Hverdag, Mote, Tanker

Grunnen til at jeg tenker på dette er faktisk fordi jeg måtte åpne iCloud-konoten min i går, og det ene sikkerhetsspørsmålet var: "hva er drømmejobben din?" Svaret var frisør. Jeg kan aldri huske at jeg har hatt tanker om å bli frisør, ha ha. Dette er nok fordi jeg aldri egentlig har visst hva jeg vil gjøre "når jeg blir stor". Heldigvis har jeg funnet ut hvilken bransje jeg hører til i, og det er motebransjen. Akkurat hva jeg vil jobbe med vet jeg ikke enda, men det håper jeg at jeg finner ut av underveis. Og da kan du spørre: "hvorfor motebransjen?" Jo, nå skal du høre: Har du noen gang tenkt på hvor mye selvtillit "en bra dag" gir deg? Om du har på deg noe som gjør at du føler deg fresh, så har du et mer smittende humør, samtidig som du stråler selvtillit. Ikke bare det, men man fremstår også mer imøtekommende på grunn av dette. Er ikke det litt fascinerende, da? Jeg mener at å kle seg ordentlig gjør noe med både innsiden og utsiden. Man blir faktisk en litt bedre person. På lik linje med at en kaffekopp gjør livet litt bedre. Skjønner?Eller kanskje skjønner du ikke, det er også lov. Dette er uansett grunnen til at jeg ønsker å drive med mote. Fordi jeg mener at det kan gjøre en god versjon litt bedre. Ikke bare det, men jeg elsker hvordan trender kommer og går, og at man kan "spå" noe som kommer til neste år. Jeg hadde faktisk en diskusjon med Henrik i går om hvorfor han ikke skulle bruke godt over tusen kroner på noe som har vært veldig trendy tidligere i høst. Fordi, om 1 år, så kommer han ikke til å digge det like mye. Jeg har også noen tanker om hva jeg tror kommer mye av de neste sesongene, men jeg er så fersk på dette at jeg ikke tørr å poste det her enda. Om jeg tar rett, kan jeg kanskje gjøre det til sesongen etter der igjen. Ha ha.Det er jo også derfor jeg har denne nettsiden av en blogg. For meg er blogg veldig kleint, egentlig. Jeg har aldri sett på meg selv som en blogger, og gjør det ikke den dag i dag. Selv om jeg er det, da. Rart. Jeg opprettet jo bloggen bare for å se litt mer av denne siden av motebransjen. På kort tid har jeg fått en stor innsikt som jeg aldri ville vært foruten, noe som har vært veldig lærerikt. Ikke minst har det gjort meg litt klokere. Tenk at dette bare er starten? Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Anbefaling, Mote, Tips

Ok, dette er den tredje julekalenderen jeg skriver om på bloggen. Sorry. Det er den siste, jeg lover! Jeg synes bare sånne ting er over gjennomsnittet gøy.


Følg @hoyerstoro (link), og vi vil poste nye luker med fine premier hver dag. Her snakker vi sommerfugler i magen - hver dag frem til julaften! Premiene er fra ulike merker som Samsøe Samsøe, CalaJade, Replay, Coach, Calvin Klein, FWSS, Designers Remix og mange flere. Vi knipset noen bilder i dag, og jeg har fått lov til å vise dere en liten sniktitt på det som kommer!

Det dukker også opp flere luker som er perfekte gaver til kjæresten, pappa eller brodern - som den siste genseren her fra Samsøe Samsøe.


Snakkes på Instagram!

Likes

Comments

Hverdag, Tips

Sort. Kick flare. Enkelt. Komfy

Jakke Ravn Skjerf DAY ET Bukse Dagmar Sko Superga


Tips: Invisibobble hårstrikk (link). De er skånsomme mot håret og forårsaker ingen slitte eller knekte hårstrå. Det beste av alt? Du får ingen stygge hestehale-merker når du tar ut strikken. Jeg kjøpte mine i Tyskland i høst, og jeg har brukt de siden. Hver gang jeg har vært med frisøren har jeg fått kommentarer på at håret mitt er veldig slitt, siden jeg bruker hårstrikk nesten hver dag. Heldigvis er dette strikket mye snillere med håret! Jeg skal aldri bruke "vanlige" hårstrikk igjen.

Likes

Comments

Hverdag, Inspirasjon


Kjøp deg en kopp kaffe eller varm sjokolade, og gå fra Hegdehaugsveien til Grünerløkka. Da vil du passere mange inspirerende vinduer, og du vil garantert komme hjem med en god dose julestemning! Jeg har faktisk ingen bilder fra "Jul i Vinterland" som holder til i Spikersuppa, men herregud så koselig det er der. Noe man absolutt bør få med seg før jul!Nå skal jeg på jobb, ha en fin mandag <3

Likes

Comments

Hverdag, Mote, Outfit


God søndag, fininger! Denne dagen har jeg brukt til å være ute i fineværet sammen med søsteren min. Hun måtte en tur til Majorstuen, og da ble jeg så klart med. Ingenting er bedre enn byvandring på en søndag! Gode samtaler, window shopping og en kopp kaffe. Åh, da koser jeg meg. Og endelig har jeg fått tatt mange fine bilder som jeg skal dele fremover. Først ut er dagens antrekk:


Jakke Urban Outfitters Genser FWSS Bukse Dagmar

Veske Holzweiler Lue BIKBOK Sko Adidas


I går var jeg forresten på julebord med både Høyer og DAY, det var så hyggelig! Jeg ble til og med kåret til "Årets Stjerne". Herregud, så utrolig rørt jeg blir. For en fantastisk fin gjeng jeg jobber med! Det betyr veldig mye. Tusen, tusen takk.


Nå kommer Martha og vi skal spise middag sammen. Fin avslutning på en finere helg!

Likes

Comments

Annonse, Giveaway, Sponset

//Innlegg skrevet i samarbeid med caseapp.no


Hei, dere! I dag er det Black Friday, og da passer det fint med en aldri så liten giveaway! Jeg har fått gleden av å kjøre en konkurranse hvor du kan vinne egendesignet deksel til mobil og PC, og alt du må gjøre for å vinne er følgende:


1. Følg @karolinesmadal (link)

2. Tagg en venn i kommentarfeltet på Instagram (samme bilde som det øverste her)

3. Ekstra vinnersjanse om du legger igjen en kommentar her også!


Lykke til!Vi nærmer oss jul også - kanskje du vinner årets julegave til en venn?


God helg, folkens!

Likes

Comments

Anbefaling, Hverdag, Tips

//Innlegget inneholder sponset produkt


- Countdown to Christmas -Hei dere, og god torsdag! I dag skal jeg vise dere noe som jeg har hatt liggende en stund, nemlig adventskalenderen min fra Rituals. Jeg fikk den under presseuken i Oslo, og jeg (som den jule-entusiasten jeg er) har klødd i fingra etter å få åpne disse lukene! Nå tenkte jeg at jeg kunne smugtitte litt, slik at jeg får vise dere noe av innholdet.Denne eksklusive julekalenderen fra Rituals inneholder 24 velduftende skjønnhetsprodukter, med en ny overraskelse hver dag. Jeg smugtittet på tre luker, og da fikk jeg både maskara, showergel og body cream. Gjett om jeg gleder meg til å teste ut! Flere luker kunne jeg dessverre ikke åpne, kan jo ikke ødelegge spenningen for meg selv heller, hi hi. Adventskalenderen koster forresten 479kr (totalverdi 1000kr).Og dere, vet dere hva det beste er? Akkurat nå har Stella konkurranse, hvor to heldige kan vinne denne adventskalenderen. Meld deg inn her, og du er med i trekningen. Lykke til!


PS! I morgen har jeg en aldri så liten giveaway. Snakkes da!

Likes

Comments

Hverdag


Skole. Jobb. Mat. SoveMat. Skole. Innlevering. EksamenRepeat


Akkurat slik går dagene her i gården. Jeg gleder meg skikkelig til å snart komme tilbake for fullt! Det gjelder både på jobb hos Høyer og Nouw, bloggen og i hverdagen. Åh, bare noen uker til, Karoline. Hold ut.

Likes

Comments

Instagram@karolinesmadal