IMG_5735IMG_5733

Fyndade en klocka på River Island i London.

 

Likes

Comments

26341

Jumpsuit – MANGO / Skor – BIKBOK

Hej kompisar! Jag köpte mig en jumpsuit idag. Den hände där på galgen alldeles för gorgeous för att motstå, så jag slog till. Ska ha den ikväll då jag snart ska börja åka mot Antons tjugoårsfest. Hoppas ni ha en fin lördag!

 

Likes

Comments

IMG_5683IMG_5688

Herregud vad min mamma skämmer bort mig ibland. Hade varit och kollat på dessa ljuslyktor innan och tycker som är sjukt fina! Passar väldigt bra in i mitt rum. Igår fick jag dem som en tidig studentpresent eller en morot för att orka slutspurten. Kanske även ett litet pris för att jag vann årets bildspel med mitt arbete Mitt Stockholm i skolans Vevaxgrej haha, vet faktiskt inte vad det är ens… men roligt iallafall. 

 

Likes

Comments

3
Isabelle och Julia blåser såpbubblor idag i Edsbergsparken.

1
Sara och Elinor spelar sumo-fotboll.

4
RIF-tjejerna badar i poolen.

2
Jag, hej hej!

5
Matilda rockar vollybollturneringen.

 

Likes

Comments

IMG_4922IMG_4950IMG_4923IMG_4948

Den 20onde maj är en speciell dag hos familjen Lundqvist. Framförallt eftersom det är Fannys födelsedag, men också för att det är mamma och pappas bröllopsdag och min namnsdag! Man undrar ju om det är riggat eller en slump… Hur som helst fick jag dessa fina örhängen och ring av mamma i namnsdagspresent (lol). Superduperfina! Från Lily and Rose!

 

Likes

Comments

IMG_4470IMG_4473

Idag är det andra dagen på min och min familjs detox. Dvs att vi äter vegetariskt, kolhydratfritt och mejerifritt i fem dagar. Och dricker grönt te och citronvatten trills vi storknar. Känns ganska töntigt att detoxa och bara äta råvaror men min läkare rekomenderade mig det så jag får väl testa! Än så länge går det bra, fast jag mestadels bara tänker på pannkakor och carbonara… På lördag ska jag fira med allt sånt. 
 

Likes

Comments

hej1hej2hej3

I söndags fyllde Ellen 19 år så i lördags åt vi alla tjejerna middag på Ciao Ciao för att fira. De har så otroligt god mat där, jag åt en GI-pizza med massa ostar, pinjenötter och honung. Efter middagen gick vi till The Office och drack vin innan vi gick till Café Opera och dansade. 
 

Likes

Comments

IMG_4391IMG_4394IMG_4401IMG_4397

Hittade mina studentskor här om dagen, från Aldo på Zalando.
Fick den finaste av blombuketter av mamma också som grattis till körkortet.
 

Likes

Comments