Inspirasjon, Mote

INSPIRED #2


In need of more? Find them HERE


Jeg har en yrende lyst om dagen. Jeg vil bare ha noe nytt. Hele tiden. Det der altså, det er en sykdom. For øyeblikket får jeg nøye meg med inspirasjonsbilder og leke meg med alt jeg allerede har (fordi tingen er ikke at jeg ikke eier noe, jeg vil bare ha mer), også kan jeg prøve å samle hva jeg virkelig ønsker meg etter fashion weeks og en haug av inspirasjon! Det jeg først av alt ønsker meg er vårsol og litt varme, slik at jeg kan kle meg som disse alt for freshe damene over her.

Likes

Comments

Hverdag

God lillelørdag folkens!

For meg er det på ekte snart helg, fordi i morgen reiser jeg hjem til Sunnmøre for å feire pappa som har hatt bursdag. Hurra! Ellers må jeg forklare bakgrunnen for overskriften: jeg har jo nevnt for en stund siden at jeg jobber mye med et prosjekt om dagen. For de som har fått det med seg gjelder det filming og diverse andre saker, og i kveld er deadline! ÆH! Oppgaven har duret i bakhodet og gitt meg dårlig samvittighet i noen uker nå, så det skal bli veldig godt og få levert. Jeg tør ikke å si noe mer før tilbakemeldingen er her, men da vil jeg gå litt mer i detalj.


Genser HER Veske HER


Og bare sånn avslutningsvis (for å belyse noe flere kanskje ikke hadde sett uten at jeg sa det): SE på den hårfargen min nå da. Den inneholder 7 ulike fargetoner fra bunnen og ut. Huff da. Jeg har ikke glemt det helt altså, jeg skal ordne håret i løpet av neste uke. Vet bare ikke hva jeg skal gjøre enda. Lysere, mørkere, kortere? Hmmmm.

Likes

Comments

Hverdag, Inspirasjon, Reise


I dag stod jeg opp klokken 04:30 fordi jeg hadde angst for å forsove meg til jeg skulle besøke Nouw sitt kontor i Gøteborg. Det gikk heldigvis veldig fint og smertefritt, og for øyeblikket er jeg på vei hjem til Oslo. Det var faktisk første gang jeg besøkte byen, men det blir definitivt ikke den siste. For en fantastisk koselig by!Og for en fin dag det har vært. Jeg skulle gjerne vært der lengre, for denne dagen har flydd avgårde. Jeg fikk møte gjengen som var superhyggelig og imøtekommende, og vi fikk planlagt litt fremtidig strategi og diverse saker som kommer i løpet av nærmeste fremtid. Senere dro vi på Pigalle hvor vi spiste en deilig lunsj. På menyen sto det gulrotsuppe, torsk og deretter kaffe og kaker. Mmm! På ettermiddagen fikk vi kake på kontoret også, så i dag har jeg blitt skjemt bort med andre ord, hi hi! Og dere, jeg har nå fått tittelen som..... Redaktør i Norge! Iiih! Jeg gleder meg til å ta skikkelig fatt på oppgavene, etter denne dagen er jeg så motivert!Endelig fikk jeg også tatt bilde fra balkongen som jeg ser Nouw-gjengen legger ut fra tid og annen. Ha ha. Se så fint! Tusen takk for en super dag, @elinskoglund, @tessb, @fridasfriday og resten av teamet.

Likes

Comments

Mote, Outfit


Hei! Har dere en fin start på uken? Her i Oslo er det blå himmel og sol, noe som gir meg masse etterlengtet påfyll av energi. Det er lyst ute helt til klokken er 16:00 om dagen, og det er ikke mer enn en uke siden da det bare var lyst til klokken 15:00. Bare tanken gjør meg så glad. Nå kan man endelig komme seg ut av vinterdepresjonen, og godt er det! I morgen reiser jeg til Gøteborg for å møte Nouw-gjengen også, så denne uken blir bare bedre og bedre.


Jakke HER Bukse HER


Glad mandag'a!

Likes

Comments

Anbefaling, Mote


God søndag, fine mennesker!

Jeg sjekker inn for å fortelle dere om denne blusen jeg har på meg her. Bare se på de blondene da! Jeg digger. Den er like fin på denne tiden av året til en skinnbukse og en pels, som på sommeren kombinert med skjørt eller shorts. Og det beste? Den er på salg, og ut denne dagen får du FRI FRAKT på alle varer. Den kommer fra Nério.no (link) og der får du mange andre godbiter på salg også! Sunday is for shopping, eh? Sjekk det ut da vel!


PS: disse skoene finner du også på salget!


Blusen finner du HER og skoene finner du HER . Happy shopping!

Likes

Comments

Tips


Etter at jeg har lest veldig mye positivt om iGlow vippeserum måtte jeg teste det selv. Jeg har brukt falske vipper i ca. et år og kjente selv at det var på tide med en pause, samtidig som jeg måtte bygge opp vippene mine igjen. De var vel egentlig ikke veldig ødelagt, det var mer at de trengte litt ekstra fylde etter å ha blitt utsatt for ..overbelastning(?) i et år. Uansett, jeg har testet dette serumet i en måned nå og vippene mine har virkelig aldri vært fyldigere og lengre! Det er faktisk det beste vippeserumet jeg har prøvd (ok, har bare prøvd meg på to, men det er det beste....).Jeg har tatt noen før-bilder som jeg vil dele senere, men jeg tenker å gå litt lengre på serumet før jeg tar etter-bildene. Resultat skal komme mellom 3-8 uker, så det kan jo være at de blir enda lengre også. Hurra!

Er det noen andre som har testet iGlow Long Lashes Serum før?God helg, folkens!

Likes

Comments

Inspirasjon

Sko Acne Studios Veske Mansur Gavriel Tee Comme Des Garçons

Akkurat dette skulle jeg ønske at jeg hadde i skapet mitt i kveld. Kombinert med en baggy og røff jeans og fishnet strømpebukser. Dumt jeg ikke har noen av delene (...). Men litt inspirasjon skader aldri! Ellers er jeg hos søsteren min hvor vi er tre jenter som skal ha en skikkelig kosekveld. Pasta, vin, snacks og jenteprat. Perfekt start på tidlig helg!

Likes

Comments

Hverdag, Tips, Innkjøp


Det er faktisk helt sant. Jeg brukte 200kr på mapper, penner, almanakk og en notatblokk. Det er som en ny verden for meg, spesielt å ha en almanakk. En orientert og organisert verden (tenk at jeg aldri har brukt det før??). Nå skal jeg sortere regningene mine, skrive ned alle avtaler og notere tanker og idéer. De som kjenner meg vet at jeg kan være veldig stresset, i tillegg til at jeg alltid har mange avtaler i løpet av uken. Jeg er faktisk et hundre prosent sikker på at dette vil løse problemet mitt, fordi det handler alltid om at jeg ikke føler at jeg har kontroll. Nå derimot, nå har jeg full kontroll. Da handler det bare om å opprettholde gode vaner. Det skal jeg klare! #nostress2017 har jeg kalt prosjektet mitt. Ha ha.


Produktene er kjøpt hos Lagerhaus.

Likes

Comments

Hverdag

Jakke Ganni Genser Acne Studios

Yep - jeg har fremdeles gips. Og jeg går fremdeles bare i den nye jakka mi. Det som derimot har skjedd siden sist gang er at skolen har startet. Det var et lite "reality shock" etter en ferie med alt for mye fritid, men det føles godt å komme inn i gamle rutiner igjen.

Det har vært litt rolig her inne på grunn av prosjektet som jeg så vidt nemnte i helgen, men snart er jeg tilbake for fullt. Selv om det ikke har kommet frem her enda, så skjer det ganske mye spennende om dagen. Allerede kommende tirsdag reiser jeg til Gøteborg for å treffe hele Nouw-gjengen og det gleder jeg meg skikkelig til! Åh, jeg er så motivert og inspirert om dagen.

Likes

Comments

Instagram@karolinesmadal