Header

Asså, jag verkligen inte gjort någonting idag. Åtminstone känns det så. Faktum är att min lillebror fyller år idag, och jag lyckades övertala mig själv att ge honom en av mina kaniner i present. Jag var lite osäker på om det var rätt val, framtills han fick veta att han fått Suddan. Hela han typ strålade, och han sa till och med att det var hans bästa present någonsin! (Jo, minsann. Karolina Jonsson kan det här med presenter)

Vi i ungdomskommittén har haft möte nere på ridskolan idag. Vi fortsatte att planera lite aktiviteter som är på G, men det ska jag inte avslöja här. Vi har iallafall startat en instagram där vi tänkte uppdatera lite om vad vi hittar på och så. Jag länkar den längre ner.

Sen så har jag & Ida tagit hem hästarna till mig igen. Hon red, och jag fick promenera eftersom att Dolly har tappat en sko. Jag trodde att Dolly skulle ha en massa överskottsenergi och hålla på att låtsas bli rädd för bilar. Men hon var faktiskt kolugn.

Sist men inte minst tänkte jag ge en shoutout till en av mina bästa vänner. Haha, jag wannabeade faktiskt henne i att skapa en blogg. Länkar hennes blogg nere också<3

https://www.instagram.com/uk_dkrs/

http://nouw.com/itsmylifebitch

BYE


Without My Ponies I would be Nothing

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@karolina.jonsson