Heej på er!

Min dag har varit bra den har varit som en helt vanlig Tisdag. Min dag började med att klockan ringde som vanligt kl 05:45. Sen gick jag upp och bäddade sängen som jag alltid gör varenda morgon på veckan. Efter jag var färdig på övervåningen med allt. så gick jag ner och åt frukost. Sen var det bara att hoppa på bussen och åka till skolan, det tar mellan 45-50 min att åka till skolan, det är ju inte det roligaste. Men det är väldigt roligt sen när man har kommit till skolan och får träffa alla kompisarna. Jag tycker att vi är en väldigt bra klass, vi har väldigt roligt tillsammans.

Vi hade bara tre lektioner idag, vi började med med medicin, sen hade vi lunch och det var verkligen ingen god mat tyckte jag så jag och några kompisar gick till skolan fik och handlade något att äta. Efter lunchen hade vi en jobbig fast rolig gympa lektion. Sen efter gympan hade vi bara en lektion kvar och det var natur sen slutade vi för dagen 5 i 2.

Näta vecka så har vi en inlämning eller ett prov typ varje dag så när jag kom hem var det bara att sätta sig med att plugga och man kan inte plugga utan att äta något så jag åt en mango och några vindruvor under tiden.


Ha det bäst kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Min dag har varit bra, det började med att jag hade sovmorgon och fick sova en timme längre än vanligt. Klockan ringde vid 06:30 och då gick jag ner till min mamma som skulle sminka mig lite för vi att vi hade skolfoto idag. Sen gick jag upp och fixade mitt hår, jag skulle locka håret och det tar ju alltid sin lilla tid. Jag började locka håret och hade en timme på mig tills bussen gick den gick 07:55. Han precis göra färdigt håret och slänga i mig lite frukost innan vi skulle gå till bussen. När vi kom till skolan så var det en timme kvar tills vi skulle börja, vi började 09:50. Då hade vi Svenska och där fick vi en text som vi skulle läsa och sen skriva en sammanfattning som skulle lämna in. Där efter hade vi mat och det var fisksoppa så vi gick inte ens in i matsalen vi gick till Hemköp och köpte varsin plocksallad en sån sallad som vi plockar själva, det var jätte gott. Efter vi hade ätit upp våra salade så hade vi bara en lektion kvar och det var Vård och Omsorg den lektionen är väldigt lång i vanliga fall fast idag så missade vi lite för att v hade skolfoto. Skolfotot gick bra först tog vi ett klassfotot och sen enskilda medans fotografen tog enskilda så passade vi på att ta lite egna kort. Sen när skoldagen var slut så han jag hem lite snabbt få i mig något att äta innan jag skulle gå och träna Tabata. Sen var det bara att gå och duscha och lägg sig.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har tänkt att berätta för er hur min Tisdag var. Det började med att jag var i skolan som vanligt på vardagarna, vi gick till 5 i 2. Jag hade planerat med en kompis att vi skulle åka till Växjö. När vi slutade så fick vi vänta i typ en och en halv timme tills tåget skulle åka. Så jag och min kompis satt först kvar i skolan och jobbade med matte sen gick vi till en mat affär för att köpa lite färdkost att ha på tåget. Det tåget som vi åkte med tog oss till Alvesta. Så när vi kom till Alvesta så fick vi byta tåg till ett Öresundståg som tog oss till Växjö. När vi kom till Växjös station så behövde vi inte vänta alls länge på våran buss som skulle ta oss till Grand Samarkand. Vi kom dit ungefär vid halv 6 så vi hade 2 och en halv timme på oss att shoppa. Jag tycker att det är väldigt kul att shoppa, sen är det extra rolig att ha med en eller flera kompisar. Precis innan det stängde hann vi köpa varsin macka på Subway. Vi var på Grand hela kvällen ändan tills det stängde vid 8. 

Vi missade det tidiga tåget som vi hade planerat att ta så vi fick vänta ett väldigt bra tag på det andra tåget som vi skulle åka med hem. Vi tog en buss igen från Grand till stationen där vi väntade på tåget hem. Vi kom hem vid ungefär 10 på kvällen.

Ha det bäst!


Likes

Comments

Heej på er!

Min helg har varit super bra, det började med att min pojkvän. Sen på Lördagen åkt han och jag iväg på typ skördefest men det var inte så mycket fest av det hela. Grejen var bara att gårdarna skulle ha öppet och visa vad dom har på sin gård. Vi han tyvärr bara med att åka till en gård, men det gjorde inte så mycket för att det var en hel del roliga grejer att se på den gården vi han till. Dom hade en jätte stor äppelodling men massa olika sorter, av alla äpplena gjorde dom bland annat äppelmust och äppelcider. Min favorit är äppelcider. Vi fick också åka traktorsläp bland alla äppelträna och sitta på en hästrygg om man ville men jag gjorde inte det för tål inte pälsdjur.

Min dag idag har bara varit väldigt mysig, har varit hemma hela dagen. Bara tagit det lugnt, kollat på film och lagat tacos med pojkvännen.


Ha det bäst!


Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer mitt första blogginlägg, nu har jag tänkt att jag ska börja blogga lite för att se vad jag tycker om det och så. Jag tycker att det är sjukt kul att redigera bilder, så jag tänkte varför inte skaffa en blogg så att folk får se mina bilder och vad jag gör i min vardag.

Min dag har varit bra, jag har typ precis börjat gymnasiet för ungefär två veckor sedan. Jag började på en linjer som heter "vård och omsorg" och har hamnat i en bra klass. Vi är ungefär 7-8 som umgås och vi har jätteroligt till samman. Man har lär känna många nya kompisar och det är jätte kul och vi har börjat lite smått att komma in i rutinerna nu så det känns bra.


Ha det bäst, kram

Likes

Comments