Kvällsmys i det ny städade tv rummet! imorgon kör vi ett 06:45-13:30 pass på jobbet!

Likes

Comments

Kikar in här en snabbis innan jag ska pysa ut till stallet, har idag tagit mig ann mitt vardagsrum som sett lite tråkigt ut men nu blev det betydligt mycket bättre...dock står ju en ny soffa högst upp på önskelistan....meen det kommer snart...har även städat av resten av huset med. Skönt att börja veckan med färdig städat hus!!

Likes

Comments

Freeedag mina vänner och jag har en ledig fredag kväll framför mig men förts ett par timmars jobb, och glöm inte att lee även att livet inte är på topp, det retar alltid någon!

GODMORGON!

Likes

Comments

Oj denna dag har gått i ett verkligen skulle ha jobbat 07:00-13:00 men fick vara kvar till klockan 4, inte för att det gjorde mig något men ändå, hem och äta sen pyssel i stallet och efter stallet i kväll har jag städat av huset, så när jag kommer hem i morgon efter jobbet kan gå ut i stallet och rida utan att känna att jag måste städa, himla skönt att ha det gjort och få fredagskvällen fri från det!

Precis landat in i sängen och det var absolut det skönaste i dag, med det önskar jag alla en godnatts sömn!

Tyckte björnen var hemskt söt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Klockan ringde 04:15 i morse och jag trodde verkligen någon skojade med mig.. efter att haft en vaken natt med min pluttis som inte mått bra...(och ja jag kallar min hund "pluttis"). Dagen har ändå flutit på bra, kom hem och tog en powernap, helt lagligt om man går upp innan tuppen eller? Sen var det stallet som vanligt och nu ikväll har jag pysslat o styrt lite här med allt möjligt samt duschat vilket behövdes!

Lovade ju lite fler bilder på sovrummet!

Likes

Comments

Tänk er detta nu, i detta äckel väder vi har här hemma! uu så gutt!!

Likes

Comments

åå idag är det ingen vanlig dag för i dag blir mitt lilla hjärta 6 månader fattar verkligen inte vart tiden tar vägen eller hur liten hon faktiskt har varit! Grattis på din 6månaders dag pluttis!!

Likes

Comments

Oj skulle ha bloggat igår efter jobbet men varken hann eller orkade de då jag hämtade Fanny efter att jag slutade jobba se hem hit rida och sen körde jag hem henne igen sen gick kvällen i ett.

Dagen har dock varit mycket lugnare då jag varit ledig,var så himla fint väder i morse och på förmiddagen så min syster och jag bestämde oss för att kila ut i skogen med fika till pappa och vår bror som har huggit i skogen hela dan,sedan har vi pulat lite i stallet som vanligt, så dagen har verkligen varit lugn. I morgon kör vi ett 06:45-15:30 pass på jobbet vilket betyder att jag ställer klockan på 04:15.... ska även beställa klipptid i morgon,spännande!

kom även med lite detaljer i sovrummet också,tycker gunghästen är himla fin!

Likes

Comments