ÅSIKTER

Vad tycker ni om reklam kommentarer på bloggen?

Jag menar en vanlig kommentar som omvandlas till reklam, tex om en person skriver i stil som : " jättefin blogg , kika gärna in min blogg och gilla mina senaste inlägg " eller " Var gärna med i min veckans blogg "

Det är sådana kommentarer som jag lägger under spam, tycker det är sjukt irriterande att få. Då jag har tävlingar på min blogg så länkar jag det inlägget i olika grupper på facebook och sedan får folk själva avgöra om de vill delta eller inte. Skulle aldrig kunna gå in och göra reklam för min blogg hos någon annan, nej det ser jag som sagt som spam. Hur ser ni på detta?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

V a r d a g

Jag har aldrig riktigt varit intresserad av blommor/växter förut och har inte tyckt det varit så kul men de senaste 4-5 månaderna har jag börjat älska blommor och gröna växter mer och mer vilket slutledde till att jag har 7 blommor hemma från 0. Älskar att klippa bort bruna och fula blad på blommorna och att se till så de har det bra hos mig.

Och anledningen till att jag helt plötsligt började gilla blommor från ingenstans, är tack vare min mamma som är världens mest blom-och-växt expert.

Gillar ni blommor? Har ni några blommor eller gröna växter hemma hos er? 🌱

Likes

Comments

N.Y.T.T

Hur fint är inte skalet jag precis fick hem från Richmond and Finch. Älskar det.
Jag har alltid haft ett marmor skal innan från Ideal men som jag sagt i tidigare inlägg så tröttnar jag lätt på saker så ett nytt skal kommer väl till pass. Är jätte nöjd. 10/10

Likes

Comments

N.Y.T.T

Har ni sett något sötare? Det har iallafall inte jag!

För ett tag sedan så var jag med L på Ica Kvantum och handlade & det var där jag hittade dessa söta reseprodukterna.  Kunde inte hålla mig så jag var tvungen att köpte de. 
Jag har dessa i större format också som jag använder i vanliga fall. Jag älskar lukten på dessa produkter & nu har jag de även i mindre storlek , så perfekt när jag ska resa iväg i sommar eller när som helst egentligen. Plus ljusen som luktar underbart! 👌

Likes

Comments

V a r d a g

Nu kände jag att min paus är över.. jag har fått tillbaka lite av viljan och därför kickar jag igång bloggen nu.

Har några inlägg planerade och tror inspirationen får komma sakta men säkert, ingen brådska.


Tack för alla kommentarer och tips från förra inägget. Fina är ni.

Jag har saknat er <3

Likes

Comments

V a r d a g

Som ni vet så har jag tagit en paus från bloggen av den anledningen att jag inte har någon inspiration , ingen lust och ingen vilja så den får stå stilla så länge... tills allt det kommer tillbaka till mig men som jag sa i mitt tidigare inlägg så kommer jag inte sluta blogga , har bara en paus som sagt.

Vad gör jag då här nu undrar ni? Jo det ska jag förklara. . Jag tänkte bara kika in för att be er om en tjänst. Jag blir väldigt inspirerad att blogga & får lust till att blogga om jag gillar min designe på bloggen.. Jag tröttnar fort (vilket är synd, men det är så jag är) så denna designen har jag tyvärr tröttnat på av inga särskilda själ utan bara rent allmämt och tror det är en av anledningarna till att jag inte har någon vilja att blogga just nu. För tillfället har jag som ni ser bara klassisk vit designe med standard stil..får duga så länge.

-Så min fråga till er är helt enkelt , hur gillar ni att en blogg designe är? Avanserad , färgglad, stilren? Och jag skulle uppskatta mycket om ni ville kommentera kort varför just den typen av designe som ni gillar.

Likes

Comments

Hej fina. Hur mår ni? Förlåt för min frånvaro här på bloggen.. snart en vecka sedan jag publicerade ett inlägg senast. Jag har verkligen ingen blogg lust just nu så jag väntar på inspiration. Jag ska absolut inte sluta blogga, har fått några frågor om det men nej fina, det kommer jag inte göra. Det är ju tack vare er som jag tycker det här är roligt. Jag kommer nog bara ta en paus, hur lång den blir det får vi helt enkelt se.. ta hand om er tills dess så hörs vi. <3

Likes

Comments

N.Y.T.T

Igår fick jag hem dessa snyggingar. Dom köpte jag av en tjej från Facebook & på en dag var hos mig. Sjukt snabb leveranstid! Jag har ju sen i Januari haft fransförlängning men jag känner att jag vill kunna ta bort fransarna när jag sover , då jag upplever att dom slits & åker av lättare i sömnen så därför ska jag testa att köra på lösögonfransar ett tag nu & dessa blir då mina första jag ska prova.
Jag tycker dom är sjukt fina & mjuka . 😍

Likes

Comments

ÅSIKTER

Godmorgon.

Detta inlägget har jag egentligen inte tänkt igenom , något alls..jag skriver direkt från hjärtat.

Kindness. Det vet vi alla vad det innebär och vad det betyder. Ändå är det inte lika många som bryr sig.
Jag hade en otroligt jobbig skolgång mellan 6an-9an. Jag blev mobbad för hur jag såg ut. Jag blev utfryst av mina vänner för att EN person inte ville vara med mig pga hon tyckte jag var för ful för att platsa in i gänget.
Jag hade en bästavän i klassen som alltid log mot mig när jag kom till skolan men endast när ingen annan såg. Hon var så rädd att hon skulle bli utfryst precis som jag om hon visade någon att hon var kompis med mig.. Jag hade jag några få tjej kompisar i klassen som kunde prata med mig och fråga hur jag mådde men det var inte mer än så. Men dom slutade bry sig. Jag hade 4-5 tjej kompisar i klassen under mig, alltså dom som var ett år yngre, men var jag med dom på rasterna så var jag plötsligt både annorlunda, konstig, barnslig och allt annat. Vi hade dessutom aldrig rast samtidigt så dom umgicks jag med endast hemma. (vi bodde på samma gata)

Jag hade ingen att vara med i skolan. Ingen ville vara med äckliga & fula Karro. Alla kollade på mig i korridoren som om jag vore en ailen eller någon annan konstig varelse. Dom enda som faktiskt kunde prata med mig var mina lärare. Aldrig haft så fina & förstående lärare som jag hade under den här skolgången. Finaste Per & Carola. Det var dom som fick mig att fortsätta kämpa mig igenom dessa åren, trotts all psyksig mobbning som pågick dag & och dag in. Jag blev så grovt mobbad att jag var hemma varannan vecka från skolan för att klumpen i magen vägrade släppa. Jag fick läggas in på sjukhus i 3 dagar pga min mage hade blivit så orolig av detta jag ständigt gick o tänkte på. Jag krampade och skrek en natt för att jag hade så ont i magen. När vi kom till sjukhuset så tog dom prover på mig och till slut såg dom att jag hade fått en allvarlig inflammation i min vänstra tarm som måste behandlas direkt. Det äter jag mediciner för än idag. Jag fick byta skola , därav att jag numera bor i Umeå & inte i Örnsköldsvik längre. Efter flytten började min mage bli bättre & jag blev inte längre mobbad.

Att bli psykiskt mobbad, varje dag i 3 års tid. Det är en kamp. Det är stress. Det är en inre smärta & det är verkligen INTE OK. Jag mår idag bra men ser vissa tecken fortfarande bland sociala medier som påminner mig om detta jag varit med om. Kan detta få ett slut ? Tror att tillsammans klarar vi att stoppa mobbningen men kom ihåg ordet jag nämnde högre upp. Vad var det ordet?

Likes

Comments

blogglistor

Hittade denna listan hos min fina vän @natalieelisabeth


Beroende av?

- Redbull . Och just nu har jag fastnat för musical.ly & sushi 🍣


Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

- Det blir nog svart, grå eller vit.


Vad får du oftast komplimanger för?

- Mina rumpa & mina ögon faktiskt.


Dina planer under 2017?

- Nu i sommar blir det att fara på massa marknader , ha 5 års kalas för min son & bara njuta av semestern. Hoppas på många soliga dagar!☉ Efter semestern vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska jobba & att jag fyller 25 så blir väl ett litet kalas då också. Sen blir det ju jul & allting också.


Brukar du skratta för dig själv?

- Ja, när jag har jätte ont någonstans ( ovanligt i know ) eller när jag är riktigt trött.


Vad är det konstigaste du ätit?

- Ingen aning faktiskt haha. Åt säkert något onormalt när jag var liten men inget jag kommer ihåg nu.


Hur skulle du beskriva dig själv?

- Rak & ärlig. Snäll , fantasifull, hjälpsam & ordningsam.


Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

- Stockholm!!


Hur ser din morgonrutin ut?

- Kliver upp , klär på mig, äter frukost (ibland) , tvättar ansiktet & borstar tänderna. Klar.


Vad längtar du efter?

- Semester! (endast 2 dagar kvar!)


Serier du följer just nu?

- The OC & Andra Avenyn har jag börjat kolla om.


När brukar du oftast gå och lägga dig?

- Runt 21-22


Vem kallar du dina bästa vänner?

- Sara & Natalie♡


Vad finns alltid i din handväska?

- Nässpray , läppsyl, plånboken & bodylotion eller parfym.


3 utländska bloggar du följer?

- Följer inga utländska bloggare så kan inte svara på den frågan.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw