View tracker
View tracker

Nu är hon äntligen här! Våran "lilla" skatt!

Jag kan inte förstå att jag nu är MAMMA och kommer att vara det resten av mitt liv, jag reagerar fortfarande på när någon säger "Mamma Karro" eller frågar hur det känns att vara mamma. Jag känner mig inte som en mamma? samtidigt som jag är en mamma? Kenny tycker att jag redan är en "hönsmamma" men det är klart, man är ju rädd om det dyrbaraste man har.

Hon har nu fått ett namn, i nio månader hette hon Eliora, men det slutade med Freja. Våran lilla härskarinna!

Förlossningen gick bra (Mer om allt det senare), så  häftigt hur det går till, vad vi kvinnor kan, riktiga hjältar med superkrafter är vi!

Vikt :4295 gram

Längd: 53 cm

första dagarna gick hon ner till 4000 gram (det är vanligt att dom går ner första dagarna), nu är hon 3 veckor och 2 dagar gammal och väger över 4700 gram, vilket känns jätteskönt, för då vet vi att amningen fungerar som den ska.

Likes

Comments

View tracker

​Vi har gått in i vecka 39. Med andra ord så är hon nästa vecka beräknad att komma. Det känns helt galet! Tänk att snart är du verkligen här, här utanför med oss! Jag längtar efter dig så att jag spricker! lilla hjärtat!  

Likes

Comments

Jag är fortfarande chockad över denna dag, jag hade ingen aning och blev så överraskad man bara kunde bli. Mina fina tjejer, ni är helt fantastiska allihopa, vad jag tycker om er! Självklart ni som inte var där också, ni är alla lika fina. Att ha alla er med mig genom denna resa känns både tryggt och bra! Ni är bäst!

Tack för allt ni har pysslat med och alla fina presenter, finner inga ord för er. 

vad har jag gjort för att förtjäna er? puss på er! 

Likes

Comments

​Min faster och pappa var och hälsade på min andra faster på Ibiza förra veckan. 

Dessa skickade dom med pappa hem, så otroligt coola och söta! Gud vad jag längtar efter lillan ännu mera nu! 

Likes

Comments

​Nu är vi i vecka 35 och vi håller på att längtar ihjäl oss! Kom ut nuuu! 

Jag har börjat att packa ner lite i BB-väskan, vad svårt det är... Helst med storlekar, vilken storlek ska man ha med sig? Hon kanske är liten? eller hon kanske är stor?  Hur mycket av allt? För mycket, för lite?  

Jag kan inte sluta att kolla på alla kläder, dom är så otroligt söta och tanken på att det kommer komma ut en mini av oss känns så overkligt men häftigt. Vi kommer att bli en egen liten familj, så häftigt!  

Likes

Comments