Första veckan efter min semester åkte jag med familjen till Tylösand. Där väntade resten av gänget!
Aldrig varit där förut, men så glad över att jag ordnade så jag kunde åka med några dagar. Det var så himla mysigt! Stugorna, havet, sällskapet - allt var perfekt. Där hade man kunnat bott hela sommaren, utan tvekan. Vi grillade, fiskade krabbor, drack alldeles för mycket semesterbubbel, var på afterbeach, gick promenader, satt och pratade hela kvällarna och bara njöt.

På onsdagskvällen hade vi sån otrolig tur med vädret samtidigt som vi satt i sanddynerna och lyssnade på Magnus Uggla som spelade live. I solnedgången satt vi, ja ni hör ju själva! Han avslutade hela konserten med Jag och min far. 

Det var en helt magisk kväll.


Bara MÅSTE tillbaka nästa sommar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Beställde hem dessa häromdagen! Kom på att jag skulle vilja ha ett par att jobba i nu när det blir höst och förmodligen massa regn. Supersnyggt till slitna jeans!

Dom kommer självklart från Scorett =)

http://www.scorett.se/dam 

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag! Är så glad över att hon kom in i mitt liv för så många år sen och fortfarande står kvar vid min sida. Vi kommer alltid ha varann, det vet man även fast man inte hinner ses så ofta.
Så grattis på födelsedagen världens bästa tjej!

Det finns ingen som du. 

Likes

Comments


Väldigt mycket jobb just nu och inte mycket annat hinns med i livet. Nästa vecka blir roligare, lovar!

Likes

Comments


Blev en tripp till Västerås med Frida ikväll! Självklart var en matta jag ville ha slut på Ikea förra veckan när jag var där, så den fick det bli idag! Avslutade med burgare i hamnen. Sån fin sommarkväll.

Likes

Comments


Var ju bara tvungen att klicka hem detta set imorse så fort det kom ut! Var inte tillräckligt snabb förra gången så nu fick det bli ett, fast i blått!! Lite tur ska man väl ha för såg nu ikväll att det det blå var slut, fanns endast rosa kvar =)
Hoppas verkligen att det är och sitter lika fint som det ser ut!

Likes

Comments


Hämtade ut kameran idag. Äntligen kan man börja ta fina bilder!! =) 

Likes

Comments