Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er! Det är måndag och det är många som inte gillar måndagar. Men jag gillar måndagar, första dagen i veckan och allt känns bra!! Ny dag innebär även nya möjligheter<333

Min första lektion är UF idag som är en av mina invalskurser, då det inte ingår i min linje men jag valde det som inval. Då jag gillar att marknadsföra, sälja, prata och hela UF processen. Måste även tillägga att det är en riktigt lärorik, utvecklade och rolig kurs. Om ni får möjlighet att läsa den kursen, ta chansen och gör det. Det är inte bara teori utan praktik, ni läser inte bara vad ni ska göra utan man kommer även utföra det. Vilket är sjukt lärorikt. I min UF grupp är det jag, Amanda, William och Sayf. Vi fyra valde att bilda en grupp tillsammans och det kommer bli grymt!! Vi  fyra är grymt duktiga måste jag säga, båda Amanda, William och Sayf är drivna och det här året med dem kommer bli hur bra som helst<333 Är verkligen taggad för vårt UF företag, kommer uppdatera mer om det.


Något annat som är väldigt bra är att jag nästan är friskt, har nämligen varit förkyld. Så nu är jag extra glad, för att jag slipper att vara sjuk!! Den här dagen kommer bli bra känner jag och jag är extra taggad idag!!! Hoppas ni får en grymt bra dag!!!


Puss❤️

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er och att ni som börjat skolan fått en bra start av terminen. Det är som sagt mitt sista år på gymnasiet och jag har många blandade känslor för det. Samma dag som jag tar studenten, kommer jag vara glad, ledsen och hur lycklig som helst! Jag kommer gråta av glädje, det kommer att glittra i mina ögon och jag kommer tänka på hur tacksam jag är att jag aldrig gav upp och att jag klarade det!! Jag klarade det!!!!!! Jag klarade det!!!! Jag klarade det!!! Jag gav inte upp!!! Det kommer jag tänka när det är min klass tur att springa ut!! Jag kommer vara lycklig för att jag har kämpat, fått betygen jag förtjänat och som jag ville ha<333 Lycklig för att jag träffat enormt många fina människor!! Lycklig för att jag har utvecklas som person och lärt mig mycket om livet! Mycket har hänt under gymnasiet men genom det har jag fått enormt mycket kunskap, om livet och värdet av livet. Under min gymnasietid har jag träffat många vänner som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och som fått mig att inse mycket. Vill inte skriva ut några namn, men ni vet vilka ni är och jag älskar er djupt från botten av mitt hjärta! Ni är fantastiska<3333


Samtidigt kommer en del av mig under studentdagen tycka att det är jobbigt att inte längre spendera lika mycket tid som jag tidigare har gjort med dom som går på min skola. För nu är jag klar med mina tre år på gymnasiet och jag kommer inte vara i skolan mer inte på den skolan, utan jag ska vidare i mitt liv. Flera av mina vänner ska åka utomlands för att studera, några ska resa och några ska flytta. Mina vänner som ska studera utomlands kommer vara borta länge från Sverige och det kommer vara jobbigt. Tiden som är kvar kommer jag ta vara på. Varje sekund, varje minut och varje timma. Nu är det den 16 september och det är ungefär 260 dagar kvar tills jag är där!!! Nu i veckan har jag även beställt min studentmössa och den kommer om 6 veckor ungefär. Jag blev verkligen hur nöjd som helst och min studentmössa är väldigt personlig<33 Under dessa 260 dagarna som är kvar, väntar något jag extra mycket ser framemot och det är balen. Den dagen kommer vara ett minne för livet, alla kommer vara hur fina som helst och att köpa klänning hela den processen är sjukt rolig. Kommer lägga upp massa bilder från balen här på bloggen.


Vill förmedla till er alla som går sista året som mig. Va stolt över att ni har kommit så här långt och vi är grymma!!! PS ni som går ettan och tvåan ni är också sjukt grymma och ni har hur mycket som helst att se framemot!! Vi klara det!!!! Vi är bäst!!!


Efter själva studenten börjar nästa kapitel i mitt liv. Jag ska vidare i mitt liv, ta med mig mina lärdomar, min kunskap, mina erfarenheter och utvecklas mer. Jag har alltid en plan och vad jag väljer att göra har jag inte bestämt än. Det finns några planer och det gäller att välja rätt och smart. Jag kommer följa min magkänsla och så får jag se vart den leder mig, det återstår att se. Ni får ha en fortsatt trevlig dag.


Puss! ❤️

Likes

Comments

Hej finisar! Snart börjar skolan och det är väl inte det roligaste! Jag börjar nu på måndag och tiden har verkligen gått fort, för fort! Man brukar ju säga, att det går fort när man har kul och även när det händer mycket vilket det har gjort under hela sommarlovet!!! Vill ändå börja men att skriva att den här sommaren har det varit blandade känslor, väldigt många olika känslor. Det händer mycket i mitt liv som jag inte skriver ut och vill inte skriva om det heller. Det gäller bara att kämpa på och allt kommer bli bra, det gäller att vända det negativa till positivt! Fast allt går åt helvete kommer jag alltid se det positiva, för som jag alltid säger det kan alltid bli värre än vad det redan är liksom. Det här året har jag lärt mig mycket och under hela sommaren!! Samtidigt fast det har varit en tuff sommar pågrund av personliga saker har det ändå varit ett av det bästa sommarloven. Jag har lärt mig mycket om livet verkligen! Samtidigt har jag haft många roliga stunder med mina vänner och jag har verkligen gjort många spontana saker hahaha. 

Men över till skolan nu då. Jag ska hitta det positiva med att skolan börjar igen och sprida glädje med det här inlägget! Det kan vara lite svårt att hitta det positiva eftersom att jag och säkert många andra, gillar att sova ut på morgonen och bara ligga och dra sig i sägen. Ta en dusch, äta brunch och bara ta dagen som den kommer! Men nej, nej, nej och nej! Välkommen till verkligheten nu börjar skolan igen! Låter väl inte så kul, det tycker inte jag.

Okej, nu börjar jag med det positiva.

För mig är det enbart ett år kvar tills jag är helt klar med gymnasiet och jag kan inte fatta att det har gått så enormt fort. För skolan måste börja för att jag ska kunna ta studenten. Balen är även något som jag verkligen ser framemot, har sedan maj kollat på balkläningar fast bara på nätet. Att köpa klänningar, skor osv är något som kommer ingå i det här året! 

Okej, vi börjar om!!

Skolan börjar, äntligen!!

Det låter klyschigt men vem bryr sig. Något jag faktiskt tycker är skönt när skolan börjar är att det blir mer struktur i livet gälla fall för mig. Jag lägger mig oftast i tid och det vanliga livet börjar liksom. Jag vänder tillbaka dygnet, för jag har helt vänt på dygnet. Inte bra, men det är ju ändå sommarlov liksom. Istället för att lägga sig sjukt sent och sova länge, kommer jag lägga mig mycket tidigare och gå upp tidigt. Då har man samtidigt hela dagen på sig och det kan jag personligen tycka är hur skönt som helst.

Man går tillbaka till dem vardagliga vanorna och allt blir som vanligt igen. Jag tycker det är skönt med struktur liksom och jag tycker det är väldigt kul att plugga men ibland när det blir sjukt mycket som det kan bli är det väl inte lika kul. Samtidigt älskar jag att utvecklas, lära mig nya saker och få nu information. Är en liten pluggis, men jag ser inte det som något negativt, för vill komma in på jurist eller på en Polishögskola. Då gäller det att lägga tid på plugget, vilket jag ständigt gör.

Över till första skoldagen tycker jag alltid är rolig och den dagen gillar jag mest, man träffar alla och stämningen är verkligen på topp<333

För att peppa sig själv, brukar jag gälla fall sätta på mina hörlurar och sedan börja lyssna på musik för att börja dagen så bra som möjligt. Det kan du också göra om du vill, det hjälper mig <333 Tips på en bra låt som jag lyssnar på just nu "All time low" av Jon Bellion.

Sedan kan man försöka planera sitt plugg så bra som möjligt, för att minska stressen och då kan man även bli mer motiverad! Köpa roliga anteckningsblock för att anteckna under lektionerna, då kan det bli roligare att plugga på senare om det är prov eller någon inlämning som ska göras. Försöka hitta inspiration hos en själv är viktigt och hitta styrkan! Det är inte alltid kul med plugg men det gäller att alltid hitta det som är bra med det, för det positiva i livet är viktigt! Jag tycker det är kul att träffa mina vänner i skolan, plugga med mina vänner efter skolan, eller ta en fika, sova över hos varandra, festa på helgen eller plugga under helgen! Jag spenderar verkligen mycket tid med mina vänner och det är verkligen kul!!! Ååååh när man lägger upp det så här blir jag personligen ändå taggad för skolan!! Har sjukt många minnen med mina vänner och när vi pluggar haha, sjuka minnen, stress, skratt, tårar och panik!! Men älskar att plugga med mina vänner, skrattar alltid så mycket och alla diskussioner angående plugget haha. Ååååh mina vänner är bara bäst!!!! Varje vecka plugg men Emma, typ varje söndag!!! Åååhhh saknar såååå, vi pluggade alltid matte!! Livet!!! Plugg och mer plugg, men vad gör det när man har så härliga människor runt sig!! Ååååh hoppas ni som läser det här blir lite mer taggad för skolan nu! Jag tror på er allihopa!!!

Puss❤️

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er<33 Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Tänkte därför skriva vad jag gjort det senaste. Jag har kollat på Hov1!!! Har verkligen lyssnat mycket på dem under en längre tid, deras låtar är verkligen grymt bra!!<333 Var där med en vän och vi hade en grymt bra dag på Liseberg för det var där som dem spelade. Har även träffat vänner, varit på caféer och shoppat. Har bara tagit dagen som den kommit liksom. Idag ska jag åka till en vän som jobbar på en bar/resturang för ska lämna en sak. Kommer antagligen vara där en stund, kommer bli sjukt kul<333 Ni får ha en fortsatt trevlig dag!! 

Ska även tillägg att jag fått jobb, så sjukt kul! Ska inte jobba så ofta dock! Har inte börjat än men kommer börja när skolan börjar<33 Kommer då jobba på helgerna, åååååh jag är verkligen taggad för det! 


Puss❤️

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er. I fredags som ni vet flyttade jag in lägenheten. Under hela fredagen grejade jag och fixade iordning i lägenheten, det tog ganska lång tid men det blev bra. Har även köpt saker på Åhléns, Zara Home och lite andra butiker till lägenheten dem senaste dagarna. Något som jag älskar, verkligen älskar är att inreda och fixa så det blir fint!! Det liksom glittrar i mina ögonen när jag fixar i lägenheten och jag blir så lycklig när det blir så fint!!! Igår åkte jag och en vän till Ikea för att handla det som var kvar. Det var sjukt kul men jag handlade sjukt mycket och vi kunde inte få hem allt, så jag var tvungen att ringa någon som kunde hämta oss. Så det fixade sig och jag fick med mig alla sakerna hem. Vi hade tänkt att ta bussen hem, men det hade aldrig gått. 

Men jag tänker att jag ska berätta vad som har hänt dem senaste dagarna. I lördags kollade jag på Håkan Hellström!! Jag träffade upp Olivia och Alice utanför Ullevi, efter det gick vi in och där väntade vi på tre andra som vi skulle vara med för att kolla på Håkan. Det var sjukt kul och verkligen ett minne för livet!

I söndags träffade jag upp min vän Kazhan för att vi skulle äta middag tillsammans, vi bestämde oss för att äta på taco & tequila det var gott men kommer dock inte gå dit igen. Efter det tog vi en promenad och gick runt. Sen satte vi oss på Condeco för att fika. 

I måndags åkte jag in till stan för att gå på ett möte, efter det handlade jag saker till lägenheten.

I onsdags träffade jag först Emma och vi skulle äta lunch. Vi gick till Pizza hut har bara ätit där en gång innan och det var i Sri lanka, men det var gott. Sen gick vi i affärer och efter det åkte Emma hem. Då träffade jag 2 andra vänner, Kazhan och Sara. Vi fortsatte att kolla i affärer sen åkte jag hem eftersom att jag skulle upp tidigt.

I torsdags åkte jag till Danmark, men några vänner<3 Vi åkte till Skagen med bil och det regnade sjukt mycket med vi körde på ändå. Vi skattade mycket och det var kul fast det regnade. Det vi gjorde var att vi åkte till Grenen för att gå vid stranden för att komma längst ner vid stranden. För att där möts nämligen två hav - Skagerrak och Kattegatt. Där nere tog vi massa bilder och satte våra fötter mellan dem två olika haven. Efter det åkte vi runt och kollade, sen åkte vi till Fredrikshamn för att shoppa<333 Jag köpte en foundation, har aldrig använt foundation men köpte det för att testa. Använder bara puder men ville testa så köpte foundation från Chanel<3 Efter det köpte jag fyra sjukt coola glas/muggar med en snygg text på. Lägger upp bild på dem. Köpte även massa godis på färjan!! Efter vi hade varit i Danmark i flera timmar åkte vi tillbaka, då åt vi middag på färjan. En riktigt lyckad dag men många skratt<3

I fredags gick jag upp tidigt eftersom att jag skulle åka till Ikea som jag skrev däruppe. Jag och Kazhan startade dagen med en frukost/brunch på Kafé Magasinet för att få en bra start. Jag har aldrig varit där innan, det var faktiskt första gång jag var där. Men en riktigt härlig miljö och man man kan sitta ute i ett stort växthus! Både jag och Kazhan åt en macka med avokado och ruccolasallad på. Drack chai latte som jag alltid dricker. <3 Efter det började den långa dagen på Ikea, vi handlade och handlade. Efter det åt vi mat på Ikea och sen åkte vi hem. Kom hem med alla sakerna och började greja direkt att fixa.

Idag, har jag börjar dagen med att skriva det här inlägget. Nu ska jag fixa mig, sen åka in till stan för att gå på lite ärenden med Kazhan.

Men ni får ha en sjukt bra dag och var rädda om er!


Puss!❤️

Likes

Comments

Hej finisar! När jag vaknade i morse var jag kvar i sängen ett bra tag, satte på datorn och kollade runt lite på datorn. Kollade mitt horoskop och mitt stjärntecken som är Stenbock. Jag gick in på dagens horoskop och där stod det "med intuitionen på topp, har du rätt känsla för vad du gör. Även om vissa av dina initiativ kan tyckas slumpmässiga och oseriösa för den oinvigde, visar du en enastående förmåga att manövrer och orientera dig." Tycker ändå att man kan tolka detta lite hur som helst, haha;) Men överlag tycker jag personligen att detta stämmer in på mig idag faktiskt. Men efter att jag läst mitt horoskop åt jag frukost, till frukost åt jag gröt som jag nästan äter varje dag till frukost. Det är enkelt att göra och man bli mätt av det också. Nu på fredag den 28 kommer jag flytta in i en lägenhet och kommer då att laga mat mycket. Tänker att jag kommer lägga upp inspirerande rätter, ibland enkla, iblanda svårare och så vidare. Tycker själv det kan vara svårt att veta vad man ska laga varje dag 7 gånger i veckan. Därför vill jag uppdatera bloggen med recept, tips och massa bilder på mat<333 Men även för att det kommer bli roligare att ta bilder medan jag lagar mat, för det kommer bli tufft när skolan börjar och börja laga mat varje dag när jag kommer hem. Men då kommer jag laga enklare rätter<33 Lägenheten som jag ska flytta in i är helt ny och är nybygg, själva lägenheten blev helt klar nu i veckan. Jag kan beskriva den som modern, fräsch och personlig. Lägenheten är personligen eftersom att den är bygg till mig och eftersom den är bygg till mig så är den även exakt så som jag vill att en lägenhet ska vara. Inredningen är väldigt classy skulle jag säga.

Men ni som följer min blogg kommer få följa mitt liv när jag flyttar in i lägenheten.
Puss!!❤
Likes

Comments

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er! Idag fixade jag mig iordning och efter det åkte jag in till Torslanda med en vän för att handla. Jag köpte en scarf som jag kollat efter ett bra tag men har inte hittat den som jag vill ha någonstans. Scarfen som jag ville ha skulle vara röd, helt röd och när jag gick in en butik idag kollade jag runt i butiken och jag fick snabbt syn på scarfen som jag ville ha. Den var röd och såg exakt ut som den jag ville ha, blev självklart hur glad som helst och köpte den också.
Efter att jag hade köpt den efterlängtade scarfen som jag letat efter under en längre tid, gick vi till ett mysigt café för att äta lunch. Caféet heter green market och var väldigt inspirerande med fin inredning, maten var också väldigt hälsosam och nyttig. Under inlägget ser ni bilder från caféet, många färger med massa fina blommor som man även kunde köpa. När vi skulle beställa valde vi att köpa varsin grillad macka till lunch. Min grillad macka innehöll pesto, kyckling och rokulla sallad. Rekommenderar maten och stället, till alla.

Efter att vi var färdiga skulle vi kolla på skor, min vän köpte två par skor medan jag köpte ett par skor som var silvriga. När vi hade köpt klart kände vi oss klara och åkte därefter hem. En mysigt tisdag verkligen.

Men just nu skriver jag det här inlägget. Efter att jag har skrivit klart ska jag läsa horoskop, tycker det är riktigt intressant och jag försöker att läsa horoskop varje dag. Efter att jag har läst horoskop, ska jag ta en promenad och lyssna på musik, tycker det är sjukt avslappnade att gå en promenad medan jag lyssnar på musik.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
Puss❤❤

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er! Under sommaren har jag inte haft möjligt att ha tillgång till internet och därför har det inte heller blivit några inlägg här på bloggen, som ni kanske har lagt märke till. Jag ska börja med att skriva att det här sommarlovet, är ett av dem bästa sommarloven jag haft, till och med det bästa sommarlovet. Jag har fått gjort mycket verkligen, träffat mina fina vänner och bara njutit av min ledighet och det är inte över för har många, många veckor kvar. Nu under sommarlovet har jag skrivit en lista på saker jag vill och ska göra. Lite kort vad jag har gjort dem senaste veckorna, jag har varit på Liseberg vid två tillfällen och kollat på Gabrielle och vid det andra tillfället kollade jag på Peg Parnevik. Två sjukt duktiga tjejer verkligen!! Har varit i stan mycket, träffat mina vänner, shoppat, badat, solat, varit på många olika restauranger och även fikat mycket. För en exakt en vecka sen åkte jag in till Frölunda torg för att shoppa med en vän. Jag gick in på Åhléns för att handla färg till håret för att jag lite spontant fick för mig att göra slingor i håret. Slingorna skulle vara blonda och jag ville inte att hela håret skulle vara blont, utan jag ville ha slingor. Samma dag
som jag hade köpt färgen, hjälpte min vän mig med att göra dessa slingor i håret och innan man ska göra slingorna, ska man ha en mössa med massa hål i. För i dessa hål ska man dra ut håret som ska bli slingor och som man ska blondera. Men eftersom att vi nästan drog ut allt hår, blev ju även allt hår blont också. Så nu är jag blond, och det går inte bort utan det måste växa ut eftersom det är permanent. Men det blev fint ändå och jag kommer inte färga om det. 

I helgen som var nu träffade jag väldigt många fina människor, en grymt bra helg en av dem bättre faktiskt. Jag var i stan under hela helgen och fikade men gick även till Vapiano och Jensen Böfhus med två stycken från Skåne, min bästa vän Olivia var med också. Men det är sjukt synd att dem bor i Skåne verkligen. Men ändå mysig helg med många äventyr. Men över till vad som händer den här veckan, jag ska på Håkan Hellström med min bästa vän Olivia och det är jag sjukt taggad för verkligen. Sen ska jag även träffa mina vänner.
Puss❤❤

Likes

Comments

Hej! Nu när jag skriver det här inlägget fick jag en tanke. En tanke om hur många val som jag har gjort och tagit i mitt liv och val som jag ständigt tar. Vi människor tar enormt många val varje dag, det är allting ifrån hur vi människor prioriterar till vad man ska äta. Jag tar beslut varje dag som avgör och påverkar min vardag olika mycket. Igår skulle jag skriva på ett kontrakt som är väldigt avgörande för mig och som kommer påverka mig, jag har tänkte över det här under en längre tid, men när jag väl var där uppstådd det saker som gjorde att jag valde att inte skriva på själva kontraktet, det kändes fel. Ett val som jag gjorde, ett val som jag tog genom att det inte var rätt. Jag är en person som inte tar beslut som inte känns rätt, det ska kännas 100 procent säkert. Jag tar alltid beslut som är bäst för mig. Men samtidigt genom alla val jag tagit har det inte alltid funnits många valmöjligheter. Då blir allt mycket jobbigare för det underlättar om det finns hur många val som helst, men då kan det istället bli jobbigt. Vad jag vill komma fram till med det här inlägget, är att det bästa är att tänka igenom sina beslut för att det ska vara bäst för en själv. Det kommer alltid komma svåra beslut och val som man är tvungen att ta. Ett val som dem flesta tar är vilket gymnasium som man själv väljer att gå på och även vilken linje, kanske även inriktning inom den linjen. Samtidigt utsatts vi människor för olika svåra beslut i livet, samtidigt är alla beslut beroende på person till person svåra att ta. Alla val som man väljer att ta och inte väljer att ta ger oftast konsekvenser det kan vara positivt eller negativt. Men genom valen man väljer att ta, kommer man oftast lära sig något på vägen. För om valet som man själv valde att ta blir positivt kommer man lära sig något utav det samma gäller om det blir negativt. Men om det blir negativt vet man själv att man kanske ska ta ett annat beslut som är bättre om det går. För ibland behöver man tänka på sig själv först och vad som blir bäst för än själv. Men tillslut kommer alla val jag väljer att ta och dem valen du som läser kommer att ta, leda mig och även du som läser någonstans. Kram på er och var rädda om er allihopa!

Puss❤

Likes

Comments