Header

Livet i Barcelona är bland de bästa jag varit med om. Jag fick bo där i ett knappt halvår 2015 och det skär i mitt hjärta när jag ser vad som har hänt på de gator jag vandrade fram och tillbaka varje dag. Vill skicka all min kärlek till Barcelona idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är helt kär i mina nya skor från Vagabond!

Hej! Vad tycker ni om silvriga skor? Jag är helt kär i mina nya spetsiga glansiga skor. Spanade in en hel del fina höstskor på stan, men slog till på dessa. Jag har b a a a r a a a, förutom klackarna i header(!), svarta skor så var dags att bryta mönster och inte vara 100% klassisk och praktisk som jag så gärna är annars!

Likes

Comments

Vardag

Vilken härlig helg!

Det var välbehövligt med en helg helt utan förbestämda planer, efter en ganska intensiv sommar. Det finns inget jag tycker om mer än att träffa människor och umgås med dem på olika härliga platser. Men, jag vet inte hur ni fungerar(?), men jag vill ibland ha helger som är väldigt oplanerade. När jag var yngre blev jag helt knäpp när jag "missade något", men jag tycker att jag börjar lära mig att uppskatta att bara vara ensam hemma en kväll ibland. Det kan ju verkligen vara så skönt då och då. Trots det blev jag glad när min J kom hem kl 9 i lördags, och joinade mig i film-soffan och inte kl 3. Det får jag erkänna! ;-)

I Fredags cyklade vi in mot stan för ett glas vin, jag och några tjejkompisar. Vi hamnade på Belloras takterass, Cielo. Den var mindre än jag hade tänkt mig, men riktigt bra stämning! Ganska hög musik och skön partystämning. Vi gick sedan vidare till Stora teatern för lite rosé under värmelampornas sken!

Hela Göteborg har kokat i helgen eftersom Way Out West festivalen varit tors - lörd. Det är en underbar grej med sensommar i Göteborg. Hela innerstaden e så festlig! Först är det Way Out West och veckan som kommer är det Kulturkalaset, som är lika med ( oftast!) spontana kvällar på stan, glada människor och härlig musik som spelas från olika hörn! Bra stämning helt enkelt. Man behöver inte ens delta för att uppskata den stämningen det ger staden! Är det inte pecis det man behöver när jobbveckorna börjar dra igång igen!

Bilderna ovan är från helgen! Buketten var till några underbara vänner som bjöd på födelsedagsfika.


Likes

Comments

Hola!
Med hösten insvepande över den svenska västkusten, semesterveckorna bakom mig och en spännande höst framför mig fick jag en känsla av nystart!

En saknad av en plattform där jag får utlopp för min kreativitet gjorde att jag startade denna blogg. Med hopp om att den kan fylla det där tomrummet med inspiration istället! Det vore grymt.

Jag tänker mig att bloggen kommer vara som en Daily Journal. Kanske kan man inspirera någon annan, kanske kan den vara medicin för min rastlöshet - let's go and see what's in it!

Enjoy!


Likes

Comments