View tracker

Fredagen är äntligen här och jag har avnjutit en underbar vegetarisk pastarätt från min vän Denise italienska resturang i centrum. Har arbetat hemma idag efter ett besök hos läkaren och om ett par timmar inväntar en tjejAW med Hard Rock tjejerna. Ska bli otroligt mysigt att djupdyka i skvaller, mode och deras liv. Man ses så sällan nu när alla är fullt upptagna med att få ihop vardagen, klättra i karriären och familj så de få stunder vi får ihop det är otroligt betydelsefulla.

Förutom kvällens planering så helgen fullbokad av mys med vänner och familj. Imorgon är det julklappsjakt med sambon som gäller på förmiddagen innan vi sadlar om för kvällens invigning av Denise resturang Tredici tillsammans med goda vänner. Söndagens plan består av mer shopping och mys med mina bröder. En fullspäckad trevlig helg helt enkelt.

Ha en fin helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Denna nya skönhet från Tranloev (Köp här) fick följa med hem efter dags möte hos living generation. Kommer vara super snyggt till min klänning på premiären av julkonserten på hovet om några helger men jag tror det åker på redan imorgon till min nya jumpsuit. Nu blir det film och mys med Phille.

Likes

Comments

Det var inte alla som gissade rätt inför årets nobelprisutdelning men nu finns det bara ett namn på allas läppar. Med motiveringen ”För att ha skapat nya poetiska uttryck inom den storslagna amerikanska sångtraditionen” skall Bob Dylan nu ta emot litteraturpriset. Bob Dylan föddes 1941 i amerikanska Duluth i Minnesota och hans födelsenamn är Robert Allen Zimmerman. Redan som 21-åring skivdebuterade Dylan och med låtar som ”Mr. Tambourine man”, ”Blowin` In the wind” och ”Chimes of Freedom” är han idag pophistoriens största låtskrivare och artist.

Förutom hans musik och hans mystiska personlighet så är han och kommer alltid att vara ett modelejon inom rocknroll stilen. Dylan har alltid lagt vikt i vad han tar på sig och idag är han en av Amerikas mest välklädda 75åringar även om det var på 60 talet han satte stilen som lever kvar än idag. Stayhard hjälper dig att sno stilen av Dylan...........

Läs vidare genom att klicka här!


Likes

Comments

Äntligen är vår nya kampanj "Winter stories" lanserad, där ni får följa med profilerna Andreas Wijk, Kristiam Korlevski och Philip Conradsson genom deras timmar tillsammans i Stockholm. Jag har knappt kunna hålla mig från att dela det här med er eftersom att vi arbetat med produktionen i veckor känns det nästan som om hela världen vet om att den finns. Hoppas ni gillar den!


Kom till kampanj sidan genom att klicka här!

Likes

Comments

Veckan har gått fort. Tiden går oerhört fort. På jobbet har det varit en spännande och produktiv vecka med trevliga nya projekt och möten. Privat har en hel del tid gått till att planera och arbeta på vårt egna projekt, vår lägenhetsfastighet. Har precis duschat av mig allt damm och spackel efter dagen arbete. Allt måste vara klart till december när våra första hyresgäster flyttar in. 

Nu ska jag njuta av att det är lördag till så mycket bättre och en kebabpizza. Bonus med att leka byggare Bob hela dagarna är att man förtjänar pizza till middag.

Här är en sneak peak ifrån mitt besök hos Scotch and soda's agentur för att kolla in kollektionen för Man AW17.

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag upp till Stockholm för möta en grabb med skinn på näsan. Joakim Mattson också känd som Diabetesmannen i den svenska bloggvärlden, lider av diabetes och delar med sig av sin vardag där han brottas med sjukdomen för att andra ska kunna ta del av hans erfarenheter. Dock pratar han inte bara diabetes utan han är en jävel på mode också.

Läs hela intervjun genom att klicka på länken nedan.

https://stayhard.se/stylefeed/our-friends/diabetesmannen

Likes

Comments

Jag bara måste dela med mig av denna fantastiska rätt. Kantarell toasten på Grill som ligger i Vasastan i Stockholm. Smakerna bara exploderade i munnen och idag har jag bara haft cravings på denna förrätt. Dessutom är restaurangen grymma på kött och har en extremt cool inredning. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

HEMKOMMEN IFRÅN storstaden efter 3 effektiva dagar. Denna gången var det dags att producera vår jul och nyårs kampanj och samtidigt passade jag på att springa på lite möten och pussa på syskonen. Kampanjen blev fantastisk och jag kan knappt vänta med att dela den med er. Med oss hade svenska stilikonerna Andreas Wijk, Philip Conradsson och Kristian Korlevski. Vi plåtade ifrån morgon till sen kväll innan vi avnjöt en helt himmelsk måltid på Grill i Vasastan. Ett otroligt trevligt gäng att jobba med! Kampanjen går live på Stayhard den 15november så ni får hålla ut lite till innan ni får se resultatet.

Behind the scenes.

Likes

Comments