Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag vet att jag inte har bloggat på länge. Har inga skuldkänslor dock, att skriva att jag bara varit hemma och sovit eller varit på sjukhuset och gjort undersökningar är inte roligt att läsa. Men nu befinner jag mig faktiskt i magaluf och borde ta tag i mig själv, men nej. Som tur för er så tjejen på bilden ovan är världens tjatare som nu får mig att ta tag i min blogg.

"När ska du blogga"
"Du suger"
"Du bryr dig ej om mig"
"Var är inläggen"

Bby jag älskar dig!! Du är så jävla underbar, och säkert med 100% mitt störta fan!! Så varför inte tillbringa detta inlägg och hylla dig för den fantastiska människa som du är!

Under dessa två år som jag bara har kännt denna människa så har hon blivit än av mina närmsta. Hon är den första man ringer, axeln man gråter mot, den man fuckar ur med, och den man skrattar hårdast med.

Så mycket kärlek denna ger ut till alla är sjukt så Elin, har nåt att säga.

Jag älskar dig. Jag älskar att få älska dig. Du är så himla fin, ditt lejon hår är liks vackert i vågor som det är när du plattar det rakt. Dina ögon lyser och glittrar lika mycket oavsett om du har smink eller inte. Det bästa med dig är att du är dig själv oavsett vad. Älskar när du ska diskutera och argumentera (även om jag kan kasta ett timglas på dig), ditt sätt att engagera dig i allt! Som du små dampar på än hela tiden för att jag inte ska glömma nåt, är ur gulligt!!

Hoppas du är nöjd över att jag nu äntligen bloggat!!

Nu ska jag sola igen

Puss & kram

Likes

Comments

22 grader med sol och klar himmel och vi kan verkligen inte klaga...

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments