God søndag, gjengen! Siden sist har jeg vært i LA, og vi kom tilbake til LV når klokken bikket midnatt. Ting går i høgt tempo, men vi kunne virkelig ikke hatt det bedre. I går tilbrakte vi dagen på Santa Monica Beach, og om en times tid skal vi på poolparty med Alesso her i Las Vegas. Tjohei!

Ønsker dere en fin kveld. Xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Inspirasjon, Reise
INSTAGRAM LATELY...

Akkurat nå ligger jeg i sengen, klokken har passert 00:45 og det er bare noen timer til jeg skal opp igjen. I morgen skal vi nemlig på roadtrip til LA. Endelig er det min tur til å oppleve Venice Beach, Hollywood, etc. etc. Vi har ikke så mye tid i byen, men litt er uansett bedre enn ingenting. Legg gjerne igjen en kommentar om du har et godt LA-tips!

Om du er ekstra interessert må du gjerne følge meg på Instagram @karolinesmadal, der vil jeg oppdatere hyppigere.

God lørdag! Xx

Likes

Comments

Outfit, Reise

Flere bilder fra gårsdagens roadtrip til Grand Canyon kommer på bloggen senere.

Jeg ville egentlig bare logge inn for å ønsker dere en deilig fredag - riktig god helg til hver og en!

Hatt Bikbok Bikinitopp H&M Skjørt Ganni

Xx, Karoline

Likes

Comments

Outfit, Reise

Jeg, som mange andre, har blitt bitt av basillen når det kommer til silkeskjerf-trenden som bruser om dagen. For en ukes tid siden kjøpte jeg dette fine skjerfet fra Baum und Pferdgarten, og siden har det blitt brukt både i håret, som belte, på vesken og rundt håndleddet. Tommel opp for multi-tilbehør!

Kjole Her (salg!) Sko Zara

Denne kjolen kommer jeg til å kombinere med en kul printet tee og sneakers, men det må jeg gjøre hjemme i litt kjøligere Norge. Det var fremdeles 40 grader selv på kvelden i går, så her kan man umulig kle seg i lag på lag. Ellers, så har klokken akkurat passert 06:45 og vi skal snart innta dagens frokost, før vi skal kjøre videre til Grand Canyon.

Xx, Karoline

Likes

Comments

Reise

Først og fremst; TAKK for alle tipsene som har kommet på både blogg og Instagram det siste døgnet, jeg setter så stor pris på alle sammen. De kommende dagene kommer vi til å teste ut flere, og vi tenker også å reise til Grand Canyon og LA. Sistnevnte reiser vi bare til for å tilbringe et døgn, så da gjelder det å bruke tiden på best mulig vis. Vi får se hva vi finner på! Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har flere gode tips, det blir jeg så glad for.

Bedroom view - ahhhh.

Akkurat slik er utsikten min mens jeg blogger. Kan bli vant til dette, si.

Bloggingen disse dagene vil bli enda mer "live" enn hva jeg kanskje normalt bruker, ettersom at mye blir knipset fra mobilen og kommer direkte ut på bloggen. Det kan bli spennende å prøve ut en ny type blogging! Jeg leste faktisk på @OdaViktoria sin blogg at hun er opptatt av å opprettholde den spontane og "virkelige" siden av en blogg, og det synes jeg var så fint. Akkurat det skal jeg teste ut nå.

Ønsker dere en fin kveld! Xx

  • Reise

Likes

Comments

Reise
...... LAS VEGAS!

Ah, det føles så innmari godt å endelig kunne dele det! Jeg deler historien enda en gang; pappaen min fylte år like før jul og resten av familien ville gjøre litt ekstra stas på han i år. Han har reist utrolig mye opp gjennom årene, så da tenkte vi at vi skulle gi han en reise han aldri ville funnet på selv - og hva er vell ikke bedre enn Las Vegas? Det startet egentlig bare som en spøk som til slutt ble alvor, og nå har vi holdt på hemmeligheten i over et halvt år. Jeg var faktisk ikke sikker på om vi skulle klare å holde det skjult etter å nesten ha sprukket flere ganger, men vi klarte det!

Og eeendelig er avreisedatoen her. Hurra! Jeg er veldig klar for noen interessante dager sammen med den fine familien min. Spør du meg, kunne ikke reisefølget blitt noe bedre. Noe som er litt mindre "hurra" er at det er meldt 47 grader (jeg gjentar, FØRTI SYV grader) der i dag. Ha ha. Jeg hadde synes det var på kanten med tyve varmegrader mindre. Men man kan jo ikke klage når man først drar så langt, og jeg ser veldig frem til å oppleve en helt ny by og en helt ny del av USA.

Derfor lurer jeg på - har noen av dere tips til hva vi burde gjøre, hvor vi burde spise og ha vi burde se? Jeg setter stor pris på alle innspill!

Som dere ser, har jeg og Henrik matchet reise-antrekkene våres, haha. Vi feirer faktisk 3 år sammen, akkurat i dag. Tre innholdsrike år. Til tider blir jeg nesten bekymra for at vi har det for bra. Takk for at du er min, kjære <3

Ok, nå er jeg klar for 17 timer på reisefot. Vi snakkes fra Las Vegas! Xx

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

(Nesten) helt siden vi entret 2017, har jeg delt planene min for den kommende uken hver mandag. Etter tilbakemeldingene har jeg inntrykk av at det er en interessant spalte, men denne uken vil den bli noe annerledes. Jeg kan fortelle kort planene mine i tekst; i dag har jeg full jobbdag hos Høyer, etterfulgt av litt reportasje-jobbing med Nouw. Etter dagen i dag har jeg ferie, og i morgen? Da reiser jeg endelig, men destinasjonen er fremdeles hemmelig. Jeg føler at jeg har pratet om dette i en liten evighet, men nå er det like før jeg kan dele det her. Iih! Kanskje jeg kan komme med en oppdatert versjon av ukens planer i morgen, siden jeg ikke kan fortelle så mye akkurat nå.

Wearing:

Topp & Skjørt Birgitte Herskind Jakke Nério

Solbriller Kaibosh Klokke Henry London

Bildene er fra gårsdagens antrekk, forresten. Jeg eeelsker dette settet fra Birgitte Herskind, men i går var det akkurat litt for mye vind til å gå i et så lett og "luftig" skjørt. Jeg har en følelse av at halve Grünerløkka har sett trusa mi. Ja ja!

Jeg må også beklage for at jeg har vært så dårlig på å svare på kommentarer de siste dagene.. Det skal jeg bli flinkere til. Jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste en. Dere er best!


Nå er det på tide å starte siste jobbdag før ferien. Heia mandag! Xx

Likes

Comments

Inspirasjon, Tips

Jeg måtte bare logge inn for å fortelle dere om salget til Nério.no og alle godbitene du kan sikre deg. Gjennom hele våren har jeg tatt mange bilder med plagg fra de, og nå kan du få mye av det jeg har fotografert til kjempegode priser! Sundays is for shopping, ikke sant?

Her er noen av mine favoritt-antrekk stylet med plagg som du finner på salget:

Jakken er dessverre utsolgt, men skjørtet finner du her

Tee her og genser som jeg har rundt livet her

Bukse her

Hold dere fast - kordfløyel jakken som har vært alles favoritt er på salget!! Den finner du her

Bluse her

Den fineste rosa kåpen - den finner du her og genseren finner du her

Enda en måte man kan style den rosa kåpen på. Fremhev midjen med et stort belte i livet!

Cut-out genser her

Skinnjakke her

I tillegg til dette finner du mye, mye mer, hele utvalget kan du se her. Nå gjelder det å være rask - happy shopping!

(Innlegget er skrevet i samarbeid med Nério)

Likes

Comments

Events, Hverdag

I går hostet vi sommerfest på Lekter'n for mange flotte profiler. For de som ikke vet hva jeg driver med, er blant annet eventer en av oppgavene, ved siden av å ha ansvaret for det norske magasinet. Dette betyr at jobben min er veldig sosial - noe som ikke kunne passet meg noe bedre. Vi "Nouw'erne" har nesten blitt som en stor vennegjeng, og det er alltid like hyggelig når vi samles!

Fotobaren.no leverte Photobooth med rekvisita hele kvelden, og der fikk man velge mellom å printe ut bilder eller ta boomerang som kom på ulike skjermer på Lekter'n. Den ble tatt godt i mot, og jeg anbefaler Fotobaren AS videre på det sterkeste. God service og fantastiske tjenester - tommel opp!

Alt innhold i goodiebags er sponset av Mildh Press.

Vinnerne av Norske Nouw Awards og konkurransene - @henriettehonsrud, @Kajamarie, @Gambitsky & @anettehovland, i tillegg til @maddekk som ikke er på bildet <3

Meg og min fantastiske kollega som jeg jobber tett sammen med, @tessb. Hun har ansvaret for det norske markedet fra hovedkontoret i Gøteborg, mens jeg er på plass i Oslo for å møte profiler, drive magasinet, etc. etc. Superteam! Fremover kommer jeg også til å jobbe med nye, spennende oppgaver (derav møtene i Stockholm dagen før, men mer om dette kommer jeg nok tilbake til).

Etter at vi begge reiste fra Sverige i går, møttes vi på plass klokken 13:00 for å stelle i stand lokalet med goodiebags, ballonger og annet småtteri. Dagen gikk i ett fra morgen til kveld, men heldigvis ble resultatet akkurat slik vi hadde håpet!

Jeg tror dette bildet er definisjonen på at smilet går rundt, haha. Her sammen med "Årets Nykommer" @Kajamarie. Vel fortjent!

En reportasje fra kvelden kommer på magasinet i nærmeste fremtid. Takk til jentene som kom for å feire sommeren sammen med oss, kvelden hadde aldri blitt så bra om det ikke var for dere!


Nå? Fredagskveld, og det må jeg innrømme er etterlengtet etter en hektisk uke. Xx

Likes

Comments

Hverdag, Reise

Etter et inspirerende, lærerikt og hyggelig døgn i Stockholm med møter, sitter jeg nå på flyetoget i retning Oslo. Turen går direkte videre til Aker Brygge hvor jeg og @tessb har planlagt event i lang tid. Været ser ut til å bli bra, og jeg ser frem til å treffe alle de flotte Nouw'erne en siste gang før sommeren og ferien slår inn for fullt.

Hej då Stockholm - og hei Oslo!

T.v.: meg, @elinskoglund & Paulina som er County Manager i Polen. Vi avsluttet arbeidsdagen i går på best måte, nemlig med hvert vårt glass Aperol Spritz over byen mens vi nøt kveldssolen.

Fine byen. Vi ses snart, Stockholm!

Xx, Karoline

Likes

Comments

Instagram: @karolinesmadal