Soft [sɔːft] (vardagligt) ett väldigt flexibelt adjektiv som är av positiv innebörd; som är något man tycker om; något avkopplande eller slappt (i positiv bemärkelse)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mmmmm bra dag

Likes

Comments

Helgen efter studenten åkte familjen ner till Oslo för att gå på kusin Anders och Robins bröllop. Bröllop kan vara något utav det finaste jag vet, speciellt detta! Hade fantastiskt roligt och blev samtidigt kär i staden Oslo.

Likes

Comments

De senaste halvåret har varit så händelserikt och underbart. Tror jag har haft ett konstant euforiskt lyckorus pga av all gemenskap, härliga händelser och människor! I fredags kom den dagen vi alla väntat på i halva våra liv och det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv, jag tog alltså mina sista steg i wargentinskolans korridorer. Kan säga att de senaste månaderna har varit de bästa i mitt liv. Men nu är allt slut? Känner en sån enorm tomhet och att lyckoruset är helt borta. Var det inte nu man skulle vara lyckligast i världen eftersom jag aldrig mer kommer gå i skola om jag inte själv väljer det? Är såklart lättad också att allt firande är över eftersom jag har aldrig i mitt liv varit så sjuk, otränad och trött! Så skulle egentligen inte kunna hålla på i en dag till. Men ändå så tycker jag att allt gick så fort. Vet inte om jag någonsin kommer ha en bättre tid i mitt liv?

Några bilder från sista veckan som studerande elev. Nu ligger jag bara och återhämtar rösten och mig själv i några dagar

Likes

Comments

Denna gång mösspåtagningsbal 25/5

Alla baler har varit så sjukt kul, högt över förväntningarna! Älskar när det blir så

Likes

Comments

11/5-2016

Likes

Comments

9/5-2016

Likes

Comments

Denna vecka har gått så sjukt fort med väldigt många olika händelser, i måndags så hade vi mösspåtagning på österäng, väldigt tidigt men väldigt kul :-))) sedan hamnade vi på ett hotellrum(??) och åt god hotellfrukost. Resterande dagar av veckan har bestått av en blandning av sommar, alldeles för många utekvällar och välbehövlig sömn (lyckades sova 16h i sträck i torsdags) men ja, veckan var 10/10!

Idag har jag Tessan också Peter pan varit till hammerdal en snabbis, skoj:))))

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt högtider varit så jobbiga då man alltid har så höga förväntningar på firandet och allt ska vara "perfekt". De brukar oftast bli bra men man uppskattar dem inte lika mycket då man redan har förväntningarna på att det ska vara så.
Men denna Valborg var den bästa på länge! Åkte iväg till Åre med kära vänner och bodde på copperhill (?!!) Där spaáde vi, firade bästa Frida som fyllde 19, åt god mat och sedan på kvällen kikade vi in på Åre by! Dagen därpå så åkte vi lite slalom, tittade på skidtävlingar och drog på säsongens sista afterskii vilket var riktigt dragit! Åre gör mig aldrig besviken måste jag säga

Likes

Comments

Är äntligeeeen klar med alla klänningar fram tills studenten, fixade den sista igår, alltså klänningen till själva studentdagen. Har dock inte bestämt mig om jag ska ha kvar den ännu men troligtvis! Fixade också smycken, skor och andra småsaker som behövs. Det börjar verkligen närma sig nuuu, ångest

Köpte även ännu en kappa med mitt obotliga kappberoende. Så oerhört onödigt men blev så oerhört materielkär

Likes

Comments