Vardag

Var tungt att stiga upp tidigare idag men vad kan man. Helt ok dag på jobbet och när jag hade slutat for jag nästan direkt till gymmet. Duschade när jag kom hem och for sen ut med Jessica. Satt vid abc och pratade och for sen till Burger king för att äta chicken nuggets. Kom hem för ett tag sen och nu tänkte jag kolla youtube.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Har varit dålig på att blogga nu igen men har bara gjort det vanliga, jobbat, varit på gymmet, läst och i torsdags var jag på pizza med Vanessa. I fredags när Masse kom hem for vi till Sven i några timmar. Igår tog jag det bara lugnt och så var vi till stan ett varv och nå sånt. På kvällen var vi en sväng till Sven igen men for hem tidigt, skönt det också. Har inte gjort ett skit idag och Masse for just tillbaka till militären. Tänkte kolla Netflix nu och ta det lugnt så jag orkar med nästa vecka, kommer att börja tidigt nästan varje dag. 

Likes

Comments

Vardag

Vaknade tidigt idag för att de håller på med någon renovering i huset där jag bor, störande men vad kan man :--)) Hände inget speciellt på jobbet utan samma sak som alla andra dagar. När jag kom hem märkte jag att jag inte hade någon ström i lägenheten och tog typ tre timmar före de fick det fixat... Läste lite medan strömmen var borta för det fanns inte direkt något annat jag kunde göra och senare mot kvällen for jag ut och gick i en timme. Läste lite till när jag kom hem och nu har jag kollat youtube i ett par timmar och ska just börja sova så godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Var riktigt trött när jag vaknade men piggnade till när jag kom till jobbet. Dagen var ganska lugn som tur. Efter jobbet for jag hem en sväng och sen till gymmet vilket var skönt för hann inte gå förra veckan. Efter det for jag via posten och hämtade ett par paket före jag for hem och duschade. Åt sen och kollade lite Netflix som vanligt. Har också diskat och städat lite och nu tänkte jag kolla youtube.

Likes

Comments

Gjorde iprincip inget den här veckan förutom att jobba och var på typ världens dåligaste humör så orkade inte blogga. Var väldigt skönt att ta helg i fredags efter jobbet och sen chillade jag bara tills Masse kom hem. Var en sväng till lokalen men for hem tidigt. Steg upp sent på lördag och for sen och kollade i nå affärer och åt på Arnolds. Gjorde inget speciellt resten av dagen men på kvällen for vi till Sven och sen en stund till Mimo före vi for hem. Har inte gjort något speciellt idag heller, förde Masse till bussen för en par timmar sen och har bara kollat tv sen dess. Ska försöka somna i tid så jag orkar med ännu en jobbvecka.

Likes

Comments

Vardag

Dagen har varit ganska trög och ohändelserik, hade mycket att göra på jobbet och ikväll har jag typ bara läst och lagat lite uppgifter. Har också hunnit kolla lite Pll och Paradise Hotel men annars har jag inte gjort så mycket annat. Har varit så himla trött de senaste dagarna också så ska nog sova nu.

Likes

Comments

Vardag

Det har varit en ganska trög måndag, så som tur är den snart slut... Efter jobbet kom mamma hit och vi for in till stan och åt på Dongnai vilket inte var världens bästa ide, hade helt glömt bort hur dålig mat de har... Sen kollade vi i några affärer och for också via GW. Köpte äntligen ett par nya svarta jeans som jag har behövt länge. Lagade mat när vi kom hem och när mamma hade farit kollade jag Pll och så har jag läst i typ en timme. Ska börja sova nu så godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Hej! För tillfället ligger jag i sängen och är helt slut. Har varit så himla trött hela dagen och allt på jobbet gick långsamt också. När jag kom hem därifrån kokade jag kaffe och lagade klart uppgiften till kursen jag går. Höll på med den flera timmar igår och var också på yoga igår. När jag blev klar med uppgiften kollade jag lite Netflix tills jag blev rastlös så for ut på en powerwalk. Blev lite piggare av det så när jag kom hem läste jag i nästan två timmar, känns dock som att man inte kom så långt framåt då boken är så invecklad... Ska bli så skönt med fredag imorgon, även om veckan har gått snabbt. Har inga speciella planer för helgen än så får se vad som händer. Nu ska jag iallafall börja sova, godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Hade helt vanlig dag på jobbet och direkt efter att jag kom hem for jag till gymmet. När jag hade kommit därifrån lagade jag mat och sen kom Vanessa hit. Satt typ bara och talade och kollade tv. Hon for just och nu tänkte jag kolla några avsnitt av Paradise Hotel före jag går och sover.

Likes

Comments

Vardag

Sov dåligt inatt och var väl inte världens bästa dag på jobbet haha men vad kan man. När jag kom hem läste jag lite och åt sen och kollade Pll. Bestämde mig för att gå ut på en promenad efteråt vilket var skönt och blev på bättre humör sen. När jag kom hem läste jag lite till och började på med några uppgifter som var skitsvåra... Nu ligger jag i sängen och ska som vanligt kolla youtube före jag somnar.

Likes

Comments