GOD MORGON!!

Nu så sitter jag i soffan och ska snart gå till min buss och lyssnar på musik. Inatt så sov jag inte alls bra jag sov i 3h och är jätte trött så vet inte hur jag kommer att klara dagen. Idag är också en lång dag i skolan, min första lektion är bild och jag är klar med allt och den lektionen är liksom 2h lång.

Jag vet inte om det kommer komma ett blogg inlägg imorn för jag har skola och sen ska jag vara med min mormor och sova hos henne, det ska faktiskt bli väldigt roligt för jag brukar aldrig träffa henne. Sen på lördag så ska jag jobba och plugga men jag ska försöka blogga men kan inte lova något.

Ni får jätte gärna skriva frågor och tips på vad jag kan blogga om och vad som skulle vara roligt att få veta...skriv tips här nere eller så kan ni skicka på snapchat eller Instagram.

SNAP/INSTA: K.landenmark


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En lång dag som aldrig tar slut!

Det började med att jag vaknade av att klockan var 08:00 och fick världens panik. Jag sprang runt i mitt hus och sminka mig och det var så stressigt sen tappade jag bort min mobil och fick leta efter den som en galning och sen fick jag springa ner till bussen som gick 09:01 och när jag kom ner 08:55 så väntade jag på bussen och klockan gick och gick ingen buss kom så jag tog där och väntade, när klockan var 09:15 så kom bussen!! Men jag kom till skolan i tid iallafall.

Varför är det måndagar som är den värsta dagen?

Det som jag tycker är skönt är att jag har bara två lektioner och sen så slutar vi. Iallafall när jag kom hem så hände något som jag blev glad över. Jag gick på en promenad med min hund och sen så pluggade jag till mitt moppe körkort och nu så sitter jag och försöker att vara social och bloggar samtidigt!!

Mina sociala medier

Snap/Insta

K.landenmark

Likes

Comments

Hej alla!
Nu är det söndag och det känns som att helgen har tagit slut så fort! I fredags så var jag med min bestie och jag sov över hos henne och fick smaka min första kräfta inte så gott men jag dog inte. Sen I lördags så var jag hos henne på morgonen och då gjorde vi inte speciellt mycket! När jag åkte hem så skulle jag på födelsedagsfest men jag blev sjuk så jag stannade hemma!

Idag söndag!
Så har jag inte gjort speciellt mycket jag åkte och var barnvakt åt min gudson och sen så hjälpte jag mamma med våran båt och nu sitter jag i min soffa och pluggar inför moppekort, för snart så har jag prov och jag är så nervös inför det!!!
Helgerna går så fort och vecko dagarna går så sakta jag önska det var tvärtom!!!

Nu så ska jag plugga moppe teori och sen mysa och kanske måla mina naglar!

Hur har eran helg varit? Visst går helgen så fort?!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg!!! Är så trött på att ha så många läxor...men jag har dem bästa människorna som är där och får på så bra humör. Nu sitter jag i soffan med min hund brevis mig och kollar på youtube!! Idag så ska jag göra läxor och sen ska jag gå ner och träna för har inte tränat på jättelänge!!! Men imorrn så ska jag fixa mina naglar men kan inte bestämma vilken färg jag ska ha på dem och jag ska spela in en video till min youtube kanal.. Men nu ska jag fortsätta göra läxor!!!

Puss

Likes

Comments

GOD MORGON

Nu är det äntligen fredag och snart så ska jag till skolan och ha svenska men det är en rolig lärare och jag gillar svenska lektioner!! Men jag har fortfarande inga planer för helgen så jag tror att jag ska filma en video för min youtube kanal som jag precis startade...Men det värsta med varje fredag är att jag slutar 17:00 och kommer typ hem klockan 18.00 och sen är det bara att göra läxorna om jag har några annars är det bara att jag kollar på film... Ni som läser detta får ha en super bra fredag och helg!!!


sociala medier:

instagram: k.landenmark

snapchat: k.landenmark

Likes

Comments

SKOLAN

Nu är jag tillbaka!!

Jag har haft så mycket att göra men ska försöka uppdatera så mycket jag kan annars så kan ni alltid följa min Instagram (k.landenmark).

Nu sitter jag som vanligt och läser läxor och håller på att planera på vad jag ska göra i helgen och vad jag ska filma för videos! Jag gå i den bästa klassen som finns, alla som går i min klass gör mig på bra humör och får mig att skratta, btw man ska aldrig ge mig socker på morgonen för då skrattar jag åt allt, och då menar jag allt. Men nu ska jag fortsätta med mina läxor och planera vad man ska göra i helgen!!!

Puss och Kram

Likes

Comments