Header

Vad jobbar du med egentligen?
Jag jobbar med bygglovsfrågor, tolkar detaljplaner osv. Jag tar emot felanmälningar från Västerås stads medborgare.

Om ni fick resa vart ni ville i världen. Vart hade ni rest till då och varför just dit?
Jag har ju en dröm om att få åka till Maldiverna. Turkost och klart vatten, vita stränder och sol. Lugn och ro liksom. Jag vill bara njuta, sola och bada när jag är utomlands.
Jag älskar även USA och skulle gärna åka dit igen. Nashville är ju en dröm det med, ni vet countryns hemstad.
Dessutom skulle jag vilja bila genom USA.

Har du träffat någon?
Nej, det kan man inte säga att jag har.

Man får intrycket av att du mår bra nu? Gör du det eller är det nått du vill att alla ska tro bara?
Jag mår bra, tack. Jag mår dessutom väldigt bra och jag är lite förvånad själv faktiskt. Men jag har kommit så långt och jag har jobbat massor med mig själv. Vridit och vänt på allt, analyserat och funderat osv. Men nu är jag lite klyschigt nog starkare än någonsin och jag mår bättre än på väldigt länge.

Varför äter du inte kolhydrater?
Jag mår bättre av att inte äta kolhydrater, så som pasta, ris och potatis.

Hur tror du att ditt liv ser ut om 1år?
Oj, vad svårt. Man har såklart ingen aning men jag tror att jag kommer att ha haft av mitt livs bästa år ett år, vilket kommer gjort att jag vuxit ännu mer, fått ett större självförtroende och en ännu större självkänsla. Jag tror att jag kommer att vara mer lättsam som person och inte tänka så mycket utan bara njuta och ta vara på varje stund. Jag tror också att jag kommer att ha utvecklats inom mitt jobb. Sen så tror jag att jag har pojkvän. På riktigt. Jag tror verkligen det. Eller jag hoppas det iallafall.

Vill du ha tillbaka ditt ex?
Nej.

Vart ska du åka på semester någonstans?
Vi ska till Egypten. Vi ska bo på Aquamarine hotell i Hurghada.

Vem är det som ska åka med dig och Junia till Egypten?
Jessica, min vän och mina minsta bröders mamma.

Vilken parfym använder du?
Jag använder just nu Eternity Moment från Calvin Klein.

Vilka serier följer du?

Bron är den enda serien jag följer.

Vad ska du göra i sommar?
Jag har ingen aning. Jag vet att jag ska ha 4 veckors semester men jag har inget mer planerat.

Solar du eller kör du spray-tan?
Jag har inte solat på hela vintern men kommande vecka ska jag faktiskt sola lite. Jag känner mig lite blek. Dock solar jag aldrig ansiktet.

Hur gammal är din dotter?
Junia är 8år, hon blir 9år i juni.

Börja vloggaa!!!!!!!
Yes! I will :). Men vad vill ni att jag ska vlogga om?

Har du träffat någon efter ditt ex?
Nej, jag har faktiskt inte träffat en enda. Jag har tidigare inte varit redo för nått överhuvudtaget. Jag ville fokusera på mig själv och att må bra igen innan jag började träffa någon. För mig var det viktigt att avsluta det man hade innan man ger sig in i nått nytt. Och nu har jag gjort det och är redo att träffa någon och någon som är rätt.

Vilka bloggar läser du?
Jag är lite dålig på att läsa bloggar. Men dom enda som kan komma på att jag läser lite då och då är Maja Nilssons blogg och Josefin Lustigs blogg . Om jag förstått det rätt så är båda dessa tjejerna från Västerås, precis som jag. Men jag har aldrig sett dom och jag var inte vetat vilka dom varit innan dom började blogga.

Vart köpte du dina Filakläder?
Jag köpte dom på NA-KD.com.

Är du och ditt ex vänner?
Vi är ju inte vänner men vi är inte osams. Vi är väl ingenting om man säger så.

Har du varit förlovad eller gift någon gång?
Nej det har jag faktiskt inte. Jag har inte varit förlovad eller gift. Och det är ju bra för om någon en dag friar till mig kommer det bli jättespeciellt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några månader sen valde jag att gå med i donationsregistret. Nu har jag även anmält mig till Tobiasregistret. Jag känner att jag vill göra allt jag kan för att hjäpa sjuka människor. Man vet aldrig när man själv eller när någon annan i ens närhet behöver hjälp utifrån . Därför känns det viktigt för mig att kunna bjuda tillbaka redan innan det eventuellt skulle hända något.

Min önskan är givetvis att så många som möjligt av mina läsare skulle göra samma sak <3

Vad är Tobiasregistret?

 • Tobiasregistret är det svenska registret för blodstamceller. Registret startades 1992 av föräldrarna till Tobias Storch som avled 17 år gammal i väntan på stamceller.
 • Tobiasregistret matchar patient med lämplig givare i Sverige eller utomlands.
 • Tobiasregistret har över 100 000 registrerade donatorer. Visionen är att bli dubbelt så många för att kunna hjälpa många fler.
 • Varje år utförs cirka 250 blodstamcellsdonationer i Sverige.

Hur kan du hjälpa?

 • Du skall vara mellan 18–35 år och frisk för att kunna registrera dig. Detta för ett optimerat resultat och för att kunna finnas kvar länge i registret.
 • Själva registreringen gör du enkelt online och genom att topsa dig. Salivprovet skickas in för analys. Därefter ligger du kvar i Tobiasregistret i väntan på en träff – en patient som behöver just din typ av celler. Det är alltså omöjligt att förutspå när och om det blir aktuellt.

Ditt livs match!

 • Varje daginsjuknar två personer i blodcancersjukdomen leukemiSverige.Leukemi är den tredje vanligaste cancerformen bland barn.
 • En stamcellsdonation kan vara sista utvägen. Tre av fyra patienter behöver en extern givare via Tobiasregistret. Var fjärde kan hitta en givare bland den egna familjen.
 • Mer än hälften blir botade av behandlingen.
 • Det finns två sätt att ge blodstamsceller:
 1. Ungefär som en vanlig blodgivning.
 2. Genom att ta ut benmärgen ur höftbenet under sövning. Båda ingreppen tar några timmar upp till en dag och du får ersättning för resa och kringkostnader.

Likes

Comments

Igår hade vi folk hemma nästa hela dagen. Jag hjälpte Malin att sätta i extensions och då följde min bror och min brorson med.
Så himla mysigt! Pappa, Madeleine och min minsta lillebror kom också över och umgicks med oss. Det var så himla kul att ha nästan hela familjen på plats här hemma.

Senare på kvällen kom Jessica över till oss. Vi åt middag och umgicks och pratade massor. Jessica är mamma åt mina minsta bröder och hon har funnits i mitt liv sen -94. Det är lika mycket en vän som såklart en extra-mamma.

Då jag inte hann se Beck i fredags så kollade jag igår istället. Jag måste säga att jag inte tyckte den var så bra. Klart att man kan se den men man ska inte vänta sig en topp-film direkt.

Idag var vi på Erikslund för lite shopping. Jag köpte en rosa blus och en rosa stickad tröja från Gina och en svart ”skinnkjol” som även den var från Gina. Vi skulle även köpa kläder till Junia men hon hade full fokus på att leta Pokémon så jag gav upp det letandet. Jag vill nämligen att hon ska hjälpa till och välja kläder till sig själv.

Ikväll har vi ätit god mat och nu spelar vi Bingolotto. Jag ska ägna resten av kvällen till att blogga och även börja svara på alla frågor till frågestunden.

Så tills imorgon kan ni ställa frågor, om ni har några såklart🖤

Och imorgon har jag och en till av mina bästa vänner den stora äran att följa med en annan av mina bästa vänner och se henne prova brudklänning. Förstå ni hur kul detta ska bli? Förstå att få följa en nära vän att hitta sin livs klänning. Även om hon kanske inte hittar den imorgon så är man ändå med på resan, lycka!

Tänk den dagen man själv ska få gifta sig, eller det är ju inte säkert att jag kommer bli gift men man kan ju alltid drömma. Att få prova ut klänning, ring och dessutom veta att man ska gifta sig med någon man älskar mest i hela världen och den som är ens livs kärlek. Den känslan måste ju vara oslagbar.
Klänningen ovan är en dröm. Den är hur fin som helst och slår alla klänningar jag någonsin sätt. Man sen kanske den inte skulle vara lika fin på.
Men det är ju inget jag behöver bekymra mig om nu direkt :) .
Men nu ska jag ge all fokus till S imorgon. Jag ser framemot detta så mycket.

Likes

Comments

Fredag, Skavlan och livets unge bredvid mig i soffan. Det är inte mycket som saknas om man säger så.
Jag har ställt klockan för att imorgon bitti ska jag ut på en timmes PW. Jag måste ta vara på min lediga tid och Junia sover 09.00 på morgonen så jag hinner ut utan problem.
Ser framemot en timme med musik och bara samla tankar, känslor (som jag tydligen numera har) och bara njuta av ledigheten och att jag lyckats ta mig ut. För nu när jag skrivet ut detta finns det inte att jag inte kommer gå ut och gå.

Nu ska jag snart kolla på den nya Beck-filmen.

By the way, fortsätt ställa frågor i frågestunden. Jag har fått 13 frågor redan, och tänkte göra en blogg när jag fått 25 frågor, blir så kort video annars.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och det betyder att Junia kommer hem. Ikväll ska vi inte göra någonting annat än att umgås och njuta av att det är fredag. Jag ska faktiskt äta bakad potatis med fetaoströra ikväll och Junia ska få äta pizza. Jag äter ju inte potatis men idag ska jag göra ett undantag.

I morgon kommer min bror, Malin och min brorson Arvid hem till oss på dagen. Jag ska hjälpa Malin att sätta hårextensions på henne och sen ska jag passa på att pussa och kram Arvid tills han tröttnar på mig. Sen kommer även min pappas över så han får träffa båda sina barnbarn samtidigt. Hur mysigt? senare på dagen ska vi rensa Junias garderob och sen ska vi kolla på kläder till våren. Dessutom behöver Junia badkläder tills vi åker till Egypten.

Alltså ,jag har en känsla i kroppen som är bra. Lite för bra för att vara sann. Om det är något jag har lärt mig att lita på så är det min känsla, och i det här fallet så är min känsla till och med mycket bra. så härligt!


Likes

Comments

Nytt år. Nya händelser. Ny frågestund

Frågestunderna brukar vara roliga att göra. Så efter som det är ett nytt år så tänkte jag köra en frågestund.
Det är öppet och välkommet att ställa vilka frågor man vill.

Jag kanske skulle kunna göra min första vlogg med att svara på alla frågor som kommer?
Hur vore det?

Likes

Comments

Jag har ju trappat ner med mina antidepressiva tabletter och ännu är jag inte påverkad av detta. Snart äter jag inget alls och det är så skönt. Jag velade massor fram och tillbaka om hur jag skulle göra med detta men jag kom fram till att det här är det bästa för mig. Det som gjorde att jag var tvungen att äta detta är inget som berör mig längre och det vet jag att det INTE beror på mina tabletter. Därför fanns det ingen anledning för mig att fortsätta med dom. Jag är inte det minsta ledsen längre och mitt hjärta gör inte ens lite ont längre. Tvärtom faktiskt, jag mår faktiskt bättre än på väldigt länge. Och jag är glad och lycklig. På riktigt, jag är lycklig. Och av någon anledning känns allt ännu bättre nu när jag börjat trappa ner. Så jag är nöjd med mitt val.

Ikväll ska jag föröka göra en header till bloggen. Har inte haft tid att göra det. Sen ska jag ta fram en design som är snygg i alla webb-läsare samt på mobilen. Jag märker att det skiljer väldigt mycket. Eller är det så med nouw.com. att det är olika för olika webb-läsare/mobiler? Isf kanske man ska byta bloggportal?


Likes

Comments

Jag behövde dessa dagar. Två dagar utan att blogg och utan att fokusera på nått annat än jobb. Det var det jag behövde. Jag har sovit så himla dåligt under någon veckas tid, men nu är även det i sin ordning igen.

Nu har vi äntligen bokat en resa. Det 22 -29 mars så åker vi till Egypten. Hade vi kunnat åka två veckor så hade det såklart blivit Thailand. Men eftersom Junia ska med så måste ju hon vara ledig från skolan. Så den här gången blir det en vecka och Egypten. Vi ska bo på ett hotell som ska vara superbra och helt perfekt för barn. Det finns även hammam och SPA för oss vuxna. Och det finns även ett gym, som man kan utnyttja... Om man vill.. Och orkar. Jag ska vilja och jag ska orka.

För nu är det till och med så att jag ska börja träna. Och det är på riktigt. Idag ska jag till ett gym här i Västerås och fixa gymkort. Det är några från jobbet som tränar på samma gym så nu ska vi försöka träna tillsammans.

Anna <3

Nästa helg åker vi ju till Stockholm . På fredagen tar jag och tre kompisar tåget upp till Stockholm och sen ska vi på Out of Office. Efter det ska vi äta middag någonstans. Dock har vi inte bestämt var. Det löser sig med tiden. På lördagen byter jag endast hotellrum och Anna kommer upp från Västervik. Vi och några till ska fira Annas 30-årsdag hela dagen. Planen är att vi ska SPA:a på dagen, äta en god lunch, vila samt göra oss i ordning för en middag på en utekväll på stan.

Likes

Comments

Ibland kommer livet emellan. Vissa gånger till det sämre och vissa gånger till så mycket bättre.

Följ mig gärna på min Instagram @karolinahollstens

Just nu är det läge att lägga bloggen på is. Jag vet inte hur det blir framöver, men det kommer tiden utvisa.
Jag mår fortfarande jättebra och det är inget dåligt som hänt. Jag lovar.

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤Likes

Comments

Både jag och Junia fick ledigt. Jag från mitt jobb och Junia från skolan. Nu hoppas vi bara på den tredje personen i sällskapet ska få semester. Jag känner nog att jag och Junia åker ändå. Vi behöver lite sol och semester.
-
Tiden går fort och jag hinner knappt med.. Massor med jobb i veckorna och helger som bokstavligen swichar förbi. Jag har de tre kommande veckorna helt fullbokade. I helgen blir vi hemma, får besök på lördag och även på söndag. Nästa helg är det ju Stockholm och helger där efter är det dags att fira pappas 60årsdag på Steam hotel. Sen ska jag försöka ta helgerna som dom kommer. Tanken var ju att åka med Junia på kryssning under sportlovet men det var hon inte jättesugen på tyvärr. Så vi får se hur det blir med det.

Likes

Comments