Nu var det ju ett tag sen jag skrev här men kände att jag behöver komma igång med bloggen igen då jag tycker de är så skönt att kunna skriva av sig ibland och få respons, de är härligt! Men i fredags färgade jag och klippte olivia och de här är första gången hon färgade sitt hår, så kul! Jag satte i en 9,12 och de är en mellanblond askin färg! och hon var jätte ljus innan, tyvärr hann jag inte ta en före bild, men ska göra de i fortsättningen ;) Vad tycker ni?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Kul att de fortfarande är folk som tittar in här när de inte händer nånting på denna fantastiska tråkiga blogg :))) De ska bli bättre, lovar!! Har jobbat och man orkar ju inte så mycket mer än att slappa efter jobbet och passa på och vara ute i fina vädret, så det har inte hänt så mycket kan jag ju säga mer än att jag köpte min dröm jacka och jag och min fina, firade 3 fantastiska år tillsammans❤️ Utan honom hade jag aldrig klarat mig såhär långt med alla mina hormoner som är åt helvete haha!! Ni ska veta mina utbrott och har gjort slut ett antal gånger (som jag såklart INTE vill) och Niklas har stannat kvar och han vägrar att lämna mig även när jag får dessa äckliga personlighets förändringarna 😅 men som sagt, hormoner kan ställa till de en del och jag blir som djävulen fast värre kan man nog säga. Han är det bästa som finns helt enkelt, om man håller ihop efter dehär och fortfarande älskar varann, vad fan kan man INTE klara av då tillsammans?!

Jag och killen ska spela lite sällskapsspel och sen lägga oss för morgondagen och jag ska börja med en medicin då också som heter Premalex, om de är någon som tar dom, skriv gärna då bland kommentarerna, min mamma tar även dom mot sin pms/pmds, och att första dagarna kan man känna av illamående, men så rädd som jag är med allt som har med medicin och sjukdomar i allmänt så vill jag alltid ha bekräftelse av flera att de är ingen fara och ifall de är någon annan liksom som har erfarenheter av denna medicin som tydligen är ett mirakel piller!!

Likes

Comments

Hej på er!! Har haft fullt upp med jobb och o allt möjligt, och sen håller jag fortfarande på och letar efter någon som kan titta på mina hormonnivåer i kroppen då jag fortfarande inte mår bra, men de ska nog lösa sig, ja kämpar på som vanligt, inget ska förstöra mitt mående, inte ens hormonerna haha!! uppdaterar mer om de senare, ska få en remiss utav en gyn här där jag bor, till någon som kan och tar en på allvar?! Fyfan, de tror bara jag är deprimerad, och att de är vanligt och få ångest och känna som jag gör, så dom vill vara ge mig antidepressiva men de kan dom ge mig då isåfall om de är mina hormoner som håller på då jag aldrig har haft ångest i hela mitt liv eller mått dåligt på något sett psykiskt, de bara vända på en dag efter pstaven som fuckat upp hela min kropp, men nog om de, de ska få ett slut nu innan de här året är slut för ja ger mig inte, tänker inte accepterna att de är så jag "mår" för de är inte jag, men förstår mig inte heller på dagen sjukvård för de är ingen som tar en på allvar, när man är frisk förövrigt så klassas man som psykiskt sjuk istället när man inte ens har någon som helst anledning, och det måste ju också förstå de när jag berättar om hela mitt liv och från där de började med pstaven och efter det så har det blivit såhär, men nog om det nu!!

Jag har förresten beställt hem en röd Kenza9 jacka! Har velat ha den så länge, ni får se sen när den kommer!! 🌟

Likes

Comments

Midsommardagen var väldigt mysigt, dagen började hos Niklas med lunch, 5 kamp och middag och sen drog vi vidare hem till Niklas bror som bor bara 1 kilometer knappt bort från där Niklas bor, hur Najs??? Även där var vi med på 5 kamp och det var hur kul som helst! Det blev hem gång vid ca 03.30, det blev en lugn midsommar men nåt glas blev det eftersom jag ska ta de lungt med hormonerna, så skönt att vakna upp sen o inte må dåligt, man var väll lite lullig under kvällens gång men inte mer än så blev det inte, var nykter när vi gick hem, men däremot Niklas va lite sliten dagen efter, men så ska de va! Hur var eran midsommar?

Likes

Comments

Gårdagen va väldigt bra, fiske och käk me bra människor, så de ska va<3

Likes

Comments

Bästa helgen på länge me bästa människorna <3

Likes

Comments

Äntligen förändring på mitt tråkiga hår! Har under en längre tid mått dåligt me hormonerna och i och me de, så har även mitt hår tagit stryk, de har så mycket med hur man mår i kroppen så ser man de på hår och hud jätte tydligt. Har nu äntligen bytt tillbaka till frisör linjen så nu ska jag köpa hem en massa färg och produkter, genom skolan får vi jätte mycket rabatt på vissa butiker, så bra!! Men ni ska få en bättre bild sen när de är stylat 🌟 (håret ser jätte risigt ut, men blir sådär när ja fönar de och jag har ett väldigt lockigt hår och jag fönar väääldigt sällan då det sliter otroligt mycket!)

Likes

Comments