View tracker

Sitter nu på flygplatsen o jag är nervösare än jag Gud vet vad... jag spyr nästan snart...hoppas ni får det bra här hemma!😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Godeftermiddag på er där ute, hoppas eran helg varit bra. Sitter här nu och grundar på ett samtal jag fick i söndags kväll, ett mycket intressant samtal om jobb, efter nästan 1 timme i telefon så kom vi fram till att jag skulle fundera på om jag var intresserad av detta jobb och höra av mig när jag funderat färdigt, så i morgon tror jag att jag att jag ska lyfta luren och ge mitt slutgiltiga svar. Mycket spännande om ni frågar mig! Meer något annat som är ännu mer spännande är att jag flyger utomlands nästa vecka på tisdag...är hur nervös som helst men det går nog bra!

Likes

Comments

View tracker

Fy hundan vars rastlös jag är! Tänkte sova men det går verkligen inte... Hatar när det blir såhär.. Ligger o kollar på koppel o halsband till min lilla tös, hon kommer ju snart hem!!
Å juste var ju och hälsade på henne i tisdagskväll så ni ska få se bilder på henne, hon har vuxit otroligt mycket dom senaste 2veckorna!

Längtar verkligen ihjäl mig efter henne!

Rosa och blingbling ska det ju självklart va även att ja hatar rosa...

Likes

Comments

​Ja som rubriken lyder så är jag arbetslös just nu. Men det finns verkligen hur mycket jobb som helst om man bara vill, men nu är det ju så att jag har en resa bok till Teneriffa om bara 3 veckor vilket gör att jag inte vill söka något jobb innan dess då jag vill ge 110% på mitt jobb, och det stället jag har varit på innan hoppar jag in och kör när det behövs vilket räcker tills jag hittar ett nytt jobb, så jag sitter inte riktigt i sjön. Men visst vore det underbart med ett jobb som man trivs med, men just nu känns det som jag kan ta vilket skit jobb som helst bara det är en inkomst

Om man fick önska jobb så skulle jag vilja kör timmerbil...det är något jag alltid velat, vet inte redigt varför jag inte satsade hårdare på det innan jag gick ut skolan, för nu har jag ju inga kranbevis,så blir lite svårt att söka jobb som timmerbilchaufför, men jag ska njuta nu av lite "ledighet" sen är det allvar som gäller igen!

Å juste snart kommer de där inlägget som många har väntat på...

Likes

Comments

Sitter hör nu och tittar på massa fina jul saker... kanske låter hel knäpp i och ,ed att det är typ så där 30 grader varmt ute fortfarande...Men i all fall så gör jag det och för någon dag sen klickade jag hem dessa fina julgardiner och fick i dag ett sms från postnord att dom fanns att hämta på konsum, spännande. Något som är ännu mer spännande är att snart släpper jag en bomb som inte bara jag tycker är spännande... Det är nog många som kommer kolla snett på mig sedan men det tar vi då!

Hur fina är dom inte?!

Likes

Comments

Hur underbart är det inte att börja morgonen i stallet?! Tog en ridtur o jobbade rätt hårt i skogen i dag, fick även en flygtur .. Mindre kul men det är kul att se när hon är pigg o glad så det gör inte så mycket!

Här har ni min vackra donna och en ny sopad stallgång!

Likes

Comments

Oj länge sen jag tittade in här nu, hänt en del faktiskt, i torsdags efter jobbet satte jag kurs mot figeholm för att titta på hundvalpar, och vet ni ? Jag tingade en liten söt sak så den 20:onde oktober hämtar jag hem min egna lilla hund! Kan nog inte bli lyckligare nu!

Den lilla vita på bilden är min, min Bella!

Likes

Comments

Sitter nu i lastbilen på väg mot mitt första stopp i dag, och wow vilken fin morgon det var idag!

Likes

Comments