Hej!
Vill be så hemskt mycket om ursäkt för ett långt uppehåll. Det blev fullt upp med graviditeten. Men nu så är lilla Marcel äntligen här med oss. Han föddes på söndagen den 30 juli kl 11:46. Hela 3226 gram och 50 cm lång. Det blev en väldigt jobbig förlossning. Men det tänkte jag berätta om i ett separat inlägg som en förlossnings historia. Nu ska jag passa på att sova lite, men blir ett långt inlägg imorgon, om bland annat förlossningen. Så håll ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en jobbig idag. Vaknade tidigt på morgonen. Hade ändå svårt att gå upp då jag har fått väldigt svårt att sova den sista tiden. Åkte till barnmorskan på kontroll. Där tog hon ett ultraljud mätte magen osv. Visade sig att min mage var tydligen lite liten, så att det blev direkt en remiss till sjukhuset. Jag fick tid direkt idag. Så Lukasz kom hem från jobbet så åkte vi dit. Där gjorde dem ultraljud vilket visade att lillen väger tydligen lite för lite. Han väger ungefär 2600 gram. Dem gjorde sedan CTG, kände och klämde på magen. Allting är bra och lillen mår bra. Det att han väger som han väger beror tydligen på att dem flesta i min familj har vägt rätt så lite, jag också. För att ingenting tyder på att någonting är dåligt. Man blir ju uppskrämd rätt så rejält ändå. Jag känner mig lugnare nu, när allting är som det borde ändå. Nu är det 4 dagar kvar till bf! Jag kan inte vänta längre. Vill ha lilla pojken här med oss redan. ❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag var dagen i full gång. Vi åkte nämligen till Västerås tillsammans med min mamma. Vi åkte och åt på KFC som öppnade där här om dagen. Riktigt grymt, synd bara att så långt bort. Vi passade på att åka runt lite i affärer. Köpte egentligen ingenting speciellt. En ny tvättkorg och jag köpte schampo och balsam från bed head. Får se om den är bra. Vi åkte förbi sedan till Enköping, åt glass där på torget. Men det började regna väldigt mycket så vi åkte där ifrån. Satt sedan hos mamma och fikade lite där hos dem. Just nu sitter vi hemma och vilar efter äventyr.
Nu är det 8 dagar kvar till bf. 😊

Likes

Comments

Hej!
Idag är det fredag vilket för vissa är väldigt skönt. För mig spelar det ingen roll alls just nu när jag inte jobbar, haha. Nu är det bara 10 dagar kvar tills bf. Jag längtar så!
Idag passade jag på att stor städa lite hemma. Känns som att jag stor städar i snitt två eller tre gånger i veckan.
Inte för att det är smutsigt, stökigt eller så, utan jag är så pass uttråkad.
Vi åkte även och handlade lite idag. Var på dollar store också. Jag gillar verkligen den affären. Känns som att det finns allt nödvändigt och onödigt där. Men ändå bra. Idag fick vi äntligen tillbaka vara router från internet som varit på lagning i två månader, fast det skulle ta max tio dagar.....
Åkte sedan och åt i gallerian. Blev lite onyttigt idag.
Nu ska jag sova, ska upp tidigare imorgon än vanligt. God natt :)

Likes

Comments

Hej.
Idag började dagen för mig runt kl 9 på morgonen. Som vanligt blev det frukost och dusch. Var i väg och skickade ett paket till Polen.
Blev lite spontant igår och bokade tid hos frisören och åkte dit idag. Det behövdes verkligen för mig att färga utväxten. Var väl tre eller fyra månader sen sist. Utväxten blev dock lite mörkare än resten av håret. Eller ja, ner till är det lite mörkare blond och ljusare upp till. Får jämna ut det till nästa gång.
Passade även på att ta hand om mig lite extra mycket idag. Fixade och noppade mina ögonbryn, gjorde ansiktsmask och body skrub. Sen lite vanligt som body lation och så.
Kändes verkligen som att det behövdes med det lilla extra för mig själv. Nu ligger jag ner bäddad i sängen tillsammans med Lukasz och tittar på serie. Kommer säkert somna snart. God natt :)

Likes

Comments

Hej!
Får bli ett sent natt inlägg idag.
Tänkte berätta lite om helgen. I lördags så hände det inte mycket alls, Lukasz jobbade och jag träffade mamma och vi åkte och handlade tillsammans.
Idag har vi varit på middag hemma hos mamma. Blev väldigt god mat som bland annat, ungs bakade potatis, kyckling, sallader och annat gott. Till efterrätt blev det jordgubbstårta.
Rätt så tråkig helg ändå. Har inte heller varit så fint väder idag så man kunde inte direkt hitta på någon utomhus.
Lillen i magen är iallafall väldigt livlig idag. Nu är det nedräkning som gäller. Inte långt kvar nu.
Nu ska jag lägga mig och försöka sova lite. Godnatt :)

Likes

Comments

Hej!
Idag började dagen rätt så tidigt, då jag hade tid hos barnmorskan kl halv tio. Det blev att kliva upp, duscha äta frukost, fixa sig och åka dit helt enkelt. Barnmorskan mätte magen, kollade hur lilla killen låg. Han blev galen när hon skulle ta på honom, känna hur han ligger. Började knuffas direkt. Allt ligger bra till och lillen ligger med huvudet neråt som han borde. Passade på att åka förbi en vän på vägen hem. Satt och pratade en stund.

På eftermiddagen när Lukasz kom hem från jobbet åkte vi och handlade lite mat osv. Passade även på att kolla lite i gallerian. Det blev ett par nya skor för min del. Blev inte så mycket annars, satt hemma och tog det allmänt lugnt.

Nu så ska jag ta en dusch och lägga mig och mysa i sängen. :)

Likes

Comments

Hej !

Detta är då mitt första inlägg, tänkte berätta lite vem jag är osv. Mitt namn är Karolina och jag är 20 år gammal. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo och våra två katter. Vi väntar även på en bebis som är beräknad att komma runt den 24 juli.

Lite om vem jag är. Jag kommer från Polen, men har för den mesta tiden i mitt liv bott i Sverige. För övrigt jobbar jag på en restaurang. Jag har ett väldigt stort intresse för bilar. Och då är det allt möjligt när det gäller bilar, att meka med bilar, bil rekond osv.

På bloggen kommer jag väl mest skriva om min vardag, lägga upp bilder på det som händer. En helt vanlig vardags blogg helt enkelt.

Hoppas då att ni kommer att trivas här med mig!

Likes

Comments