Här är lite challenges som jag själv gör, haka på vet jah :))
Likes

Comments

Jag absolut älskar hårprodukter och ansiktsmasker så jag ska dela några med er!

#6
Saltsprej från Mila Nila. Riktigt bra!
#5
Body scrub från the body shop. Jag brukar gnugga den i ansiktet så det blir jättelent.#4
Olja från Lernberger stafsing.#3
Olja som luktar som rosor!!#2
Ansiktsmask som jag använder 3 ggr i veckan!#1
Första platsen tar min älskade curl cream som fungerar bäst på de som har naturligt lockigt hår. Det vårdar håret och får det att se helt amazing!

Likes

CommentsGrönt te, mango yoghurt, en banan och chokladmjölk.

Likes

Comments

Sååå, i fredags började allting väl men senare så började jag hosta ganska mycket. På kvällen kom ju Erik och 1 h efter vi somnade så vaknade jag av att jag frös ihjäl och hostade som in i helvete. Så jag rotade efter Ipren men det dämpade inte febern förrän kl 02:30... På lördagen mådde jag ännu sämre men Erik var så gullig och gjorde fattiga riddare till mig med banan och sirap på. Pappa hämtade oss någon timme senare och skjutsade Erik till en busshållplats. Min helg bestod sedan av ipren, te, glass, smoothie och glass.
Likes

Comments

Hej! Idag börjar jag 12:00 och slutar 13:25 typ. Sedan ska jag träna ben och efter det ska jag hen och plugga tills Erik kommer. Så ser min dag ut!
Dagens låt:


Likes

Comments

DET SIYTER EN JÄVLA ALKIS PÅ BUSSEN SOM ÄR FUCKING CREEPY

Likes

Comments

Hej, jag är så otroligt arg, ledsen och trött. Hela den här dagen har varit skit. Det dåliga började med mattelektionen där vi fick en utmaning som jag verkligen inte kunde. Där blev jag på dåligt humör. Sedan hade vi spanska som jag vanligtvis har koll på men idag var jag så trött så när jag fick frågan lät jag väldigt osäker osv. Efter det slutade vi och jag tänkte sitta kvar i skolan och göra läxor men vad fan händer när jag precis satt mig ned på högsta våningen!? Jo fucking brandlarmet drar igång på grund av att några vidriga svin till rökare stått precis vid ingången under en rökdetektor. Ni som rökte DRA ÅT HELVETE. Fast det bästa kommer nu, för gissa vad som hände när jag skulle gå ner för trapporna?? JO JAG FUCKING FALLER PÅ MINA KNÄN OCH MINA BÖCKER ÅKER UT OCH ALLT ÄR HELVETE. HEJDÅ


Likes

Comments