Asså gåshud!! Take me back to concerts like these 😩Älskar leendet när publiken börjar skrika och man ser hur mycket han älskar det. Vill tillbaka till de konserterna när man stod där och var den som skrek.... Så härligt att se Niall komma tillbaka upp på scenen igen, åhh saknar ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags morse tog vi en Uber upp till Griffith Observatory för att sen gå därifrån upp till Hollywood skylten. En av de bästa, om inte den bästa utsikten över hela LA, så himla fint! Det var klar blå himmel så det var perfekt väder för att kolla på just utsikten. Vi började gå upp mot skylten, vilket tog ca 1h, men det gick både snabbare och bättre än vad jag hade trott. När vi kom upp så satte vi oss bara ner för att andas och dricka vatten! Det var ca 30 grader så det var väldigt varmt! Vi tog lite kort osv och gick sen ner igen. Det var riktigt häftigt att få se skylten på ett sånt nära håll (eller aa så nära man kunde komma, om man inte går bakom den). När vi väl kom ner igen så försökte vi få tag på en uber hem igen, men teckningen var helkass så det tog ett litet tag, men väl inne i bilen så däcka vi alla tre. Efter att vi kommit hem igen så åt vi på ett "fik" för att få i oss lite lunch, för att sen gå hem och duscha och lägga oss i sängen och inte göra någonting ☺️

Likes

Comments

Asså OMG!!!! Little Mix nya singel är ute! Albumet släpps 18 november och jag är SÅÅ exalterad över detta!!! Så j*vla grymma! 🚫📢😃🍾 Killing it!

Likes

Comments

En månad i Los Angeles och man börjar nu känna sig som "hemma". De här veckorna har det varit fult upp, eller helgerna har det rättare sagt hänt endel. Dessutom har jag ett schema där jag går 8-13 mån, ons och fredag och sen 13.10-17.40 på tisdag och torsdag, vilket också gör så att veckorna rullar på.
Förra fredagen 7/10 var det street food festival, vilket är en massa food trucks som ställer upp och så kommer en massa folk dit och äter. Detta händer då första fredagen i varje månad, vid Venice Beach. Det är inte så många turister som vet dom det, vilket gör att det är mycket "lokalt folk". Det var mellan 15-20st food trucks (kommer inte på ordet på svenska...), Jag åt någon typ av pork i pitabröd, vilket var rättså gott.
Bilderna är jättedåligt men det är något iaf ;)

Löööördag
Walk of Fame, In-n-Out Burger, Madame Tussaud's and the Pink Wall.
På lördagen åkte vi hemifrån runt kl 9 och drog oss in mot Hollywood. Vi gick längs den kända gatan Walk of Fame. Det är här alla rosa stjärnor som du ser på bilder och i filmer är ifrån. Det är över 2,500 stjärnor längs gatan/gatorna! När jag tänkte på Walk of Fame så har jag alltid tänkt att det bara är en lång gata, ungefär som Rodeo Drive i Beverly Hills. Det är nästan som jag hade tänkt mig, bara lite mer av allt, vi är ju trotsallt i USA ;) Det var egentligen en helt vanlig gata, bara att det var en massa turister och souveniraffärer längs hela gatan och det var liksom inte bara en gata som stjärnorna var på, utan de gick ner längs med gatorna åt både höger och vänster, samt att "huvudgatan" (om man kan säga så) måste vart minst någon km lång! Men det var häftigt att ha sett det, sen att vi inte orkade att gå och titta ner på alla stjärnor i marken är väl en annan sak, men jag kommer nog tillbaka :)

När vi kände att vi hade gått klart längs Wall of Fame sökte vi upp ett In-n-Out, vilket ska vara ett jättebra, asså jättebra snabbmatsställe, som är känt just här i Kalifornien, om jag inte minns helt fel. Jag själv tyckte att det var som en bra donken meal.... Det var gott och väldigt fräscht, men kanske inte riktigt så gott som jag hade hört att det skulle va. Dock tror jag att McDonald är mycket sämre här i USA än vad det är hemma i Sverige, så det kan ju bero lite på det. Sen är man väl lite bortskämd med ens egna burgare hemifrån...... (Ingen reklam här nej (köp Läckö Kött!) ☺️👌🏼

Efter att vi var mätta och belåtna så gick vi vidare till Madame Tussaud's. Jag var ju på det i London vilket jag tyckte var väldigt coolt, och det var samma sak här. Man blir lite rädd när människan framför en plötsligt rör på sig, när man trodde att hen var en vaxdocka... Men det var ändå kul att gå in där, eftersom att det är nya "människor" som man inte har sett förut 😊

För den här delen av dagen skulle jag behövt min egna lilla fotograf... Maja, jag pratar om dig 😘. Vi tog en Uber för att komma till "Paul Smith's - the Pink Wall", vilket är en känd modedesigner, som har en butik i en stor rosa byggnad. Det gick sådär för uberchauffören körde åt lite fel håll om man säger så, så vi fick oss en lång promenad i cirka 30 graders värme, (som att vi inte hade gått förut under dagen). Men på vägen ditt så såg vi en vägg med vingar (första bilden) och sen även väggen där det står Made in LA. Det är just de här väggarna som många kända bloggare åker till för att just ta kort, och så råkade även jag hamna där. ☺️
Efter att ha tagit ett ex antal bilder så var vi redo att dra oss hemåt för en god kvällsmat och en skön säng.

Likes

Comments

Sooo sorry!! Har inte blivit mycket med inlägg här på bloggen än så länge. Men saken är den att jag vill lägga ner lite tid på inläggen och inte bara slänga in några bilder här och var, så det kommer... förhoppningsvis 😅. Har bara haft lite saker att göra och inte riktigt lagt ner någon energi på bloggen men det ska försöka förbättras. Kan förhoppningsvis bli ett inlägg på söndagkväll/måndag morgon beroende på vart i världen du är ;) Slängde in en liten bild från förra helgen på "The Pink Wall - Paul Smith" kommer mer om den helgen i nästa inlägg :)

Likes

Comments

Den lilla vita pricken på berget under vingen är Hollywood skylten ☺️

Utsikt över LA

Rodeo Drive, shoppinggata för de rika ;)

Likes

Comments

Några månader tillbaka satt jag med min gamla kompis Emilia på en av min andra kompis Ebbas café, Ingas. Vi hade inte träffas på ett bra tag och diskuterade vad vi skulle göra efter studenten. Hon visste väl inte riktigt, men troligtvis så skulle hon flytta ihop med sin pojkvän John. Sen frågade hon mig, vad jag skulle göra efter studenten? Jag svarade väl inte riktigt med en gång och små log lite sådär. "Ska du åka till USA elle?" Sa hon till mig. Jag skrattade lite och nicka på huvudet. Hon visste att det är något jag har velat länge och alltid har pratat om, så hon skratta lite samtidigt som hon bara skaka på huvudet och log mot mig.

Om bara några timmar nu så sätter jag mig i bilen påväg mot Landvetter och mitt livs troligtvis största resa. Jag kan inte riktigt fatta det själv, det är alltid något som jag bara har pratat om. Det har alltid vart, efter studenten, om några månader, inte för än september den 18:e. Det sjuka är att nu är det september den 17:e och imorgon åker jag!
9 månader, fatta hur mycket som kommer hända på den tiden, både för mig och här hemma! På ett sätt så tror jag ändå att tiden bara kommer att springa iväg. Om några månader kommer jag typ ba "fatta att det bara är några veckor kvar!" Lite läskigt ändå. Men va fan! Du lever bara en gång, vad annars ska du göra i livet??

Likes

Comments

Igår var då min sista dag på praktiken. Så idag åkte jag och Nisse dit bara för att ha ett litet möte innan jag lämnade.
Tror ändå att jag kommer sakna det här stället, speciellt alla människor här. Hela housekeeping teamet är alltid så glada och det är alltid så kul att komma dit på morgonen, även fast det har varit en del jobbiga dagar. Har ju nu också lovat att komma tillbaka och hälsa på så det får vi väl hoppas på att det blir så någon gång i framtiden.
All the love, Karolina.

Likes

Comments

Vancouver, downtown.

Science World.
Den svarta bilden är inne i biosalongen.

Utsikt över Vancouver.

FlyOver Canada.
Bilder tagna från google, eftersom att man inte fick ta bilder där inne.

I tisdags så tog min "jobbarkompis" med mig ut för att se lite utav det dom Vancouver har att erbjuda. Vi började på Science World där har massor av vetenskapsaker typ (inte så jättekul) men vi kollade i alla fall på en bio i en jättestor biosalong med typ en "rund" bioduk. Det var en film om musik från olika kulturer, vilket faktiskt var riktigt bra!
Det andra vi gjorde var att vi åkte upp i ett utsiktstorn, där man kunde se ut över hela Vancouver. Vi hade ganska tur med vädret ändå, då man kunde se det mesta.
Tredje saken vi kolla på var FlyOver Canada. Det alltså en 4D film, där man satt i en stol som skulle likna en helikopterstol och flög över hela Kanada, så coolt! Var nästan helt mållös över hur fint det var! Så kommer ni hit någon gång, åk på det! Tar ca 15 min allt ihop, vet dock inte vad det kostar efter som att Conchita (hon jag jobbar med) har ett kort som hon kan visa upp och så får hon göra vissa turismsaker gratis + ta med en person (för att hon jobbar inom hotell och turismbranschen).
Till sist så åkte vi till Vancouver aquarium, alltså ett akvarium som ligger i Stanley Park. Det va ett ganska litet akvarium, så det var väl inte så jätte mycket att se, men det var kul i alla fall.

Likes

Comments