Gokväll!

Hoppas ni alla ha en bra fredagkväll hittills ☺️
Idag har jag hunnit med en del. Hämtat mina glasögon, sån befrielse att äntligen kunna se igen eller se gör jag men fruktansvärt suddigt på långt håll.
Städat lite.
Slagit in Moas present för vi ska fira henne imorgon mosters stora flicka❤️
Beställt nya plåster( känner att jag inte behöver några julklappar i år eller nästa år för det räcker med att jag få hjälp med att pröjsa plåstrerna😜) nu jävlar ska kroppen bli av med dom båda förgiftningarna som jag har. Men börja inse att jag måste få tummen ur röven och börja äta nyttigare och sluta äta nudlar 🙈 Varför ska jag vara så äckligt barnslig är livrädd för att prova nya saker ( skyller på min ADHD o Aspbergers😒)

I måndags tog jag bort fyra leverfläckar var av två av dom var det förändringar i men så himla skönt att bli av med dom framför allt den som satt bredvid boobisen så nu kan jag äntligen börja planera min under the breast tatuering 🙊🙈

Nu ska jag leta igenom garderoben för att se vad jag kan ha på mig imorgon puss puss 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!! Har varit vaken sen kl 6 rätt skönt faktiskt! Ska käka lite frukost nu innan jag ska fixa mig och gå till jobbet!
Jag jobbar bara tre timmar så efter jobbet ska jag fixa nya glasögon. Jag har haft dom i 3 månader och igår fick jag en surprise när jag vaknade med att dom var totalt sönder tuggade. Gissa på att Mimer iaf har haft roligt under den natten 😂

Efter jag har beställt nya glasögon ska jag hämta ett paket 👏 sen ska jag hem och stor städa min lägenhet för det ser ut som någon har kastat in en bomb och stängt dörren 🙈 jag är ju knappt i min lägenhet🙈 men känner att jag vill ha det städat så jag slipper få ångest varje gång jag öppna dörren typ 😒

Vart till bettfysiologen i onsdags jag har ingen smärta och ingen inflammation i käken längre så hon kan inte göra så mycket mer än att skicka mig till käkkirurgiska kliniken i Jönköping för vidare utredning om jag måste in och operera.
På MR röntgen så syntes det att mina diskar i käken ligger fel och vad jag fattar det som att jag oxå har broskbildning kan har fel men ja inte konstigt min käke låser sig eller att det knastrar. Så vi få se vad kirurgen säger när jag väl kommer dit det är inte säkert att jag kommer dit i år men vi kan hoppas iaf.. livet med EDS ÄR INTE SÅ JÄVLA ROLIGT.. men så länge jag slipper har ont så är jag glad!

Hoppas ni alla få en bra dag! HAPPY FRIDAY🎉😘

Likes

Comments

Heej på er!

Tänkte att berätta en rolig sak 🙈

JAG HAR INGEN SMÄRTA🙀🙀🙀🙀👏👏

Jag har ätit smärtstillande mediciner i 2 år och jag är 22 år. En 22 åring som har hela livet framför sig ska inte äta kemiska mediciner eller ingen ska trycka i sig det, för kemiska mediciner förstör kroppen. Det kan gå så långt så man kanske inte kan få barn, visa organ sluta fungera..

Jag lever med kronisk smärta men har aldrig tänkt på att prova naturmedicin för jag har bara tänkt att jag vill få bort smärtan så då trycker jag i mig kemisk medicin istället.

För några veckor sen var jag nere i Köpenhamn med mamma och hennes väninna och träffade en alternativläkare och HERREGUD säger jag bara 🙀

Efter träffen med läkaren så beställde jag hem en massa plåster inte billigt men hjälper det så är det värt sitt pris!

Jag hade 9-10 plåster på olika punkter på kroppen och jag har aldrig slappnat av så mycket som jag gjorde när han satt på alla plåster och det bästa av allt smärta försvann (för er som inte lever med kronisk smärta kan inte förstå vilken känsla och hur skönt det var att inte ha ont)

Plåstrena jag fick på kroppen innehåller bara naturämnen. Så inget farligt.

Kroppen har gått igenom en utrensning eller "detox" som det också kallas för.

Jag har haft väldigt väldigt ont i min höft i flera veckor och ingen smärtstillande har funkat "suck" men jag fick order om att sätta 2 plåster på en punkt mitt på höften (svårt att förklara) efter några minuter så försvann den smärtan helt och har varit smärtfri i några veckor och är fortfarande smärtfri. ASSÅ JAG MÅR SÅ BRA. Har så mycket energi för innan har jag inte haft någon energi för smärtan tog allt. Folk ser skillnad på mig dom ser att jag mår bra.

Jag måste fortfarande tänka mig för eftersom jag lever med EDS.

Men visst jag ska inte vara för positiv för detta kanske inte funkar längre om kanske 1-2 månader eller om 1 år.

Likes

Comments

Heej på er! Tänkte att det var dags att börja blogga igen. Det har hänt så mycket och ja det kan vara skönt att få skriva av sig också.

Tänkte börja med att skriva lite vem jag är!

Jag heter då Karolina är 22 år och bor i Smålands djupa skogar, Jag är en glad och sprallig brud. Älskar hårdrock/metal, det bästa jag vet är att reta grannarna med Rammstein på högsta volym MOHAHA🙈🤘🏼 För dom retar mig med Justin bäver, Håkan gnällström och annan skitmusik som jag avskyr 😷😂 Jag älskar att sjunga🎙 och fotografera📸

Jag fick tre olika diagnoser under 7 månader, det var för 2 årsedan
Dvs jag har ADHD, Asperger och Ehlers danlos syndrom. Tre helt underbara diagnoser som jag äntligen fick bekräftat och bevisat att jag är inte dum i huvudet eller psykiskt störd. Det bästa av allt var när jag fick min ADHD medicin jag blev en människa och jag slutade vara ett monster😂
Jag tog ADHD och Aspergers diagnoserna som en klackspark dom var inte lika jobbiga att bearbeta som EDS var/är.
Okey dagen efter jag hade fått mina två diagnoser så gick jag till en läkare för att få hjälp med min onda handled och prata om adhd medicin men där trodde jag fel😜 Jag och min kära mor kom ut från läkaren i chocktillstånd, jag hade fått en preliminärbedömning om att jag har en Ehlers danlos syndrom. Jag fick ta av mig på överkroppen och han kände och klämde och böjde på mina leder och ville att jag skulle göra vissa rörelse etc. Sen när han var klar och hade ställt frågor till både mamma och mig så säger han utan förvarning typ så "Jag ska skriva en remiss till Västervik för du ska träffa en specialistläkare vid namn Hani Hattar för du har förmodligen något som heter Ehlers danlos syndrom" Det första som jag tänkte på och höll för mig själv var " Är jag döende, kommer jag dö, är detta farligt " jag trodde han läste mina tankar för han sa " detta är inget farligt och du är inte döende"
När jag kom hem så började jag direkt med att söka på EDS och började läsa och jag började gråta för mycket stämde in och jag fick en förklaring på varför jag har ont i mina leder och varför knäet hoppade urled och höften la sig fel och massa annat.
I Oktober så åkte mamma och jag till Västervik och mamma fick också en förklaring på varför hon har ont.
Jag fick diagnosen Ehlers danlos syndrom den klassiska typen och hypermobilitet. Kommer att berätta mer om EDS-en i ett annat inlägg.

Pågrund av att det blev för mycket med allt så blev min smärta i kroppen ännu värre och höften började strula och lägga sig fel eller hoppar urled helt och hållet (typ världens skönaste smärta NOT!!!) Tack vare EDS-en så blev jag sjukskriven. Men nu har jag börjat jobba några dagar/timmar på Erikshjälpen som finns här i ljungby där jag bor. Jag trivs jättebra.

Okey nu blev det ett ganska långt inlägg.. 🙈

Likes

Comments