Header

- Skrevet i : Badminton

Nå er jeg på flyplassen i Bodø, jeg er nemlig på veg hjem til Tromsø etter å ha deltatt på Polarsirkelcup her i Bodø. Polarsirkelcup er en badmintonturnering som arrangeres årlig her, så det var artig å delta nå som jeg selv har flyttet nordover. Også kom jeg jo hjem med bevis på at jeg har vært nord for polarsirkelen, som arrangørene sa!

Turneringen kunne ikke fått mye bedre, jeg deltok i alle tre klasser og endte på 1. plass i to av de! I den tredje klassen hadde jeg en makker som dessverre var skadet, men sånn kan det jo gå. Ting kan ikke alltid gå etter planen. Ellers må jeg si jeg er veldig fornøyd med mine egne kamper og mitt spill, må jo ha gjort noe riktig når jeg klarer å kjempe meg til topp både alene og i damedouble! Utrolig gøy når ting funker!

I tillegg klarte jeg å dra på meg en skade i kneet og syv gnagsår, dagens tips: Ikke gå 4km med nye sko. Tror heller ikke skaden i kneet er noe alvorlig, så satser på at det løsner litt over noen dager. Har ingen smerte, men er litt stiv og blå.


Så til alle som befant seg i hallen, tok turen innom og arrangerte, tusen takk for en bra helg og et bra opplegg. Håper jeg får muligheten til å delta neste år også! 😄 Nå går turen tilbake hjem til Nordens Paris, aka Tromsø.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Siste videoen fra jeg var i England, nemlig innkjøpene mine. Håper virkelig du liker videoen ♥

Likes

Comments

Hallo alle sammen ❤

Forrige uke var jeg en tur på sykehuset på Gjøvik, og på vegen hjem stoppet vi innom Strandtorget på Lillehammer. Det resulterte i en litt uventet greie, jeg endte nemlig med å kjøpe nytt kamera. Så nå bør de bli bedre vlogging på youtubekanalen min!

I tillegg er dette et kompaktkamera med mulighet for manuelle innstillinger, noe som også gjør det enklere å ta bilder i god kvalitet og få bildene slik jeg vil ha de. Så nå kan jeg bare bli frisk slik at jeg får testet det ut!

Still gjerne spørsmål til Q&A, da hadde jeg blitt superglad!

Likes

Comments

Siden jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen, tenkte jeg at jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde! Også fordi jeg skal ha Q&A på YouTube, så da slår jeg det sammen! Legg gjerne igjen et eller gjerne flere spørsmål, det hadde vært superhyggelig!

Jeg svarer på video om 1-2 uker!

Likes

Comments

- Skrevet i : Video

Som noen av dere kanskje vet driver jeg med YouTube ved siden av bloggen og kommer fremover til å dele videoene mine her på bloggen. På YouTube poster jeg 1-2 ganger i uken, som er onsdag og/eller søndag! Neste uke kommer en video fra London!

Hva ønsker du å se på YouTube/videoer på bloggen?

Likes

Comments

- Skrevet i : Hverdag & livsstil

Mitt navn er Karoline, jeg ble født i hovedstaden året 1996, men har siden den gang flyttet mye på meg. For øyeblikket er jeg litt i flyttefasen, fordi jeg ikke helt vet hvor jeg skal til høsten, men har tidligere bodd i Tønsberg, og Otta, hvor jeg startet og fullførste videregående skole, og deretter Trondheim hvor jeg tok et semester ved NTNU.

Om du ønsker å lese om mitt, egentlig ikke så interessante liv, kan du veldig gjerne følge bloggen min. Den kommer til å hovedsakelig til å handle om min hverdag, der jeg skriver om trening, tips og triks på skolen, i hverdagen og mye, mye mer. I tillegg kommer jeg til å skrive noen viktige og meningsfylte innlegg for min egen del, og det hadde vært morsomt om dere ønsket å ta del i det.

Foto: Jenny Aalberg

Noen funfacts om meg:

 • Jeg syntes bloggdesign er utrolig morsomt og lager alle mine design selv. 
 • Jeg er utrolig glad i trening. Både idrettene mine, styrke og løping. 
 • Følger opp forrige fact, jeg er utrolig glad i mat! Kan ikke leve uten!
 • Jeg spiller "hagesport" som konkurransesport, altså badminton.
 • Jeg har også begynt med bueskyting, og jeg elsker det. 
 • Jeg elsker å skrive, og drømte alltid om å bli forfatter da jeg var liten... Eller arkitekt, men det er en helt annen sak.
 • Rettelse yngre, jeg er fortsatt liten og bare 160cm høy (lav).

  Ønsker du å ta kontakt med meg? Da kan dette gjøres på karoe@live.no. Om det er noe du lurer på, er det også mulig å spørre i kommentarfeltet. 

  Er det noe du lurer på?

  Likes

  Comments

  Follow me @karoe