Vardag

Hade väldigt chill dag på jobbet igår så det var skönt. När jag kom hem fixade jag mig och for till Jessica. Vi var och kollade till Combo, hittade dock bara en ny sminkväska. For också och handlade mat och lagade pasta och kycklingsås😍 När vi hade ätit for vi till Sarah där vi var i en par timmar och talade om allt möjligt. Somnade ganska sent inatt men började först 10 så det gjorde inte så mycket. Var och handlade och på några andra ärenden nästan hela dagen så dagen gick fort. Har inga andra planer för ikväll förutom att chilla och kolla tv och möjligtvis gå ut på en promenad senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Söndag då igen, och en ny arbetsvecka börjar imorgon vilket jag inte är så taggad för hehe. Helgen var bra, i fredags efter att Masse kom hem gjorde vi typ ingenting. I lördags for vi in till stan och kollade i lite butiker och var på kaffe till Arnolds. På kvällen kollade vi nån film och åt pizza och for senare till Anton i några timmar. Sov länge idag och låg i sängen typ hela dagen tills jag förde Masse till bussen för sista gången 😍 For hem och duschade och sen for jag och Jessica till Emma. Satt typ bara och åt och talade, riktigt kul kväll. Nu ska jag nog börja sova så godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Har varit ledig även idag så det var skönt. Steg upp runt 9 och sen kom mamma hit. Vi for och åt till Hesburger och gick sen runt i stan och shoppade i flera timmar. Var också till Stenhaga och Combo så har verkligen kollat i alla butiker idag haha. Var meningen jag skulle få några julklappar köpta men så blev det inte så får ta det en annan dag... När jag kom hem lagade jag mat och nu ligger jag i soffan och kollar youtube som vanligt. Blir jobb imorgon och sen helg igen!

Likes

Comments

Vardag

Börjar väl bli en vecka sen jag har bloggat men har haft ganska fullt upp. Har förstås jobbat som vanligt och förra fredagen var jag och hjälpte Jessica att flytta in i hennes lägenhet. I lördags for jag och Jessica och shoppade lite och for och åt sushi. På källen for jag till Diana och vi åt tortillas och for senare till Ollis. I söndags var jag typ döende :--)) For dock på mat med Jessica på kvällen.

I måndags efter jobbet tvättade jag kläder och städade lägenheten. Masse kom hem på kvällen och vi for bara till mig och åt pizza före vi gick och sov. Igår for jag till Masse efter jobbet och tog det bara lugnt tills vi for till mig och hade förfest en stund före vi for till Ollis. Var sjukt mycket folk och även fast vi kom dit tidigt hamnade vi att köa över en timme. For dock hem relativt tidigt och for via Hesburger efter mat före vi gick hem. Idag har vi typ bara sovit och förde Masse till bussen för en par timmar sen. Sitter och kollar youtube nu vilket jag säkert kommer göra resten av kvällen också.

Likes

Comments

Vardag

Igår hände inget speciellt förutom att jag var på jobbet och låg i sängen hela kvällen och sen for jag till Sundom och sov där eftersom att de håller på med nån renovering i min lägenhet och jag orkar inte lyssna på det från morgonen :--) Idag har jag varit på jobbet igen förstås och vilade lite när jag kom hem. For sen ut med Maggi och vi for och åt till en spansk restaurang, helt bra mat men har nog ätit bättre. Kom hem för ett tag sen och måste väl försöka somna snart eftersom att jag börjar 6 imorgon... Saknar dagarna då jag började 10 XD Godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Helgen var bra, i fredags hade vi julfest från jobbet och i lördags var jag på Ollis. Var faktiskt riktigt rolig kväll, kommer inte ens ihåg senast jag har haft så roligt där haha. Förutom det har jag bara varit med Masse typ och tagit det lugnt. Är inte alls taggad på den här jobbveckan men vad kan man :--) Tycker att dagarna går så himla långsamt nu också av någon anledning... Hade tänkt åka till gymmet ikväll men bestämde mig för att skippa det då jag ännu är lite sjuk. Istället har jag kollat Netflix och ätit pizza... Har nog inte planer på att stiga upp ur sängen nåmer ikväll och ska försöka somna tidigt.

Likes

Comments

Vardag

Ligger i sängen nu och ska försöka sova så småningom fast jag inte alls är trött ännu, men klockan ringer 5 imorgon så måste väl försöka få några timmars sömn. Var ganska tråkig dag på jobbet för hade inte så mycket att göra. Efter jobbet for jag hem och duschade och sen till Rewell Center för att kolla i några butiker om jag skulle ha hittat en ny vinterjacka vilket jag inte gjorde... Var också på en promenad ikväll och så har jag bara kollat på tv resten av kvällen som vanligt.

Likes

Comments

Vardag

Började jobba 6 idag så blev inte så många timmars sömn men var ändå pigg tills typ halva jobbdagen hade gått. När jag kom hem sov jag en timme och sen kollade jag bara tv tills jag for till gymmet. Efter det träffade jag Jessica snabbt och sen kollade jag lite mer tv och nu ligger jag i sängen och ska börja sova snart. Var faktiskt riktigt skönt att vara till gymmet då jag inte har varit på flera veckor. Börjar 9 imorgon som tur så får sova mer inatt iallafall.

Likes

Comments

Vardag

Här har det stått tomt i över en vecka, men har inte haft lust att blogga. Har varit så himla trött de senaste veckorna och har inte fått något gjort efter jobbet. Helgen var ganska lugn också, i fredags var jag på roadtrip med Emma och Jessica vilket var kul. I lördags städade jag och tvättade kläder och sånt, och på kvällen kollade jag bara Netflix. Igår kände jag mig riktigt sjuk hela dagen men for och träffade Maggi en sväng i alla fall och vi for på mat till Tesses Cafe vilket var riktigt gott.

Känner mig fortfarande lite sjuk idag men har i alla fall varit på jobbet och handlat mat och så var jag ute på en promenad just. Får hoppas att jag inte blir sjukare... Har inga planer för resten av kvällen förutom att kolla på tv.

Likes

Comments

Vardag

Har varit en tung vecka på jobbet, så jävla skönt med helg nu! Hade kort dag idag så slutade redan 2. Har just duschat och borde städa idag också. Var så slut igår så låg i soffan och kollade Netflix hela kvällen så fick inget vettigt gjort. Började dock kolla på en ny serie som heter Suits som var riktigt bra. Borde också börja på med nå uppgifter till kurserna men tror jag sparar det tills imorgon... Ska på Freddy Kalas imorgon också vilket ska bli kul! Annars har jag inte så mycket andra planer för helgen.

Likes

Comments