Header

Är klar med allt i stallet nu, två hästar ridna och med båda gick det super!
Revel var otroligt fin idag faktiskt, skritta och travade lite och satte lite mer press på honom än vad jag har gjort de andra passen, därför red jag inte alls länge, men han skötte sig bra, va tydligen många spöken i manegen också, haha.. han är den mest töntigaste hästen nät man rider själv, han ser spöken konstant så ibland från ingenstans tvärnitar han och vänder och andra hållet, men han blir bättre och bättre på det med. Så jag är riktigt nöjd!
Sedan red jag pioneer, har haft han som skolhäst en snabbvända när jag gick i ettan då jag inte alls gillade han, tyckte han var extremt jobbig och i hoppningen stack han bara, så tyckte att de skulle vara kul att rida han igen, och shit vilken skillnad det var på han, han var " enkel" lyssna och gjorde allt precis som jag ville, så jag är glad att jag ska rida han denna veckan! Tror det kommer gå jätte bra. Hade inga förväntningar på han heller, men nu blir de mer press på han de andra passen när jag vet hur han är.
För övrigt i stallet så gjorde jag vatten, höpåsar, mockade och alla andra stallsysslot som skall göras, strödde Revels Box med så nu är den fluffig, ljus och mjuk igen!

Nu är jag iallafall Påväg hem och tänkte göra lite mat, och kolla på en film eller något sådant 😇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hej!
Hade en lång och mysig dag igår, då jag åkte direkt till stallet med Hampus efter spat, sedan direkt från stallet in till stan och min frisör. Gjorde ny hårfärg, till gråhårig. Har dock faktiskt ingen bild på det men ska fixa det när jag kommer hem så ska ni få före och efter bild!
Blev helt okej nöjd, har inte sett det själv så noga faktiskt 😅

Nu sitter jag och väntar på tåget, och ska till stallet, sen ska jag direkt hem och lägga mig, är så otroligt trött och slapp i kroppen. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, antingen bara vara hemma eller så hittat jag på något 😛

Likes

Comments

Här kommer massa härliga bilder på spat!

Här är några bilder så ni ser hut underbart det är här, hopps jag ;-)

Just nu sitter vi och äter frulle iallafall, och sen ska vi ner och bada en sista gång och rulla hemåt 😛

Likes

Comments

Hej!
Just nu ligger jag i sängen på hotellrummet och är på spa med min älskade pojkvän ❤️
Det är så skönt och helt fantastiskt här, är så glad att vi är här. Ni kommer få massa bilder ikväll på hut allt ser ut och hur vi bor!

Tidigare idag var jag i stallet och red, det gick jätte bra och revel skötte sig❤️👍🏽

Likes

Comments

Klar i stallet och Påväg hem nu, skönt!
Red 2 av hästarna idag då en av dem inte va helt kry, så red Rockstar och Revel. Båda skötte sig extremt bra.
Det var ju första gången jag red Rockstar och han va dröm! Lite stel i början men de släppte och ett stort plus för hans galopp! Trodde faktiskt att han skulle vara " lättare" att rida än vad han va, men när man väl hittar knapparna va han en dröm att sitta på.
Revel va så nervös en häst han bli, red ute och de blåste så mycket, ljud över allt och det är inte hans största favorit direkt. Men efter ett tag släppte spärren på han med och han blev helt ok, har haft bättre pass kan man ju säga.

Nu iallafall ska jag hem duscha, äta tacos och bara mysa, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda faktiskt, är lite halvseg faktiskt så film och mys hade jag inte tackat nej till direkt 😇

Fina Rockstar⭐️

Och min finaste revel, tycker dom är rätt lika faktiskt, utseende mässigt hahah😘

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas alla har sovit gott 😚
Igår blev det som vanligt idol tittande, kollade hemma hos Hampus och helt ärligt, rätt person åkte faktiskt ut. Eller?
Efter idol iallafall sov jag hos honom så nu ska snart mamma hämta mig för Hampus är på jobbet, och jag ska till stallet.
Har lite extra hästar att rida idag så det ska bli jätte kul! Några såkallade skolhästar, alltså skolans hästar, är så taggad! + min egna lilla med 😉 Men vi hörs så fort jag kommer till stallet!

Likes

Comments