Hej alle!

Jeg tænker at starter på en ny ugentlig ting, hvor jeg deler billeder med jer fra ugen der er gået? Uge 37 har været en uge, hvor jeg egentlig har lavet noget stort set hver dag haha. Her er lidt om min uge:

  • Mandag, er for mig altid lidt af en lorte dag for at sige det rent ud. Alligevel fik jeg vendt dagen med et lyspunkt. Jeg tog på café med mine veninder, espresso house for at være præcis. Jeg fik den bedste salted caramel latte. Eftermiddagen gik egentlig med at lave matematik aflevering & hygge.
  • Tirsdag, var højdepunktet nok turen i fitness. Jeg tog derned med en veninde & fik trænet en masse. Min træning er vigtig for mig, ikke kun pga. udseende, men også fordi jeg føler det virkelig giver mig et spark i forhold til at leve livet fuldt ud.
  • Onsdag, var virkelig en udmattende dag haha. Jeg kørte fuldstændig død i alt jeg gik igang med. Alligvel formåede jeg at tage over til en af mine bedste veninder, Josefine (hun har også en blog: josefinehubertz) Vi hyggede, drak kaffe og spiste pizza. Super ærgeligt, så endte jeg med at glemme resterne hos hende haha :((
  • Torsdag, stod på endnu en tur i fitness. En lækker træning & et dejligt bad. Om aftenen fik jeg indgået en aftale om en sponsorering, som i meget snart vil høre mere om!
  • Fredag, er efter min mening den bedste dag på ugen! Jeg elsker tanken om ikke at skulle tænke på at skulle op dagen efter. Fredag skulle jeg ikke det store. Min familie & jeg tog hjem til min fars kæreste, vi spise lækker mad & så film.
  • Lørdag, holdte min skønne kusine 15-års for familien og den var min familie & jeg selvfølgelig med til. Der blev grinet, snakket & det var en super hyggelig aften.
  • Søndag, tog jeg en tur til København med nogle gode veninder. Det var en super hyggelig tøsetur, med kaffe, shopping & dejlige omgivelser. Dog med en MASSE regn på vejen derind wow. Men det klarede heldigvis op, & vi oplevede kun nogle få små byer. En super lækker afslutning på ugen.

Lige nu sidder jeg så her søndag, og skal have pakket de sidste ting til skoledagen i morgen. :/ Jeg håber i alle har haft en skøn uge, og at i har fået det bedste ud af den.

Vi ses snart, KNUS!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Trenchcoat: Genbrug, Taske: Primark, Sweater: Asos.com - vero moda, Jeans: Gina tricot, Støvler: Justfab.com

Hej alle!

Som i kan læse jer til på overskriften vil i dag høre lidt om mit outfit fredag d. 15. september.

Hele ugen har været godt fyldt med vind & byger. Derfor føler jeg at det har været tid til at hente de tykke sweatre ud fra skabet.

Jeg havde som altid min elskede taske med, til skolebrug (Computer, vand, notesbøger osv.) Derudover havde jeg besluttet mig for endelig at få brugt min trenchcoat. Efter min mening, er efteråret virkelig tiden til trenchcoats. Mine støvler, er virkelig også noget der kan pifte et outfit op. De er super høje, & mine fødder kan godt nok gøre ondt efter en hel skoledag. Men det stopper mig ikke haha. Resten af mit outfit var egentlig ret basic, da jeg føler både min jakke, mine støvler & min taske allerede råber op. En mørkegrå sweater selvfølgelig pga. vejret & et par sorte jeans som alle kender.

Alt i alt er jeg helt vild med outfittet, det siger virkelig meget om mig. Jeg håber i allesammen har det godt & får en dejlig weekend!

Vi ses snart, ​KNUS


Likes

Comments

Hej alle & velkommen til min blog!


Jeg hedder Karoline & er 15 år gammel. Jeg lever et pretty much normalt teenageliv med alt fra drama, til fashion & beauty. Hvilket nok også er det min blog primært kommer til at omhandle. Mode, beauty & min hverdag ;P

Til hverdag elsker jeg at være sammen med mine veninder, men det er virkelig også det bedste at sidde i sengen med netflix, kaffe og chokolade. Desuden er efterår og vinter virkelig tider jeg elsker. Det bedste er at sidde hjemme en søndag, med regn silende ned ad vinduerne. Eller de morgener, hvor man vågner op til helt nylagt sne der glitre i solens lys.

Det her er faktisk min anden blog. Jeg fik lavet en for omkring en månedstid tror jeg, men mit navn var virkelig ikke det bedste så her er jeg igen, nu med et nyt navn.

Udover blogging har jeg en youtube-kanal: karoline juul. Jeg laver primært også beauty & fashion videoer da det igen er min passion.

Jeg har altid elsker det med at dele sin hverdag gennem billeder, med andre folk, så derfor giver jeg blogging en chance.

Jeg håber i vil følge med fremover!KNUS

Likes

Comments