Så kommer den ubesluttsomme Karoline da, klarer aldri å bestemme seg. Jeg bestemte meg for å bytte til nouw egentlig kun fordi jeg syntes alt med design er lettere. Jeg liker denne plattformen veldig godt. Jeg begynte å tjene litt penger her, men allikevel har jeg bestemt meg for å gjenoppta bloggen min for blogg.no. Jeg har mange flere lesere på blogg.no enn jeg har her på nouw, og det er litt lite motiverende for meg, når jeg vet det er flere som følger med på meg på blogg.no. Jeg blogger heller ikke så ofte, men prøver alltid å bli flinkere. Så ja, som dere skjønner byttet jeg tilbake. Er samme adresse som før: SJEKK DEN UT HER


​Jeg har noen enkelte lesere her som alltid kommenterer, alltid får meg til å smile litt ekstra og fikk meg til å få enda mer motivasjon. Håper dere har lyst til å følge meg videre! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ååh(!!!) som jeg har koset meg i helgen. På fredag kom Julie til meg etter jobben og vi bare lå i sengen å snakket i flere timer, helt frem til vi tok til fornuften og la oss. Fredag morgen hentet vi Maren også dro vi til Sverige. Tror nesten ikke det finnes noe bedre enn lange bilturer med gode venner. Musikk, dype samtaler, synging for full hals og latter, hva er vell bedre enn det?
Handlet ikke så mye i Sverige, men litt ble det. Men var generelt bare turen jeg syntes var utrolig koselig. Vi bestemte oss for å sette snuta hjemover igjen og dro hjem til Julie. Vi var vell ikke hjemme før i 19.30 tiden, så da lagde vi favorittmuddagen min, indisk også sminket vi oss mens vi vorset. Så kom Gro-Eli og Karoline. Deretter dro vi ut. Gro er i militæret og Karoline har flyttet til Danmark, så var super hyggelig å se de igjen.

Likes

Comments

​Husk å sett tannhjulet på 1080p og abonner på meg❤

Likes

Comments

Contour kit, beauty blender, brown farge fra Makeup Mekka

Øyenbrynspenn fra Vita

Likes

Comments

Det er faktisk ikke så veldig lenge til det er jul, og klokken går når det kommer til gaver. Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal kjøpe i gave til de nærmeste. Og når jeg står i en butikk får jeg helt hjerneteppe for hva jeg skal kjøpe. Nå har jeg laget en liten "inspirasjon" til hva jeg vet mine bestevenninner hadde blitt glade for å få i julegave. Må bare si at det er ikke dette jeg skal kjøpe til de, for da kunne jeg ikke postet det på bloggen, haha. Jeg har linket alle produktene, så dere kan bare trykke på varen med strek under, så kommer dere rett inn på en side hvor dere kan lese mer og eventuelt bestille selv eller til bestevenninnen.

Marc Jacobs øredobber - 599,- // By Malene Birger deksel - 299,-

NYX Set Makeup, Beauty Staple - 474,- // Triumph bh - 549,-

Paul Hewitt armbånd - 590,- // DAY Birger et Mikkelsen veske - 399,-

Gina Tricot kåpe - 599,- // Gina Tricot - 399,-

Likes

Comments

Nå som høsten har kommet og skolen og jobb har startet for de fleste, går man fort i surr med hva som skjer fra dag til dag og planer litt frem i tid. Jeg personlig sliter med å huske ting jeg skal, så må alltid skrive det ned. For to ukers tid siden bestilte jeg meg en ny personlig almanakk for å ha oversikten det neste året. Jeg bruker ikke bare almanakken for å skrive ned hva som skjer frem i tid, men bruker den også til motivasjon (trening) og skrive ned om noe spennende har skjedd, som jeg kan slå opp senere og mimre tilbake til.

Du klikker deg inn på nettsiden dems og designer den akkurat hvordan du selv vil ha den. Det er også "ferdige" almanakker som man kan kjøpe. Jeg liker å lage mine selv, så jeg får med det jeg vil av kalendere, notater, trenings oversikt og bursdager. Denne gangen valgte jeg å kjøpe stor i stedet for medium, og det er jeg veldig glad for! Nå har jeg plass til å skrive mer, tegne litt og sette inn de kule klistremerkene som følger med. Betale ikke mer enn 279 kroner, og det er for almanakken og pennen.

Likes

Comments

Hei fantastiske lesere!
Etter jobb og skole i dag dro hele familien til Vikersund for å gå opp trappene i Vikersundbakken. Fy så tungt(!!), men veldig deilig når vi var ferdig. Vet om en hel gjeng som kommer til å være støle i morgen. Har aldri gått opp alle trappene der før, og blir nok en stund til jeg gjør det igjen, hehe. Er utrolig bra trening, men man merker fort at det ikke funker så bra å gå opp der uten astmamedisiner og med virus i kroppen. MEN, vi klarte det alle sammen. Deretter dro vi på butikken for å kjøpe kveldsmat, så nå sitter vi foran tv-en og ser fotballkampen mellom Sverige og Nederland. Er utrolig koselig at vi har sånne "familiedager". Enten så går vi tur, ute å spiser eller finner på andre morsomme ting, som hele gjengen kan være med på.

Orket rett og slett ikke ha med kamera opp dit, hadde nok med å komme meg selv opp haha.
Ønsker alle en super kveld❤️

Likes

Comments

Tenkte jeg kunne selge unna tingene jeg aldri bruker eller som kun har blitt brukt 1-3 ganger. Syntes det er greit at noen andre kanskje kan få gleden av tingene mine, som jeg ikke får brukt. Om det er noe dere ønsker å kjøpe noe av det kan dere sende meg en mail: Karolineenb@hotmail.com.

Adidas sko i str 38. Ny pris: 699kr - Nå: 100kr

New balance i str 39. Ny pris: 499kr - Nå: 100 kroner

Fuskepels fra Kapphal i str m. Ny pris: 999kr. - Nå: 250kr
SOLGT

​Kjole fra Fransa i str m. Ny pris: 599kr. - Nå: 150kr

Likes

Comments

Hei kjære lesere!!

Nå har høsten kommet og selv om finæret har holdt seg veldig bra i det siste har jeg tenkt til å vise dere hvilke høst-sko som er min favoritt. Jeg brukte disse faktisk litt ifjor vinter også, på de dagene det var fint vær og snøen hadde lagt seg. Men de er perfekte (!!!) nå på høsten. Det er litt kaldt og jeg er en person som fryser fort på bena og er avhengig av gode og varme sko. Jeg bruker tynne ballerina sokker oppi skoene, så det ikke blir så klamt og vond lukt. Skoene er fra Uggs og koster 1495 kroner. Du kan få kjøpt de UGG ANSLEY PENDLETON Tøfler chestnut. Kan hende det kommer et annet bilde opp, men da blar dere bare lengre ned på siden så ser dere den jeg har. 

Likes

Comments