Header

Efter skolan gick ja och en vän en sväng förbi nikita hair och skulle köpa hårfärg och sedan gå hem till min kompis och bara chilla tills Niklas skulle hämta upp mig, men så går vi förbi Apoteket och så ser ja att man kan ta hål i öronen där inne, och jag tänkte bara why the hell not, rätt dyrt men vad gör de när man känner sig lite snyggare!! ;-) älskar att va spontan ibland o bara göra saker, de blir ja glad av!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Riktig mysig dag igår, god mat,bra sällskap, kanske mår som man förtjänar idag också men vad gör det! Hur var eran dag igår? 🌟

Likes

Comments

Behöver en ny hjälm då jag upplever att jag fått större huvud på nåt vänster?! Så jag är jätte intresserad av en Charles Owen Ayr8 eller en vanlig charles owen hjälm, vi får se hur det blir med den saken ;-) Älskar denna läder hjälmen, så snygg!!

Likes

Comments

Kom precis hem med killen efter en låååång cykel tur och jag kan ju säga att de va super skönt och ja blev svettig och benen bränner och enda upp till rumpan, så ja vill ha de haha ;-) Har även påsklov och jag och Niklas invigde lovet med grillkväll igår, så himla gott och mysigt!!

Likes

Comments

De var ju ett tag sen jag uppdatera här, men livet har kommit emellan (ni vet ju!), men i helgen var jag i Täby med Niklas och käkade middag på taco bar, strosa runt i butiker och hitta även lite fina kläder och även kolla på bio, och vi såg Beauty And The Beast i 3D, och den var så bra!! Jag älskar Disney filmer och tycker de flesta är jätte bra, den här var så lik den tecknade, men tyckte att den här var bättre, och så bra gjord, alla effekter och "Odjuret" kändes så verkligt och ja filmen var bara så grym helt enkelt, rekommenderar till er som älskar sång och Disney!


Likes

Comments

Dessa finingar fick jag av Niklas i lördags, så gullig, han överraskade mig och sa att vi skulle gå till Jackie och så hamna vi vid Lilly and rose örhängerna, är super nöjd och de är så fina!!

Likes

Comments

Postad i: Tankar/funderingar

som rubriken lyder, alltså jag har aldrig mått dåligt psykiskt eller något som helst jobbigt i livet, jag trodde att jag fick en panik attack när jag var i ett köp centrum (då jag hade förklarat för en vän hur jag kände osv) och väntade på mat en kompis, men så va inte fallet, det var som ett sockerfall eller liknande då jag haft problem med sköldkörteln sen i Mars 2016, då jag fick en rubbning av min p-stav. Och då arbetar kroppen snabbare med mat "förbränningen", och jag hade knappt druckit vatten eller ätit på hela dagen förrän vid kl 17 på eftermiddagen och de va innan vi fick maten som det hände, kändes som ja skulle dö eller något, blev yr, tjärklappning, darrning och typ lite som avdomnar i ben och armar, ingen härlig upplevelse men fick vatten och de blev bättre då men blev illamående så kunde inte äta, och fick åka till husläkarn dagen efter och ta blodprov och då hade sköldkörteln höjt sig, och jag grät och grät för ja mådde så jäkla konstigt och de ville inte ge mig någon medicin, som jag hade trott på eftersom de sa de i telefon innan jag åkte dit med min mamma.

Men nu 1 år senare får jag medicin för sköldkörteln då alla mår olika dåligt, för alla vi individer reagerar olika som sagt! Men jag skulle gått till en gyn på en gång så skulle de säkert ha rättat till sig på en gång och inte dra ut på det hela, då jag både har med sköldkörteln och hormonrubbning så blir man mentalt sårbar och mår inte så bra i kroppen, det är inte en skön känsla som jag skulle önska någon annan, för jag bryter hellre alla mina ben i kroppen än att ha det som jag har haft och det är ett tag innan jag blir återställd men jag har blivit bättre med mina p piller jag har ätit och sen vet jag inte om sköldkörteln medicinen har gjort någon verkan än då de kan ta upp till 6 månader innan man känner av någon skillnad, men om jag har klarat av att gå runt och mått dåligt i 1 års tid och blivit fel behandlad så kan jag klara mig 6-8 månader till, och jag har stöd och en gynekolog som hjälper mig och bryr sig och är glad att det äntligen går åt rätt håll och att jag snart kan lämna allt bakom mig och gå vidare och titta tillbaka och se hur jag mår om 1 år! Ser fram emot att må bra nu och att tycka saker som jag har tyckt varit jobbigt som kommer vara super lätt då hormoner kan ställa till en hel jävla del ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Lost - är en amerikansk tv-serie som följer de överlevande från en flygolycka på en mystisk tropisk ö. Avsnitten innehåller vanligtvis en huvudhistoria som utspelar sig på ön, samtidigt som man får följa en sekundär berättelse från en annan tidpunkt i en rollfigurs liv.

Detta är min absoluta favorit serie, den bästa genom tiderna!!


Pretty Little Liars - Serien följer de fyra highschool tjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få konstiga sms från en mystisk person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd person som ingen känner till. Desto mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom "A" desto fler hemligheter dyker upp till ytan. Alla de älskar hamnar i farozonen och även deras hemligheter riskerar att läckas ut. Otrohetsaffärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.

PLL är en serie jag kan kolla på om och om igen helt ärligt, den är så bra och så spännande!! Älskar att den är så tjejig och man kan ibland känna igen sig själv med kärlekslivet och allt annat som brukar hända i ett tånors liv!

The Vampire Diaries -Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

Älskar att det är övernaturliga saker, som vampyrer,varulvar och magi, älskar även fantasy filmer, så himla bra!!


Prison break - Är en amerikansk TV-serie som sändes mellan 29 augusti 2005-15 maj 2009 i den amerikanska kanalen FOX. Serien kretsade kring Lincoln Burrows (Dominic Purcell), som dömts till döden för ett mord han inte begått. Hans bror Michael Scofield (Wentworth Miller) planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.

En sån himla spännande serie, det kommer en ny säsong nu till våren ni som är prison breaks fans som jag, haha!!


Vad är eran favorit serie/serier? 

Likes

Comments