Header

Anbefaling, Inspirasjon, Mote

Vil du ta en nærmere titt på kolleksjonene som ble vist under Oslo Runway? Ikke bare kan du se, men du kan prøve, føle - OG forhåndsbestille plagg fra AW17!

Mer om dette kommer på Nouw Magasin i morgen.Ha en riktig fin kveld!

Likes

Comments

Tips

Alltid ligg ett steg foran

I gode perioder har jeg alltid blogginnlegg klare i flere dager frem i tid. Det er da jeg klarer å opprettholde god kvalitet på innholdet, samtidig som jeg holder en god flyt i oppdateringene. Mitt beste tips er å skrive ned alle tanker og idéer du har til blogginnlegg. Selv om du ikke publiserer de fortløpende, kan du hente frem idéene om en uke, eller kanskje en måned frem i tid. På ett eller annet tidspunkt vil det kunne være en redder i nøden!


Tenk over bildene du bruker

Dette trikset gjelder for Nouw-bloggere og har ikke all verdens virkning, men det er likevel ikke ubrukelig. For hver bloggpost man skriver må man velge ett bilde som blir publisert i feeden for andre bloggere, som presenterer innlegget før man trykker seg inn på bloggen. Om du har både stående og liggende fotografi i bildeserien din, velg da ett stående bilde fremfor ett liggende, fordi dette tar mer "plass" i andres feed. Ergo: større sjanse for at andre bloggere ser posten din i en feed full av nye bloggposter. En liten, men nyttig "hack", som også kan ha virkning på Instagram.


Ta mange antrekksbilder når du først har noen ledige timer

Dette gjør jeg ofte, spesielt når jeg tar bilder til Nério eller Høyer. Å ta bilder av antrekket høres kanskje enkelt ut, men det tar mer tid enn man skulle tro. Både det å finne antrekk, fine locations, ta bilder i riktige vinkler, etc. tar mye tid. Om man skal gjøre dette hver dag er det rett og slett ikke overkommelig. Pakk derfor med deg to antrekk i vesken neste gang du skal ta bilder - og voilà - så har du flere bloggposter. Har du kanskje ett nytt par sko? Ta med disse og knips fine detaljbilder på en god location! Har du en ny genser? Ta på deg denne over en bluse, og ta litt bilder av deg selv både med genser og uten. Plutselig har du to antrekk, og to nye bloggposter!Har du noen gode "blog hacks" som jeg burde vite om?

PS: Husk å meld deg på konkurransen jeg har gående på Instagram!

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

Det er tirsdag, klokken har nylig passert 07:30 og jeg forbereder meg til dagens morgenmøte over skype. Jeg har rigget meg til på hjemmekontoret (les: spisebordet, fordi jeg bor i en leilighet på 42kvm). Foran meg har jeg frokosten min, en kopp kaffe og et glass Oboy (finnes det noe som er bedre??). Jeg elsker sjokolade og har for øyeblikket nuggati-streik, men i går klarte jeg ikke dy meg fra å kjøpe en boks med Oboy. Jeg angrer ikke, for å si det sånn.

Senere skal jeg en tur på skolen og jobb, før jeg faktisk skal avslutte dagen med en treningsøkt. Jeg skriver faktisk, fordi det overhode ikke er et faktum at jeg drar på trening. Men nå er det alt for lenge siden sist, og i dag har jeg virkelig ingen unnskyldning for å ikke dra! Først skal jeg bare drikke opp glasset med Oboy, he he. Litt balanse er viktig.


Genser HER


God tirsdag'a, fine mennesker! Og husk å meld dere på konkurransen som jeg har gående (post på Instagram), den varer helt frem til 26. februar. Lykke til!

Likes

Comments

Hverdag

Denne uken er såpass lite interessant at jeg ikke trenger å lage "dag for dag" oppsett, da mesteparten av tiden vil bli tilbringt enten på skolen eller med Høyer/Nouwjobbing. Etter at jeg så disse bildene under så innså jeg at litt solarium kanskje må bli en prioritet i løpet av uken også. (Derav sort/hvit)

Alle uker kan ikke være like innholdsrike, og dette tilfellet er egentlig litt etterlengtet. Kveldene har litt mer fritid enn hva jeg har hatt i det siste, noe som skal bli veldig godt.


Jakke Samsøe Veske Marc Jacobs Bukse Never Denim Sko Moods of Norway (Høyer Storo)

Husk å meld dere på gårsdagens konkurranse, den varer helt frem til 26. februar. Lykke til!


Likes

Comments

Mote, Annonse, Giveaway, Sponset

Hva er vell bedre på en søndag fylt med nett-browsing, enn en kul konkurranse? Enda bedre blir det når premien ikke bare er en, men TO fine t-skjorter! I dag kan du vinne to valgfri "BIRD" t-skjorter fra Nério til både deg og din bestevenninne. Gleden er større når den deles, eller hva? Slik gjør du for å delta:1. Følg @Karolinesmadal og @Nerio.no på Instagram

2. Lik bildet av t-skjortene (nyeste post) og tagg tre venninner i kommentarfeltet som du også tror vil vinne

3. Legg igjen en kommentar her for ekstra vinnersjanse!Se gårsdagens innlegg og postene på Instagram (@karolinesmadal) for å se begge t-skjortene på. Tenk deg disse til kick flare jeans, skinnskjørt eller shorts og bare ben? La det bli vår, sier bare jeg. Og er det noe man trenger denne sesongen, så er det t-skjorter med print!Lykke til, folkens. Vinneren blir kåret om en uke!


//Innlegg skrevet i samarbeid med Nério.no

Likes

Comments

Hverdag

Jeg hadde jo planer om å dra på skogstur til helgen, men vet dere hvem som dukket opp i Oslo? Mammaen min! Åh! Jeg, søsteren og mamma har derfor jentehelg i stedet, noe som passer meg midt i blinken. Siden Beathe måtte jobbe i går hadde jeg og mamma en hyggelig bytur hvor hun først måtte henge på litt jobb-ærender for meg, som å ta bilder og ordne noen avtaler. Hun tok det heldigvis med et smil, så da var det ingen fare! På ettermiddagen dro vi på en liten shoppingrunde, før vi avsluttet det hele på Albert Bistro for en sen, men deilig lunsj (les: croissant med sjokolade). Mmm!

Nå står en ny dag med besøk for tur - og med dét ønsker jeg alle en riktig fin lørdag. Klem!

Se på denne dødskule "BIRD" t-skjorten, da! I morgen skal jeg dele litt mer av den (i flere varianter), og kanskje jeg skal dele så mye at noen av dere får den også? Vi får se! Den er fra Nério.no. Litt av den andre varianten kan du se på Instagrammen min HER.


Fine mammaen min <3

Likes

Comments

Anbefaling, Hverdag, Sponset

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Swiss Clinic med den nye serien Penta Technology. Det er en komplett hudpleieserie som inneholder ansiktsserum, dagkrem, nattkrem, øyekrem og rens. Når denne pakken kom bestemte jeg meg for å kvitte meg med alt jeg har på badet (småprøver, ulike kremer, etc.). Nå skal jeg virkelig gå inn for å teste dette, både morgen og kveld. Jeg gleder meg til å dele resultatet!Day Cream: Passer alle hudtyper. Den virker inn i dybden, gir nytt liv til velvet og reduserer fine linjer samtidig som den har en oppstrammende effekt.

Face Serum: På grunn av formelen med fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser er den lett, silkemyk og konsentrert. Ingrediensene gjenoppbygger huden ved å bevare elastisiteten, og forebygger at huden blir slapp.

Night Cream: Etter noen minutter vil huden føles myk og glatt. Kremen gjenoppretter og kondenserer vev, samtidig som den gir en glatt og fin hudtone. Passer alle hudtyper.Micellar Cleansing Gel: Denne har jeg allerede testet litt (og den er helt fantastisk!) Den har flere funksjoner som å fjerne urenheter og rester etter sminke, og fukte huden slik at den ser sunn ut. Det er et mildt produkt som ikke skal skylles bort.

Eye Cream: Den fungerer godt på trøtte og slitne øyne. Kremen går inn i dybden og forbedrer hudens elasitet, og er spesielt egnet for følsomme områder.Nå står det egentlig bare på meg. Målet mitt er å klare å gjøre det hver dag. Hver morgen og hver kveld. Jeg er fryktelig dårlig på slike ting, men nå har jeg ingen grunn til å ikke gjøre det. Rutinene skal se slik ut:

Morgen: 1. Micellar Cleansing Gel, 2. Face Serum, 3. Eye Cream, 4. Day Cream

Kveld: 1. Micellar Cleansing Gel, 2. Face Serum, 3. Eye Cream, 4. Night Cream


Akkurat nå får du faktisk Penta Technology-serien på tilbud HER! Hvem vil være med meg?


//Innlegget inneholder sponsede produkter. TAKK til VASS PR og Swiss Clinic!

Likes

Comments

Inspirasjon, Mote

• COPENHAGEN FASHION WEEK •

Veldig på etterskudd, men jeg har helt glemt å poste mine favoritter fra gatemoten under København Fashion Week! Here we go:


//By Acielle, StyleDuMonde.com

Likes

Comments