Supershoppingen är igång!!
Ikväll ska jag och Jesper ut och äta och gå på bio.
Datenight ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var jag befinner mig på fredagskvällar? I isahallen haha =) Körde som en dåre dit efter jobbet så hann se sista perioden i alla fall. VINST idag, så roligt!!

Likes

Comments

En fika på Hannas jobb, en runda på stan och nu tacokväll hos Hanna med tjejerna. Tagit vara på den här dagen till fullo ✨

I helgen kör vi kupongrace på Tuna, kom in och handla!!! =)

Likes

Comments

God morgon från någon som sov väldigt länge idag!
Har precis ätit frukost, säkert suttit över en timme och bara myst. Vädret är som det utlovades och jag ska möta upp Frida i stan lite senare! Mot kvällen ska vi möta upp tjejerna och sedan äta tacos hos Hanna 🙌🏽

Likes

Comments

Alltså vilken höstdag!! Har varit helt magiskt ute ju. Jag jobbade endast tre timmar på förmiddagen så kunde sen ta vara på det underbara vädret. Köpte mat med mig till mormor och sen drack vi kaffe på hennes balkong, kändes typ som vår! Gick sen en promenad med Melker innan jag åkte hem. När hösten är såhär slår det inte mycket annat. Har blivit lite av min favoritårstid faktiskt, synd att det inte varar så länge bara.. Imorgon är jag ledig och det ska bli väldigt skönt. Faktiskt så är jag bara ledig en dag denna vecka så gäller att ta vara på den! Såg precis att det ska vara strålande sol imorgon med, yeeey!!

Likes

Comments

Trots att jag sov nästan hela dagen igår och sov till elva idag är jag fortfarande en aning sliten haha! Så skönt att nu vara hemma efter jobbet och bara mysa i soffan.

Likes

Comments

Vart ska jag börja, helgen har verkligen varit magisk! Vi började lördagen med lagaktiviteter. Vi fick inget mer än tips på klädsel och en samlingsplats. Det visade sig att vi blev uppdelade i lag som skulle göra olika utmaningar för att samla poäng. Vi skulle skicka in bilder och filmer till tränarna vid varje grej och allt gick på tid. Runt genom hela stan körde vi som galningar och det var så jäkla kul! Vi avslutade lördagsförmiddagen med grillning i Skjulsta =)

Jag sov ett par timmar när jag kom hem och sedan svirade jag om för börja kvällen hos Hanna! Vi beställde pizza, lyssnade på tal och drack några glas innan flera bilar hämtade oss för att åka till Kvicksund där herrarna var. Blev en väldigt lyckad kväll! Tal där med, prisutdelningar, massa dans och skratt. Vi tog sedan taxi allihopa in till stan för att avsluta kvällen på Gränden!

Tack för detta fantastiska år tjejer🖤

Likes

Comments