplagg så klarer jeg ikke å forstå hvordan jeg har klart meg uten tidligere, haha. Fra nå av vil dere i hvert fall få se mye av denne. I går blant annet, under herreeventet på Høyer, kombinerte jeg den med en sort hoodie, kick flares og de hvite puma-skoene mine med sløyfer.. Den kan brukes til alt, jo!

Likes

Comments

Anbefaling, Tips, Sponset

Etter jeg postet "Karoline introduserer: Bloggers Corner" fikk jeg enormt god respons (les innlegget her), så kanskje disse innleggene skal bli en slags fast spalte? Vi får se.

I dag vil jeg uansett tipse dere om de beste ansiktsmaskene jeg noen gang har prøvd, nemlig disse fra GlamGlow. Etter eventet forrige uke fikk jeg med meg en koffert hjem med masker som passer alle behov, og nå har det blitt en fast rutine hver morgen (etter jeg har brukt Swiss Clinic, så klart. Det er helt magisk! Oppdatering kommer snart). Jeg har jo aldri vært flink til å pleie huden min tidligere, men nå som jeg har startet med dette regelmessig så merker jeg en vanvittig stor forskjell. Den er mykere, fuktigere, renere og rett og slett sunnere.

Hver morgen velger jeg masker basert på behov, ettersom GlamGlow har masker til alle og enhver. Jeg digger alle maskene, men om jeg absolutt skal velge en favoritt så er det nok denne blå som du ser på bildet over, "Hydrating treatment". Dette er fordi jeg trenger litt ekstra fuktighet siden jeg har problemer med at huden min er veldig tørr, og denne har virkelig gjort underverker. Like bak i rangeringen kommer den sorte som du ser på nederste bilde. "Youthmud" heter den, og man skal bare ha den på i ti minutter. Enkelt og greit. En liten fun fact er at den opprinnelig ble laget for å ha backstage i Hollywood slik at kjendisene raskt kan gjøre seg "camera-ready", hehe. Så vet du det!

Det er jo ikke sikkert at du som leser bloggen min har samme problemer med huden som det jeg har, så kanskje du trenger noen andre masker? Du kan lese mer om alle HER. En ting er i hvert fall sikkert; alle etterlater seg en fin glød som man vil ha nå som våren har kommet for fullt.

PS: Produktene er sponset, men jeg har ikke blitt bedt om å skrive om de. Dette er bare ærlige meninger <3


Ha en deilig torsdag! Xx

Likes

Comments

Mote, Outfit

Det har blitt litt mye kordfløyel i feeden min den siste tiden, men sånn er det alltid når jeg får hang-ups. Bare SE på dette settet da!? Jeg digger! I dag har jeg tatt masse bilder for Nério (link) hvor jeg samtidig hadde en aldri så liten Instastory-takeover under prosessen. Om du er interessert i å se hva som skjer bak kameraet så kan du sjekke ut @nerio.no på Instagram.

Jeg har linket til alle produktene om du scroller litt lengre ned i innlegget! Med det sagt så vil jeg bare legge ved en liten tilleggskommentar; det er bare vanlige linker, ikke adlinks. Jeg hørte her om dagen at noen ikke ville klikke på linker på blogger fordi da "tjener de bare penger på det", men her er det rett og slett bare for å gjøre jobben litt enklere for dere som leser <3

Jakke Her Caps Her Bluse Her

Bukse Dagmar Sko Her Øredobber/Ringer Tom Wood & Maria Black

Og forresten, er du interessert i å vite mer om hva som skjedde i Stockholm når vi samlet hele Nouw-teamet? Skjønneste kollegaen min, @jennifergeertsen, har laget en videoblogg om oppholdet. Sjekk den ut HER!

Likes

Comments

Hverdag

Herre-GUD venninnen min Thea er den beste verten jeg kjenner. Hun bor i den koseligste leiligheten på Alexander Kiellands plass og hun er alltid så flink til å stelle i stand hjemme hos seg. Man kan jo ikke sette seg til bords uten å fotografere denne maten her! Skulle ønske alle lunsjpauser var som denne.

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag. Jeg har fått gjort litt jobb både til Høyer og Nouw, vært på forelesing, tilbrakt tid med gode venninner og gått en lang kveldstur med Henrik og Alba til Grünerløkka. Tanken på at det er lyst til langt på kveld og at solen står opp i morgen også gjør meg så lykkelig.

Har dere hatt en fin dag?

Likes

Comments