Header

Hur kul är det inte att göra olika typer av tester? Jag ÄLSKAR det. Tror inte bara det är jag som kan tänka tillbaka på alla tester man gjorde i tidningar som Julia & Starlet ( är jag gammal när jag tänker på dessa tjejtidningar?) Ni vet; "Vilken killtyp passar dig bäst" eller " Är du och din bästa vän soulmates?". Haha!

Skämt å sidor. Jag kan tycka att test kan vara härliga även idag. Men kanske nu test av annan karaktär. Jag googlade nämligen idag "personlighetstest" och gjorde ett på Saco.se . Bilden ovan visar mitt resultat. Jag kan känna att det stämmer väldigt bra på mig - jag vet inte riktigt med definitionen "snillet" - jag älskar att nörda ner mig i olika ämnen som jag inte kan så mycket om - men "snille" kändes som ett ord jag inte kan identifiera mig med.

Det jag dock kände stämde väldigt bra är att jag är en "mix-person". Jag är ingen ren personlighet åt varken det fyrkantiga eller flummiga hållet. Det är något jag själv funderat mycket på och känner efter ( fler än detta testet då... ) att jag har fått bekräftat genom olika typer av personlighetstest.


Gillar ni också att göra sådana här test? Tycker ni att det brukar stämma? :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur perfekt är det inte - till vardags på kontoret/skolan - att kunna ha lite roligare vita skjortor? Jag gillar detta hur mycket som helst. Idag har jag haft en med fluffiga ärmar till bara jeans och festliga accessoarer som livar upp. Den vita skjortan är ju ändå så fruktansvärt praktisk och ett riktigt "jag vet inte vad jag ska ha på mig så jag tar denna"-plagg! Jag gillar ju inte för strikta ex.vis Oxford skjortor på mig själv så jättemycket, men mer blus-liknande skjortor som denna diggar jag!

Likes

Comments

Godmorning!

Måndag = ny jobbevecka! Känns väldigt kul. Jag har massor på agendan denna veckan. Utbildning, workshops och även rutinarbete som alla veckor. Känner mig väldigt taggad på utbildning & workshops. På fredag har jag redan planerat att åka till Malmö för att hälsa på bardomsvänner - så känns redan som veckan kommer springa fram!

Ville uppmärksamma trenden med feministiska tryck på t-shirt som jag gillar starkt! Ovan bilder är från Pinterest, här // här // här . Jag gillar mest den i mitten ( för den gamla reklamfilmen från Always är så fin!) Se nedan.

Likes

Comments

Koriander, chili, ingefära och tofu samt mycket mycket mer har jag pillat med idag och trodde mig få ihop en grymt god vietnamesisk soppa, men icke! Hade glömt att köpa några kryddor så blev en riktigt kass buljong. Slutade med att jag hällde av buljongen och det blev en mer torr variant, haha! Ja, det blev ok efter det i alla fall! Men - vilken miss att glömma tre av fem kryddor när jag handlade! Riktig fail...

Kan ha ett samband med att det blev ganska sen tjejmiddag igår, så jag var ganska trött i huvudet idag när jag handlade. Hade världens härligaste tjejkväll med Petra (@poppy) , Elin (@elinmaja ) och Linn! Ni vet en sån go kväll när man kan prata om allt mellan himmel och jord över en middag och ett glas vin! Älskade tjejer ✨⚡️

Älskar örhängena med rosa tofsar och pärlor! Har dem på mig nästan varje dag nu, till jobbet/fest. Dem gör mig så glad! Dem känns som en härlig detalj nu när höstmörkret smyger på sakta men säkert!

Nu har jag haft en lugn och skön söndag, väntar på att J ska komma hem från sin golfweekend i Helsingborg och ha en mysig söndagskväll med mig - sen är jag redo och taggad för en ny jobbvecka!

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! Vad är avkoppling för er? För mig kan avkoppling komma i form av en kaffe helt själv vid havet, med solglasögon på så man känner sig lite "privat" ... eller i form av en sax och en hög av utlästa tidningar - som jag får klippa bäst jag vill i. Och skapa någon slags moodboard. Eller att pilla med jord, frön och plantera om blommor på balkongen.

Likes

Comments

Livet i Barcelona är bland de bästa jag varit med om. Jag fick bo där i ett knappt halvår 2015 och det skär i mitt hjärta när jag ser vad som har hänt på de gator jag vandrade fram och tillbaka varje dag. Vill skicka all min kärlek till Barcelona idag!

Likes

Comments

Är helt kär i mina nya skor från Vagabond!

Hej! Vad tycker ni om silvriga skor? Jag är helt kär i mina nya spetsiga glansiga skor. Spanade in en hel del fina höstskor på stan, men slog till på dessa. Jag har b a a a r a a a, förutom klackarna i header(!), svarta skor så var dags att bryta mönster och inte vara 100% klassisk och praktisk som jag så gärna är annars!

Likes

Comments

Vardag

Vilken härlig helg!

Det var välbehövligt med en helg helt utan förbestämda planer, efter en ganska intensiv sommar. Det finns inget jag tycker om mer än att träffa människor och umgås med dem på olika härliga platser. Men, jag vet inte hur ni fungerar(?), men jag vill ibland ha helger som är väldigt oplanerade. När jag var yngre blev jag helt knäpp när jag "missade något", men jag tycker att jag börjar lära mig att uppskatta att bara vara ensam hemma en kväll ibland. Det kan ju verkligen vara så skönt då och då. Trots det blev jag glad när min J kom hem kl 9 i lördags, och joinade mig i film-soffan och inte kl 3. Det får jag erkänna! ;-)

I Fredags cyklade vi in mot stan för ett glas vin, jag och några tjejkompisar. Vi hamnade på Belloras takterass, Cielo. Den var mindre än jag hade tänkt mig, men riktigt bra stämning! Ganska hög musik och skön partystämning. Vi gick sedan vidare till Stora teatern för lite rosé under värmelampornas sken!

Hela Göteborg har kokat i helgen eftersom Way Out West festivalen varit tors - lörd. Det är en underbar grej med sensommar i Göteborg. Hela innerstaden e så festlig! Först är det Way Out West och veckan som kommer är det Kulturkalaset, som är lika med ( oftast!) spontana kvällar på stan, glada människor och härlig musik som spelas från olika hörn! Bra stämning helt enkelt. Man behöver inte ens delta för att uppskata den stämningen det ger staden! Är det inte pecis det man behöver när jobbveckorna börjar dra igång igen!

Bilderna ovan är från helgen! Buketten var till några underbara vänner som bjöd på födelsedagsfika.


Likes

Comments

Hola!
Med hösten insvepande över den svenska västkusten, semesterveckorna bakom mig och en spännande höst framför mig fick jag en känsla av nystart!

En saknad av en plattform där jag får utlopp för min kreativitet gjorde att jag startade denna blogg. Med hopp om att den kan fylla det där tomrummet med inspiration istället! Det vore grymt.

Jag tänker mig att bloggen kommer vara som en Daily Journal. Kanske kan man inspirera någon annan, kanske kan den vara medicin för min rastlöshet - let's go and see what's in it!

Enjoy!


Likes

Comments