Igår tog vi båten till grannön Skopelos. Ön var så himla vacker och känns aningen mer pittoresk än Skiathos. Nu förstår jag varför amerikanerna valde att spela in Mamma Mia filmen just här.

Vi stannade med båten för några badstopp och seglade förbi flera av öns vackra stränder och badvikar. Kolla bara in detta hotell och deras privatstrand liksom.

Det var molnigt hela förmiddagen men på eftermiddagen när det sprack upp tvingade jag min pojkvän knäppa två snabba på mig.

Hans fotoskills är ju si sådära, men jag syns någorlunda bra på dessa bilder. Ibland när jag ber honom knäppa några bilder på mig och senare går igenom dem undrar jag vad fan han egentligen fokuserat på, mig eller trädet i bakgrunden...

När vi seglade hem passade jag på att ta bilder på Skiathos stad från andra sidan. Visst är det vackert? Där hänger vi varenda kväll.

Jag är så lycklig här på Medelhavet och att jag har börjat skriva igen! Känns så himla kul att samla dessa fina stunder jag får uppleva i min blogg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varje morgon när vi vaknar sätter vi oss på våran balkong och äter grekisk yoghurt med valnötter och honung. Därefter kliver vi på moppen och kör till en ny strand. Det finns över 60 stränder att välja bland här på ön, så utbudet är stort.

Dagen spenderade vi på Vromolimnos. Vattnet är så klart där.

På stranden finns det två restauranger med utsikt över havet. Vi satte oss på Porto Paradiso Beach Bar. Jag beställde in bläckfisk och en grekisk sallad och till det drack jag Sprite.

Likes

Comments

Nu har vi landat på Skiathos. Igår var vi på Mystiq beach club som är en av mina favorit stränder här på ön. God mat och bra drinkar och skön lounge musik i bakgrunden. 

Vi har ätit så god mat inne i Skiathos stad men tänkte samla alla mat tips i ett inlägg när jag kommer hem. 

Likes

Comments

God morgon alla vakna! Klockan ringde 4.00 imorse och strax därefter tog vi bilen från Malmö till Göteborg. Nu sitter vi på Joe & The Juice på Landvetter och ska snart boarda. 

Likes

Comments

Det här med hår är en hel vetenskap. I min dusch hittar man en mängd olika schampoo, inpackningar och masker men nu har jag införskaffat mig lite nytt. Kevin Murphy är ett märke som jag alltid återkommer till.

Deras produkter innehåller silikoner men är sulfat och parabenfria. Vissa tycker det är skit och upplever att håret inte riktigt blir rent. Jag tycker deras produkter håller vad de lovar och har under alla år varit nöjd.

Det var ett tag sedan jag testade Angel serien och hoppades på att den skulle göra underverk. Jag upplevde aldrig någon wow effekt och kom underfund med att jag borde köpt deras Hydrate Me serie som innehåller massa fukt då mitt hår blivit väldigt torrt nu under sommaren. Detta schampoo och balsam kommer jag börja använda efter mitt frisörbesök när håret är fräscht och friskt igen.

En produkt jag däremot älskar nu är denna färgbomb ifrån Revlon. Mitt hår fick en gulaktig färg nu under sommaren och såg torrt ut. Efter en tvätt med denna berömde flera mitt hår. Det blir inte lika intensivt som en toning men den dämpar det gula och ger en fin glans. Håret såg genast mycket friskare ut. Denna färgbomb har räddat mitt hår i sommar!

Likes

Comments