Header

Midsommarbesökare väldigt mysigt, dagen började hos Niklas med lunch, 5 kamp och middag och sen drog vi vidare hem till Niklas bror som bor bara 1 kilometer knappt bort från där Niklas bor, hur Najs??? Även där var vi med på 5 kamp och det var hur kul som helst! Det blev hem gång vid ca 03.30, det blev en lugn midsommar men nåt glas blev det eftersom jag ska ta de lungt med hormonerna, så skönt att vakna upp sen o inte må dåligt, man var väll lite lullig under kvällens gång men inte mer än så blev det inte, var nykter när vi gick hem, men däremot Niklas va lite sliten dagen efter, men så ska de va! Hur var eran midsommar?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen va väldigt bra, fiske och käk me bra människor, så de ska va<3

Likes

Comments

Bästa helgen på länge me bästa människorna <3

Likes

Comments

Äntligen förändring på mitt tråkiga hår! Har under en längre tid mått dåligt me hormonerna och i och me de, så har även mitt hår tagit stryk, de har så mycket med hur man mår i kroppen så ser man de på hår och hud jätte tydligt. Har nu äntligen bytt tillbaka till frisör linjen så nu ska jag köpa hem en massa färg och produkter, genom skolan får vi jätte mycket rabatt på vissa butiker, så bra!! Men ni ska få en bättre bild sen när de är stylat 🌟 (håret ser jätte risigt ut, men blir sådär när ja fönar de och jag har ett väldigt lockigt hår och jag fönar väääldigt sällan då det sliter otroligt mycket!)

Likes

Comments

Va inne på sephora i helgen och köpte mig lite nytt i smink väg, det är mitt andra stora intresse, älskar smink så ja nästan får ont i hjärtat haha! Men de va länge sen hörrni, förstår att vissa inte tittar in här lika ofta längre men får ju bara skylla mig själv helt enkelt, men livet har som sagt kommit mellan, men hur är de med er? Men mig är det bra, ikväll blir de grillat på nya grillen, och sen blir de ut en sväng och träffa vänner i de fina vädret ☀️

Likes

Comments

Riktig mysig dag igår, god mat,bra sällskap, kanske mår som man förtjänar idag också men vad gör det! Hur var eran dag igår? 🌟

Likes

Comments

Behöver en ny hjälm då jag upplever att jag fått större huvud på nåt vänster?! Så jag är jätte intresserad av en Charles Owen Ayr8 eller en vanlig charles owen hjälm, vi får se hur det blir med den saken ;-) Älskar denna läder hjälmen, så snygg!!

Likes

Comments