Nå har jeg bestemt meg for å fortsette på blogg.no. Dessverre var ikke nouw helt som jeg håpet, ja, det er en bra plattform og jeg vil absolutt påstå at det er den nest beste jeg har prøvd, men det er en del ting som trekker meg tilbake til blogg.no, og da blir det bare sånn.

Men jeg håper virkelig dere ønsker å følge meg videre på blogg.no. Dere kan følge med på karoe.blogg.no. Jeg er også tilgjengelig på andre sosiale medier som du finner linket på bloggen.

Har en tanke at jeg kan poste noe her noen ganger, med link til den andre bloggen. Slik at det blir lettere for dere å følge med, men har ikke bestemt meg helt enda.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I går ble bloggen nedprioritert, jeg var så utrolig sliten etter jobb. Jeg kjenner virkelig det tar på å jobbe ute i 7,5 time hver dag! Derfor ble dagen brukt på en lang dusj, junkfood fra Burger King, ansiktsmaske og The Vampire Diaries for å forsøke å slappe helt av.

Må si jeg ser skikkelig vakker ut med ansiktsmaske, men det gjør vel alle?

I tillegg må jeg innrømme at jeg har vært en del ute å gått i det siste, jeg har fått helt hekta på Pokémon Go! Nerdegenet slår til... Regner med alle har hørt om dette til nå? Altså spiller hvor man beveger seg rundt i naturen, fanger "ekte" Pokémon og spiller i gymmer og så videre. Er så avhengighetsskapende, og det tar mye tid, men heldigvis tvinger det meg også til å være i aktivitet.

Så lurer jeg på hva dere ønsker å lese mer om her på bloggen? Jeg ønsker å forhåndsskrive en del innlegg for dager som i går, eller dager da jeg rett og slett vet at jeg har mye å gjøre. Da kan det være greit å få litt tips i fra dere!

Likes

Comments

Som noen av dere sikkert vet driver jeg med badminton. Jeg spiller badminton aktivt som en konkurransesport. I Norge er badminton en ganske liten idrett, men på verdensbasis er det en av verdens største, og kjappeste idretter! Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om nettop dette, da det er en stor del av min hverdag, og det er veldig få som faktisk vet noe om idretten.

Enkel info om badminton:

 • Det er verdens raskeste racketsport, og verdens raskeste smash er målt til 493 km/t av den malaysiske spilleren Tan Boon Heong.
 • Det finnes tre klasser, single, double og mix.
 • Det brukes to forskjellige typer spill, vanlig turnering og noe som kalles lagserie.
 • Det er en veldig liten sport i Norge, men Danmark som er så nærme, har blant annet verdens beste herrelag i lagserie.
 • Badminton har vært en OL-gren siden 1992.
 • Ballene vi bruker, som kalles fjærballer, flue eller høne, er laget av gåsefjær.
 • Sporten har sitt opphav fra Frankrike og Italia, og er fra 1100-tallet, altså mer enn 900 år gammel.

Selv har jeg spilt badminton i 6 år nå, og spiller fortsatt aktivt. Og skal faktisk begynne med litt mer satsning den kommende sesongen enn jeg har gjort på lenge. Jeg deltar i alle tre klasser, altså damesingel, damedouble og mixdouble i mitt tilfelle. Og jeg kan faktisk skryte på meg krestens beste damespiller og to ganger kretsmester i årets kretsmesterskap, der jeg vant både double og mix, og fikk en andreplass i single.

For meg er badminton en veldig stor del av hverdagen min, og jeg forsøker å komme meg på trening 2-3 ganger i uken, i tillegg til styrketrening. I tillegg er jeg trener for en liten ungdomsgruppe her i Trøndelag! Badminton er også en veldig sosial sport, og nesten hele Norge er en koslig og sammensveiset gjeng.

Sunniva (sjekk gjerne ut bloggen hennes her) og meg. Alle bildene er tatt av Jenny Aalberg.

Er det noe du lurer på om badminton?
Er det interessant å høre mer om idretten min?

Likes

Comments

Jeg har hele livet slitt med mye hodepine, da jeg var yngre tok jeg mye paracet noe som absolutt ikke er bra i lengden og man kan faktisk bli avhengig. I tillegg vil smertestillende bruk over lengre tid føre til at effekten av de svekkes. Visste du også at overforbruk av smertestillende også kan gi hodepine? Derfor forsøker jeg alltid naturlige metoder før smertestillende da jeg har hodepine, og etter flere år har jeg kommer opp med flere ting som jeg absolutt syntes fungerer godt.

Drikk nok vann

Dette er vel det aller viktigste. Grunnen til at man ofte får hodepine er fordi man er dehydrert, den beste måten å da bli hydrert er da å drikke mye vann. I tillegg er vann sunt, og det har også mange andre positive påvirkninger på helsen vår!

Forever Living Heat Lotion

Dette er en varmende massasgelotion som fungerer på det meste om du spørr meg. Denne er fantastisk å smøre og gjerne massere inn ved tinningene når du har hodepine, og den varmende følelsen fungerer dempende med en gang. Det sies også at lukten av peppermynte skal dempe hodepine, denne lukter i nærheten av mint og peppermynte, så det kan jo være et pluss!

Søvn

Dette fungerer dårlig om du skal noe, men å sove kan også hjelpe mot hodepine. Hodepine hos meg kommer ofte av at jeg enten sover alt for lite eller alt for mye i forhold til det jeg er vandt med. Sistnevnte er vanskelig å gjøre noe med, da jeg ofte får mer vondt i hodet av å sove da, men om du har sovet for lite vil jeg absolutt anbefale deg å sove litt. En powernap kan hjelpe masse.

Frisk luft

En annen ting som kan hjelpe er frisk luft. Det å gå seg en veldig rolig tur kan lette litt på trykket i hodet, og det kan dempe smertene. Det er derimot viktig å ikke legge ut på for eksempel en fjelltur, da høydeforskjell og høy puls kan gjøre hodepinen værre.

Massasje

Hodepine kan også komme av stress eller stiv rygg og nakke, da kan en massasje være til god hjelp til å få løsnet litt opp og bli mer avslappet. Jeg er også veldig glad i massaje i tinningen, da detter et punkt som får meg til å slappe av. Her kan du også bruke Heat Lotion fra Forever Living, da dette er en massasjekrem. 

Det aller viktigste er absolutt å slappe av og få i seg nok væske. Bruk kun smertestillende da det er absolutt nødvendig. 

Hva er ditt beste tips mot hodepine?

Likes

Comments

Mitt navn er Karoline, jeg ble født i hovedstaden året 1996, men har siden den gang flyttet mye på meg. For øyeblikket bor jeg i Trondheim for å studere, men har tidligere bodd i Tønsberg, og Otta, hvor jeg startet og fullførste videregående skole.

Om du ønsker å lese om mitt, egentlig ikke så interessante liv, kan du veldig gjerne følge bloggen min. Den kommer til å hovedsaklig til å handle om min hverdag, der jeg skriver om trening, tips og triks på skolen, i hverdagen og mye, mye mer. I tillegg kommer jeg til å skrive noen viktige og meningsfylte innlegg for min egen del, og det hadde vært morsomt om dere ønsket å ta del i det.

Foto: Jenny Aalberg

Noen funfacts om meg:

 • Jeg syntes bloggdesign er utrolig morsomt og lager alle mine design selv. 
 • Jeg er utrolig glad i trening.
 • Følger opp forrige fact, jeg er utrolig glad i mat! Kan ikke leve uten!
 • Jeg spiller "hagesport" som konkurransesport, altså badminton.
 • Jeg elsker å skrive, og drømte alltid om å bli forfatter da jeg var liten... Eller arkitekt, men det er en helt annen sak.
 • Rettelse yngre, jeg er fortsatt liten og bare 160cm høy (lav).

  Ønsker du å ta kontakt med meg? Da kan dette gjøres på karoe@live.no. Om det er noe du lurer på, er det også mulig å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en melding via facebooksiden min.

  Er det noe du lurer på?

  Likes

  Comments

  Hei og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline. Noen av dere kjenner meg kanskje fra tidligere blogger, blant annet karoe.blogg.no hvor jeg har blogget i flere år tidligere. Veldig lenge har jeg vurdert å begynne å blogge igjen, men jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Det kan være skikkelig vanskelig å komme i gang, når en har vært ute av "gamet" så lenge. Samtidig er det vanskelig å legge tanken bak seg, når man har drevet med blogg i så mange år!

  Kom gjerne med ideer til innlegg dere ønsker og lignende, så skal jeg se hva jeg kan få til så fort som mulig. Ønsker å ha noen ferdige innlegg liggende, slik at jeg kan poste de dagene jeg jobber overtid og lignende.

  Likes

  Comments

  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw

  Instagram@karoe