Hverdagssnakk, Klær/Fashion, Interiør

Da har jeg rigget meg opp med pc og skrivebord på walk-in closet'e vårt akkurat som jeg gjorde forrige høst. Her har jeg laget meg en liten koselig og inspirerende atmosfære, om det så skulle være å jobbe med skole eller bloggen. Jeg storkoser meg her inne, med en kopp te og musikk på pcn. Og levende lys. Tenner det alltid uansett når tid på døgnet jeg sitter her. Det er litt deilig å ha en plass å trekke seg litt tilbake. Selv om vi bare er to som bor her, så er det deilig å kunne trekke seg unna og styre med mitt hvis for eksempel mannen har besøk og skal se racerløp. Da er dette "mitt rom" hvor jeg kan pusle med mitt, og får totalt fred og ro til å leve i min egen lille verden. Håper jeg aldri blir for gammel for dette. Å sitte og drømme meg bort.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagssnakk, Favs - akkurat nå, Tips, Hud/sminke/hår

Før var jeg aldri noen stor tilhenger av hudpleieprodukter, rett og slett fordi jeg syns det har vært meningsløst og et ork. Har jeg følt meg tørr i ansiktet rundt vintertider har jeg bare brukt en vanlig håndkrem uten å tenke så veldig mye mer på det. Men etter jeg er blitt eldre har jeg utforsket litt mer på denne fronten og har funnet ut at jeg har gått glipp av mye gode produkter opp gjennom årene. Jeg har allerede blitt veldig glad i spesielt to produkter.

Det finnes et hav med ansiktskremer der ute som lover deg rynkefritt fjes, ny glød og what not. For en stund tilbake ville jeg prøve å finne en ansiktskrem som kunne passe meg og mitt behov. Jeg søkte litt rundt og fant en test gjort av flere forskjellige kremer i forskjellige prisklasser. Man skulle kanskje tro at de dyreste og eksklusive merkene gikk av med seieren, men den gang ei. Da kom Garnier sin "Moisture bomb" best ut i testen. Og jeg elsker den! Det er egentlig en nattkrem, men denne bruker jeg et tynt lag av både morgen og kveld, før jeg legger sminken og etter jeg har fjernet sminken og skal legge meg. Den er så lett og myk på huden og gir god fuktighet.

Min andre favoritt er Clarins "Multi-active" øyekrem. Den skal redusere trøtthetstegn, myke opp fine linjer og rynker. Og jeg synes faktisk den gjør nettopp det! Jeg føler meg mye mer "fresh" under øynene. Mindre poser og linjer. Ene siden kommer det ut krem, andre siden bruker man til å smøre ut. Jeg elsker å legge denne på under øyene da "platen"(som ser ut som et lite speil) er så kjølig, god og behagelig å stryke mot huden. Også føler man seg litt eksklusiv og fresh både mens man tar den på, og etterpå. Når jeg var i Oslo kom jeg over en ansiktmaske fra Camilla Pihl. Jeg har enda ikke fått prøvd den, men jeg gleder meg til å teste den ut. Kanskje jeg tar den på fredagskveld med noe godt i glasset (Pepsi max altså, for den gravide.)

Har dere noen produkter dere vil anbefale?

Likes

Comments

Hverdagssnakk, Inspo, Reise

Da var jeg hjemme igjen etter en liten Oslotur. Selv om jeg har gruet meg en del til å ta fly, gikk det overraskende bra. Ingen angstanfall ihvertfall! Også var det utrolig deilig å komme seg litt bort med mannen og bare kose oss, spise ute og bli inspirert av ett nytt miljø. Skolen gikk også veldig bra! Nå har jeg bare en "liten" rapport som må skrives og skal inn neste uke. Bare å hive seg rundt da!

Likes

Comments

Baby, Hverdagssnakk

Gjennom livet går vi igjennom utrolig mange faser, opplevelser, inntrykk, minner, kanskje traumer, tunge perioder og lykkelige øyeblikk. Vi er i stadig forandring, og nettopp dette satte jeg å tenkte over i dag. Kanskje mest av alt fordi jeg er inne i en stor forandring i livet akkurat nå. Ikke bare endrer kroppen min seg på alle mulige måter, men også tanker og følelser.

Jeg skal bli mamma.

Tenk det! Jeg, mamma! Jeg får frysninger nedover ryggen bare av å tenke på det. Det er en så utrolig stor forandring, et utrolig stort steg å ta. Livet kommer aldri til å bli det samme igjen om ca 5-6 måneder. Hvordan blir det? Hvordan blir jeg å takle denne nye rollen jeg nå skal tre inn i? Jeg har tusen spørsmål som jeg rett og slett ikke får svar på før jeg står midt oppi det. Det er spennende men også veldig skummelt.

Hvis jeg bare blir halvparten så god mor som min mamma er, så er jeg sjeleglad. Hun er et fantastisk forbilde og har alltid vært det for meg. Og det kjenner jeg ekstra på nå som jeg selv skal bli mor. Jeg ønsker å gi barnet mitt den tryggheten og omsorgen som mamma har gitt meg alle disse årene. Bestemt, men myk. Og full av kjærlighet.

Jeg er i stadig forandring, til det bedre. Og da snakker jeg ikke om utseende, som det kanskje ser ut til på bildet (for her skjer det også stadige forandringer), men da tenker jeg på det som bor i oss. Jeg håper jeg aldri slutter å vokse som person, bli mindre redd og usikker. 

Spesielt nå som jeg står inne for den største forandringen i livet.

Likes

Comments

Hverdagssnakk
Dagene går så fort, klarer liksom ikke å henge helt med. Plutselig var helgen over før man vet ordet av det. Men jeg har hatt en utrolig fin helg! Fredagskvelden ble tilbragt med svigers og fire retters(nærmere sagt seks retter for å være presis). Lørdagen ble brukt til make-over av stuen med nymalt vegg, nytt stuebord og nytt sofatrekk på sofaen. Jeg ble så fornøyd! Det ble så lunt og koselig! Perfekt for årstiden vi går inn i nå. På søndagen samlet hele min familie seg og spiste fårikål sammen, skikkelig søndagsmiddag med andre ord.

Studiene går så som så. Ettersom jeg lå og spydde de fire første ukene av skolestart ble jeg naturligvis hengene etter, noe som virkelig ikke er lett å ta igjen da det er utrolig mye stoff, og vanskelig stoff! Skal innrømme at jeg har vært inne på tanken om å droppe ut (nærmere sagt annenhver dag), da jeg har slitt skikkelig med motivasjonen. Jeg begynner å tenke på om det er verdt det - kommer jeg meg noen gang igjennom stoffet, kommer jeg til å stå på eksamen osv. I tillegg reiser jeg til Oslo til uken for å delta på første samling, noe jeg gruer meg noe veldig til. For det første har jeg skikkelig flyskrekk, for det andre føler jeg meg litt lost mtp studiene for tiden og er spent på hvordan det blir å møte opp på samling, når jeg henger såpass langt etter. Jeg må bare bite sammen tennene og stå i det. Takk gud for at jeg skal til psykologen min en tur før reisen, trenger sårt en pep-talk og få sortert litt angstfylte tanker. Men samtidig skal det bli litt godt å komme seg litt bort, spesielt når kjæresten skal være med. Vi får prøve å gjøre det til en liten kjærestetur selv om jeg skal på samling en hel dag. Skal prøve å være "bloggflink" og få tatt litt bilder, savner å være her inne jevnt å ha noe å komme med. Også er det jo ekstra stas når noen av dere fine lesere sender meg meldinger og kommentarer at de savner bloggingen min, det setter jeg veldig pris på! Så skal prøve å være litt flinkere framover, til tross for studiene.

Håper dere får en super start på uken!

Likes

Comments

Baby, Klær/Fashion, Wants

Jeg er litt overrasket over hvor dårlig utvalg det er av mammaklær ute på markedet. Bumpen på magen er blitt en realitet og har allerede måtte skaffe meg mammabukser da mine ble for trange og ubehagelig på. Greit nok er det, men herregud så mye kjedelige overdeler man finner i mamma-avdelingene. Nå har jeg kun vært på H&M og ellers søkt rundt på nettet, og kommet fram til en konklusjon: Jeg blir å bruke vanlige klær, men må ha noe som er løst eller "strechy" over magen. Her har jeg samlet noen godbiter som jeg gjerne kunne tenkt å kledd både meg og babybumpen i ♥

Likes

Comments

Hverdagssnakk

Siste ukene har jeg lagt og spydd (beklager for info) og hatt skikkelig svangerskaps-kvalme. Så selv på kvalmestillende har jeg vært i helt elendig form og slitt veldig med å få i meg mat. Nå virker det som det går litt bedre (bank i bordet), men det skal visst ikke mer til enn en dusj for å slå meg ut. Så her går det med andre ord ikke spesielt fort i svingende. Bare en tur på butikken kan være helt utmattende, så mye av tid blir dessverre tilbragt hjemme, selv om hodet vil så mye mer. Men det går vel over etterhvert.

I dag har jeg sittet å jobbet med noe svært spennende, som jeg ikke er sikker på om jeg skal dele her på bloggen. Tiden vil vel vise. Men det er et lite eget prosjekt som jeg har utrolig lyst å få til. Nå sa jeg A men nekter å si B, hvor sykt irriterende er ikke det? Time will show!

Og for de av dere som lurte på hvordan det går med skolen. Vel, kan ikke skryte så veldig mye av egen innsats første uke på "skolebenken" da jeg omtrent ikke har fått gjort noen ting grunnet formen min. Så vi får se hvordan dette kommer til å gå... I tillegg starter studiet med kjemi, og for å si det sånn - skjønner svææært lite til nå! Takk gud for at mannen min fulgte godt med på skolen og er tålmodig! Men nå skal jeg fortsette å jobbe litt med mitt lille prosjekt - håper dere får en fin uke!

Likes

Comments