Förra veckan fick jag prova en ny sak på Ica. Jag fick prova att grilla kyckling och revben. Jag tyckte att det var lättare än vad jag hade trott och jag tyckte det gick bra för att vara första gången.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan när jag var på Ica så fick jag mest göra smörgåstårtor och landgångar. Det var första gången jag gjorde landgångar och det var därför att vi inte har fått några sådana beställningar innan. Men den här gången fick vi en beställning på 138 landgångar. Det tog lång tid att göra alla men vi var tre stycken som hjälptes åt så det gick ändå bra.

Likes

Comments

Nu har jag vart på Ica ganska länge. Så man har börjat få in rutinerna på vad man ska göra och jag tycker det går bra och de jag jobbar med tycker också det. Den här veckan så har det börjat en ny i charken men jag har inte träffat den än därför att jag bara är där torsdagar och fredagar. Så det blir spännande.

Likes

Comments

Förra veckan när jag var på ICA så hade de börjat göra egen potatissallad och ha smörgåstårtor som man kunde köpa utan att beställa. Så det jag fick göra förra veckan på Ica var att jag fick lägga i potatissalladen i burkar och sedan ta ut den i affären. Annars så fick jag göra det som jag brukar så som att göra smörgåstårtor och packa upp varor.

Likes

Comments

Nu så var det ett tag sedan jag bloggade.🐣det beror på att jag har haft påsklov och därför inte haft någon APL då. Nu så ska jag har APL igen torsdag, fredag och det ska bli roligt. Både att träffa personalen och fixa i affären.😀

Likes

Comments

Förra veckan gick som vanligt bra. Jag fick packa upp varor men jag fick också göra smörgåstårtor och räksmörgåsar helt själv. Och både jag och dem som jobbar i charken tyckte dem blev bra. Sen så fick jag veta att en som jobbar i charken med mig ska sluta vilket var väldigt tråkigt för hon har jobbat på den avdelningen längst och kan allting.

Likes

Comments

Förra veckan i torsdags var det lite annorlunda för då så skulle dem flytta på en del varor. Jag fick inte hjälpa till att flytta varorna men jag fick packa upp de nya varorna. Det tog lite längre tid att packa upp de nya varorna för att de flyttade om men jag tyckte det gick bra iallafall och min handledare och en annan som är på charkavdelningen tyckte också det gick bra för mig.

Likes

Comments

Nu har jag vart på Ica ett tag och det jag har fått göra hittills är att jag har fått packa upp varor. Jag har också fått göra smörgåstårtor och andra saker som tillhör charkavdelningen som att göra olika provsmaker som t.ex.ost och kex. Jag har också hjälp kunderna när de undrar över något.

Det jag har fått göra hittills tycker jag går bra och jag frågar om jag inte förstår någonting. Och personalen är trevlig och hjälpsamma.

Likes

Comments

Det jag har märkt är att det är viktigt att man tänker på ergonomin när man är på ett sådant ställe som ICA. För att när man packar upp kartonger så är kartongerna ibland väldigt tunga och då är det viktigt att tänka på ergonomin. Det man ska göra när man lyfter tunga kartonger är att man ska lyfta med benen och med rak rygg, då minskar risken för ryggskador. Om man inte tänker på ergonomin och istället lyfter med ryggen så kan det leda till att man skadar ryggen.

Likes

Comments

Nu så har jag haft APL på ICA i 4 dagar😀. Jag har varit på charkavdelningen och det har varit roligt men lite kallt. Det jag har fått göra är att packa upp varor, ställa i ordning i hyllorna (fronta), ta bort gamla varor från hyllorna och prissänkta sådana varor som snart går ut. Jag har också fått fixa i ordning i salladsbaren, göra smakprover (ost och kex), göra revbensspjäll, smörgåstårtor (rörorna,lägga ihop dem). Jag har också fått plasta in olika saker som smörgåstårtor och burkar och sedan har jag tagit på etiketter så man ska veta vad det är som man har plastat in. Tillsist så fick jag diska och det tyckte jag vad det tråkigaste🙁men det är sådant som måste göras.

Likes

Comments