Hverdag, Tips

...Til Høyer Storo frokostshopping!!Hei, folkens! Jeg har en glad og litt sen melding til alle dere som er natteravner samtidig som dere er early birds (sånn som meg, egentlig en veldig dårlig kombo...), men uansett; dere må komme på frokostshopping hos oss i morgen! Vi får besøk av både Nespresso og Kusmi Tea som deler ut kaffe og te, samtidig som det blir en helt sjuukt digg frokost servert fra Jordbærpikene. Og det beste av alt? Hele butikken er -20%, vi deler ut 50 goodiebags til de som handler for over 1000kr, og det vil være utlodding av to veldig fine ullgensere fra Designers Remix og House of Dagmar. Så til alle dere som bor i Oslo og omegn; håper dere vil ta turen! Vi holder til i andre etasje på Storo Storsenter, og eventet varer fra kl. 08-11.

PS! Det er lurt å være tidlig ute.


En liten sniktitt på innholdet som er i goodiebagsene. Det vil faktisk bli enda en liten overraskelse i posen!


Sees kanskje i morgen, da!

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

Kåpe FWSS Genser Designers Remix


Hei hei! Jeg starter dette innlegget på topp med å dele noen bilder av antrekket, men egentlig skal jeg fortelle om noe som er skikkelig lite kult. Akkurat nå er klokken 21:43, og jeg har vært på jobb i hele dag. Og vet dere hva? Det bor en trommis i overetasjen, og vedkommende driver å slår på den tromma nå. Altså, hva gir du meg!? Det er faktisk ikke ok. Håper hun/han kommer forbi bloggen min en dag og innser at de ikke er greie naboer ass. Haha. Nå skal jeg runde av denne dagen uten å være irritert, og det skal jeg gjøre med en god dose Instagram-browsing, en liten kveldstur med Alba og Henrik, og opptak av Top Model.


Vi snakkes!

Likes

Comments

Hverdag, Outfit


Skal jeg fortelle en fun fact som jeg skjemmer meg over? Nå nærmer det seg to år siden jeg flyttet til Oslo, og jeg har fremdeles ikke reist hjem en helg bare fordi jeg har fri. Jeg er veldig bortskjemt med at foreldrene mine kommer på besøk, og derfor har det bare blitt til at jeg har dratt hjem på sommeren, til jul og til påske. Denne sommeren var så fullt opp med jobb og andre prosjekter at jeg faktisk ikke fikk dratt hjem, så nå har jeg ikke vært på Sunnmøre siden påske. Det er liksom alltid jobb i helgene, eller noe annet som skjer. Men det er vell ikke noen unnskyldning, det er alt for dårlig uansett. Men nå dere - til helgen skal jeg reise hjem! Endelig!! Jeg klarer nesten ikke å vente. Åh, det skal bli så godt å se igjen familie og venner, og bare nyte Vestlandet en helg. Jeg gleder meg. Dagene fremover er fullpakket slik at jeg kan ta meg helt fri i helgen, men jeg skal prøve å få oppdatere her inne også.


Bildene er foresten fra forrige uke. Er ikke dressen fin?

Dress House of Dagmar Genser Designers Remix Sko Diemme


God mandagskveld. Snakkes <3

Likes

Comments

Inspirasjon

Jill Lansky

Nå skal jeg forteller hvorfor dere må (og da mener jeg virkelig) følge The August Diaries, men først skal jeg bare si en ting. Beathe sender meg melding opp til flere ganger i uken, der det bare står: "du må følge henne". Ha ha. Når jeg får den beskjeden så dobbeltsjekker jeg ikke engang, jeg bare følger. Da vet jeg at det er bra. Jeg tror kanskje alle anbefalingene mine på bloggen egentlig er Beathe sine anbefalinger til meg. Og dere, nyeste tilskudd i favoritt-bøtta er Jill Lansky. Bare se litt bilder før jeg forklarer noe mer:


//Alle bildene er lånt fra www.theaugustdiaries.com


Grunnen til at hun er så unik at hun fortjener et eget blogginnlegg, er at dette ikke er en Instagram-anbefaling. Jeg mener faktisk at blogginnleggene hun publiserer er enda bedre. Og personlig har jeg veldig få favoritter når det kommer til blogg. Jeg sjekker som regel bare Instagram og Nouw, jeg. Det er ikke lenge siden jeg begynte å lese bloggen hennes, men hun kommer alltid med gode tips, hun skriver på en morsom måte, og hun har veldig saklige og gode innlegg. Dere må faktisk begynne å følge henne. Dere vil ikke angre.Og om du fremdeles ikke føler at søndags-inspirasjonen har kommet til deg etter at du har sjekket ut henne; ta en snartur innom www.theyallhateus.com. Da er du good. Jeg skrev jo om de forrige søndag, men de fortjener en påminnelse. Dere kan takke meg senere, jeg vet at dette vil falle i smak hos mange. Kos dere med browsing!

Likes

Comments

Hverdag, Tips

Hei, fininger! Nå har jeg vært fraværende siden torsdag, og mye av grunnen er tidsmangel. Det er så mye som foregår om dagen, at jeg nesten ikke klarer å henge med selv en gang. Jeg avsluttet også forrige innlegg om at jeg skulle dele en hemmelighet på fredag, og dette er også noe som jeg må vente litt med å dele. He he. Note to self: aldri snakk for tidlig om slike ting. Ganske pinlig, egentlig. Sorry! For å kompensere med dette skal jeg dele en sjukt digg treat som jeg lager meg når jeg har lyst på noe ekstra godt.Det er egentlig ikke noe mer spenstig enn en fruktsalat som består av banan, druer, eple og jordbær. Du ser ikke alt en gang, fordi jeg har toppet den med så mye yoghurt. Og siden det er helg, tok jeg også litt sjokolade på toppen. Mmm! Eller, okei, jeg kunne kanskje toppet den med sjokolade uansett hvilken dag i uka det var. Det er i hvert fall sjukt digg, og det metter godt! Om jeg lager det samme til frokost bytter jeg ut sjokoladen med cottage cheese og granola.Før jeg avslutter må jeg bare dele et bilde av en fortune cookie som jeg fikk under forrige event, og som er fra Pulz Jeans. Takk for det, Pulz! Jeg har jo aldri fått en fortune cookie i hele mitt liv (og har alltid ønsket meg det), så jeg var skikkelig glad når jeg fikk denne. Ha ha. Har ikke så mye å gjøre med resten av innlegget da, men hva har vel det å si. Litt visdomsord kommer alltid godt med! Og som en siste kompensasjon for torsdagens tabbe og fraværet mitt, vil jeg poste enda ett innlegg senere i dag. Snakkes da!

Likes

Comments

Mote, Outfit

God kveld, folkens! Jeg titter bare innom for å vise noen nærmere bilder av favorittjakken min fra Ravn. Uten tvil den beste investeringen jeg har gjort. Bare se på den pelsen:Trenger jeg egentlig å si mer her? Jeg elsker den.


God natt <3

Likes

Comments

Inspirasjon, Mote

Presseuke Oslo - Mildh Press


Friske farger, striper, lin, denim, skinn og mønster - for å nevne noen nøkkelord. Mildh Press er en gjeng med dyktige mennesker, og i dag hadde de pyntet og ordnet showroomet klart for visning. De har det så fint, og det var spennende å se på de kommende kolleksjonene. Vi fikk blant annet en titt på Samsøe Samsøe, Diemme, Missoni Home, Jonathan Adler, Superga, New Balance, og en stor håndfull flere sterke varemerker. Gled dere til SS17 folkens! Det gjør i hvert fall jeg.


Tusen takk til Mildh Press!

Likes

Comments

Tips

1. Oppbevar neglelakken på et kjølig og mørkt sted

Noen "eksperter" mener at man bør oppbevare neglelakken i kjøleskapet, og selv har jeg gjort dette i mange år og har en positiv opplevelse med det. Andre "eksperter" mener at dette er feil, og at den ikke skal legges der da den blir utsatt for stor temperaturforskjell. Det alle derimot er enige om er at neglelakk skal skjermes for sollys og varme, da dette gjør at formelen i lakken klumper seg, og levetiden minsker. Dermed: oppbevar neglelakk mørkt og kjølig. I mitt tilfellet er det kjøleskapet.2. Smør sukker og olje på leppene. Hjemmelaget leppeskrubb på 1-2-3!

Dette så jeg først på Cath in the City sin blogg, og har brukt trikset siden. Det eneste du gjør er å blande sukker og nøytral olje sammen til du får en tykk konsistens, og deretter smører du inn leppene med skrubben. Det du gjør videre er at du lar blandingen virke i noen minutter før du skyller av, og tilfør til slutt en god leppepomade for fuktighet. Personlig har jeg sprukne lepper året rundt, og derfor er denne blandingen veldig viktig for meg (ja, faktisk). Sprukne lepper er så ubehagelig (og ikke så veldig fint....)


Her har jeg bare blandet raskt sammen i ett glass, men enda finere er det å oppbevare blandingen i krukke. Kan også være en fin liten gave å gi til mor eller en venninne!


3. Sov med flette. Alltid.

Enda noe jeg har gjort i mange år. Når man sover med flette unngår du at håret gnir seg på hodeputen, noe som skaper friksjon og gjør at håret blir slitt. Det blir også flere floker av å ha det løst i sengen, og da vil du igjen slite mer på håret ved at du må børste det oftere. Ergo: sov med flette folkens! Det er løsningen.


Dette bildet har ingenting med innlegget å gjøre, bortsett fra at jeg har flette. Noe som betyr at jeg ikke hadde ordnet håret mitt den dagen (neida, joda...)


Nå skal jeg til Blender Agency for en spennende kveld med jobben. Vi snakkes!

Likes

Comments

Innkjøp, Outfit, Tips


Jeg har fått helt hang-up på rosa om dagen. Det er jo ikke lenge siden jeg skrev akkurat det samme om rødt, men det er jo litt samme greia, er det ikke? I dag kombinerte jeg begge fargene, og jeg elsker miksen. Så akkurat det samme på Instagram skjønner dere, så jeg måtte herme litt. Og når vi er inne på det; husker dere for noen år siden når det var helt uaktuelt å blande rødt og rosa? Morro hvordan ting forandrer seg.Uansett, det er kanskje ikke så rart at jeg har dilla på rosa, nå som vi blir overeksponert av fargen på alle sosiale medier. Bare fint det, spør du meg! Fargen assosieres jo med oktober, som er måneden hvor man har ekstra stort fokus på brystkreft. I den forbindelse har Camilla Pihl designet årets rosa sløyfe, og den synes jeg at alle burde skaffe seg. Beathe (søsteren min) gikk med sin i dag, og jeg synes at det var så fint at jeg måtte bestille hjem min egen. Du kan kjøpe den her. Gjør det da vel! De selger også sløyfen hos Lindex, Mester Grønn, Kid Interiør og Vitus Apotek. Pengene går til Kreftforeningen.


Kåpe Ganni Genser H&M Bukse Zara


Ha en fin mandagskveld! Snakkes <3

Likes

Comments

Innkjøp, Outfit


Ganni holdt et vareprøvesalg tidligere i uken, og da fikk jeg kapret meg et par vintersko til under en tredjedel av den ordinære prisen. I to år nå har jeg faktisk ikke brukt vintersko, bare sneakers og kanskje noen fine skinnsko på vinteren. Har liksom ikke helt følt behovet. Ha ha, tenk det. Ikke bare ser det teit ut å gå i snøen i sneakers, men man blir jo også syk av sånt. Jeg vil nok aldri gå gjennom en vinter igjen uten slike boots, etter denne sesongen.


Jakke Ravn Bukse Never Denim Sko Ganni


For øyeblikket ligger jeg på sofaen med en kopp kaffe, og jeg har allerede rukket å vaske leiligheten mens kjæresten fremdeles sover. Når han våkner skal vi begge ha en skikkelig make-over i klesskapet, og mange godbiter vil bli lagt ut på Tise (konto her)! Etter dette skal vi på trening. Effektiv søndag, med andre ord. Jeg liker det!


Håper alle får en fin søndag, vi snakkes <3

Likes

Comments

Instagram @karolinesmadal