Vardag

Steg upp tidigare idag och for och gymmade en timme innan jag for till jobbet. Där var allt som vanligt och när jag kom hem kollade jag på tv en par timmar. For sen till gymmet igen och träffade Maggi och vi for på yoga. Var helt bra nog så kanske man far fler gånger. Kom hem för en timme sen och har just ätit och duschat. Är väldigt trött så ska nog gå och sova så småningom.

Har bildbrist så där har ni en bild på mitt morgonmål...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Har varit väldigt stressigt på jobbet både igår och idag, det har börjat komma helt sjukt mycket folk och äta varje dag så har väldigt mycket att göra hela tiden. Men ska inte klaga, dagarna går ju iaf fort. Igår var jag bara på gymmet på kvällen och gjorde typ inget annat. Idag efter jobbet for jag ut med Maggi, Jenny och Carro. Var och åt sushi och var ute och körde. Kom hem typ sju tiden och for sen ut och gå en stund. Har just kommit hem och duschat och tänkte bara kolla youtube tills jag går och sover.

Likes

Comments

Vardag

Helgen har varit bra men som vanligt har den gått fort. I fredags gjorde vi inte mycket och gick och sov tidigt. Igår gjorde vi inte direkt något speciellt heller men på kvällen for vi till Anton en stund före vi for till Ollis. Var väl helt okej där, men var inte ute alltför länge. For och hämtade mat också före vi gick hem. Sov länge idag och har bara chillat hela dagen. Ska försöka gå och sova i tid ikväll så man orkar med jobb imorgon igen...

Likes

Comments

Vardag

Igår hände inget speciellt, var på jobb och på kvällen chillade jag bara och var och handlade. Hade mycket att göra idag igen på jobbet för det var väldigt mycket folk som var och åt idag också... Känner knappt av mina fötter haha. När jag hade slutat kom mamma och min syster hit och vi for och kollade i nå butiker. Köpte två träningstoppar och träningsskor eftersom att jag köpte gymkort till Ladyline igår. Var också och åt på Hesburger och sen var vi och kollade på två lägenheter. Gillade inte någon av dem heller... Nåjaa kom hem för en par timmar sen och har just duschat. Skulle ha varit kul att fara ut ikväll när det är Konstens natt men är för trött.

Likes

Comments

Vardag

Veckan började lugnt igår på jobbet vilket var skönt. När jag hade slutat for jag till stan på lite ärenden och senare for jag ut med Maggi. Var mest bara ute och körde och så var vi till McDonalds. Idag var det allt annat än en lugn dag på jobbet så har sprungit fram och tillbaka i princip hela dagen. När jag kom hem kollade jag lite Netflix och lagade sen mat. Riktig masterchef då jag lagade makaroner och chicken nuggets... Har också städat och ordnat lite med mina kläder och rensat lite. Ska nog inte göra så mycket mer ikväll tror jag.

Likes

Comments

Vardag

Helgen är redan slut och tycker att den har gått alltför fort... Masse kom äntligen hem i fredags och då var vi en stund hos Sven men for hem ganska tidigt. Igår gjorde vi inte mycket alls på dagen förutom att vara till stan ett varv och på kvällen for vi till Sven igen. Senare for vi till Kajsas villa i några timmar och for sen till Svens villa och sov. Vaknade ganska sent idag och vi for till Grillo och åt när vi kom från skären. Förde Masse till bussen för en par timmar sen och har bara kollat Netflix sen jag kom hem. Är ganska trött så kommer säkert att gå och sova tidigt.

Likes

Comments

Vardag

Dagen har varit ganska dålig, eller iallafall på jobbet... Tog det lugnt en stund när jag kom hem men for sen till Stenhaga och stan för att shoppa lite. Köpte lite kläder och saker till lägenheten. Kan säkert lägga upp bilder senare om jag kommer ihåg det. Har inte så mycket annat intressant att säga idag. Ska försöka gå och sova lite tidigare än vanligt så jag inte dör på jobbet imorgon, fredagar är alltid så jävla stressiga...

Likes

Comments

Vardag

Det blev en relativt lugn dag på jobbet idag vilket var skönt. När jag hade slutat for jag hem och åt och kollade Gilmore Girls. Sen kom mamma hit och vi for och kollade på fyra lägenheter och hann också vara en sväng till Fazers Cafe. Som sagt kommer jag hamna att flytta förr eller senare men ingen av de här lägenheterna var verkligen i min smak... Allihopa var i ganska dåligt skick och sådär så får fortsätta leta vidare. Kom hem för en stund sen och har just duschat. Nu tänkte jag kolla youtube som vanligt tills jag somnar.

Likes

Comments

Vardag

Jobbdagen var som vanligt så inget intressant att berätta om det. När jag kom hem kollade jag Gilmore Girls och youtube som vanligt tills jag for ut med Maggi, Jenny och Carro. Var först på kaffe till Aschan och sen for vi på bio. Nu minns jag inte exakt vad filmen hette och orkar inte kolla men det var typ någon scifi och action film. Brukar inte gilla såna filmer men den här var nog helt ok. Kom hem för typ en timme sen och har ätit lite och tänkte gå och sova nu.

Likes

Comments

Vardag

Det var skönt att vara tillbaka på jobbet idag och dagen gick fort. Då jag kom hem betalade jag nå räkningar (skitkul) och lagade mat och kollade sen några avsnitt av Gilmore Girls. Har också målat naglarna och sånt i brist på annat att göra haha. Nu tänkte jag bara kolla youtube tills jag går och sover.

Likes

Comments