Det är här. Lovet är här. Det är fredag och jag är hos familjen och i övermorgon kommer min härliga underbara mamma hit! Åh! Men hon kommer inte förrän på kvällen så jag kommer behöva vänta nästan hela dagen... Oh well, idag på lunchen gick jag och TJ och åt lunch på Grind. Det är stället som har vegansk mlöjk, och dom har även (tydligen) veganska hamburgare som är mycket godare än jag vågat hoppas på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är på snuskigt bra humör!
Idag har jag druckit min veganska kaffe på stan på det enda cafét i stan man kan dricka veganskt kaffe, sen har jag ätit lunch och pratat i tellefon med mamma och planerat inför lovet. Det ser ut som att jag är i Paris längre än jag trodde, och jag kunde inte va gladare!!! Dessutom fick jag reda på att jag kommer spara ca 200kr i månaden på mitt mobilabonnemang OCH få wifi! Ingen är lyckligare än jaaaag tjohoo

Likes

Comments

Jag har liksom ingenting att säga nu, för allt jag går runt och tänker på är nästa vecka. Jag planerar inlägg i mitt huvud, och i journalen (duuh) men alla handlar om nästa vecka, ni som faktiskt på fullaste allvar läser den här bloggen får håller er tills dess för just nu känns varje inlägg som bukfylla. Nästa vecka är det ju faktiskt lov, för första gången i mitt liv inser jag att jag ser mer fram emot att träffa mamma och Moa och eventuellt Ebba och åka till Paris än min egen födelsedag. det är liksom det jag räknar ner till, inte att fylla sjutton, trots att sjuttonårsdagen kommer strax innan allt det andra.

Hade så jävla tråkigt i helgen hade absolut ingenting att göra. Men inser nu att jag borde spenderat den på att fixa inför lovet. Men men, det är en dag imorn också.

Jag kan liksom inte tänka på något annat, och jag börjar oroa mig för vad jag ska göra av mitt liv när lovet är över och skolan börjar. Veckorna har gått så fort och dom kommer ju inte sakta ner särskilt inte om jag har roligare. Men då ska jag försöka se fram emot konserten som jag ska försöka gå på. Och därefter kanske Frej kommer, och sen kommer Moa igen så småningom.

Vet inte om man firar Lucia i Frankrike men jag ska bannemej fira Lucia för jag saknar svenska traditioner. Lussebullar liksom, vilken genialisk idée, dom är inte ens särskilt goda men åh dom är barndomen. Smart att man bara äter dem en gång om året liksom för då blir minnena starkare. Tror ni man kan få tag på julmust och pepparkakor här? Kanske är jag för optimistisk... Men det gör inget får helt enkelt baka själv! Har inte lagat annan mat än nudlar sen jag kom hit och jag saknar faktiskt att göra min egen mat.

Det är så viktigt att ha saker att se fram emot, märker jag, det håller en på bra humör.

Likes

Comments

Jag vill verkligen tatuera mig, eller tatuera andra, det finns så många tatueringar jag vill göra och efter att ha browsat Pintrest i säkert en timme så råkade jag tappa min penna och vipps var jag full med klotter. Anlita mig.

Likes

Comments

Ibland blir jag så där töntigt "piffig" av mig. Köper liksom en tom journal utan ränder och linjer bara för att kunna rita krusiduller i den. Kommer på mig själv med att skrolla igenom "Typography" och "minimalistic tattoos" taggar på Pintrest och utforskar yoga-bor-i-en-husbil-tror-inte-på-att-duscha-delen av Youtube. Sitter och ritar söta små pilar på mig själv och månar och en och annan sol samt massa andra små geometriska former. Då vet man att det är höst, för jag brukar hamna i det här modet när sommaren går mot sitt slut. Det har blivit långdraget eftersom att det fortfarande är ganska varmt här i Frankrike, temperaturen sträcker sig mot 20 grader så gott som varje dag, och det njuter jag av, men det kan inte vara nyttigt att vara i det här post-sommar-stadiet så långe. Blir så sentimental att jag glömmer vilken månad det är. Tänk att det är oktober redan. Sjukt. Det är inte första oktober heller det är liksom 14e, om 20 min är det 15e.

Åh jag vill bara skaffa massa små tatueringar och köpa en van och åka runt och luffa och typ leva på regnvatten och aloeveraplantsgojjs. Byta ut schampo och balsam mot avokado och sand och borsta tänderna med fruktskal. Vill lära mig surfa och skaffa dreads.

Som sagt det här kan inte vara nyttigt, men här har ni förklaringen:

Likes

Comments

Jag sprang imorse! Och tyckte om det... Känner inte igen mig själv. Om bara en vecka fyller jag 17 och mamma kommer! Ser så himla mycket fram emot det! Och snart efter det får jag äntligen träffa Moa! Åååååh<3 can't wait

Likes

Comments

Börjar ofta tänka på saker att skriva om. Men hinner aldrig fullfölja hela tankeprocessen innan jag avbryts av något annat. Därför har jag just nu en anteckning med ca tio olika inläggsideer som är halvfärdiga.. så tills jag slutför en tanke... här är bilder :’)

Likes

Comments

Nu när jag har mycket fritid skriver jag som sagt massor, och tips att göra när man skriver massor är att börja en bullet journal. Min förra tog slut så fixade en ny idag, har inte hunnit så långt men en bit! Bilderna är dålig kvalité med flit mind you!

Likes

Comments

Borde plugga. Borde öva. Borde städa. Borde träna. Borde läsa. Borde sova. Borde blogga. Borde inte ligga å kolla på Mumintrollen. Men det gör jag. Å det är det bästa valet någonsin. Dedär figurerna med deras fina dialekt å söeta karaktärsdrag. Åh<3 När du inte vill och orkar något rekommenderar jag att titta på Mumintrollen. Eller Ronja Rövardotter. Eller dårfinkar å dönickar. Eller valfritt barnprogram som du älskade som barn.

I samband med att jag går tillbaka till att kolla på program jag kollade på förr, så går jag självklart tillbaka till redigeringen jag gjorde förr.

Likes

Comments

Har haft så ont i huvudet senaste tiden, räknar ner dagarna tills det är lov. Den 22a oktober, på min födelsedag, kommer mamma ner! Efter hon åkt gör jag ingenting i några dagar och sen så åker jag till Paris och träffar massa svenskar och MOA! Är så jäävla taggad, jag har så mycket att säga med mitt kroppsspråk, alltså, jag pratar med båda regelbundet nu men man får bara hälften när man bara använder rösten, vill liksom gestikulera och svara med mitt ansikte, sånt man inte kan göra via tellefon.

Igår så såg jag och musikklassen en konsert, det var musik från Ukraine, vet inte vad Ukraine heter på svenska... Det var, intressant, men är mer taggad på Aminé som kommer till Paris i november. Har dock varken pengar eller någon självklar att gå med så vi får se om jag lyckas ta mig dit. Det blir mitt lilla projekt framöver.

Är så trött som en kan vara utan att falla i koma, har börjar lyssna på GoT som ljudbok och den är 35~ h lång men lovar att den kommer vara slut om ca en vecka.

Vill också stå på scen. Vilken som. Saknar att uppträda, saknar nervositeten och känslan efter och känslan när man står där. Mmh...

Likes

Comments