Likes

Comments

Lilla killen har blivit stor

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta med att hålla igång bloggen regelbundet är inte ens något jag försöker med längre. Det kommer upp nåt inlägg då och då istället helt enkelt. Sen sist jag skrev har jag och sambon iallafall blivit kattägare till vår underbara Pixel.

Likes

Comments

Började min ledighet i söndags och är ledig till fredag så gissa om man försöker vara effektiv och njuta samtidigt!
Försöker hinna sånt man annars inte har ork med under vardagen med massa jobb.
Så igår fick lägenheten sig en storstädning. Idag blev det en härlig promenad med Tyzon tillsammans med pojkvännen och nu har vi tvättat bilen vilket var välbehövligt!
Nu är vi på väg till gymmet för att sluta med vårt liv som soffpotatisar. :) det är upp till bevis om jag kan komma ur sängen imorgon!

Likes

Comments

På marten i fredags hittade jag faktiskt något jag tänkt köpa länge, en välkommen skylt till ytterdörren. Så nu ser ytterdörren lite finare ut!
Hoppas den håller sig fin länge :)

Likes

Comments

Är så nöjd med min senaste tatuering. Denna bild är tagen bara några minuter efter den blivit klar, tycker den ser ännu bättre ut nu när den har läkt.
Nu i efterhand var det värt varenda minut i tatuering stolen men det var allt annat än trevligt när slutet närmade sig. När tatueringen var klar hade jag legat under nålen i fem timmar och var inte bara behagliga timmar. Haha

Likes

Comments