Uppdatering från Barcelona

Sitter på flygplatsen i Barcelona klockan är 03.53 och jag börjar bli riktigt trött. Åkte hemifrån 15.30 idag för att ta tåget 16.12 från centralen i Helsingborg men väl på tåget kommer vi på att Filip glömt sitt simkort hemma så vi hoppade av tåget för att hämta simkortet. Bra att vi valde att ta ett tidigare tåg eftersom att saker som detta kunde uppstå vilket det gjorde. Så vi tog tåget 17.12 istället men hade ändå gott om tid på oss. 

Väl på flygplatsen i Köpenhamn fanns det inget gott som vi kunde äta så köpte en korv... Ush, tycker verkligen inte om det men en halv gick det att trycka i sig. Har precis ätit en varm macka här på flygplatsen i Barcelona. 

Sedan hade Filip två kilos övervikt men efter att ha packat om så gick det bra att få in bagaget på flyget. Flygturen gick bra trotts att vi var försenade 30 min, typiskt Norwegian men som tur va flög vi in den tiden under resan. 

Om 2h kan vi börja checka in, och klockan 08.10 avgår planet och vi är framme i Gran Canaria 10.45, svensk tid blir det 11.45. Nu tänkte jag vila lite. 

Uppdaterar mer imorgon. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så nöjd

Hade sådan tur, blev att någon avbokade sin nageltid så jag fick en, perfekt innan resan. Blev så nöjd men min naglar. Blev ännu lyckligare när min nagelterapeut berättade att hon sålde Kylie Jenner läppstiften och jag hade en sådan tur. Hon hade ett kitt kvar med läppstift och läpp-penna så de köpte jag också sen blev det att springa ner på stan för att köpa en Anastasia Dip Brow då min har börjat ta slut och kände att det var bättre att köpa en innan resan. 

OBS! Glöm inte börja följa min nagelterapeut på Instagram: addi_dalmatin

Idag blir det att börja packa.

Likes

Comments

​Ärenden

Blev en del ärenden på stan, fick ett bra besked som såklart skulle firas så ringde Filip och väckte Filip och kom dit med kaffe. Blev en pratstund och sedan åkte jag hem för att börja fixa lite inför resan. Blev bara ett kort inlägg varit dålig på att uppdatera nu då det är mycket som ska göras.

Så fort jag är på Gran Canaria blir uppdateringarna bättre.

Likes

Comments

Pinchos

Blev en middag med mina föräldrar, Filip och Filips mamma. Såklart blev det Pinchos och lika gott som vanligt var det. Beställde in Fish n' chips, kycklingspett, champinjoner, vitlöksbröd och en liten brownie till efterrätt.

Tog bilder på allt, men när jag kom hem insåg jag att de flesta bilderna blivit suddiga så man tyvärr inte lägga upp bilderna på all mat då det inte ser bra ut. 

Gott var det allt.

Likes

Comments

Kräftor

Igår blev det middag hos Amanda, kräftor, för första gången i mitt liv. Har faktiskt aldrig ätit kräftor, alltså när man själv ska skala dem. Men gott var det. Trevligt sällskap, god mat och en trevlig kväll.

Sedan blev det utgång, men drog hem ganska tidigt, kvällen var bra till en början men sedan så blev jag trött och lite irriterad så drog hem.

Men överlag var kvällen bra.

Likes

Comments

​Landade igår

Dagen igår gick riktigt fort. Gick upp vid 09.30 och fortsatte packa samt äta lite frukost. Sedan vid 11 tog vid en taxi till flygplatsen, ögonen glänste av tårar för jag vet att det kommer ta tid innan jag kan åka tillbaka. Antigen blir de i september/oktober nästa år eller om två år. Får se vad jag hinner men det är alltid lika jobbigt att lämna allt där. Trotts att jag ogillar storstäder så känner jag mig hemma där. Vet hur man tar sig till de olika platserna, hur bussarna går osv. Det är en helt annan kultur, ett helt annat liv och helt andra människor, vi bor ju ganska centralt så det är nära till vännerna man har runt om i staden, varje kväll gjorde vi något och jag sov bort dagarna. Lärde känna nya vänner som var riktigt härliga. Grabbarna var så himla snälla och de accepterade inte att jag skrev på ryska med engelska bokstäver så de lärde mig att skriva på ryska. Jag lärde mig språket igen, man glömmer mycket när man inte använt språket på 5 år. 

Har precis duschat och ska nu göra mig iordning då jag ska jobba med Black Jacken ikväll. Imorgon blir det hem till Amanda för att äta något jag aldrig ätit innan, men de får ni veta imorgon.

Vet att det kommer att bli lika jobbigt att lämna Gran Canaria sen när den tiden kommer, kommer ju vänja mig vid värmen, kulturen trotts att jag tycker att den är ganska lik, maten, jobbet och alla vänner man kommer lära känna.

Gran Canaria om 12 dagar - spännande.

Likes

Comments

Nu närmar det sig
Om 45 minuter lämnar jag lägenheten för att bege mig mot flygplatsen. Inte alls på humör för detta efter att inte kunnat sova och sovit i ungefär 4h. Får sova på planet helt enkelt, uppdatering kommer senare såfort jag är tillbaka i Sverige.
Så vi ses snart Sverige.

Likes

Comments

2 veckor

Om två veckor börjar jag och Filip vår resa ner till Gran Canaria där vi ska bo och jobba i några månader och imorgon reser jag hem till Sverige igen. Blandade känslor. Är så taggad på att få åka ner till Gran Canaria och jobba där samtidigt som jag kommer sakna Ryssland så mycket. Men nästa år kommer jag förmodligen hit igen då jag blir 20 och måste skaffa nytt pass igen. Får se hur det blir med det men det hade varit kul.

Idag har dagen bestått av att säga hejdå till vänner och grannar och imorgon blir det att säga hejdå till mormor och morbror, kan knappt somna idag, det är svårt och som sagt så mycket blandade känslor i detta. Att packa tog sin tid med och övervikt blev det så får packa om trycka ner lite i mammas väska samt i handbagaget så det löser sig nog.

Imorgon möter jag upp vännerna på kvällen som jag saknat så för en sväng på utposten och lite snack, trevligt ska det verkligen bli.

Här ska vi bo och leva de kommande månaderna.

Likes

Comments

​...kyrkogården

Blev en visit på kyrkogården idag för att fixa till graven och lite presenter som skulle läggas. En sorgsen dag, blev ett besök på kyrkogården hos moster, morbror och gammelmormor, livet är för kort och orättvist för många. Det värsta är när man ser barn som ligger begravda på 5-6 år eller i ungdomens ålder. Hemskt.

Nu ska jag ut en sväng och träffa kompisarna.

Likes

Comments