Benjamin, han kommer från en släkt med lång tradition i nöjesbranschen. Han är son till förre dansaren, nuvarande restaurangägaren Emilio Ingrosso och artisten Pernilla Wahlgren av släkten Wahlgren från Småland. Benjamin har två äldre syskon, Oliver Wahlgren Ingrosso och Bianca Wahlgren Ingrosso. Han har också en yngre bror, Theo Wahlgren. När han var liten har han medverkat i många musikaler och framträdanden. Bland annat "Karlsson på taket".

Jag har sedan lång tillbaka varit ett stort fan av Benjamin. Han är otroligt duktig på det han gör. Han sjunger som en världsartist och det bara glänser om han när man ser han på scenen. I oktober 2015 släppte han sin första singel "Fall in Love" som han framförde i Nyhetsmorgon på TV4. Han har skivkontrakt med TEN Music Group.

Nästan alla hans låtar handlar om kärlek och förhållanden. Visar inte det att han har en urgullig personlighet? . Jag ser han som en "förebild". Han sjunger om att fightas tillsammans mot världens svek. Denna videon jag har länkat vill jag gärna att ni kollar på, det är min favorit låt och jag bara älskar budskapet.

https://www.youtube.com/watch?v=3bT35AZuq0k

Kram K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen finisar. Detta året har jag alltså slutat grundskolan, och tagit klivet ut till en stor och lärorik skola, Chapman. Tycker om min nya klass jättemycket, trivs och har hittat många nya vänner.

Men idag, när jag kollade igenom min mobil, så hittade jag dessa bilder. Från när jag och min gamla klass va på klassresa i Berlin. Det var våran sista grej tillsammans som klass innan vi alla började på olika skolor med nya mål.

Jag vill bara säga tack, till min gamla klass! Klassen var fram & tillbaka, ena dagen var alla vänner, andra dagen var vi osams. Men de gjorde oss till en stark klass. Jag tror inte jag såg någon på skolavslutningen som inte grät (kanske någon enstaka). Många tårar den dagen.
Men med dessa bilder vill jag visa hur otroligt kul man kan med ett gäng kompisar i en annan stad, i ett annat land!

Klassresan
(28/5-1/5) Vi åkte alltså 14h både buss och båt till Berlin, påvägen dit stannade vi på ett koncentrationsläger. Det var mycket känslor, vi fick veta massa hemska grejor som hänt där. Det var jobbigt att se allt som fanns kvar ifrån Andra världskriget:((
Sen när de var klart åkte vi till Hotellet. Hotellet var kanske inte det bästa, men ändå mysigt! Jag och några tjejer fick dela på en stor "lägenhet" som alla sa. Första kvällen gick jag och några tjejer ut och åt. Det var super mysigt.
Alltså under dessa dagarna har vi varit med om så mycket! Vi har varit på koncentrationslägret, flera köpcentrum,rundvandring & sett Berlins viktiga byggnader och plaster. Sist men inte minst, ett stort badland, Tropical Island. Det var som en jungel,varmt,, ungefär 27grader, palmer,sandstrand, luftballong. JA, det går faktiskt inte att beskriva känslan när man gick in där, på utsidan såg de ut som ett stort växthus, men på insidan var det ett paradis.

Precis så känner jag med min gamla klass, alla är unika och har sin roll. Alla har ett ba inre, det kanske är långt borta, men det finns där.
Nu ser jag framemot att komma närmare min nya klass, vi ska ju ändå gå 3 år tillsammans. Sen kommer studenten då vi ska springa ut på Chapmans trappa, då vi är redo för vuxenlivet. Men nu, så ska jag gå tillbaka och öva lite till matteprovet på fredag!

Kram K

Likes

Comments

Idag fyller denna underbara pinglan år. Vi har inte känt varandra så länge, men jag mår så bra vid din sida.

Jag kommer ihåg första skoldagen, då vi hamnade vid samma bord, och då vi vid bordet skulle lära känna varandra! Redan då tyckte jag att du va så snäll. Nu har jag lärt känna dig ännu bättre, och du är en super gullig och härlig person. Som bryr sig om alla och vill att alla ska må bra. Jag ser framemot en lång vänskap!

Så grattis igen världens bästa Thyra, hehe ja nu kan du säga sweet sixteen🎈💗💗

Kram K

Likes

Comments

Idag, idag är en sån dag som jag älskar, en sån dag som jag bara vill säga till mina nära och kära hur mycket dom faktiskt betyder för mig. Idag kände jag för att hylla mina storasystrar, ni är mina förebilder, även om vi inte pratar ofta vet vi att det alltid kommer vara vi, föralltid! Jag kan oftast vara den jobbiga lillasyster som snor kläder och er uppmärksamhet, men det är för att jag vill vara som er. Ni kämpar varje dag med jobb,barn och samtidigt så kämpar ni för era syskon och er familj. Ni ställer alltid upp för mig. Ni känner till mina bästa och sämsta sidor. Jag har alltid roligt med er och kan skratta så jag gråter.

Tack för att ni är ni, och att jag får ha er i mitt liv<3
Kram K

Likes

Comments

Hej igen finisar!
Nu tänkte jag lägga ut några bilder från förra fredag när jag och några tjejer i min nya klass bestämde oss för att ha en riktigt myskväll med ostbricka och "The notebook". Jag är jätte glad och trivs otroligt bra i min nya klass, (tänk att lilla jag nu börjat på gymnasiet), alla är med alla och det känns verkligen som att mina tre år på gymnasiet kommer bli toppenbra.
Godnatt, Kram K

Likes

Comments

Hej!
Äntligen har jag tagit tag i bloggen igen. Jag hade en för något år sedan, men jag uppdaterade inte så ofta och fick aldrig tid till att göra det så fint som jag ville. Nu ska jag verkligen försöka att uppdatera så ni får se vad jag gör på min vardag med vänner och familj!
Kram K

Likes

Comments