"Godmorgon" vaknade för kanske drygt en timme sedan, gick ändå och la mig rätt tidigt igår om man jämför med vad jag brukar haha riktgt skönt att sova ut ibland. Gjorde precis en macka & tog mig en drickyoghurt som blir min frukost haha oj vad nyttig eller inte, men men ska nog kolla en serie också sen blir det in till stan och träffa Martina. Får se vad som händer sen uppdaterar förmodligen om de

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte uppdaterat överhuvudtaget idag men de fick bli så. Är över trött och ska sova får se när jag vaknar imon men de återstår att se! Godnatt och hoppas ni hade en underbar dag

Likes

Comments

Herregud förlåt! Men idag har det verkligen inte varit min dag, kunde inte sova inatt så somnade vid 08:00-09:00 eller något liknande riktigt surt. Så har bara legat i sängen hela dagen idag och inte orkat göra något alls.. Men men så kan de va. Hoppas iallafall att ni har haft en bra dag hittills!

Likes

Comments

​Jag vet att min blogg för tillfället är väldigt vit och tråkig eftersom jag inte har lagt upp några bilder alls än så länge men har faktiskt en förklaring till de och de är för att min mobil krånglar och det är på den jag har alla bilder så det kommer men inte idag för hinner inte fixa det nu. Men jag hoppas att det är helt okej ändå, idag har det varit en lugn dag sovit mesta dels av dagen vet inte varför men är bara trött hela tiden haha. Ska snart sätta på någon serie och dricka te sen blir det att att sova, går alltid och lägger mig efter ett på nätterna och ja skolan börjar snart igen så det är dag att försöka vända tillbaka på dygnet. Ser inte fram emot att komma tillbaka för min favorit lärare har slutat och flyttat till Stockholm så de är lite surt, men men inget jag kan göra något åt tyvärr. Men nu blir de att sätta på tevatten.

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger jag har försökt mig på detta utan att lyckas speciellt bra men ändå försöker jag igen. Så h​är är jag nu, startat en ny blogg haha, har ingen aning om vart detta kommer att sluta så det återstår att se. Vet inte direkt vad jag ska skriva om heller för mitt liv är riktigt tråkigt, inget speciellt som händer eller något sånt men det kanske roar någon annan. Haha brukar vara så i dagens samhälle så någon kanske jag ändå lyckas roa här med bloggen. Undrar ni något står det förmodligen i beskrivningen annars är det bara att fråga. 


Likes

Comments