Inspirasjon, Reise

Herregud, hva er tid og hvor ble den av?

Siden sist har jeg vært i Milano, en by som lett havner på topp tre-listen over de flotteste stedene jeg har besøkt. Flere fortalte meg at de synes Milano hadde lite sjarm før jeg reiste, men det gjorde nok at jeg ble enda mer positivt overrasket når jeg fikk danne egne inntrykk. Nå vil jeg nesten anbefale Milano foran Paris (men bare nesten).

Mitt beste reisetips til deg; gjør litt research og unngå turistfellene. Det er helt alfa omega, spør du meg. Vi brukte Mr Porter for alt det er verdt (hvorfor finnes ikke en norsk Mr Porter til gutta, egentlig? Tips til en ildsjel der ute).

Uansett - over til stedene du MÅ sjekke ut dersom du skal til Milano:

Lúbar (Kaffebar, Via Palestro 16)

Hit måtte vi tilbake flere ganger, og jeg tror 80% av alle Milano-bildene mine ble knipset her. Hos Lúbar får du servert deilig fruktsalat, byens beste cappuccino og en croissant til en god pris. I tillegg er det en fryd for øyet å nyte maten i "bakgården", mens du hører på deilig jazz. Akkurat sånn vil jeg at lysthuset i mitt fremtidige hus skal være.

Il Salumaio Di Montenapoleone (Restaurant, Via Santa Spirito 10)

Vi fikk bare tatt en drink her, men dersom du er opptatt av å "se og bli sett" så er dette det riktige stedet for deg - i følge Mr Porter. For oss var omgivelsene er god nok grunn til å ta seg en tur! Anbefaler å booke bord i forveien, her blir det fort fullt. Restauranten ligger i området hvor du finner min favorittbutikk, noe som tar oss videre til neste tips.

D-Magazine Outlet (Vintage, Via Bigli 4)

En vintage-DRØM. Punktum. Her finner du alle merker og sesonger du kan tenke deg! Skulle ønske jeg hadde et ekstra døgn i Milano, da skulle jeg brukt hele dagen til å henge her.

The Square (Hotell, Via Alberico Albricci 2/4)

Selv om vi bodde "midt i gryta" med 3 minutter gange fra Duomo, var dette egentlig midt i blinken. Lite turister til tross for området, gangavstand til det meste og selve hotellet var utrolig fint. Sånne ting man liker når man er på reise!

10 Corso Como (lunsj, brunsj, shopping - alt)

Shoppingen er litt som Colette i Paris, om du vet? En god blanding av merker, bøker, klær, ting og tang. Etter litt shopping kan du tusle to meter til restauranten på samme adresse og nyte en deilig brunsj. Mmm! Ps; ikke bestill varm sjokolade, den smakte akkurat som om man skulle smeltet en hel Freia-sjokoladeplate. Litt for mye, til og med for meg. Drinkene er derimot tipp topp.

Beklager for dårlig kvalitet, tok dessverre bare mobilbilder. Nå må jeg tilbake til virkeligheten i snøfylte Oslo, dagen har så vidt begynt.

Vi snakkes! Xx

Likes

Comments

Hverdag

HEI venner! Jeg er tilbake, hehe. Etter en mye lengre pause enn først planlagt. Sannheten er vell egentlig bare at jeg trengte å puste litt for å finne tilbake til gleden av å utlevere meg selv her. Desember var en tøff måned med mye på agendaen, og jeg tror denne pausen var en sunn start på året. Det er forresten akkurat hva jeg skal bli flinkere på i 2018 også; å gi meg selv litt pusterom, rett og slett leve mer i balanse. Det tror jeg er viktig.

Okei, nok snakk om det. Over til den kommende uken;

Mandag

Jeg har allerede hatt salg- og "country manager" møte, og snart skal jeg rusle til sentrum for å møte en kul profil. Den store møtedagen, med andre ord. Senere skal jeg på to visninger!

Tirsdag

Første dag på skolebenken med nye fag. Deretter venter noen timer på kontoret, før jeg får besøk av søsteren, lille tanteskatt og en venninne på kvelden <3

Onsdag

Jeg skal innom Presskontakterna for et event på formiddagen, etterfulgt av en forelesing på ettermiddagen.

Torsdag

Litt arbeid skal bli unnagjort på morgenen, for bare noen timer senere setter vi nemlig kursen mot MILANO!

Fredag - Søndag

Hygge, god mat, byvandring, noen glass og mye kos. Har dere noen anbefalinger til hva man burde se/gjøre i Milano? Jeg har ikke gjort så mye research, så tips blir mottatt med glede!

(Bilder fra Instagram @karolinesmadal)

Håper dere får en nydelig uke. Xxx, Karoline

Likes

Comments

In cooperation with Acer Switch 5 Hverdag, Sponset, Annonse

I samarbeid med Acer Switch 5

1. Jeg makset minnet på forrige iPhonen min, og første appen som måtte gå var Spotify. Det gjorde faktisk at jeg nesten ikke hørte på musikk på et helt år, uansett om jeg var på jobb, reise eller hva det måtte være. Nå har jeg derimot fått nye Bose-headset i julegave med jobben og klarer ikke forlate hjemmet uten musikk på ørene!

2. Parallellt med at jeg ikke er så musikk-avhengig som mange, er jeg også tonedøv. Jeg eier forresten ikke rytme i kroppen heller, haha. Mitt værste mareritt; å bli dyttet opp på en scene foran mange mennesker for å synge. Hjelp.

3. Det jeg misliker mest med meg selv er knærne mine (av alle ting). Jeg cropper de nesten alltid vekk på bilder.

4. Jeg anser meg selv en teknologi-nørd, og vil gjerne ha det nyeste som finnes på markedet. Siden første gang jeg fikk en type "maskin" (her snakker vi tilbake til Tamagotchi og discman-tiden), er dette noe jeg har vært opptatt av. Det neste på ønskelisten er en drone!

5. Det er rundt 4 år siden jeg sluttet å bruke bh med spiler. Jeg bruker bare tynne, behagelige bh'er. Ahhh..

Apropos punkt nummer 4; som jeg nevnte, vil jeg alltid teste det nyeste på markedet. Nå har Acer lansert en splitter ny bærbar pc som både har touchscreen og avtagbar tastatur! Nesten som et nettbrett, jo! Jeg velger ofte mobilen foran pc når jeg farter rundt, nettopp fordi det lettvint og praktisk.

Acer Switch 5 har kommet med en innovativ løsning hvor man får alt i ett; moderne design, lang batteritid (!), avtagbar tastatur og en genial skjerm. Det beste av alt? Pc'en veier nesten ingenting og er lett å drasse med seg i en travel hverdag. Tommel opp! Se mer av nylanseringen i filmen under eller HER.

Vi snakkes fra Sunnmøre (nå er jeg snart hjemme, yaay!)

Xx, Karoline

Likes

Comments

Hverdag

upcoming schedule

Mandag
Jeg har vært på skolen for å jobbe med siste eksamen for i år (jeg vet, skal slutte å nevne det). Nå skal jeg snart møte venninnegjengen for en bedre middag på Südøst!

Tirsdag
Noen timer på skolen, før jeg skal møte @marlendigranes og to andre venninner. Jeg reiser jo snart til Sunnmøre, så da må vi samles en siste gang før jul <3

Onsdag

Noen timer på kontoret. Ellers må jeg ordne siste rest av julegaver, og på ettermiddagen skal jeg blant annet møte @mariereierth for jule-brunsj på Albert Bistro. Kos!

Torsdag
Vi skal stå opp grytidlig for å sette kursen hjemover - endelig starter ferien på ordentlig!! Jeg klarer nesten ikke å vente.

Fredag
Denne dagen har jeg gledet meg lenge til, da er det nemlig julebord sammen med alle Sunnmøre-jentene. Ah! De fleste er spredd rundt omkring i landet, og det er alltid like hyggelig å samle troppene når vi er hjemme.

Lørdag
Familiebesøk og maks hygge. Jeg får egentlig ikke sagt det nok, hvor mye jeg elsker å være hjemme med alle mine kjære.

Søndag
Juuuuulaften <3

Har forresten funnet ut at denne nettsiden av en blogg bare består av ukeskjema snart, haha. Tusen takk til alle som fremdeles klikker seg inn!

Håper alle får en super uke. Xx, Karoline

Likes

Comments

Hverdag

Hei, gjengen! Tydeligvis har jeg noe som heter blogg, det har jeg nesten glemt denne uka her. Hele meg fordufter litt når jeg går inn i eksamens-modus, men nå nærmer slutten seg. Siden forrige gang har jeg blant annet vært på jobbreise til Gøteborg, hvor vi hadde julefest på onsdag og fotoshoot på torsdag. I tillegg har jeg prøvd en fin (og alt for dyr..) kjole som jeg er farlig nære med å kjøpe, selv om lommeboken skriker nei. Og sist, men ikke minst; har jeg vært på kontoret og på skolen. Heldigvis bare noen dager igjen til juleferie nå!

snapshots:

Se på denne drømmen av en kjole?! Fra Self-Portrait.

Nouw ble 3 år denne uka, det måtte vi feire med champagne! F.v: meg, @lineleknesund & @fridasfriday

Nyt resten av søndagen! Xx, Karoline

Likes

Comments

Hverdag

upcoming schedule

Mandag

Jeg starter dagen med tre møter på kontoret. Senere drar jeg videre til skolen, og der blir jeg nok utover kvelden.

Tirsdag

Samme gamle regla; lese, lese og lese litt til.

Onsdag

Eksamen. Jeg må faktisk møte opp med mini-koffert, for når jeg leverer drar jeg direkte videre til Gøteborg. En liten jobbreise er egentlig midt i blinken nå, og jeg gleder meg til å se igjen alle kollegaene mine fra Sverige, Danmark, Finland og Polen. @lineleknesund får også besøkt hovedkontoret for første gang, yay! På kvelden venter middag med hele gjengen.

Torsdag

Konferanser med Nouw-teamet dagen lang, før vi vender snuten tilbake på ettermiddagen.

Fredag

Jeg har et møte klokken 08 litt utenfor Oslo. Deretter drar jeg på skolen for å ta fatt på årets SISTE eksamen. Halleluja! Om jeg rekker, skal jeg på middag med en god venninne på kvelden.

Lørdag - Søndag

Eksamen hele helgen. På søndag skal jeg prøve å få satt av litt tid til julegave-shopping (som jeg forøvrig ikke har startet på....). Jeg er alltid i siste liten på slike ting, men jeg tenker at alt ordner seg på et vis likevel. Jul blir det uansett!

God uke til deg! Xx

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

finally friyay

Hei fintfolk! Jeg sjekker bare kjapt innom i dag for å ønske alle en god helg. Selv skal jeg sjonglere mellom lesesalen og festligheter - slik mange andre også holder på om dagen, om jeg ikke tar feil? Lykke til med innspurten, snart er det juuuul <3

Jakke Dagmar Veske CalaJade Lue 2NDDAY Sko Moods

Vi snakkes! Xx

Likes

Comments

Inspirasjon, Events

Fotograf: @Annemwidvey

Til venstre er en av mine SS18 favoritter!

Er du like glad i sjokolade som meg? Da anbefaler jeg mørk sjokoladeganash fra Theatercaféen. Psst; hørte også rykter om at pepperkakeisen var fantastisk.

I går var en skikkelig bra dag. Etter å ha sjonglert formiddagen med event, jobb og skole, tuslet jeg senere til Theatercaféen for en hyggelig julelunsj sammen med Bianco og This is PR. Eller, tuslet gjorde jeg vell ikke; jeg tok feil trikk og endte opp på Kontraskjæret. Haha, men nok om det. Jeg kom omsider frem og ble møtt av et knippe med flotte damer!

Til tross for at innspurten banker på fra alle fronter om dagen, var det ingenting som var bedre enn å tilbringe ettermiddagen her. Det er jo lite som slår å bli vartet opp på et så flott sted sammen med disse menneskene, men vil dere høre det BESTE av alt? Nissen kom. Haha! Han delte ut julegaver (til vår store glede), og nå har jeg et nytt skopar som jeg gjerne vil flytte inn i hele vinteren. Gleder meg til å vise dere.

Tusen takk, Bianco og This is PR. Jeg er så takknemlig for at jeg får delta på slike ting.

Xxx, <3

Likes

Comments

Mote, Outfit

new in; purple sweat

Wearing:

Hoodie & Veske Holzweiler Skjørt Gina Tricot
Sokker Ganni Sko
Moods

Xxx, Karoline

Likes

Comments

Hverdag

upcoming schedule

Mandag

Klokken har akkurat passert 13:00, og dagen hittil har vært overraskende effektiv. Jeg har allerede hatt salgsmøte, gjort fra meg de fleste mailer fra helgen, møtt @marlendigranes og deretter hatt redaksjonsmøte. Pluss litt kampanje-arbeid. Tjohei hvor det går! I kveld skal jeg ut på en koselig liten date med samboeren.

Tirsdag

En dag på kontoret.

Onsdag

Jeg skal på lunsj med Bianco og This is PR, etterfulgt av et møte og litt jobb. Og forresten, noe helt annet; i går ommøblerte jeg leiligheten og føler at jeg bor i et nytt hjem, og dette har jeg tenkt å "feire" med å noen venninner på kvelds (haha). Jeg feirer både stort og smått, som dere kanskje skjønner. Onsdag er dagen!

Torsdag

Jeg må på skolen for å lese litt, før jeg skal bevege meg ned til kontoret for et strategi- og planleggingsmøte med @tessb. @lineleknesund skal også være med oss!

Fredag

Salgsmøte og litt jobb før helgen ringer inn. På kvelden skal jeg og gjengen samles for spillekveld. KOS!

Lørdag - Søndag

Mesteparten av helgen blir tilbrakt på skolen, for like over helgen venter min vanskeligste eksamen dette semesteret. Men, på lørdagskvelden skal jeg ha et lite miljøskifte og dra på Det Andre Teatret med noen vennepar!

Skjorte Silvia Teh

GOD uke til deg! Xxx

Likes

Comments

Instagram@karolinesmadal